Επισκέπτης
να βγάλουμε την ισοτιμία με το νέο νόμισμα για να ξέρουμε τι θα πληρώσουμε.Πανε οπως φαινετε τα παιδακια.....με τα λουκανικα και το τζατζικι θα γινει τιποτα;
να βγάλουμε την ισοτιμία με το νέο νόμισμα για να ξέρουμε τι θα πληρώσουμε.Πανε οπως φαινετε τα παιδακια.....με τα λουκανικα και το τζατζικι θα γινει τιποτα;
σε λίγο θα καταργήσουμε το ευρώ και θα καθορίσουμε εθνικό μας νόμισμα το καβλί. ένας μαθηματικός μόνο να μας καθορίσει την ισοτιμία από ευρώ σε καβλί και από δραχμή σε καβλί.
Τωρα εξηγειται....το καυλι αριωνα ειναι αμετρητης αξιας καθως οπως γνωριζει ο καθεις ειναι ο βασιλιας των ζωων
ναι αλλά η ισοτιμία αλλάζει ανάλογα με το μπουρδέλο, την ίδια ηλεκτρική κουζίνα με πόσα καβλια της φυλής τα παίρνεις και με πόσα της αλκαμένους?το καυλι αριωνα ειναι αμετρητης αξιας καθως οπως γνωριζει ο καθεις ειναι ο βασιλιας των ζωων
Τωρα εξηγειται....
ναι αλλά η ισοτιμία αλλάζει ανάλογα με το μπουρδέλο, την ίδια ηλεκτρική κουζίνα με πόσα καβλια της φυλής τα παίρνεις και με πόσα της αλκαμένους?
η μαντάμ τώρα δίνει ρε- -στα από 50άρικο.ετσι μπραβο βλεπω ολα τα πιανεις καυλιαρα μου μππποοοοοοουχχχχχχαχαχαχαχ
Εσυ αριων τι κανεις?η μαντάμ τώρα δίνει ρε- -στα από 50άρικο.
συμμετέχω και εγώ στην γκρίζα διαφήμιση.Εσυ αριων τι κανεις?
Μετρας τα γαμησιατικα??
Αχαχαχαχαχα...!!
συμμετέχω και εγώ στην γκρίζα διαφήμιση.
ρε μουνιλα...ενταξει το παραχεσαμε..οι αλλοι δεν χρωστανε τιποτα..!αμα δεν προκαλεσεις αντιπαλοτητα μαζι της,με το χαβαλε δεν συμμετεχεις στη διαφημιση.για να ανεβουν οι μετοχες της πρεπει να προκαλεσεις σκανδαλο
εμένα δεν με συμφέρει να πάω μαζί της γιατί λόγο της ηλικίας μου θα μου κοστίσει γύρω στα 15 ευρώ περισσότερο από το βιάγκρα που θα πάρω προτιμώ να την βγάλω με τα ρέστα που δίνει.αμα δεν προκαλεσεις αντιπαλοτητα μαζι της,με το χαβαλε δεν συμμετεχεις στη διαφημιση.για να ανεβουν οι μετοχες της πρεπει να προκαλεσεις σκανδαλο
Βεβαίως αγαπητέ θα διαβάζατε απίστευτες αντιπαραθέσεις.Και επειδή φαίνεσαι άτομο μορφωμένο και με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα να είσαι εσύ ο συντονιστής αν γίνει κάτι τέτοιο ;) Είναι κρίμα παιδιά σαν εσένα να γνωρίζουν συμπατριώτισσές μου απο τους κάδους σκουπιδιών ;) Σου αξίζει κάτι πιο καλό...θα μπαίνανε και οι συμπατριώτες της οι Ρωσόφωνοι του site που είναι και 'κατακόκκινοι' του κερατά και θα γινόντουσαν απίστευτες επικές μάχες περί Ρωσίας
καληνύχτα και αύριο.ρε μουνιλα...ενταξει το παραχεσαμε..οι αλλοι δεν χρωστανε τιποτα..!
ρε μουνιλα...ενταξει το παραχεσαμε..οι αλλοι δεν χρωστανε τιποτα..!
Ελα ρε μουνιλα τωρα...φωναζει και το παιδι..πειναει...γιατι ιδρωνεις καυλιαρα μου χαβαλε δεν θελεις μπππππποοοοοοουυυυυυυχαχαχαχαχαχ
Και επειδή φαίνεσαι άτομο μορφωμένο και με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα να είσαι εσύ ο συντονιστής αν γίνει κάτι τέτοιο ;) Είναι κρίμα παιδιά σαν εσένα να γνωρίζουν συμπατριώτισσές μου απο τους κάδους σκουπιδιών ;) Σου αξίζει κάτι πιο καλό...