Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.282
- Πόντοι
- 12.056
Αν και 40+ εχω ακομα αποριες....με το ζορι πατε στα <<σπιτια>>; τοσα χρονια στο κουρμπετι καμμια δεν με υποχρεωσε!!!!
Σωστη αποψη
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Αν και 40+ εχω ακομα αποριες....με το ζορι πατε στα <<σπιτια>>; τοσα χρονια στο κουρμπετι καμμια δεν με υποχρεωσε!!!!
μη ξεχνας ομως οτι οι 40αρες ισον με δυο 20αρεςκαι φυσικα εγω σαν μελος πληρωνω και συνησφερω στις πληροφοριες του σαιτ.δεν αυτοδιαφημιζομαι να κονομαω οπως αυτες και μετα να βριζω τους υπευθυνους και να λενε να διαγραψουν και ποστ που δεν τους συμφερει οπως κανουνε αυτες.φυσικα οι υπευθυνοι ειναι μπαρουτιασμενοι και τις γραφουν και στα αρχιδια τους και καλα κανουν βεβαια.εδω στις κριτικες για την κατερινα διαβασαμε οτι ειναι η 'θεα του ερωτα'.και με το που πηγα στο μπουρδελο της βλεπω μια 40αρα συνομηλκη μου μιλφ δηλαδη, με τιγκα κρεμα στο μουνι που κολυμπαει μπακαλαος εκει μεσα,ουτε αρχιδια εγλυφε και ηταν απο τις ξεπετες του αιωνα.για να μην πω και τις αλλες 'ντιβες' που ειναι μελη εδω οτι ειναι κατω του μετριου και παρουσιαζονται απο μερικους πουτανοκαψουρηδες ως θεες.ελεος να μαθουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους καποια στιγμη.
ναι περιμενω απο σενα να μου μαθεις να σαι καλα.μου εκοψες αποδειξη για την παροχη υπηρεσιων? στα μπουρδελα της γερμανιας ξερεις κοβουν αποδειξεις.στην εφορια ειστε δηλωμενες ετσι.στα πληρωμενα πηδηματα ειναι ΜΑΥΡΟ το χρημα.ασε αυτα που ξερεις.Το επαγγελμα φορολογειται επισημα απο το'99...τοσα χρονια εχουν περασει...ακομα να το μαθεις???
Το επαγγελμα φορολογειται επισημα απο το'99...τοσα χρονια εχουν περασει...ακομα να το μαθεις???
φιλε μου εδω δεν λεμε αν μας υποχρεωνουν να παμε με πουτανες.εδω κατακρινουμε το στυλ της κλαψομουνιας που εχουν και την ξερολιαση τους για ολα τα θεματα.και φυσικα θα τις κρινουμε απο τη στιγμη που της πληρωνουμε.Αν και 40+ εχω ακομα αποριες....με το ζορι πατε στα <<σπιτια>>; τοσα χρονια στο κουρμπετι καμμια δεν με υποχρεωσε!!!!
Πανω σ'αυτο που λες...μπορω να σου πω πολλα...οποτε μην ανοιγεσαι..
κατσε να βαλω και τα γυαλια μου.προβλεπω να γραφτουνε λογια σοφιας και βγαλμενα μεσα απο τη ζωηκανεμε σκουπιδι μαναρι μου περιμενω.................
Και τι θα το κανω το σαιτ ρε μουνιλα..αρλεκιν..να διαβασεις εσυ κι αλλοι οχτακοσιοι την ιστορια της ζωης μου??ετσι ειμαστε εμεις τα αγορακια καυλιαρα μου μιλαμε πριν σκεφτουμαι...για πες κατερινουλα να δουμε τι θα ακουσουμε
παντως μουα με αυτες τις προσωπικες επιθεσεις στην κατερινα πιστευω περισσοτερη διαφημιση της κανεις.επομενως πετυχαινεις το αντιθετο απο αυτο που θες.για φιλοσοφησε το λιγακιφιλε μου εδω δεν λεμε αν μας υποχρεωνουν να παμε με πουτανες.εδω κατακρινουμε το στυλ της κλαψομουνιας που εχουν και την ξερολιαση τους για ολα τα θεματα.και φυσικα θα τις κρινουμε απο τη στιγμη που της πληρωνουμε.
κατσε να βαλω και τα γυαλια μου.προβλεπω να γραφτουνε λογια σοφιας και βγαλμενα μεσα απο τη ζωη![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΡΙΝΩ γιατι πληρωνω!!!! σωστα,αλλα ποσες φορες κρινουμε ολα τα αλλα που πληρωνουμε και ειναι και υποχρεωτικα!!!! αλλα στα ευκολα ολοι κανουμε τους μαγκες
Αυτο ρε μουα..δεν ειναι δικο μου θεμα ακομα...ειναι του νομου..ναι περιμενω απο σενα να μου μαθεις να σαι καλα.μου εκοψες αποδειξη για την παροχη υπηρεσιων? στα μπουρδελα της γερμανιας ξερεις κοβουν αποδειξεις.στην εφορια ειστε δηλωμενες ετσι.στα πληρωμενα πηδηματα ειναι ΜΑΥΡΟ το χρημα.ασε αυτα που ξερεις.
Αυτο ρε μουα..δεν ειναι δικο μου θεμα ακομα...ειναι του νομου..
Ακομα ο νομος ειναι ατελης..και δεν δινεται καμια αδεια εγκαταστασης στους οικους ανοχης της Αθηνας..Δεν εχει συσταθει ακομα επιτροπη και οι συλληψεις γι'αυτον τον λογο συνεχιζονται καθε τρεις και λιγο..
Περναμε αυτοφωρο..και αυτοματως αθωονομαστε για τους λογους που ειπα παραπανω..
εγω εχω παρει μπλοκακι κ ειμαι στημενος στην οθονη μην μου φυγει καμια σοφια απο το παραθυρο κ δεν μπορεσουμε να την κρατησουμε![]()
![]()
![]()
αν το παιζει καποιος 'μαγκας' φιλε μου επειδη εχεις χασει πολλα επεισοδια δεν ειμαι ουτε εγω, ουτε εσυ.η κυρια που γραφει τωρα το παιζει μαγκας και δεν τιμαει και το ψωμι που τρωει οπου και ειναι επιλογη της να το κανει.αλλα στα ευκολα ολοι κανουμε τους μαγκες
Γιατι κοροιδευετε τοσο το επιπεδο των ιεροδουλων?Καλυτερο ειναι το επιπεδο των Ελλεινιδων εξω?Σοφιες θα σας πουνε οι γκομενες εξω?Αυτες και αν εχουν χαμηλο επιπεδο και σε μορφωση και σε πολλα ακομα.