δεν πιστευω οτι ειναι λαθος ο τροπος σκεψης του κατα την αποψη μου.παραθετει επειχηρηματα προς την συγκεκριμενη η οποια οταν τα βρισκει σκουρα αν διαβασεις τα ποστ της το ριχνει στο χαβαλε.συζητηση κανουμε δεν μπορουμε κ να συμφωνουμε ολοι.εγω παντως πιστευω οτι ο αναφερομενος γνωριζει καποια πραγματα για τις εν λογω κυριες οπως κ εσυ γνωριζεις κ ο οποιοσδηποτε απλα επειδη καταλαβαινει το παιχνιδι της τις τα χωνει οπως εκεινος νομιζει κ στην τελικη αυτη μπηκε σε διαλογο κ μαζι του κ με ολους.δεν την υποχρεωσε κανενας.κανει μια δουλεια που την ξερουν ολοι κ δεν εχει την διακριτηκοτητα να ειναι προσεκτικη σε αυτα που λεει.αλλα οπως ειπαμε ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας....
Σιγα καβλιαρη μου..Εγινε ο μουα Τενια Μακρη..και ψυχολογει τους ανθρωπους απο την οθονη??
Και για ποιο παιχνιδι μιλας?
Αν εχεις προσεξει συμμετεχω σε συζητησεις που μπορω να πω κατι βασιμο και τεκμηριωμενο..Η μηπως με εχεις δει σε τιποτα αθλητικα η πολιτικα η σε κριτικες να πω αν μου αρεσε η γκομενα και αν αξιζει?
Οτι αφορα στο στοιχειο μου νομιζω οτι ειμαι η πλεον αρμοδια σε καποια θεματα..γιατι ειμαι χωμενη σ'αυτα..ζω με αυτα,ενω οι υπολοιποι ειναι απλοι επισκεπτες..
Δεν υποτιμω την νοημοσυνη κανενος..ουτε υποδεικνυω κατι σε κανεναν.
Αεω τα πραγματα οπως εχουν χωρις τις υποθεσεις και τους μυθους που εχουν καποιοι αλλοι στο μυαλο τους..και τις λενε..
Με ρωτησε καποιος απο σας..αν εμενα μου αρεσουν ολα αυτα..κι αν ηθελα να τα ξερω?
Ξεραδια να ηξερα καλυτερα...και σε τετοιες πορτες και μονοπατια..να μην αξιωνονται γυναικες να τα διαβαινουν..
Το θρεντ ανοιχτηκε για γενικοτερες αποψεις..και κανετε λες και υπαρχω μονο εγω..
Γιατι τοση κακια?
Γι'αυτο το ριχνω στον χαβαλε που λες..μπας και χαλαρωσουμε και ηρεμησουμε..να πουμε καμια μαλακιουλα να περασει η ωρα...
Λυπαμαι πολυ..τι να πω..!!