Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αυτο ηταν!!!! αλλαζω στρατοπεδο!!!! Κατερινα εισαι αναξιοπιστη....αλλα τι να περιμενει κανεις απο μια π...να που επι πλεον δεν κοβει και αποδειξεις!!!!!!!  ουτε εστω το μαρουλι με το ψωμι ε;

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αυτο ηταν!!!! αλλαζω στρατοπεδο!!!! Κατερινα εισαι αναξιοπιστη....αλλα τι να περιμενει κανεις απο μια π...να που επι πλεον δεν κοβει και αποδειξεις!!!!!!!   ουτε εστω το μαρουλι με το ψωμι ε;
Αχαχαχαχα....!!! :boobies:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Που εισαι φιλε μου moi να της τα χωσουμε της ατιμης;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
:argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:  δεν σου μιλαω.....ΑΤΙΜΗ!!!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Βεβαίως αγαπητέ θα διαβάζατε απίστευτες αντιπαραθέσεις.Και επειδή φαίνεσαι άτομο μορφωμένο και με αρκετές γνώσεις σε πολλά θέματα να είσαι εσύ ο συντονιστής αν γίνει κάτι τέτοιο  ;) Είναι κρίμα παιδιά σαν εσένα να γνωρίζουν συμπατριώτισσές μου απο τους κάδους σκουπιδιών  ;) Σου αξίζει κάτι πιο καλό...
Ευχαριστώ latex για τα καλά σου λόγια και την εκτίμηση σου για μένα παρά την εσφαλμένη αντίληψη που είχες στο παρελθόν.Και φυσικά οι έπαινοι ανταποδίδονται και απο μένα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.205
Πόντοι
12.056
ΣΣΣΣΣΣΣΣ...αυτο ειμαι επιπεδο λεμεεε... :dancing: :dancing: :dancing:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ενταξει ειμαστε??
Τα λυσαμε τα προβληματακια μας?? :rolleyes:
Οχι γιατι την ειχα μια ανησυχια οφειλω να πω... :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ανπω οτι δεν καταλαβα τιποτα θα γελασετε??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ νομίζω ότι φτάνει πλέον το <χώσιμο> γιατί (κατά την γνώμη μου ) οι λεγόμενες <<πουτάνες>> δεν είναι μέσα στους οίκους ανοχής αλλά έξω.

μέσα στους οίκους είναι απλώς κάποιες γυναίκες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν ζουν για να συνουσιάζονται αλλά αν δεν το κάνουν δεν θα μπορέσουν να ζήσουν. πρόσφατη εμπειρία μου το έδειξε αυτό πολύ καλά. μερικές φορές μπορείς να βρεις χρυσό και στα πιο απίθανα μέρη.

When I am good finally I look like a fool,
When I am fool finally I look better.

τιμή και δόξα σε όσες ρίχνουν τον εγωισμό τους για να ευχαριστήσουν και την πιο αρρωστημένη μας επιθυμία για μερικά ευρώ.
    πίσσα και πούπουλα σε όσες παίζουν με εμάς και το παίζουν κυρίες.
το πραγματικό μπουρδέλο βρίσκεται έξω. τα κόκκινα σπιτάκια είναι απλώς μια εξαίρεση.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι είναι, οι χειρότερες πουτάνες κυκλοφορούν έξω αμολημένες από τα σπίτια τους και το παίζουν και καθώς πρέπει. Άσε τις αρρώστιες που κουβαλάνε από τα ακάπωτα γαμήσια.

Επισκέπτης
Εγω παντως τον μουα...δεν τον αλλαζω με τιποτα...
Τι να πει τωρα μπροστα του ο μουνιλας???
Αχαχαχαχαχα...!!!

προφανως κ ο μουνιλας δεν εχει να πει τιποτα μπροστα στο moi γιατι ο μουνιλας κανει το λαθος κ προσπαθει να συζητησει με τετοιου ειδους γυναις λες κ δεν ξερει ο μουνιλας οτι μιλαει κ απο το ενα μπαινει κ απο το αλλο βγαινει.προφανως κ ο moi ειναι καλυτερος απο εμενα πρωτον γιατι ειναι πολυ μεγαλυτερος κ γνωριζει περισσοτερα απο εμενα κ δευτερον γιατι δεν θα εδινε ποτε αξια σαν μια σαν κ του λογου σου

Επισκέπτης
Εγω παντως τον μουα...δεν τον αλλαζω με τιποτα...
Τι να πει τωρα μπροστα του ο μουνιλας???
Αχαχαχαχαχα...!!!

κ οταν εννοω σαν κ του λογου σου δεν εννοω το οτι εισαι πουτανα.εννοω τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου κ υπερασπιζεσαι λες κ σου πηραν την παρθενια...μπουχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κ δεν με ενδιαφερει να πω τιποτα σε ανθρωπους που ζουν εκτος πραγματικοτητας

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τελειωσες αυτα που ειχες να πεις??
toilet-5.gif

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Έτσι είναι, οι χειρότερες πουτάνες κυκλοφορούν έξω αμολημένες από τα σπίτια τους και το παίζουν και καθώς πρέπει. Άσε τις αρρώστιες που κουβαλάνε από τα ακάπωτα γαμήσια.

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα...Δεν κάνεις κακές παρέες.Έχεις το χεράκι σου,και είσαι ευχαριστημένος.Ούτε ασθένειες ούτε έξοδα.Άντε να παίρνεις καμιά κρέμα που και που για τους κάλους που βγάζεις  :2funny:

Επισκέπτης
Και τι θα το κανω το σαιτ ρε μουνιλα..αρλεκιν..να διαβασεις εσυ κι αλλοι οχτακοσιοι την ιστορια της ζωης μου??
Δεν ζητησα ουτε απο σενα..ουτε απο τον μουα...ουτε απο κανενα αλλο ντε και καλα να προσαρμοστει με τα πιστευω τα δικα μου.
Αποψεις εκφραζω...και συγκεκριμενα..αποψεις βασικες και τεκμηριωμενες..
Παφτε να ειστε στενοκεφαλοι...η ζωη και ο πολιτισμος..εξελισσονται..
Δεν ζουμε στην εποχη της γιαγιας μου ουτε της δικια σας γιαγιας..
Αν εχεις τοσες πολλες αποριες προσωπικες για μενα...ευχαριστως να σε συναντησω απο κοντα να μιλησουμε...ισως στην διαρκεια ενος καφε..δουλεψει το μυαλουδακι σου σε αλλη διασταση..
Φιλικα το λεω...

οφειλω να ομοληγησω οτι αυτο δεν το ειχα διαβασει κ οφειλω να απαντησω εφοσον αφορα εμενα.να σου θυμησω αγαπητη μου κυρια οτι εχεις δωσει πρωτα απο ολα συνεντευξη στο σαιτ οπου αναφερεις σχεδον τα παντα για τα πρωσοπικα σου.να σου θυμισω επισης οτι σε πολλα thread εχεις αναφερεις στοιχεια απο την προσωπικη σου ζωη τα οποια εαν δεν τα θυμασαι σου τα απαριθμιζω ενα ενα επισης να σου θυμισω οτι σε thread προηγουμενο ηθελες να ανοιξεις την ψυχη σου κ οταν ο moi σου ειπε δεν χρειαζεται εδωσες αναλογες απαντησεις.τωρα για την ζωη κ το πολιτισμο ο οποιος εξελισσονται να σου πω οτι εαν ειχες εξελιχτει σαν ανθρωπος δεν θα εισουν σε καθημερινη βαση σε μπουρδελο του μεταξουργειου γιατι η ζωη σου ειναι μεσα σε ενα μπουρδελο κ με την ταπεινη μου γνωμη δεν πιστευω οτι το μπουρδελο ειναι δειγμα εξελιξης κ πολιτισμου.τωρα κατα την αποψη μου καλυτερα να ειχα τα μυαλα της γιαγιας μου παρα το μυαλο του νεοελληνα.τωρα για τον καφε να σου πω οτι δεν εχω προβλημα αλλα να συζητησω πραγματα για τα οποια ξερω τις απαντησεις μου φαινεται οτι υποτιμαμε κ τον εαυτο μας.τωρα για το μυαλο μου εαν χρειζεται να δουλεψει το προτιμω στις στροφες που ειναι γιατι εχω βρει την ψυχικη μου ηρεμια παρα να δουλευει στις δικες σου στροφες κ να ειμαι μες την δυστηχια.αυτη ηταν η προσωπικη μου γνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom