Επισκέπτης
ετσι,ετσι πανοςΚαι επειδή είχε η αείμνηστη Ρώσικη αριστοκρατική καταγωγή θα μπαίνανε και οι συμπατριώτες της οι Ρωσόφωνοι του site που είναι και 'κατακόκκινοι' του κερατά και θα γινόντουσαν απίστευτες επικές μάχες περί Ρωσίας
ετσι,ετσι πανοςΚαι επειδή είχε η αείμνηστη Ρώσικη αριστοκρατική καταγωγή θα μπαίνανε και οι συμπατριώτες της οι Ρωσόφωνοι του site που είναι και 'κατακόκκινοι' του κερατά και θα γινόντουσαν απίστευτες επικές μάχες περί Ρωσίας
Τώρα να μην σε αρχίσω άντε άντεετσι,ετσι πανος
Η Νεφέλη που χάθηκε ρε σεις;;;
πα πα πα,καταπιεστικος εισαι!!ουτε μουσουλμανος να σουνΤώρα να μην σε αρχίσω άντε άντε
Κι εγω γι'αυτο ειμαι εδω...την πλάκα μας και τις απόψεις μας λέμε ρε κατερίνα μην τρελαίνεσαι κα είσαι και ωραία γυναίκα
Αστο νεφελακι...Τωρα μπηκα και καθησα να διαβασω οοοοοολο το θρεντ ;)
Αλλα λεω ν'απεχω καλυτερα απο το θεμα...
Μπά ποτέ.Όπως πάντα αυτό είμουν και είμαι.Άθεοςπα πα πα,καταπιεστικος εισαι!!ουτε μουσουλμανος να σουν
Τι δεν κατάλαβα? θα την σκαπουλάρεις απο την πρώτη γραμμή της μάχης? Κάτσε στην γραμμή σου να διαβάσεις και συ τα μπινελίκια σου. Το thread λέγεται 'χώσιμο' σε ιερόδουλες.Όχι μόνο επαίνους και λουλούδια όλα τα λέμε εδώΤωρα μπηκα και καθησα να διαβασω οοοοοολο το θρεντ ;)
Αλλα λεω ν'απεχω καλυτερα απο το θεμα...
Τι δεν κατάλαβα? θα την σκαπουλάρεις απο την πρώτη γραμμή της μάχης? Κάτσε στην γραμμή σου να διαβάσεις και συ τα μπινελίκια σου. Το thread λέγεται 'χώσιμο' σε ιερόδουλες.Όχι μόνο επαίνους και λουλούδια όλα τα λέμε εδώ
Παντως εγωωωω...το ευχαριστηθηκα...αααχαχαχαχαχα...!!!
Τι να με χαλασει??χαχαχαχα δεν σε χαλασε ε?
και ότι στα Ισπανικά είναι τσούλα και από αυτό πηγάζει και η λέξη τσουλί.
Κατερινα δεν σε εχω συναντησει ποτε(για να μη λενε)....ειδες που καταληξαμε; στις .....αποδειξεις!!!!!αν ειχες ταμειακη ολα τα προβληματα θα ειχαν λυθει!!!!ολα τα αλλα προβληματα τα εχουμε λυσει
Οι πόρνες είναι χρήσιμες στην κοινωνία.Πάντα υπήρχαν,και πάντα θα υπάρχουν.Το θέμα όμως είναι ότι μερικές,εκμεταλλεύονται τη δουλειά τους,και το παίζουν "ερωτευμένες" "μάγκισες",και "κάποιες".Αυτό εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο.Αλλά υπάρχουν οι πιτσιρικάδες ή κάποιοι άνθρωποι ευαίσθητοι,που τους λείπει η αγάπη,και "κολλάνε".Και όταν βαρεθεί η πουτάνα,από εκεί που εξαιτίας της έχουν ανέβει στα 10000 πόδια,πέφτουν στο 0...Και ξέρω προσωπικά άτομο που παραλίγο να σαλτάρει επειδή η "γκόμενα" του φέρθηκε χάλια...Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ,θα πρέπει να κρίνουμε τη συμπεριφορά κάθε κοπέλας που ασκεί το επάγγελμα,και να μη θεοποιούμε καμία.Άλλωστε από τα λεφτά μας ζούνε.Και αν οι περισσότεροι για να βγάλουν 20€ πρέπει να δουλέψουν 8 ώρες,αυτές τα βγάζουν σε 10 λεπτά.Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν η Κατερίνα κάνει διαφήμιση ή η Νεφέλη είναι πουτάνα και διαφημίζεται.Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους,και τιμούν τα λεφτά που τους δίνουμε.Αν πάω στο μπουρδέλο της Κατερίνας,και διαπιστώσω ότι η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν χάλια,θα το γράψω χωρίς δισταγμό.Αυτή θα χάσει,όχι εγώ (πέρα από τα 20€).Αυτό θα πρέπει να είναι το θέμα μας.Όχι αμπελοφιλοσοφίες.
Βλέπω πολλά άτομα να γράφουν εμπειρίες από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου.Αν και οι ίδιοι παραδέχονται ότι οι χώροι είναι απαράδεκτοι,βρώμικοι,και επικίνδυνοι,παρόλα αυτά συνεχίζουν να πηγαίνουν.Αυτό για εμένα σημαίνει αποδοχή της κατάστασης,κάτι που τη διαιωνίζει.Αφήστε τους Πακιστανούς να πηγαίνουν εκεί.Όπως πρέπει να διαμαρτύρεστε στην Φυλής αν δέχονται ξένους.Πρόσφατα είχα πάει σε ένα μπουρδέλο στην Φυλής,και από το δωμάτιο όπου θα έμπαινα,βγήκε ένας Πακιστανός.Αν και είχα πληρώσει,ζήτησα πίσω τα λεφτά μου,και της είπα της τσατσάς το λόγο.Αν το κάναμε όλοι,μάλλον θα σταμάταγε το φαινόμενο.Βέβαια τον είχα δει.Αν δεν τον είχα δει θα έμπαινα.Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που όταν έμπαινε ξένος,έλεγαν οι τσατσάδες "only greek".Έχω να το ακούσω πολλά χρόνια...
Αυτό μάγκες θα πρέπει να είναι το πρόβλημά μας,και όχι αν διαφημίζεται μια γκόμενα ή όχι.Πάμε βλέπουμε,και αν δε μας αρέσει δεν παίρνουμε.Αν πάρουμε και δεν ανταποκρίνεται στις φανφάρες,ανελέητο κράξιμο μέσω του φόρουμ.
Παντως εγωωωω...το ευχαριστηθηκα...αααχαχαχαχαχα...!!!
Να σε ρωτησω κατι ρε μουα...
Ετσι και γνωριζες μια γκομενα..και την ερωτευοσουν..
Και εισαστε μαζι για αρκετο καιρο...χωρις να ξερεις τι δουλεια κανει..
Οταν θα ερχοτανε η ωρα που θα διαπιστωνες οτι ειναι πουτανα και την γαμανε 50..κι εσυ 50ενας...Πως θα αισθανοσουν??
Και γιατι αποπαιρνεις τα ατομα που γουσταρουν να πηγαινουν σε γυναικες που εκδιδονται...που στο φιναλε-φιναλε...ειναι εις γνωσιν τους???
αλλη κορυφαια ατακα της κυριας moi.θα ερωτευοσουν χωρις να ξερεις πουτανα κ δεν θα καταλαβαινες απο το τροπο που μιλαει η απο το πως σκεφτεται η στην τελικη δεν θα εβλεπες το μουνι χωνι κ θα επαιρνες γουρουνι στο σακι λες κ εισαι 15 χρονων κ δεν εχεις συναισθηση του τι κανεις στη ζωη σου.καλα μιλαμε η καυλιαρα ειναι η κορωνιδα απο ατακες μππππποοοοοουυυυυχααααχαχαχα
Να σε ρωτησω κατι ρε μουα...
Ετσι και γνωριζες μια γκομενα..και την ερωτευοσουν..
Και εισαστε μαζι για αρκετο καιρο...χωρις να ξερεις τι δουλεια κανει..
Οταν θα ερχοτανε η ωρα που θα διαπιστωνες οτι ειναι πουτανα και την γαμανε 50..κι εσυ 50ενας...Πως θα αισθανοσουν??
Και γιατι αποπαιρνεις τα ατομα που γουσταρουν να πηγαινουν σε γυναικες που εκδιδονται...που στο φιναλε-φιναλε...ειναι εις γνωσιν τους???