Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
εγώ νομίζω ότι φτάνει πλέον το <χώσιμο> γιατί (κατά την γνώμη μου ) οι λεγόμενες <<πουτάνες>> δεν είναι μέσα στους οίκους ανοχής αλλά έξω.

μέσα στους οίκους είναι απλώς κάποιες γυναίκες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν ζουν για να συνουσιάζονται αλλά αν δεν το κάνουν δεν θα μπορέσουν να ζήσουν. πρόσφατη εμπειρία μου το έδειξε αυτό πολύ καλά. μερικές φορές μπορείς να βρεις χρυσό και στα πιο απίθανα μέρη.

When I am good finally I look like a fool,
When I am fool finally I look better.

τιμή και δόξα σε όσες ρίχνουν τον εγωισμό τους για να ευχαριστήσουν και την πιο αρρωστημένη μας επιθυμία για μερικά ευρώ.
     πίσσα και πούπουλα σε όσες παίζουν με εμάς και το παίζουν κυρίες.
το πραγματικό μπουρδέλο βρίσκεται έξω. τα κόκκινα σπιτάκια είναι απλώς μια εξαίρεση.

Απολύτως σωστός ο παίχτης ;)

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
66
Πόντοι
1
Μόλις διάβασα όλο το θέμα, όχι βέβαια ότι σας ενδιαφέρει. Ομολογουμένως ξεκίνησε μια συζήτηση η οποία δεν κατέληξε πουθενά. Πολλά από όσα υπόθηκαν εδώ μέσα και από τις δύο πλευρές είναι σωστά και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι από ποιά πλευρά είσαι. Αναλόγως και τοποθετήσαι.Καλή Χρονιά ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αλήθεια ρε μάγκες..τι είναι <<πουτάνα>>..και ποιές είναι πραγματικά οι <<πουτάνες>>?....

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
66
Πόντοι
1
Η ερώτησή σου μοιάζει λίγο με το αν η κότα κάνει το αβγό ή το αβγό την κότα. Είναι ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί. Εν ευρεία έννοια όλοι είμαστε εν δυνάμει. Ακόμα και αυτός που πουλά την ψήφο του για να διοριστεί είναι πουτάνα, καθώς πουλιέται. Και αυτή που πουλάει το κορμί για να βολευτεί είναι πουτάνα. Πουτάνα είναι και αυτή που πάει με έναν για να του τα τρώει αλλά και αυτή που πάει με πολλούς και της τα δίνουν. Ουσιαστικά παίζουμε με τις λέξεις.

Επισκέπτης
Η ερώτησή σου μοιάζει λίγο με το αν η κότα κάνει το αβγό ή το αβγό την κότα. Είναι ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί. Εν ευρεία έννοια όλοι είμαστε εν δυνάμει. Ακόμα και αυτός που πουλά την ψήφο του για να διοριστεί είναι πουτάνα, καθώς πουλιέται. Και αυτή που πουλάει το κορμί για να βολευτεί είναι πουτάνα. Πουτάνα είναι και αυτή που πάει με έναν για να του τα τρώει αλλά και αυτή που πάει με πολλούς και της τα δίνουν. Ουσιαστικά παίζουμε με τις λέξεις.

ναι μεγαλε εχεις απολυτο δικιο.μονο που ολες αυτες οι γυναικες ζουν αναμεσα μας κ καλως η κακως κ εσυ κ εγω κ οι αντρες δινουν σε τετοια γυναια αξια κ τις κανουν κυριες που το λιγοτερο που θα επρεπε να κανουν ειναι να τις γαμανε κ να τις παρατανε κ κοπελες με αξιες κ αρχες τις παντρευονται κ αφου τις δεσουν πανε στις μπουρδελιαρες η στα πιπινια η στις ρωσιδες κ μετα τις παρατανε με παιδια κ κανουν την ζωη τους.λοιπον αφου επιασες τετοια θεματα να λες κ την αλλη πλευρα γιατι οι μπουρδελιαρες μπορει να ειναι στν πατο της κοινωνιας κ κανεις να μην τους δινει αξια αλλα κ αυτες οι γυναικες που ανεφερες κ δεν διαφερουν απο τις μπουρδελιαρες υπαρχουν αντρες που τις κανουν κυριες

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
66
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι πραγματικές κυρίες και οι οποίες αξίζουν τον σεβασμό μας και σίγουρα δεν αξίζουν το να τρέχουμε πίσω από πιπίνια ή απλά να τα λιγουρευόμαστε. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά το οποίο οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην ίδια μας την φύση. Εδώ σε θέλω μάστορα...

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι πραγματικές κυρίες και οι οποίες αξίζουν τον σεβασμό μας και σίγουρα δεν αξίζουν το να τρέχουμε πίσω από πιπίνια ή απλά να τα λιγουρευόμαστε. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά το οποίο οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην ίδια μας την φύση. Εδώ σε θέλω μάστορα...

Γιατι δεν λες καλυτερα για τους νεαρους/κυριους που ειναι εξω και αξιζουν τον σεβασμο των γυναικων (ελεινιδων) αλλα αντιθετως σνομπαριζονται και τρωνε καψωνι απο σαβουρες μπαζολες πολλες φορες?
Οι πραγματικες πουτανες ειναι εξω απο τα μπουρδελα.Εχουν αμολαρει εξω οι φασολες.

proktolatris

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφονω, υπαρχουν εξω απο τα μπουρδελα κατι γυναικεσ που δεν ειναι ιεροδουλες αλλα εχουν μια ψυχη που ολες οι ιεροδουλες μαζι δεν την εχουν.Οι ιεροδουλες ειναι μονο στο σωμα ενω οι αλλες ειναι στην ψυχη που ειναι χειροτερο!

Επισκέπτης

θα σου απαντησω.η αποψη μου ειναι οτι το γαμησι ειναι κατι ανεξελεκτο για τον αντρα.οταν εισαι πιτσιρικας θελεις ολο να γαμας κ πρεπει να γαμας γιατι η ορμονη βαραει φουλ.γαμας κ πουτανες κ γενικα δεν εισαι επιλεκτικος σε τιποτα γαμας οτι σου καθεται.τωρα ρε μεγαλε εαν μεχρι τα 30 35 40 δεν εχεις χορτασει εν μερει το τονιζω γιατι δεν χορταινεται το γαμησι αυτο ειναι αληθεια κ στην τελικη στη ζωη πρεπει να εξελισσομαστε εαν σκεφτεται ενας αντρας μονο το πουλι του απο τα 15 κ φτανει 45 κ σκεφτεται παλι μονο το πουλι του κατι δεν παει καλα....

Επισκέπτης
κ στην τελικη η ζωη δεν ειναι μονο γαμησι εκτος εαν δεν υπαρχουν στη ζωη αλλοι στοχοι τοτε παω πασσο

Επισκέπτης
κ στην τελικη η ζωη δεν ειναι μονο γαμησι εκτος εαν δεν υπαρχουν στη ζωη αλλοι στοχοι τοτε παω πασσο

Ωραια τα λες επρεπε να πας για καλογερος η κατι τετοιο.Ωραιος ηθικολογος εισαι.
Πραγματικα λυπηρο να βλεπεις ατομα να εχουν τετια ηθηκολογικα κοληματα  του στιλ "με ποσους να εχει παει η γυναικα μου πριν την παρω","πω αυτη ειναι πουτανα γαμιεται ανεξελεκτα" κτλ

Επισκέπτης
Ωραια τα λες επρεπε να πας για καλογερος η κατι τετοιο.Ωραιος ηθικολογος εισαι.
Πραγματικα λυπηρο να βλεπεις ατομα να εχουν τετια ηθηκολογικα κοληματα  του στιλ "με ποσους να εχει παει η γυναικα μου πριν την παρω","πω αυτη ειναι πουτανα γαμιεται ανεξελεκτα" κτλ

καλυτερα καλογερος παρα να με κοιτανε στο δρομο κ να λενε α αυτη ηταν που την επερνα παρτουζα.εσυ μεγαλε παντρψου την πουτανα που ολους τους αντρε τους βλεπει το ιδιο κ θα δεις προκοπη.τωρα για το ηθικολογος εγω δεν ειπα οτι ειμαι ο καλυτερος την αποψη μου λεω

Επισκέπτης
καλυτερα καλογερος παρα να με κοιτανε στο δρομο κ να λενε α αυτη ηταν που την επερνα παρτουζα.εσυ μεγαλε παντρψου την πουτανα που ολους τους αντρε τους βλεπει το ιδιο κ θα δεις προκοπη.τωρα για το ηθικολογος εγω δεν ειπα οτι ειμαι ο καλυτερος την αποψη μου λεω

Και ομως αυτη η "πουτανα"¨οπως την αποκαλεις εχει συναισθηματα και καρδια και αμα θελει να στα δωσει ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες κομπλεξικες γυναικες που απο μικρες ειχαν μαθει να τα εχουν ολα και να κανουν καψονια στους αντρες.Το βρισκω γελοιο το κολυμα να σε ενοχλει τι εκανε μια γυναικα που αγαπας πριν την παντρευτεις η κανεις σχεση μαζι της.

Επισκέπτης
Και ομως αυτη η "πουτανα"¨οπως την αποκαλεις εχει συναισθηματα και καρδια και αμα θελει να στα δωσει ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες κομπλεξικες γυναικες που απο μικρες ειχαν μαθει να τα εχουν ολα και να κανουν καψονια στους αντρες.Το βρισκω γελοιο το κολυμα να σε ενοχλει τι εκανε μια γυναικα που αγαπας πριν την παντρευτεις η κανεις σχεση μαζι της.
το πολύ πολύ να το παίξεις νταβατζής της σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο.

Επισκέπτης

περιμενε εσυ τα συναισθηματα της πουτανας.εγω αγορι μου δεν σου ειπα να πας στις κομπλεξικες υπαρχουν κ καλοι ανθρωποι στη ζωη αλλα εναν ανθρωπο αδιστακτο που πανω απο  ολα βαζει το χρημα τι συναισθημα μου μιλας .μου φαινεται εισαι απογοητευμενος μαλλον απο τις γυναικες κ εισαι μπερδεμενος.προφανως μια γυναικα που εχει δει πολλους αντρες στη ζωη της τους βλεπει σαν ενα γαμησι τι συναισθηματα μου λες.την γαμας αυτη τη γυναικα αλλα δεν την ερωτευεσαι δεν σου λεω κατι καΚΟ

Επισκέπτης
Κ τι νομιζεις οι πουτανες δεν καταλαβαινουν τους ευαισθητους κ τους πουλανε παραμυθια γιατι ξερουν οτι ειναι ευαισθητοι κ τους παιζουν οπως θελουν.ολα γι αυτες εχουν καποιο σκοπο.ανθρωποι του θεου ειναι ολοι μονο που εχουν πουλησει την ψυχη τους.αμα ειχαν συναισθημα  θα καθοταν να τις γαμαει ο καθενας

Επισκέπτης
Κ τι νομιζεις οι πουτανες δεν καταλαβαινουν τους ευαισθητους κ τους πουλανε παραμυθια γιατι ξερουν οτι ειναι ευαισθητοι κ τους παιζουν οπως θελουν.ολα γι αυτες εχουν καποιο σκοπο.ανθρωποι του θεου ειναι ολοι μονο που εχουν πουλησει την ψυχη τους.αμα ειχαν συναισθημα  θα καθοταν να τις γαμαει ο καθενας

Εγω παντως ξερω οτι μερικες απο αυτες θα εκτιμησουν καπως την ευαισθησια,το συναισθημα και την ανθρωπια που μπορει να τους δειξει καποιος απο ολο το "αντριλικι" που εχουν φαει στην μαπα.Στην τελικη ειναι πιο ντρομπρες απο τις κρυφοπουτανες που εχουμε στα σαλονια.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εγω παντως ξερω οτι μερικες απο αυτες θα εκτιμησουν καπως την ευαισθησια,το συναισθημα και την ανθρωπια που μπορει να τους δειξει καποιος απο ολο το "αντριλικι" που εχουν φαει στην μαπα.Στην τελικη ειναι πιο ντρομπρες απο τις κρυφοπουτανες που εχουμε στα σαλονια.
φίλε είσαι τελειως άκυρος λέμε.ο απόλυτος πουτανοκαψούρης.καν'τες και άγαλαμα τις πουτάνες τις ανατολικιές και τις εγχώριες.ειλικρινά στο λέω σπάς με κόκκαλα με τα πόστ σου. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom