Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε λίγο θα καταργήσουμε το ευρώ και θα καθορίσουμε εθνικό μας νόμισμα το καβλί. ένας μαθηματικός μόνο να μας καθορίσει την ισοτιμία από ευρώ σε καβλί και από δραχμή σε καβλί.

το καυλι αριωνα ειναι αμετρητης αξιας καθως οπως γνωριζει ο καθεις ειναι ο βασιλιας των ζωων  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το καυλι αριωνα ειναι αμετρητης αξιας καθως οπως γνωριζει ο καθεις ειναι ο βασιλιας των ζωων  :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αλλά η ισοτιμία αλλάζει ανάλογα με το μπουρδέλο, την ίδια ηλεκτρική κουζίνα με πόσα καβλια της φυλής τα παίρνεις και με πόσα της αλκαμένους?

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο σεξιστικό thread διαβάζοντας τον τίτλο του 'χώσιμο' σε ιερόδουλες.Μετά το διάβασα αναλυτικά.Αν εξαιρέσουμε κάποιους ονειροπαρμένους και ψυχωτικά εξαρτημένους απο τα σκέλια των εκδιδόμενων, το μέλος moi τα έγραψε όλα πολύ καλά και με επιχειρήματα, φυσικά βέβαια που δεν απαντήθηκαν.Επίσης μου έκανε εντύπωση στον moi ότι στα γραπτά του δεν είναι κανένας νεαρός βλαμμένος αλλά είναι μεσήλικας με αρκετές γνώσεις περί πορνείας.Σε γενικές γραμμές ο moi τα γράφει σωστότατα.Ούτε έθιξε τις πόρνες,ούτε πρόσβαλλε το επάγγελμά τους.Αλλά για να τα πούμε και στα ίσα απο τον moi και τον κάθε moi περιμένατε να μάθετε ότι οι πουτάνες είναι τσιράκια της μαφίας,παρακράτος και ρουφιάνοι των νταβατζήδων και των μπάτσων? Αυτά είναι πράγματα δεδομένα όπως στο ερώτημα 'εάν χέζουν οι αρκούδες στο δάσος'!!!Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ψυχικά αδύνατος για να τα βλέπει αυτά αντίστροφα.

Επισκέπτης
ναι αλλά η ισοτιμία αλλάζει ανάλογα με το μπουρδέλο, την ίδια ηλεκτρική κουζίνα με πόσα καβλια της φυλής τα παίρνεις και με πόσα της αλκαμένους?

βασικα μια ηλεκρικη κουζινα δεν νομιζω οτι ουτε καν με ενα καυλι στη φυλης δεν μπορει να αγοραστει.με ενα καυλι στη φυλης αγοραζεις διαμερισμα στο γερακα που ειναι αναπτυσσομενη σχετικα περιοχη

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αμα δεν προκαλεσεις αντιπαλοτητα μαζι της,με το χαβαλε δεν συμμετεχεις στη διαφημιση.για να ανεβουν οι μετοχες της πρεπει να προκαλεσεις σκανδαλο
ρε μουνιλα...ενταξει το παραχεσαμε..οι αλλοι δεν χρωστανε τιποτα..!

Επισκέπτης
αμα δεν προκαλεσεις αντιπαλοτητα μαζι της,με το χαβαλε δεν συμμετεχεις στη διαφημιση.για να ανεβουν οι μετοχες της πρεπει να προκαλεσεις σκανδαλο
εμένα δεν με συμφέρει να πάω μαζί της γιατί λόγο της ηλικίας μου θα μου κοστίσει γύρω στα 15 ευρώ περισσότερο από το βιάγκρα που θα πάρω προτιμώ να την βγάλω με τα ρέστα που δίνει.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα μπαίνανε και οι συμπατριώτες της οι Ρωσόφωνοι του site που είναι και 'κατακόκκινοι' του κερατά  :2funny: και θα γινόντουσαν απίστευτες επικές μάχες περί Ρωσίας  :rockon:
Βεβαίως αγαπητέ θα διαβάζατε απίστευτες αντιπαραθέσεις.Και επειδή φαίνεσαι άτομο μορφωμένο και με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα να είσαι εσύ ο συντονιστής αν γίνει κάτι τέτοιο  ;) Είναι κρίμα παιδιά σαν εσένα να γνωρίζουν συμπατριώτισσές μου απο τους κάδους σκουπιδιών  ;) Σου αξίζει κάτι πιο καλό...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τα παιδακια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και τα λουκανικα.....και το τζατζικι παρακαλω!!!!!

Επισκέπτης
Και επειδή φαίνεσαι άτομο μορφωμένο και με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα να είσαι εσύ ο συντονιστής αν γίνει κάτι τέτοιο  ;) Είναι κρίμα παιδιά σαν εσένα να γνωρίζουν συμπατριώτισσές μου απο τους κάδους σκουπιδιών  ;) Σου αξίζει κάτι πιο καλό...

πολυ σωστο αυτο που λες αλλα οχι μονο για τον συγκεκριμενο  γενικα για τετοια παιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom