Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αμαν πια με το μισος σας και την χολη σας!Καλα ρε παιδια τι κοροιδευετε?Την δουλεια τους κανουν.Εσεις οταν πατε σε ενα μπουρδελο περιμενετε να βρειτε κοριτσια του κατηχητικου για προξενιο?Τι τις κακολογειτε?

οχι ρε αγορινα μου κ μας τα ειπες μια χαρα χθες κ πας  να μας τα χαλασεις σημερα απλα ηταν πολυ αστειο που η κυρια ιεροδουλος γυρισε να μου πει οτι ΄΄ελα τωρα που μας εμαθες κ τις τανες΄΄συγνωμη εαν σε στενοχωρω αλλα εγω πεθαινω στα γελια οταν το ακουω.θελω να τα ακουω βρε αδερφε. :2funny: :2funny: :2funny:  

Επισκέπτης
Δεν αγιοποιηθηκαν απο κανενα ρε.Δεν μπορειτε να κατηγορειτε τις γυναικες αυτες με βαση το επαγγελμα αυτο για το αν εχουν ψυχολογικα προβληματα η διαλυμενα αισθηματα.Δεν ειναι ολες το ιδιο εξαλλου.Στην προσωπικη τους ζωη ειναι οπως η μανες μας,οι αδερφες μας κτλ.Μπορει να πουλανε το σωμα τους αλλα την ψυχη τους και τα συναισθηματα τους τα δινουν εκει που θελουν αυτες.Εξαλλου μπολικη "πουτανια" εχουν και οι κυριες των σαλονιων.Των εκδιδομενων γυναικων σε πειραξε?

το επαγγελμα αυτο αυτες το επιλεξαν αγορινα μου κ μην τρελαθουμε τωρα.οταν τους λενε οι ντα βαδες οτι στην ελλαδα χωρις πτυχιο χωρις καμια γνωση θα βγαζουν 5000ευρω το μηνα δεν φταιει ο νταβας αυτες ειναι....οσο για το μητερες εγω προσωπικα εαν η μανα μου ηταν πουτανα θα επεφτα απο το μπαλκονι κ επειδη ακριβως δεν εχουν μεσα τους τιποτα δεν σκεφτονται αυριο μεθαυριο τι χαστουκι απο τη ζωη θα φανε αυτες οι ψυχουλες που δεν φταινε σε τιποτα

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
και φυσικα εγω σαν μελος πληρωνω και συνησφερω στις πληροφοριες του σαιτ.δεν αυτοδιαφημιζομαι να κονομαω οπως αυτες και μετα να βριζω τους υπευθυνους και να λενε να διαγραψουν και ποστ που δεν τους συμφερει οπως κανουνε αυτες.φυσικα οι υπευθυνοι ειναι μπαρουτιασμενοι και τις γραφουν και στα αρχιδια τους και καλα κανουν βεβαια.εδω στις κριτικες για την κατερινα διαβασαμε οτι ειναι η 'θεα του ερωτα'.και με το που πηγα στο μπουρδελο της βλεπω μια 40αρα συνομηλκη μου μιλφ δηλαδη, με τιγκα κρεμα στο μουνι που κολυμπαει μπακαλαος εκει μεσα,ουτε αρχιδια εγλυφε και ηταν απο τις ξεπετες του αιωνα.για να μην πω και τις αλλες 'ντιβες' που ειναι μελη εδω οτι ειναι κατω του μετριου και παρουσιαζονται απο μερικους πουτανοκαψουρηδες ως θεες.ελεος να μαθουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους καποια στιγμη.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δεν αγιοποιηθηκαν απο κανενα ρε.Δεν μπορειτε να κατηγορειτε τις γυναικες αυτες με βαση το επαγγελμα αυτο για το αν εχουν ψυχολογικα προβληματα η διαλυμενα αισθηματα.Δεν ειναι ολες το ιδιο εξαλλου.Στην προσωπικη τους ζωη ειναι οπως η μανες μας,οι αδερφες μας κτλ.Μπορει να πουλανε το σωμα τους αλλα την ψυχη τους και τα συναισθηματα τους τα δινουν εκει που θελουν αυτες.Εξαλλου μπολικη "πουτανια" εχουν και οι κυριες των σαλονιων.Των εκδιδομενων γυναικων σε πειραξε?

Κανείς δεν κατηγόρησε τις γυναίκες αυτές.Για να τους δίνουμε τα λεφτά μας σημαίνει ότι τις σεβόμαστε.Προσωπικά τις σέβομαι περισσότερο από άλλους επαγγελματίες.Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τις κρίνουμε.Ότι δε θα πούμε ποιες είναι τεμπέλες και μάγκισες.Εγώ θέλω να ευχαριστηθώ στα 5-10 λεπτά.Μόλις μπαίνει λοιπόν η κοπέλα στο δωμάτιο,να αφήνει έξω τα προβλήματά της.Κι εγώ έχω προβλήματα.Και στη δουλειά μου και στα προσωπικά μου.Όταν όμως μιλάω με πελάτη,τα έχω αφήσει όλα πίσω,έχω μηδενίσει το μυαλό μου και κάνω τη δουλειά μου.Αυτό θέλουμε κι εμείς από αυτές.

Επισκέπτης
παλι δεν καταλαβαινεις μου φαινετε.στα μπουρδελα μονο κοριτσια του κατηχητικου δεν προκειται να βρει κανενας.αλλα αυτες παρα-αγιοποιηθηκαν απο μερικους απο δω μεσα.απλως λεμε και την αλλη αποψη.

εγω παντως πιστευω οτι εσυ μεγαλε κανεις λαθος.του κατυχιτικου κοριτσια βρισκεις με γαλλικα κ πιανο που δεν τις αγγιζει ξενος αντρας παρα μονο ελληνας κ δεν ξερουν τι θα πει αλβανος πακιστανος κ τελευταιο εχουν συναισθηματα αγαπανε τους αντρες κ στοχος στη ζωη τους ειναι οικογενεια κ παιδια :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το επαγγελμα αυτο αυτες το επιλεξαν αγορινα μου κ μην τρελαθουμε τωρα.οταν τους λενε οι ντα βαδες οτι στην ελλαδα χωρις πτυχιο χωρις καμια γνωση θα βγαζουν 5000ευρω το μηνα δεν φταιει ο νταβας αυτες ειναι....οσο για το μητερες εγω προσωπικα εαν η μανα μου ηταν πουτανα θα επεφτα απο το μπαλκονι κ επειδη ακριβως δεν εχουν μεσα τους τιποτα δεν σκεφτονται αυριο μεθαυριο τι χαστουκι απο τη ζωη θα φανε αυτες οι ψυχουλες που δεν φταινε σε τιποτα

Μαγκια τους που διαλεξανε τον γρηγορο χρημα και (οχι ευκολο).Σε αυτην την κολοχωρα και γενικα αυτον τον αθλιο κοσμο οι πιο πολοι κυνηγανε το γρηγορο χρημα.Καλυτερος ειναι δηλαδη ο Ζαχοπουλος, οι πολιτικοι μας και οι Ζωνιανοι?
Πιος σου ειπε οτι δεν σκεφτονται τιποτα?Δεν μπορεις να μπαινεις στην ψυχη τους και να ξερεις αν νοιαζονται η οχι.Γυναικες ειναι και αυτες σαν ολες.Τι νομιζεις δηλαδη?Οτι οι γυναικες εξω δεν θα σε κερατωσουν, δεν θα σου πουν ψεματα,δεν θα σε θελουν για τα λεφτα σου?

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ειναι οι μοναδικες που παιρνουν αφορολογητο χρημα και μην τις 'θιξουμε' κιολας.αφορολογητο χρημα παιρνουν τα λαμογια και οι παρανομοι.τετοιες ειναι και αυτες μην τις καταταξουμε και στους νορμαλ τωρα.οταν θελουμε να βρισουμε η να μειωσουμε μια γυναικα για την βρωμικη ψυχη της η για την λαιμαργεια της να γμιεται δεξια και αριστερα δεν θα την πουμε φιλολογο η δασκαλα, αλλα πουτανα.μην ξεχασουμε και τις εννοιες τις βασικες.

Επισκέπτης
Μαγκια τους που διαλεξανε τον γρηγορο χρημα και (οχι ευκολο).Σε αυτην την κολοχωρα και γενικα αυτον τον αθλιο κοσμο οι πιο πολοι κυνηγανε το γρηγορο χρημα.Καλυτερος ειναι δηλαδη ο Ζαχοπουλος, οι πολιτικοι μας και οι Ζωνιανοι?
Πιος σου ειπε οτι δεν σκεφτονται τιποτα?Δεν μπορεις να μπαινεις στην ψυχη τους και να ξερεις αν νοιαζονται η οχι.Γυναικες ειναι και αυτες σαν ολες.Τι νομιζεις δηλαδη?Οτι οι γυναικες εξω δεν θα σε κερατωσουν, δεν θα σου πουν ψεματα,δεν θα σε θελουν για τα λεφτα σου?

οχι αγορινα μου δεν εχω εμπιστευομαι καμια γυναικα κ δεν εχω ψευδαισθησεις.ειναι αυτες που ειναι δεν τις βριζω αλλα μην τις αγιοποιουμε κ μην ασχολουμαστε παρα πανω απ αυτο που ειναι γιατι ουτε αυτες ασχολοθνται παρα πανω απο αυτο που παιρνουν απο εμας.κ υπαρχουν πολλες γυναικιες ψυχες που εχουν αναγκη αγαπη κ συναισθημα

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ο ζαχοπουλος και οι ζωνιανοι ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτες.καμια διαφορα.τωρα για ψυχη και συναισθημα που λες οτι εχουν οι πουτανες ειλικρινα με κανεις και βαζω τα γελια.μια νορμαλ γυναικα δεν μπορει να γαμηθει με 50 η 100 ατομα σε μια μερα.καταλαβετο αυτο.συναισθημα εχουν οι πουτανες αν τους κοπει η πελατεια και δεν εχουν χρημα.εκει να δεις τι μηχανοραφιες σκεφτονται.και φυσικα ψυχη εχουν γιατι μετα απο τα εκδιδομενα γαμησια θελουν να αποκτησουν και δικα τους μπουρδελα να εχουν αλλες στη δουλεψη τους.για ριξε μια ματια γυρω σου και θα βρεις παραδειγματα.

Επισκέπτης
ειναι οι μοναδικες που παιρνουν αφορολογητο χρημα και μην τις 'θιξουμε' κιολας.αφορολογητο χρημα παιρνουν τα λαμογια και οι παρανομοι.τετοιες ειναι και αυτες μην τις καταταξουμε και στους νορμαλ τωρα.οταν θελουμε να βρισουμε η να μειωσουμε μια γυναικα για την βρωμικη ψυχη της η για την λαιμαργεια της να γμιεται δεξια και αριστερα δεν θα την πουμε φιλολογο η δασκαλα, αλλα πουτανα.μην ξεχασουμε και τις εννοιες τις βασικες.

κανεις λαθος κυριε moi εδω η κυρια δεν εγνωριζε ψες οτι η λεξη πουτανα εχει ταυτιστει απο το θυμοσοφο λαος μας ως πονηρη.σε βρισκω αδικο κ ανακριβη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κανεις λαθος κυριε moi εδω η κυρια δεν εγνωριζε ψες οτι η λεξη πουτανα εχει ταυτιστει απο το θυμοσοφο λαος μας ως πονηρη.σε βρισκω αδικο κ ανακριβη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ότι στα Ισπανικά είναι τσούλα και από αυτό πηγάζει και η λέξη τσουλί.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
και ότι στα Ισπανικά είναι τσούλα και από αυτό πηγάζει και η λέξη τσουλί.
μπραβο ρε αριωνα τωρα σε παραδεχομαι.αλλα προσεχε μην σου την μπει η μιλφιασμενη παλι και σου πει γιατι μεταφρασες απο τα ισπανικα οτι ειναι τσουλες.ειδες πως σου την μπηκε στους 'καυγαδες της χρονιας' που ειπες της κατερινας το μαγαζι?δεν εγραψες καν την λεξη μπουρδελο και τα πηρε κρανιο με σενα γιατι θιχτηκε κατα τα λεγομενα της.εσυ που την εχεις και συμπαθεια χωρις να την εχεις μαμησει βεβαια στο μπουρδελο της.θα μας κανουν και μαθηματα οι πουτανες πως να γραφουμε και πως να εκφραζομαστε.η απολυτη τρελα.

Επισκέπτης
μπραβο ρε αριωνα τωρα σε παραδεχομαι.αλλα προσεχε μην σου την μπει η μιλφιασμενη παλι και σου πει γιατι μεταφρασες απο τα ισπανικα οτι ειναι τσουλες.ειδες πως σου την μπηκε στους 'καυγαδες της χρονιας' που ειπες της κατερινας το μαγαζι?δεν εγραψες καν την λεξη μπουρδελο και τα πηρε κρανιο με σενα γιατι θιχτηκε κατα τα λεγομενα της.εσυ που την εχεις και συμπαθεια χωρις να την εχεις μαμησει βεβαια στο μπουρδελο της.θα μας κανουν και μαθηματα οι πουτανες πως να γραφουμε και πως να εκφραζομαστε.η απολυτη τρελα.
τότε θα της το πω και στα Ρώσικα και στα Πολωνέζικα να γεμίσει και το στόμα της όταν το διαβάζει.

Επισκέπτης

προσεχε μονο μην τον πιασει το κουμουνιστικο του ξανα και σου πει ιστοριες για στοργικες μητερες ιεροδουλες και εσυ ξενερωσεις ξανα

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
προσεχε μονο μην τον πιασει το κουμουνιστικο του ξανα και σου πει ιστοριες για στοργικες μητερες ιεροδουλες και εσυ ξενερωσεις ξανα
μπα τωρα τον επιασε το αντρικο του.εξαλλου απ'οση ιστορια γνωριζω στην σταλινκη ρωσια ποτε δεν ειχαν εκτιμηση την πορνεια και τα παραγωγα τους(νταβαδες,πουτανες,τσατσες).τους ειχανε στο εκτελεστικο αποσπασμα.οι κουμουνες του σταλιν θεωρουσαν αισχρο πραγμα μια μπολσεβικα να πουλαει επισημα το κορμι της (αλλο το ανεπισημο βεβαια  :grin:)αυτο μου το ειχε πει η πρωην που τα ειχα.αυτα τα μαθανε και τα αρχισανε παλι οταν επεσε ο κουμουνισμος.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
και φυσικα εγω σαν μελος πληρωνω και συνησφερω στις πληροφοριες του σαιτ.δεν αυτοδιαφημιζομαι να κονομαω οπως αυτες και μετα να βριζω τους υπευθυνους και να λενε να διαγραψουν και ποστ που δεν τους συμφερει οπως κανουνε αυτες.φυσικα οι υπευθυνοι ειναι μπαρουτιασμενοι και τις γραφουν και στα αρχιδια τους και καλα κανουν βεβαια.εδω στις κριτικες για την κατερινα διαβασαμε οτι ειναι η 'θεα του ερωτα'.και με το που πηγα στο μπουρδελο της βλεπω μια 40αρα συνομηλκη μου μιλφ δηλαδη, με τιγκα κρεμα στο μουνι που κολυμπαει μπακαλαος εκει μεσα,ουτε αρχιδια εγλυφε και ηταν απο τις ξεπετες του αιωνα.για να μην πω και τις αλλες 'ντιβες' που ειναι μελη εδω οτι ειναι κατω του μετριου και παρουσιαζονται απο μερικους πουτανοκαψουρηδες ως θεες.ελεος να μαθουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους καποια στιγμη.
60 ειμαι...εχω κανει και 5 λιφτινγκ....
Αχαχαχαχαχα....γεια σου ρε μουα..

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πανω σ'αυτο που λες...μπορω να σου πω πολλα...οποτε μην ανοιγεσαι..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν και 40+ εχω ακομα αποριες....με το ζορι πατε στα <<σπιτια>>; τοσα χρονια στο κουρμπετι καμμια δεν με υποχρεωσε!!!!

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το επαγγελμα φορολογειται επισημα απο το'99...τοσα χρονια εχουν περασει...ακομα να το μαθεις???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom