Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν θα ηταν μελος εδω γιατι δεν γουσταρε την προβολη και την διαφημιση.το ξερεις καλα αυτο.εδω οταν ηρθε αμερικανικο τηλεοπτκο συνεργειο να τις παρει συνεντευξη το αρνηθηκε οπως και αρνηθηκε και σπονσορες να τις βγαλουνε βιβλιο λευκωμα.ενα βιβλιο εγραψε και το εγραψε η ιδια.μαλιστα οταν εκλεισε και η τρουμπα απο τους μαχαιροβγαλτες νταβαδες το 67 αυτη τους ειχε δωσει με κινδυνο την ιδια της τη ζωη για να μπορουνε καποιες κοπελες εκδιδομενες να μην εχουν προστατες.ειπαμε ηταν σοβαρος ανθρωπος η συγχωρεμενη οχι νουμερο να ψαχνεται για προβολη και αυτοδιαφημηση.
Ποια προβολη και διαφημιση πια ρε μουα??
Φαγωθηκατε πια γαμω το κονεξ μου..και γαμω το γαμορουτερ μου..
Απο τη μυτη τους τραβαω η εχουνε στραβομαρα???

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Για γεγονοτα που εχω ζησει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν εχω εκτιμηση σε κανενα οτι και να λεει....τα φωτακια εσβησαν στην τρουμπα το 71.....καληνυχτα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αφήστε τα μίση και πιάστε.... τον Διονύση...:):):)αχχαχα...

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Για γεγονοτα που εχω ζησει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν εχω εκτιμηση σε κανενα οτι και να λεει....τα φωτακια εσβησαν στην τρουμπα το 71.....καληνυχτα
το 71 ποσο ησουνα? 20 ετων 25? παντως ενα επισημο ρεπορταζ σε κρατικο καναλι με μαρτυρες και πρωταγωνιστες της εποχης το λαμβανω πολυ πιο σοβαρα απο την αποψη σου.καληνυχτα και απο μενα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γαμορουτερ;;;;;;; ε ρε εξελιξη στη τεχνολογια...δεν την προλαβαινουμε πια...γαμωτο θα το ξενυχτησουμε παλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ε ρε ξυπνιε εξηγησε τοτε και πες και σε εμας.
εσενα πουτανοκαψουρακο οτι και να σου εξηγησει κανεις τις εχεις θεοποιησει τοσο που θα τα βλεπεις ολα αναποδα.αστο καλυτερα οτι ηταν να εξηγησω δες τις προηγουμενες σελιδες αν εχεις διαθεση.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πάντως ρε μουά έχεις φάει σκάλωμα με τις κοπέλες έ;;
φιλικά το λέω..;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
23 ημουν...ο Αυγεροπουλος και οχι Αυγερινοπουλος ηταν αγεννητος...οσο για το επιχειρημα οτι το εδειξε κρατικο καναλι.....χα χα χα χα χα χα χα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Η Νεφέλη που χάθηκε ρε σεις;;;

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
εσενα πουτανοκαψουρακο οτι και να σου εξηγησει κανεις τις εχεις θεοποιησει τοσο που θα τα βλεπεις ολα αναποδα.αστο καλυτερα οτι ηταν να εξηγησω δες τις προηγουμενες σελιδες αν εχεις διαθεση.
φιλε μου εδω και μερικα χρονια δεν εχω καμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα.σου ειπα το διαβασα ολο αλλα δεν μου εξηγεις εσυ ο ιδιος γιατι μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει.αλλα απο οτι φενεται εσυ εισαι πουτανοκαψουρακος και εχεις φαει πορτα γι αυτο ξεσπας ετσι.

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συνοδοιποροι και συναγωνιστες ως προς τι ο αλληλοσπαραγμός?
Υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν κρυφες και νόμιμες.
Μπορούμε να τις απολαυσουμε περισσότερο ? αυτή ειναι η ουσια κυριοι.....
good night

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Να σε ρωτησω κατι ρε μουα...
Ετσι και γνωριζες μια γκομενα..και την ερωτευοσουν..
Και εισαστε μαζι για αρκετο καιρο...χωρις να ξερεις τι δουλεια κανει..
Οταν θα ερχοτανε η ωρα που θα διαπιστωνες οτι ειναι πουτανα και την γαμανε 50..κι εσυ 50ενας...Πως θα αισθανοσουν??
Και γιατι αποπαιρνεις τα ατομα που γουσταρουν να πηγαινουν σε γυναικες που εκδιδονται...που στο φιναλε-φιναλε...ειναι εις γνωσιν τους???

Επισκέπτης
Οταν θα ερχοτανε η ωρα που θα διαπιστωνες οτι ειναι πουτανα και την γαμανε 50..κι εσυ 50ενας...Πως θα αισθανοσουν??
Και γιατι αποπαιρνεις τα ατομα που γουσταρουν να πηγαινουν σε γυναικες που εκδιδονται...που στο φιναλε-φιναλε...ειναι εις γνωσιν τους???

Εγω παντως δεν θα με ενοιαζε και να την παντρευομουν.Δεν εχω τετοια κοληματα.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
ο moi δεν έχει γράψει για σκαλώματα η για πουτανοκαψούρες κάθε άλλο βέβαια.απλά ορισμένοι απο σάς θέλετε να παρουσιάσετε έτσι αυτά που δεν καταλάβατε η δεν θέλετε να καταλάβετε.Ο άνθρωπος έγραψε για προβολές και ιντερνετομαγκιλίκι απο κάποιες ιερόδουλες που είναι μέλη εδώ.Ε δεν είναι και ψέμματα αυτά μεταξύ μας τώρα.Ούτε για πουτανοκαψούρες μίλησε γιατί ο ίδιος έγραψε να μην την πατήσουν νέα παιδιά με τέτοιες επαγγελματίες.θυμάμαι και τότε το θρέντ με το βλήμα τον bilk που ήθελε να πιάσει γκόμενα πουτάνα που ο moi δεν έγραψε τίποτα εξωγιήνα πράγματα αλλά την πραγματικότητα.Τώρα η κάθε κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά θα τα αμφισβητήσει αυτά γιατί είναι φυσικό και επόμενο αν πεις τον πρεζάκια ότι έχει εθιστεί στην ηρωίνη θα παρεξηγηθεί.Θα διαφωνήσω μαζί του σε ένα σημείο ότι υπάρχουν και εξηγημένες ιερόδουλες που δεν ζητάνε την αυτοπροβολή και είναι σωστές στο επάγγελμά τους και δεν δημιουργούνε προβλήματα.Βέβαια είναι ελάχιστες αυτές.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
θα την ρώταγα εγω προσωπικά ποσα θέλει για να την γαμάω μόνο εγώ και όχι οι 100  :2funny: :dancing:

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ο moi δεν έχει γράψει για σκαλώματα η για πουτανοκαψούρες κάθε άλλο βέβαια.απλά ορισμένοι απο σάς θέλετε να παρουσιάσετε έτσι αυτά που δεν καταλάβατε η δεν θέλετε να καταλάβετε.Ο άνθρωπος έγραψε για προβολές και ιντερνετομαγκιλίκι απο κάποιες ιερόδουλες που είναι μέλη εδώ.Ε δεν είναι και ψέμματα αυτά μεταξύ μας τώρα.Ούτε για πουτανοκαψούρες μίλησε γιατί ο ίδιος έγραψε να μην την πατήσουν νέα παιδιά με τέτοιες επαγγελματίες.θυμάμαι και τότε το θρέντ με το βλήμα τον bilk που ήθελε να πιάσει γκόμενα πουτάνα που moi δεν έγραψε τίποτα εξωγιήνα πράγματα αλλά την πραγματικότητα.Τώρα η κάθε κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά θα τα αμφισβητήσει αυτά γιατί είναι φυσικό και επόμενο αν πεις τον πρεζάκια ότι έχει εθιστεί στην ηρωίνη θα παρεξηγηθεί.Θα διαφωνήσω μαζί του σε ένα σημείο ότι υπάρχουν και εξηγημένες ιερόδουλες που δεν ζητάνε την αυτοπροβολή και είναι σωστές στο επάγγελμά τους και δεν δημιουργούνε προβλήματα.Βέβαι είναι ελάχιστες αυτές.
Ναι ρε συ πουταναλεων...Ειμαι εγω εδω και κατι τρεχει στα γυφτικα...
Εσεις θελετε να με βλεπετε ετσι..γιατι ετσι σας γουσταρει να με βλεπετε ετσι...
Πασο...
Οχι ομως οτι ειναι ετσι τα πραγματα...Εκει διαφωνω καθετα..
Γι'αυτο σφαζομαστε...
Αλλα δεν γαμιεταιαιαιαι...
Αν δεν ημουν εγω...θα ηταν καποια αλλη..και παει λεγοντας...
Μηπως θελετε και να διαγραφω???

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Σίγουρα θα είχε υπολογιστή και θα ήταν μέλος εδώ και απο τα ιδρυτικά μάλιστα.
Μην ξεχνάμε ότι στην εποχή της (μου) που τα τηλέφωνα ακόμα σπάνιζαν, αυτή είχε τηλεφωνητή με το περίφημο "Αλλό Αλλό, εδώ Γαβριέλα........."
Σίγουρα θα ήταν στο site.
Και επειδή είχε η αείμνηστη Ρώσικη αριστοκρατική καταγωγή θα μπαίνανε και οι συμπατριώτες της οι Ρωσόφωνοι του site που είναι και 'κατακόκκινοι' του κερατά  :2funny: και θα γινόντουσαν απίστευτες επικές μάχες περί Ρωσίας  :rockon:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
την πλάκα μας και τις απόψεις μας λέμε ρε κατερίνα μην τρελαίνεσαι κα είσαι και ωραία γυναίκα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom