Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
βγαζουν 5000ευρω τους κοβουν κ ενσημα κ παιρνουν 100000000000ευρω συνταξη
Βρε χαζοκουδουνο κι εσυ...οταν δεν ξερεις κατι μην ειρωνευεσαι...Λοιπον ακου...Υπαγομαστε στο ΓΕΤΕ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ..
ΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡ.65 Ν.2676/99
Το μηνιαιο μας ενσημο ειναι308,74
Συμφωνα με το καινουριο ασφαλιστικο..υπαγομαστε στα βαρεα ανθυειγεινα
Συνταξιοδοτουνται οι γυναικες στα 53..και οι αντρες στα 58..

Επισκέπτης
Βρε χαζοκουδουνο κι εσυ...οταν δεν ξερεις κατι μην ειρωνευεσαι...Λοιπον ακου...Υπαγομαστε στο ΓΕΤΕ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ..
ΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡ.65 Ν.2676/99
Το μηνιαιο μας ενσημο ειναι308,74
Συμφωνα με το καινουριο ασφαλιστικο..υπαγομαστε στα βαρεα ανθυειγεινα
Συνταξιοδοτουνται οι γυναικες στα 53..και οι αντρες στα 58..

πες μου σε παρακαλω σε αυτο που μου ειπες να μην ανοιγομαι........

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
αν το παιζει καποιος 'μαγκας' φιλε μου επειδη εχεις χασει πολλα επεισοδια δεν ειμαι ουτε εγω, ουτε εσυ.η κυρια που γραφει τωρα το παιζει μαγκας και δεν τιμαει και το ψωμι που τρωει οπου και ειναι επιλογη της να το κανει.
η κυρια απο δω εγραφε οτι 'δεν το ξερετε τον κοσμο των μπουρδελων και μην πολυασχοληστε γιατι θα μπλεξετε ασχημα' σε παιδια απο δω μεσα που τις ειπαν κατι αντιθετο.
η κυρια απο δω ειπε οτι εχει αλβανους στην προστασια της φυλακες για τσαμπουκαδες.και φυσικα και με τους αλβανους παρανομους εγκληματιες κολιατζα και με τους μπατσους κολιατζα αυτο θα πει να ειναι καποια whore.
απ'οσο ξερω ο νομιμος οικος ανοχης εχει την ιεροδουλη (την πουτανα δηλαδη) και την τσατσα(την 'υπηρεσια').αν γινει καποιος τσαμπουκας επεμβαινει η αμεσος δραση.οι αλβανοι που κολανε? τα συμπερασματα δικα σας.
ειλικρινα δεν θα ειχα καθολου προβλημα με αυτα εαν δεν εγραφε με τοση αυθαδεια και ειρωνια εδω μεσα.και φυσικα δεν ειμαστε τα σκυλακια των πουτανων γιατι απο μας ζουνε.θα ακουσουνε και την αντιθετη αποψη.αυτο θα πει διαλογος.
ωραια ρε "συ".αν ερθει ο μεθυσμενος και θελει να γαμησει ή ο τσαμπουκας κ ο "ετσι" τι θα κανει η κοπελα??θα καλεσει την αστυνομια να ερθει σε κανα μισαωρο για να καθαρισει??εκτος αν τα στρουμφακια κρατανε σφουγγαριστρες για τα αιματα.τα μπουρδελα δεν ειναι εκκλησια και η κοινωνια δεν ειναι αγγελικη!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σκηνικο σε σπιτι επαρχιακης πολης.....3 μεθυσμενοι βλαχοι μπαινουν και αρχιζουν τα σκηνικα....ξερετε τωρα....η κοπελα σαν απολυτα νομοταγης (δεν γουσταρει αλβανους κλπ) καλει το 100....απαντηση...<<δεν γαμιεσε μεσα στα βραδυα; πουτανα δεν ηθελες να γινεις;>>

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αν το παιζει καποιος 'μαγκας' φιλε μου επειδη εχεις χασει πολλα επεισοδια δεν ειμαι ουτε εγω, ουτε εσυ.η κυρια που γραφει τωρα το παιζει μαγκας και δεν τιμαει και το ψωμι που τρωει οπου και ειναι επιλογη της να το κανει.
η κυρια απο δω εγραφε οτι 'δεν το ξερετε τον κοσμο των μπουρδελων και μην πολυασχοληστε γιατι θα μπλεξετε ασχημα' σε παιδια απο δω μεσα που τις ειπαν κατι αντιθετο.
η κυρια απο δω ειπε οτι εχει αλβανους στην προστασια της φυλακες για τσαμπουκαδες.και φυσικα και με τους αλβανους παρανομους εγκληματιες κολιατζα και με τους μπατσους κολιατζα αυτο θα πει να ειναι καποια whore.
απ'οσο ξερω ο νομιμος οικος ανοχης εχει την ιεροδουλη (την πουτανα δηλαδη) και την τσατσα(την 'υπηρεσια').αν γινει καποιος τσαμπουκας επεμβαινει η αμεσος δραση.οι αλβανοι που κολανε? τα συμπερασματα δικα σας.
ειλικρινα δεν θα ειχα καθολου προβλημα με αυτα εαν δεν εγραφε με τοση αυθαδεια και ειρωνια εδω μεσα.και φυσικα δεν ειμαστε τα σκυλακια των πουτανων γιατι απο μας ζουνε.θα ακουσουνε και την αντιθετη αποψη.αυτο θα πει διαλογος.
Μηπως μπερδευεις λιγο..τι εχω πει και για ποιον λογο...!!

Επισκέπτης
Μηπως μπερδευεις λιγο..τι εχω πει και για ποιον λογο...!!

εδω κ δυο σελιδες η κυρια ιεροδουλος που δεν ξερει τι εστι πονηρια(πουτανια)μου εδωσε κ καλα πονηρη ατακα να μην ανοιγομαι κ στην συνεχεια που την προετρεψα να την ανοιξουμε την εκανε αβαβα.οποιος δεν μπορει να καταλαβει το παιχνιδι ειλικρινα λυπαμαι

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Σκηνικο σε σπιτι επαρχιακης πολης.....3 μεθυσμενοι βλαχοι μπαινουν και αρχιζουν τα σκηνικα....ξερετε τωρα....η κοπελα σαν απολυτα νομοταγης (δεν γουσταρει αλβανους κλπ) καλει το 100....απαντηση...<<δεν γαμιεσε μεσα στα βραδυα; πουτανα δεν ηθελες να γινεις;>>
αυτό που λές τωρα ουτε για πλάκα δεν ισχύει.αν γινει μια μανούρα στα μπουρδέλα τα μπατσικα εχουν φτάσει σε χρονο μηδέν και τους μαζέψανε επι τοπου.το ειδα την προηγούμενη εβδομάδα στην φυλης που μαζεψανε 3 πολωνούς που πετάξανε μπουκάλια.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αχαχαχαχαχα....πες τα χρυσοστομε...και η Γαβριελα..ετσι πηγε..αψαλτη..

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εδω κ δυο σελιδες η κυρια ιεροδουλος που δεν ξερει τι εστι πονηρια(πουτανια)μου εδωσε κ καλα πονηρη ατακα να μην ανοιγομαι κ στην συνεχεια που την προετρεψα να την ανοιξουμε την εκανε αβαβα.οποιος δεν μπορει να καταλαβει το παιχνιδι ειλικρινα λυπαμαι
Ρε συ μουνιλα...τι θες??
Να σου πω τα προσωπικα μου εδω μεσα ντε και καλα???
Ελεος πια...Τοσο γκαο εισαι??
Εσυ θα το'κανες??

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Να ηταν μονο η Γαβριελα....αλλα και στο φονο να μη φτασουν ποσα αλλα εχουν γινει;

Επισκέπτης
Ρε συ μουνιλα...τι θες??
Να σου πω τα προσωπικα μου εδω μεσα ντε και καλα???
Ελεος πια...Τοσο γκαο εισαι??
Εσυ θα το'κανες??

εσυ δεν ειπες να μην ανοιγομαι.πες δεν θελω να μιλησω κ τελος.τι σποντες ειναι αυτες του τυπου μην ανοιγεσαι τι ειμαστε του δημοτικου να πεταμε ατακες κ μετα μην τον ειδατε τον παναη.εσυ ασχοληθηκες μαζι μου καυλιαρα μου

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ωραια ρε "συ".αν ερθει ο μεθυσμενος και θελει να γαμησει ή ο τσαμπουκας κ ο "ετσι" τι θα κανει η κοπελα??θα καλεσει την αστυνομια να ερθει σε κανα μισαωρο για να καθαρισει??εκτος αν τα στρουμφακια κρατανε σφουγγαριστρες για τα αιματα.τα μπουρδελα δεν ειναι εκκλησια και η κοινωνια δεν ειναι αγγελικη!!
αν ειναι φιλε να γινει η ληστεια η τσαμπουκας στο μπουρδελο θα γινει και θα χυθουν και τα αιματα.αυτο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση να εχουν παρανομους λαθρομεταναστες για 'φυλαξη'.η μπατσοι κανουν πολυ καλα την δουλεια αρκει να πας μεταξουργιο βραδυ και να δεις ποσες περιπολιες κανουν στους γυρω δρομους.και αυτα τα παρανομα ποντικια μπαινουν μεσα στα λαγουμια τους.αλλα για να μαθεις ο φυλακας ειναι αυτος που εχει και γκομενα την πουτανα μεσα και και της περνει τα λεφτα.πολλες φορες κανει και τον τσιλιαδορο μην σκασει κανα μπατσικο και την μαζεψουν επειδη δεν εχει χαρτια δηλαδη το 90% η  κοβει κινηση ποσους πελατες πηρε στην βαρδια μη και του κλεψει κανα φραγκο.αυτη ειναι η αληθεια.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Αχαχαχαχαχα....πες τα χρυσοστομε...και η Γαβριελα..ετσι πηγε..αψαλτη..
η Γαβριελα εφυγε απο συγγενικα προσωπα αστο.το ειχε κανει και εκπομπη ο σπυρος καρατζαφερης πριν ενα χρονο και ειχε γινει πανικος τοτε.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εσυ δεν ειπες να μην ανοιγομαι.πες δεν θελω να μιλησω κ τελος.τι σποντες ειναι αυτες του τυπου μην ανοιγεσαι τι ειμαστε του δημοτικου να πεταμε ατακες κ μετα μην τον ειδατε τον παναη.εσυ ασχοληθηκες μαζι μου καυλιαρα μου
Εγω ασχοληθηκα μαζι σου καβλιαρη μου??
Που σε βρηκα??Σ'εφερα απο το σπιτι μου???
Αχαχαχαχαχα....!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μαλιστα moi....βρεθηκε ο απολυτος κατοχος της αληθειας..ο φωτεινος παντογνωστης!!!! ειδικα το τελευταιο ηταν καταπληκτικο!!!! αφου το ειπε ο σπυρος καρατζαφερης....ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
αν ειναι φιλε να γινει η ληστεια η τσαμπουκας στο μπουρδελο θα γινει και χυθουν και τα αιματα.αυτο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση να εχουν παρανομους λαθρομεταναστες για 'φυλαξη'.η μπατσοι κανουν πολυ καλα την δουλεια αρκει να πας μεταξουργιο βραδυ και να δεις ποσες περπιολιες κανουν στους γυρω δρομους.και αυτα τα παρανομα ποντικια μπαινουν μεσα στα λαγουμια τους.αλλα για να μαθεις ο φυλακας ειναι αυτος που εχει και γκομενα την πουτανα μεσα και και της περνει τα λεφτα.πολλες φορες κανει και τον τσιλιαδορο μην σκασει κανα μπατσικο και την μαζεψουν επειδη δεν εχει χαρτια δηλαδη το 90% η να κοβει κινηση ποσους πελατες πηρε στην βαρδια μη και του κλεψει κανα φραγκο.αυτη ειναι η αληθεια.
το λογο που διαλεγει η καθε κοπελα να εχει προστασια δεν θα τον κρινω εγω αρκει οταν παω στο μαγαζι της και εφ'οσον ειμαι ενταξει η παρουσια τους να ειναι οσο το δυνατον διακριτικη....κατι που νομιζω οτι γινεται.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μαλιστα moi....βρεθηκε ο απολυτος κατοχος της αληθειας..ο φωτεινος παντογνωστης!!!! ειδικα το τελευταιο ηταν καταπληκτικο!!!! αφου το ειπε ο σπυρος καρατζαφερης....ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!
τον εχω σε πιο πολυ εγγυηση απο την κατερινα69 παντως.

Επισκέπτης
Εγω ασχοληθηκα μαζι σου καβλιαρη μου??
Που σε βρηκα??Σ'εφερα απο το σπιτι μου???
Αχαχαχαχαχα....!!!

εσυ απαντησες σε αυτο που εγραψα εγω δεν ασχολειθηκα μαζι σου σε αλλον απαντουσα κ πεταχτηκες πεταξες ατακα κ αλλαξες συζητηση.τωρα τρεις λαλουν και δυο χορευουν αρχη καυλιαρα μου :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom