Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
23 ημουν...ο Αυγεροπουλος και οχι Αυγερινοπουλος ηταν αγεννητος...οσο για το επιχειρημα οτι το εδειξε κρατικο καναλι.....χα χα χα χα χα χα χα
Στην ονομασια του δημοσιογραφου εχεις δικιο Αυγεροπουλος λεγεται πολυ σωστα.το εγραψα απο κεκτημενη ταχυτητα λαθος, αλλα καταλαβες για ποιον λεω.και φυσικα ειναι αξιοπιστη πηγη απο σενα που εδωσες και ψευδη στοιχεια για την ηλικια σου οταν σε ρωτησα ποσο εισουνα οταν εκλεισε η τρουμπα.τωρα για την ηλικια σου οτι εισουνα 23 ετων το 71 σε προηγουμενο ποστ σου αναφερεις οτι τωρα εισαι 40 και κατι.οποτε μαλλον κοντευεις στα 60 συμφωνα με αυτα που παραθετεις.μπουαχαχαχαχαχα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Έλα μωρέ μιά χαρά είναι οι κοπέλες.Και μερικές ωραία δεν γαμιούνται καλά...Τι να κάνουμε???Ίσως να μην το γουστάρουνε και να εξαναγκάζονται να το κάνουν αυτό...

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Να σε ρωτησω κατι ρε μουα...
Ετσι και γνωριζες μια γκομενα..και την ερωτευοσουν..
Και εισαστε μαζι για αρκετο καιρο...χωρις να ξερεις τι δουλεια κανει..
Οταν θα ερχοτανε η ωρα που θα διαπιστωνες οτι ειναι πουτανα και την γαμανε 50..κι εσυ 50ενας...Πως θα αισθανοσουν??
Και γιατι αποπαιρνεις τα ατομα που γουσταρουν να πηγαινουν σε γυναικες που εκδιδονται...που στο φιναλε-φιναλε...ειναι εις γνωσιν τους???
Για την πρωτη ερωτηση που αναφερεις οτι αν μαθαινα η κοπελλα που αγαπω ητανε πουτανα στην πορεια θα εκανα το πιο φυσικο πραγμα.Θα εκοβα επι τοπου την σχεση,θα μου εφευγε αποτομα η αγαπη και θα τις ελεγα οτι ο ανθρωπος που ειμαι διπλα θελω να ειναι σωστος και οχι δημοσιο ουρητηριο επι πληρωμη.φυσικα και αυτη θα το δεχοτανε και θα γυρναγε στην πολυκερδοφορα της δουλεια.
στην δευτερη ερωτηση που αναφερεις μην ακολουθεις την τακτικη του 'ανηξερου' γιατι δεν αποπαιρνω ΚΑΝΕΝΑ ατομο που παει με πουτανες.Καταρχην εδω και πολυ καιρο εδω μεσα οσοι με ξερουν πηγαινω και γω συνεχεια με πουτανες και εχω κανει πολλες ανταποκρισεις απο μπουρδελα,στουντιο,κυριως μασαζ που ειναι και ειδικοτητα μου και φυσικα κανα cg και strip.Εμενα φυσικα και μου αρεσουν οι πουτανες αλλα για την αποστολη που υπαρχουν,πληρωνω,γαμαω και φευγω.ουτε πουτανοκαψουρες που κανουν μερικοι,ουτε και λογια οτι οι πουτανες οι κακομοιρες ειναι 'αθωα' πλασματα.Μην ριχνεις σαν την σουπια μελανι γιατι την τακτικη σου την ξερουμε πολυ καλα.Το προβλημα μου ειναι η ξερολιαση σου,ο εγωϊσμος σου και το μαγκιλικι σε καθε θρεντ του φορουμ που δεν σε αφορα για να δινεις το παρων στην διαφημηση σου και το πιο τραγικο και οι υποδειξεις που επιβαλεις πως θα γραφει ο καθενας (βλεπε περιπτωση αριωνα).
Φυσικα αυτα που εγραψα για το μεταξουργιο οπως τους παρανομους λαθρομεταναστες με τα στιλετα που ειναι φυλακες στα μαγαζια,για τους κραχτες με τα κωλομπαρα παγιδες που μιλατε και ειναι εξω απο τα μπουρδελα σας,για τις αδηλωτες πουτανες που δεν περνανε γιατρους και δεν εχουν χαρτια  και φυσικα θα εχεις και συ στο μπουρδελο σου οπως ολοι,για τα ρουφιανιλικια με τους μπατσους,για το μη κοψιμο αποδειξεων και ολα αυτη τη σαπιλα που υπαρχει στο περιθωριο της πορνειας εκανες τον 'κινεζο'.Οι δε πουτανοκαψουρηδες μαλλον επειδη αποτι καταλαβα ειναι νεαρας ηλικιας δεν το καταλαβαν το νοημα των αντιπαραθεσεων και οι αλλοι τα προσπερασανε.Και για να τελειωνω εμενα στα αρχιδια μου τι γινεται και τι δεν γινεται στην τελικη.Αλλα οταν βλέπω πουτανες να λενε οτι ειναι ολα 'ωραια',ειναι 'ροδινα','δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα',ειναι 'φημες' και απο πισω να ακολουθουν πουτανοκαψουρηδες ε τοτε θα σας τα χωσω κανονικα.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μηπως θελετε και να διαγραφω???
μπα δε νομιζω ουτε για πλακα να το κανεις αυτο.εξαλλου σε επομενη απαντηση σου γραφεις οτι το καταυχαριστηθηκες.δεν ιδρωνει το αυτι σου απο αντιπαραθεσεις διαλογου και οταν γενικα σας ξεσκεπαζουνε ολες σας.παντως η τακτικη των νυχτοβιων ειναι φοβερη πρεπει να παραδεχτω.σας στριμωχνει καποιος δεν μιλατε,σας στριμωχνει πολυ αρχιζετε την κλαψα της παραπονιας.δεν ασχολειται μαζι σας τον προκαλειται με ειρωνια.και φυσικα ειστε παντα απανταχου παρων δινοντας την παρουσια σας σε ολα τα θρεντ παραποιωντας τα λεγομενα των αντιπαλων συνομιλητων σας.ειδες που εισαι τοσο προβλεψιμη και αστεια?  :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε συ moi......κοιμάσαι και ξυπνάς με την Κατερίνα στη σκέψη σου? Στο τέλος θα την κάνεις και tatoo...........δεν έχεις αφήσει ποστ δικό της που να μην αναφερθείς.................

Επισκέπτης
μπα δε νομιζω ουτε για πλακα να το κανεις αυτο.εξαλλου σε επομενη απαντηση σου γραφεις οτι το καταυχαριστηθηκες.δεν ιδρωνει το αυτι σου απο αντιπαραθεσεις διαλογου και οταν γενικα σας ξεσκεπαζουνε ολες σας.παντως η τακτικη των νυχτοβιων ειναι φοβερη πρεπει να παραδεχτω.σας στριμωχνει καποιος δεν μιλατε,σας στριμωχνει πολυ αρχιζετε την κλαψα της παραπονιας.δεν ασχολειται μαζι σας τον προκαλειται με ειρωνια.και φυσικα ειστε παντα απανταχου παρων δινοντας την παρουσια σας σε ολα τα θρεντ παραποιωντας τα λεγομενα των αντιπαλων συνομιλητων σας.ειδες που εισαι τοσο προβλεψιμη και αστεια?  :grin:

+++10000000000000000 σωστοτατος για αυτο κ αμα καποιος δεν ειναι πολυ ψυχικα ηρεμος  κ ανυσηχος κ μπλεξει με τετοια γυνη παει κατευθειαν δαφνή

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε συ moi......κοιμάσαι και ξυπνάς με την Κατερίνα στη σκέψη σου? Στο τέλος θα την κάνεις και tatoo...........δεν έχεις αφήσει ποστ δικό της που να μην αναφερθείς.................
αγαπητε δεν τα καταλαβες καλα η μαλλον δεν τα ειδες απο την αρχη.ΑΥΤΗ πρωτη μου εκανε αντιπαραθεση σε ποστ με υποδειξεις σε θρεντ ασχετο με τα θεματα της.και φυσικα υποδειξεις δεν δεχομαι απο κανεναν ποσο μαλλον απο τετοιες γυναικες.και φυσικα δεν ειμαι κανα παιδακι που θα θεοποιω το καθε ρεμαλι της νυχτας που νομιζει οτι κατι ειναι και το παιζει ξερολας.διαλογο κανουμε και αυτη αν ειδες ανοιξε και το θρεντ. ειμαι κοσμιος χωρις να προκαλω και παραθετω επιχειρηματα.δεν εκανα τιποτα με υβρεις και μπινελικια.οσο για τατου δεν εχω κανενα πανω μου και δεν μου αρεσουν τετοια πραγματα.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΜΟΙ νομίζω ότι έχεις απωθημένα με της επι πληρωμή εκδιδόμενες γυναίκες.
Μήπως, λέω μήπως, έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα με καμμία από αυτές.
Δεω εξηγείτε αλλιώς η εμμονή σου με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αγαπητε δεν τα καταλαβες καλα η μαλλον δεν τα ειδες απο την αρχη.ΑΥΤΗ πρωτη μου εκανε αντιπαραθεση σε ποστ με υποδειξεις σε θρεντ ασχετο με τα θεματα της.και φυσικα υποδειξεις δεν δεχομαι απο κανεναν ποσο μαλλον απο τετοιες γυναικες.και φυσικα δεν ειμαι κανα παιδακι που θα θεοποιω το καθε ρεμαλι της νυχτας που νομιζει οτι κατι ειναι και το παιζει ξερολας.διαλογο κανουμε και αυτη αν ειδες ανοιξε και το θρεντ. ειμαι κοσμιος χωρις να προκαλω και παραθετω επιχειρηματα.δεν εκανα τιποτα με υβρεις και μπινελικια.οσο για τατου δεν εχω κανενα πανω μου και δεν μου αρεσουν τετοια πραγματα.

Αυτά τα ρεμάλια της νύχτας είναι ΠΟΛΥ πιο ξηγημένα από ΠΟΛΛΟΥΣ μάγκες της ημέρας...........και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την εμμονή σου με τις εκδιδόμενες......

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ΜΟΙ νομίζω ότι έχεις απωθημένα με της επι πληρωμή εκδιδόμενες γυναίκες.
Μήπως, λέω μήπως, έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα με καμμία από αυτές.
Δεω εξηγείτε αλλιώς η εμμονή σου με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69.
εισαι αλλου εσυ φιλε μου.ο καθε ιντερνετικος δικηγορος της καθε πουτανας εδω μεσα αυτο λεει.'εχεις απωθημενα με αυτην'? κανε ενα κοπο αν δεν βαριεσαι και διαβασε τα ποστ μου στις προηγουμενες σελιδες και θα διαπιστωσεις οτι δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απωθημενο με καμια πουτανα.Το μονο που μου τη σπαει ειναι το στυλακι του ιντερνετοτσαμπουκα που εχουνε.και εγω πασχω απο sex addiction αλλα τουλαχιστον εχω το γνωθι σ'αυτον και ξερω την θεση μου.και δεν εχω καμια εμμονη με καμια πουτανα αυτη μου κανει αντιπαραθεσεις στα γραπτα μου για την αυτοπροβολη της φυσικα.μην εισαι τοσο μονοπλευρος στην κριση σου.διαβασε καλα και τις αλλες αποψεις.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Αυτά τα ρεμάλια της νύχτας είναι ΠΟΛΥ πιο ξηγημένα από ΠΟΛΛΟΥΣ μάγκες της ημέρας...........και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την εμμονή σου με τις εκδιδόμενες......
μαλλον θα εισαι εθελημενα 'τυφλος' φιλε μου δεν εξηγηται.ποια εμμονη? αυτη ανοιξε το θρεντ.αυτη εκανε αντιπαραθεση σε ποστ μου.αυτη με ειρωνευοταν σε ασχετα θρεντ.γιατι να μην απαντησω? επειδη ειναι πουτανες εχουν το ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ εδω μεσα? δεν το καταλαβα? πρεπει να εισαι ακριβοδικαιος σαν μοντ και οχι να τα βλεπεις με προσωπικες συμπεθειες τα πραγματα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μαλλον θα εισαι εθελημενα 'τυφλος' φιλε μου δεν εξηγηται.ποια εμμονη? αυτη ανοιξε το θρεντ.αυτη εκανε αντιπαραθεση σε ποστ μου.αυτη με ειρωνευοταν σε ασχετα θρεντ.γιατι να μην απαντησω? επειδη ειναι πουτανες εχουν το ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ εδω μεσα? δεν το καταλαβα? πρεπει να εισαι ακριβοδικαιος σαν μοντ και οχι να τα βλεπεις με προσωπικες συμπεθειες τα πραγματα.

Καμία πουτάνα ΔΕΝ είναιο στο απυρόβλητο εδώ εκτός και αν το βλέπεις εσύ έτσι. Όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν εδώ έστω και αν δεν συμφωνείς. Είμαι πολύ ακριβοδίκαιος σαν μοντ (τουλάχιστον έτσι θέλω να νομίζω) με τους λογικούς χρήστες και μάλλον έχεις δίκιο για τις προσωπικές συμπάθιες.......η Κατερίνα έρχεται τσάμπα Χανιά για πάρτη μου επειδή την υποστηρίζω.........έχεις ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα τελικά και φαντάζομαι τι το προκαλεί.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Καμία πουτάνα ΔΕΝ είναιο στο απυρόβλητο εδώ εκτός και αν το βλέπεις εσύ έτσι. Όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν εδώ έστω και αν δεν συμφωνείς. Είμαι πολύ ακριβοδίκαιος σαν μοντ (τουλάχιστον έτσι θέλω να νομίζω) με τους λογικούς χρήστες και μάλλον έχεις δίκιο για τις προσωπικές συμπάθιες.......η Κατερίνα έρχεται τσάμπα Χανιά για πάρτη μου επειδή την υποστηρίζω.........έχεις ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα τελικά και φαντάζομαι τι το προκαλεί.
απο την απαντηση σου καταλαβα και την σοβαροτητα σου.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΜΟΙ αν ήμασταν στον μεσαίωνα θα τους είχες ρίζει όλους στην φωτιά.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν και είμαι άθρησκος θα σου πω: Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω!

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα μάλλον πρέπει να αλλάξει και να γίνει "χώσιμο" σε ΜΟΙ

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ρε συ μουα...κοιμασαι κι ονειρευεσαι..πως την αυγη..παντρευεσαι...
Ποιος σου εκανε υποδειξεις??
Εγω??
Γιατι?Τι μου εισαι για να σου υποδειξω κατι?
Μπατζανακης μου??
Αν εσυ μπερδευεις τις υποδειξεις με τις αποψεις και γενικα τον διαλογο...δεν σου φταιω εγω..
Αντε πια..ολο απο τα μουτρα με παιρνεις..
Τι ΣΟΦΤΕΞΑ μωρε...μην πεταξω κανα SOFTEX??
(ατακα του Βεγγου)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
γιατι οι πακιστανοι φταινε.δηλαδη οταν το καλοκαιρι πηγαινουν στα μπουρδελα οι καθαροι ελληνες γυριζοντας απο τις οικοδομες με τη μασχαλιλα ιδρωτιλα κ παντοφλα με τα ποδια μαυρα τοτε δεν σιχενεσαικ τοτε ειναι πιο καθαροι.τα μπουρδελα λεγονται αλλιως κ κτηνωδιες επομενως οταν αποφασιζεις να μπεις δεν υπαρχουν σκεψεις.η μηπως στα στουντιο που ειναι κ κυριλε κ παιζουν γλυφομουνια με τον οποιοδηποτε ειναι πιο καθαρες?

Ξεκινάω από την παραδοχή ότι αλλοδαποί είναι βρωμιάρηδες.Μένουν 10-10 σε σπίτια τρώγλες,και το μπάνιο το έχουν ως ανάμνηση όταν βούταγαν στο γάγκη ποταμό.Ότι υπάρχουν Έλληνες που είναι βρωμιάριδες,είναι σίγουρο.Αν καταλάβουν στα μπουρδέλα,ότι ο κόσμος θέλει καθαριότητα,θα κόβονται και αυτοί από τις ίδιες τις πουτάνες.Τώρα γιατί να κοπούν;Αφού αποδεχόμαστε τους πακιστανούς,εκεί θα κολλήσουμε;Όσον αφορά τα γλυφομούνια και το αρχιδογλύψιμο,προσωπικά δεν πάω σε κοπέλες που κάνουν τέτοια κόλπα.Τουλάχιστον εμφανώς και σε όλους.Αν κάποια με 20-30€ επιπλέον τα κάνει,δεν το ξέρω.Αλλά αν διαφημιστεί ότι σε όλους κάνει το ίδιο,ε δε θα πάω.Πάντως διαπιστώνω ότι εσένα δε σε πειράζει η βρωμιά...

Επισκέπτης
Ξεκινάω από την παραδοχή ότι αλλοδαποί είναι βρωμιάρηδες.Μένουν 10-10 σε σπίτια τρώγλες,και το μπάνιο το έχουν ως ανάμνηση όταν βούταγαν στο γάγκη ποταμό.Ότι υπάρχουν Έλληνες που είναι βρωμιάριδες,είναι σίγουρο.Αν καταλάβουν στα μπουρδέλα,ότι ο κόσμος θέλει καθαριότητα,θα κόβονται και αυτοί από τις ίδιες τις πουτάνες.Τώρα γιατί να κοπούν;Αφού αποδεχόμαστε τους πακιστανούς,εκεί θα κολλήσουμε;Όσον αφορά τα γλυφομούνια και το αρχιδογλύψιμο,προσωπικά δεν πάω σε κοπέλες που κάνουν τέτοια κόλπα.Τουλάχιστον εμφανώς και σε όλους.Αν κάποια με 20-30€ επιπλέον τα κάνει,δεν το ξέρω.Αλλά αν διαφημιστεί ότι σε όλους κάνει το ίδιο,ε δε θα πάω.Πάντως διαπιστώνω ότι εσένα δε σε πειράζει η βρωμιά...

οταν ημουν 15-18 κ το αιμα μου εβραζε κ με κυριευε το κατω κεφαλι δεν τα σκεφτομουν τωρα οχι οτι εχω μεγαλωσει πολυ αλλα δεν πηγαινω πλεον ουτε σε μπουρδελα ουτε σε στουντιο.δηλαδη εαν δεν ειναι  εμφανως γνωριζεις εαν η αλλη πριν απο εσενα η στο σπιτι της γνωριζεις τι κανει.η στην τελικη τη γκομενα που θα κανεις καμακι στο δρομο η τελος παντων γαμησεις γνωριζεις που το δινει κ πως το δινει κ εκει δεν σε πειραζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom