Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτά τα ρεμάλια της νύχτας είναι ΠΟΛΥ πιο ξηγημένα από ΠΟΛΛΟΥΣ μάγκες της ημέρας...........και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την εμμονή σου με τις εκδιδόμενες......

αυτο φιλε δεν ειμαι κ κανας γνωστης τετοιων ατομων παντως πρωτη φορα το ακουω

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μπα ασε δεν μου λενε τιποτα τετοιες προσωπικοτητες...

Δικάιωμα σας όσοι έχετε τέτοιες απόψεις. Δεν μπορείτε όμως να μειώνετε τους άλλους έτσι. Το ίδιο μπορεί να λένε και αυτές οι προσωπικότητες για σένα.....το σκέφτηκες?

Επισκέπτης
Δικάιωμα σας όσοι έχετε τέτοιες απόψεις. Δεν μπορείτε όμως να μειώνετε τους άλλους έτσι. Το ίδιο μπορεί να λένε και αυτές οι προσωπικότητες για σένα.....το σκέφτηκες?

εγω πιστευω οτι ουτε αυτωνων των προσοπικοτητων τουε ενδιαφερω εγω ουτε εμενα με ενδιαφερουν τετοιες προσωπικοτητες.ουτε τους ενοχλω ουτε με ενοχλουνε.δεν μειωνω κανεναν φιλε απλα δεν μου αρεσει να ζουμε σε μια κοινωνια κ να μην γνωριζουμε πιο ειναι το καλο κ πιο το κακο κ να ωραιοποιουμε κ να ειμαστε μες την τρελη χαρα που ειμαστε ανιθηκοι γιατι δεν ειμαστε ολοι μονοι μας σε αυτη τη ζωη εχουμε κ οικογενεια (ειτε γονεις ειτε παιδια)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι συμφωνώ με αυτά που λες άλλωστε και εγώ έχω παιδιά, αλλά πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο κακό είναι οι ιερόδουλες? Αυτοί οι άνθρωποι φταίνε για όλα? Δεν νομίζω!

Επισκέπτης
Ναι συμφωνώ με αυτά που λες άλλωστε και εγώ έχω παιδιά, αλλά πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο κακό είναι οι ιερόδουλες? Αυτοί οι άνθρωποι φταίνε για όλα? Δεν νομίζω!

οχι βεβαια απλα συζηταμε για ιεροδουλες ετσι τουλαχιστον λεει το thread.εγω δεν κρινω κανενα ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του αλλα πρεπει να γνωριζουμε κ πιο ειναι το καλο κ το κακο.υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα οι ιεροδουλες ειναι ασημαντο προβλημα αλλα επι του θεματος υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχου επιλεξει στη ζωη τους να βασανιζονται(η πουτανα ειναι ψυχοφθορο επαγγελμα)κ εχουν αναγκη αγαπη κ συναισθημα κ ασχολουμαστε με πουτανες που στην τελικη ειναι επιλογη τους

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σαφώς και είναι επιλογή των περισσότερων τι θα κάνουν στη ζωή τους. Απλά η όλη μου ένσταση ήταν ο τρόπος σκέψης ενός φίλου πιο πάνω. Και όπως ξαναείπα ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχω ούτε με Κατερίνα, ούτε με Αθήνα!!!!

Επισκέπτης
Σαφώς και είναι επιλογή των περισσότερων τι θα κάνουν στη ζωή τους. Απλά η όλη μου ένσταση ήταν ο τρόπος σκέψης ενός φίλου πιο πάνω.

δεν πιστευω οτι ειναι λαθος ο τροπος σκεψης του κατα την αποψη μου.παραθετει επειχηρηματα προς την συγκεκριμενη η οποια οταν τα βρισκει σκουρα αν διαβασεις τα ποστ της το ριχνει στο χαβαλε.συζητηση κανουμε δεν μπορουμε κ να συμφωνουμε ολοι.εγω παντως πιστευω οτι ο αναφερομενος γνωριζει καποια πραγματα για τις εν λογω κυριες οπως κ εσυ γνωριζεις κ ο οποιοσδηποτε απλα επειδη καταλαβαινει το παιχνιδι της τις τα χωνει οπως εκεινος νομιζει κ στην τελικη αυτη μπηκε σε διαλογο κ μαζι του κ με ολους.δεν την υποχρεωσε κανενας.κανει μια δουλεια που την ξερουν ολοι κ δεν εχει την διακριτηκοτητα να ειναι προσεκτικη σε αυτα που λεει.αλλα οπως ειπαμε ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αλλα επι του θεματος υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχου επιλεξει στη ζωη τους να βασανιζονται(η πουτανα ειναι ψυχοφθορο επαγγελμα)κ εχουν αναγκη αγαπη κ συναισθημα κ ασχολουμαστε με πουτανες που στην τελικη ειναι επιλογη τους

Πες τα ντε και μας εχουν σπασει αμφοτεροι τον πουτσο!  :rockon:

p0p

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το θρεντ απευθυνεται..σε ολους οσους εχουν να πουν κατι αρνητικο για τις εκδιδομενες γυναικες..
Μην φοβαστε και μην πτοειστε...
Μιληστε ελευθερα...
Αντε...και καλο πολεμο...!!!

Τίποτα αρνητικό, κοινωνικό έργο με το αζημίωτο προσφέρουν.
Την καλησπέρα μου KATERINA69.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν πιστευω οτι ειναι λαθος ο τροπος σκεψης του κατα την αποψη μου.παραθετει επειχηρηματα προς την συγκεκριμενη η οποια οταν τα βρισκει σκουρα αν διαβασεις τα ποστ της το ριχνει στο χαβαλε.συζητηση κανουμε δεν μπορουμε κ να συμφωνουμε ολοι.εγω παντως πιστευω οτι ο αναφερομενος γνωριζει καποια πραγματα για τις εν λογω κυριες οπως κ εσυ γνωριζεις κ ο οποιοσδηποτε απλα επειδη καταλαβαινει το παιχνιδι της τις τα χωνει οπως εκεινος νομιζει κ στην τελικη αυτη μπηκε σε διαλογο κ μαζι του κ με ολους.δεν την υποχρεωσε κανενας.κανει μια δουλεια που την ξερουν ολοι κ δεν εχει την διακριτηκοτητα να ειναι προσεκτικη σε αυτα που λεει.αλλα οπως ειπαμε ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας....
Σιγα καβλιαρη μου..Εγινε ο μουα Τενια Μακρη..και ψυχολογει τους ανθρωπους απο την οθονη??
Και για ποιο παιχνιδι μιλας?
Αν εχεις προσεξει συμμετεχω σε συζητησεις που μπορω να πω κατι βασιμο και τεκμηριωμενο..Η μηπως με εχεις δει σε τιποτα αθλητικα η πολιτικα η σε κριτικες να πω αν μου αρεσε η γκομενα και αν αξιζει?
Οτι αφορα στο στοιχειο μου νομιζω οτι ειμαι η πλεον αρμοδια σε καποια θεματα..γιατι ειμαι χωμενη σ'αυτα..ζω με αυτα,ενω οι υπολοιποι ειναι απλοι επισκεπτες..
Δεν υποτιμω την νοημοσυνη κανενος..ουτε υποδεικνυω κατι σε κανεναν.
Αεω τα πραγματα οπως εχουν χωρις τις υποθεσεις και τους μυθους που εχουν καποιοι αλλοι στο μυαλο τους..και τις λενε..
Με ρωτησε καποιος απο σας..αν εμενα μου αρεσουν ολα αυτα..κι αν ηθελα να τα ξερω?
Ξεραδια να ηξερα καλυτερα...και σε τετοιες πορτες και μονοπατια..να μην αξιωνονται γυναικες να τα διαβαινουν..
Το θρεντ ανοιχτηκε για γενικοτερες αποψεις..και κανετε λες και υπαρχω μονο εγω..
Γιατι τοση κακια?
Γι'αυτο το ριχνω στον χαβαλε που λες..μπας και χαλαρωσουμε και ηρεμησουμε..να πουμε καμια μαλακιουλα να περασει η ωρα...
Λυπαμαι πολυ..τι να πω..!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλησπερα Κατερινα....λες να εχουμε παλι τα ιδια σημερα;

Επισκέπτης
καταραμένο μάρκετινγκ, πάλι γκρίζα διαφήμιση έχουμε σήμερα.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλησπερα Κατερινα....λες να εχουμε παλι τα ιδια σημερα;
Μπααα...σημερα το μενου εχει παιδακια χωριατικο λουκανικο
σαλατα μαρουλι,μπολικο τζατζικι,και ψωμι ψημενο στο τζακι..!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Χριστε και παναγια....τι ειναι αυτα; κατερινα σε αγαπω.....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Με ρωτησε καποιος απο σας..αν εμενα μου αρεσουν ολα αυτα..κι αν ηθελα να τα ξερω?
Ξεραδια να ηξερα καλυτερα...και σε τετοιες πορτες και μονοπατια..να μην αξιωνονται γυναικες να τα διαβαινουν..
Το θρεντ ανοιχτηκε για γενικοτερες αποψεις..και κανετε λες και υπαρχω μονο εγω..

Σιγα ρε Κατερινα, θα μας πιασουν τα κλαματα.

Αν δεν ηθελαν το ευκολο χρημα και δεν ειχαν προβλημα να γαμιουνται με ολους τους αντρες του κοσμου ας μην εκαναν αυτη τη δουλεια. Δεν θα γινετε και παπαδοπαιδια τωρα επειδη κολυμπατε μεσα στα σκατα εις γνωση σας.

Οταν ομως η καθε μια σας φευγει με κανα 500αρι στην τσεπη, ξεχναει και τις πορτες και τα μονοπατια και τη βρωμα του αλβανου και του πακιστανου και ολα  ;)

Αλλα δεν πειραζει, ολα εχουν το τιμημα τους.

Επισκέπτης
Σιγα καβλιαρη μου..Εγινε ο μουα Τενια Μακρη..και ψυχολογει τους ανθρωπους απο την οθονη??
Και για ποιο παιχνιδι μιλας?
Αν εχεις προσεξει συμμετεχω σε συζητησεις που μπορω να πω κατι βασιμο και τεκμηριωμενο..Η μηπως με εχεις δει σε τιποτα αθλητικα η πολιτικα η σε κριτικες να πω αν μου αρεσε η γκομενα και αν αξιζει?
Οτι αφορα στο στοιχειο μου νομιζω οτι ειμαι η πλεον αρμοδια σε καποια θεματα..γιατι ειμαι χωμενη σ'αυτα..ζω με αυτα,ενω οι υπολοιποι ειναι απλοι επισκεπτες..
Δεν υποτιμω την νοημοσυνη κανενος..ουτε υποδεικνυω κατι σε κανεναν.
Αεω τα πραγματα οπως εχουν χωρις τις υποθεσεις και τους μυθους που εχουν καποιοι αλλοι στο μυαλο τους..και τις λενε..
Γιατι τοση κακια?
Γι'αυτο το ριχνω στον χαβαλε που λες..μπας και χαλαρωσουμε και ηρεμησουμε..να πουμε καμια μαλακιουλα να περασει η ωρα...
Λυπαμαι πολυ..τι να πω..!!

παντως κ το δικο σας παραμυθι οτι ειστε καλυτεροι κ απο ψυχολογοι αστο.μπορει να βλεπετε πολλους αντρες να ξερεις τι θελουν αλλα οχι κ οτι γνωριζεις την ψυχολογια ενος αντρα για να τον κρατησεις.οσο για τι παιχνιδι ειναι απλο να δημιουργεις εντυπωσεις για ενα συγκεκριμενο λογο οσο για το εαν σου αρεσουν κ ηθελες να τα ξερεις μην μου πεις οτι τοσα χρονια που ασκεις το λειτουργημα δεν εχεις την ευκαιρια να τα παρατησεις ολα αλλα εχεις γλυκαθει απο το χρημα κ πανω απο αυτο δεν βαζεις τιποτα.Κ να σου πω κ κατι γιατι το κανεις κ μελλο εαν αγαπουσες τον εαυτο σου δεν θα καταδεχοσουν να μπαινει μεσα σου ο οποιοσδηποτε κ πες μας τωρα οτι η ζωη φταιει κ οι αντρες  που σε ριξανε σε αυτη τη δουλεια γιατι θα σου υπενθιμισω γυναικες που τις παρατησαν αντρες τους με παιδια κ ειχαν ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να τα μεγαλωσουν κ να τα σπουδασουν χωρις να εχουν αναγκη να κατσουν σε κανενα.αυτε εχουν αρχιδια ουτε χαζη εισαι ουτε αμορφωτη ουτε δεν εχεις δυνατοτητες αλλα προτιμησες το ευκολο.μαγκια σου εισαι υπευθυνη των πραξεων σου.οσο για την κακια κ τα απωθημενα μπορει κ να συμφωνω μαζι σου αλλα καλυτερα αναλογισου για τη δικη σου κακια κ απωθημενα κ ασε των αλλων να τα σκεφτονται μονοι τους

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
παιδακια χωριατικο λουκανικο
σαλατα μαρουλι,μπολικο τζατζικι,και ψωμι ψημενο στο τζακι.......Αν λες τετοια ας μας ριξουν και πισσα!!!!  εχω μια πεινα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom