Επισκέπτης
καταραμένο μάρκετινγκ, πάλι γκρίζα διαφήμιση έχουμε σήμερα.
μπα τα παιδάκια είναι από του Τέλη δεν είναι ψημένα στο τζάκι.παιδακια χωριατικο λουκανικο
σαλατα μαρουλι,μπολικο τζατζικι,και ψωμι ψημενο στο τζακι.......Αν λες τετοια ας μας ριξουν και πισσα!!!! εχω μια πεινα!!!!!
Ματακια μου..αλλος το χρημα το βγαζει με τα χερια του..αλλος το βγαζει με το μυαλο του...εμεις χρησιμοποιουμε το κορμι μας..Σιγα ρε Κατερινα, θα μας πιασουν τα κλαματα.
Αν δεν ηθελαν το ευκολο χρημα και δεν ειχαν προβλημα να γαμιουνται με ολους τους αντρες του κοσμου ας μην εκαναν αυτη τη δουλεια. Δεν θα γινετε και παπαδοπαιδια τωρα επειδη κολυμπατε μεσα στα σκατα εις γνωση σας.
Οταν ομως η καθε μια σας φευγει με κανα 500αρι στην τσεπη, ξεχναει και τις πορτες και τα μονοπατια και τη βρωμα του αλβανου και του πακιστανου και ολα ;)
Αλλα δεν πειραζει, ολα εχουν το τιμημα τους.
Αστο ρε καβλιαρη μου...δεν προκειται να συννενοηθουμε..αστο να παει στο διαολο..παντως κ το δικο σας παραμυθι οτι ειστε καλυτεροι κ απο ψυχολογοι αστο.μπορει να βλεπετε πολλους αντρες να ξερεις τι θελουν αλλα οχι κ οτι γνωριζεις την ψυχολογια ενος αντρα για να τον κρατησεις.οσο για τι παιχνιδι ειναι απλο να δημιουργεις εντυπωσεις για ενα συγκεκριμενο λογο οσο για το εαν σου αρεσουν κ ηθελες να τα ξερεις μην μου πεις οτι τοσα χρονια που ασκεις το λειτουργημα δεν εχεις την ευκαιρια να τα παρατησεις ολα αλλα εχεις γλυκαθει απο το χρημα κ πανω απο αυτο δεν βαζεις τιποτα.Κ να σου πω κ κατι γιατι το κανεις κ μελλο εαν αγαπουσες τον εαυτο σου δεν θα καταδεχοσουν να μπαινει μεσα σου ο οποιοσδηποτε κ πες μας τωρα οτι η ζωη φταιει κ οι αντρες που σε ριξανε σε αυτη τη δουλεια γιατι θα σου υπενθιμισω γυναικες που τις παρατησαν αντρες τους με παιδια κ ειχαν ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να τα μεγαλωσουν κ να τα σπουδασουν χωρις να εχουν αναγκη να κατσουν σε κανενα.αυτε εχουν αρχιδια ουτε χαζη εισαι ουτε αμορφωτη ουτε δεν εχεις δυνατοτητες αλλα προτιμησες το ευκολο.μαγκια σου εισαι υπευθυνη των πραξεων σου.οσο για την κακια κ τα απωθημενα μπορει κ να συμφωνω μαζι σου αλλα καλυτερα αναλογισου για τη δικη σου κακια κ απωθημενα κ ασε των αλλων να τα σκεφτονται μονοι τους
Ματακια μου..αλλος το χρημα το βγαζει με τα χερια του..αλλος το βγαζει με το μυαλο του...εμεις χρησιμοποιουμε το κορμι μας..
Ολοι κατι κανουν τελος παντων για να ζησουν..
Το χρημα ομως που λες εσυ ευκολο οτι βγαζουμε...δεν ειναι καθολου ευκολο..
Θα το χαρακτηριζα αν μη τι αλλο αρκετο..(αλιμονο αν δεν ηταν..τι θα εμενε??Τα σαλια του μοιανου και του αλλουνου??)
Ευκολο χρημα θα το χαρακτηριζα οταν θα ειχα γεννηθει απο πλουσια αρχιδια,θα τα ειχα ολα..και δεν θα χρειαζοταν να δουλεψω..!
Αστο ρε καβλιαρη μου...δεν προκειται να συννενοηθουμε..αστο να παει στο διαολο..
Εδω λεμε για τα φρεσκα κουλουρια κι οχι για τα χτεσινα..
Αν ειναι να γυριζουμε πισω για να κανουμε απογραφη στη ζωη μας..χεστο..
το κορμί μου αρέσει, και τι κορμί κάτι σαν κουμπαράς με την τρύπα του.
σε λίγο θα σου πει τι μου κάνεις μάνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι καυλιαρα μου εγω μιλαω για την καραμελα που μασατε κ τα λετε αυτα τωρα εαν εσυ απο ολο που διαβασες συγκρατησες μονο αυτο συγχαρητηρια για την επιλεκτικη σου μνημη
σε λίγο θα σου πει τι μου κάνεις μάνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακριβως..κι επειδη δεν ειμαι μονη μου στη ζωη..χαιρομαι..οχι για την δουλεια μου...αλλα για τα χρηματα που παιρνω απο αυτην ωστε να τα επενδυω στην οικογενεια μου..κι οχι να τα τρωει ο καθε τυχωντας..!!ναι πολυ εξυπνη εισαι αλλα δεν εχουμε γεννηθει ολοι απο πλουσια αρχιδια κ στη τελικη δεν ειναι αναγκη να γινουμε ολοι φραγκατοι καλο ειναι να ζηταμε λιγα πραγματα.τωρα για το οτι βγαζεις χρηματα απο το κορμι σου να σου θυμισω χωρις να θελω να μου απαντησεις οτι δεν εισαι μονη σου συη ζωη
πρώτη φορά ακούω για ανωμαλιάρη κουμπαρά.ναι η καυλιαρα ειναι ανωμαλαρα θελει το μπινελικι της
Οταν ξεκινας την προταση,το πρωτο γραμμα γραφεται με κεφαλαια...ναι η καυλιαρα ειναι ανωμαλαρα θελει το μπινελικι της
σε λίγο θα καταργήσουμε το ευρώ και θα καθορίσουμε εθνικό μας νόμισμα το καβλί. ένας μαθηματικός μόνο να μας καθορίσει την ισοτιμία από ευρώ σε καβλί και από δραχμή σε καβλί.Ακριβως..κι επειδη δεν ειμαι μονη μου στη ζωη..χαιρομαι..οχι για την δουλεια μου...αλλα για τα χρηματα που παιρνω απο αυτην ωστε να τα επενδυω στην οικογενεια μου..κι οχι να τα τρωει ο καθε τυχωντας..!!
Ακριβως..κι επειδη δεν ειμαι μονη μου στη ζωη..χαιρομαι..οχι για την δουλεια μου...αλλα για τα χρηματα που παιρνω απο αυτην ωστε να τα επενδυω στην οικογενεια μου..κι οχι να τα τρωει ο καθε τυχωντας..!!
Οταν ξεκινας την προταση,το πρωτο γραμμα γραφεται με κεφαλαια...
Ουτε αυτο στο μαθανε στο σχολειο?