You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 522
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε να ακους τους μεγαλυτερους στην ηλικια που εισαι κ που ειμαι ακομα δεν ξερουμε τιποτα ο moi κ αλλα παιδια ειναι χρονια στο κουρμπετι κατι παραπανω ξερου απο εμενα κ εσενα
Εγω ξερω ομως και ατομα φιλε μεγαλυτερα μου (και μη) που ειχανε και καλη εμπειρια σε σχεση με ιεροδουλη.Εχουν συναισθηματα και αυτες ξαναλεω.
Την πουτανια καλιστα στην κανει και μια κυρια του σαλονιου και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μετα.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
έγινε με 'έπεισες' τελικά.Κάτσε να τελειώσουν λίγο οι μπάλες και όταν πάρω το αμάξι να κατέβω Κυψέλη στην Αγ.Μελετίου 37 θα προσπαθήσω στην Μισέλ δίνοντάς τη 50 € να κερδίσω τον 'σεβασμό' της και το 'συναίσθημά' της.Αφού τώρα ανυσηχώ αν θα τα εκτιμήσει και απο μένα αυτά.Ξύπνα νεαρέ αν λές τέτοια στις πουτάνες θα τις είσαι ΒΑΡΕΤΟΣ.Εγώ θα πάω να της δώσω το πολυπόθητο 50ευρο για να την γαμήσω.Και αυτή θα το εφχαριστηθεί και πανω απ'όλα θα κονομήσει 50 ευρω σε 15 λεπτά.Έτσι κερδίζεται ο σεβασμός των πουτάνων απο πελάτης.Αν δεν είσαι πελάτης και είσαι με πουτάνα τότε παίρνεις το ρόλο του νταβά.Εάν τα φτιάξει η πουτάνα με πελάτη καλό παιδί τότε αρχίζουν τα δράματα.Τα παραδείγματα πάμπολα ακόμα και σε εξαίσια μέλοι του site που φυσικά τηρούνε μια στάση 'Ελβετία' και είναι γενικά αμέτοχοι στο όλο θρέντ.Αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτοί έχουν το ίδιο σκεπτικό με τον moi.Απλώς ο moi δεν έχει μπουρδελοτίτλους και τα έγραψε χύμα.Ρε φιλε γιατι εισαι τοσο απολυτος και τις βαζεις ολες σε μια σακουλα?Ηρεμησε λιγο.Δεν σου ειπα οτι εκει θα βρεις τις κοπελες του κατηχητικου που θα σου μαγειρευουν,σκουπιζουν,θα σου κανουν μια ντουζινα παιδια αλλα μερικες απο αυτες ειναι ενταξει απλα σαν ατομα και εκτιμανε μερικες φορες το συναισθημα και τον σεβασμο που θα τους δειξεις.
Επισκέπτης
έγινε με 'έπεισες' τελικά.Κάτσε να τελειώσουν λίγο οι μπάλες και όταν πάρω το αμάξι να κατέβω Κυψέλη στην Αγ.Μελετίου 37 θα προσπαθήσω στην Μισέλ δίνοντάς τη 50 € να κερδίσω τον 'σεβασμό' της και το 'συναίσθημά' της.Αφού τώρα ανυσηχώ αν θα τα εκτιμήσει και απο μένα αυτά.Ξύπνα νεαρέ αν λές τέτοια στις πουτάνες θα τις είσαι ΒΑΡΕΤΟΣ.Εγώ θα πάω να της δώσω το πολυπόθητο 50ευρο για να την γαμήσω.Και αυτή θα το εφχαριστηθεί και πανω απ'όλα θα κονομήσει 50 ευρω σε 15 λεπτά.Έτσι κερδίζεται ο σεβασμός των πουτάνων απο πελάτης.Αν δεν είσαι πελάτης και είσαι με πουτάνα τότε παίρνεις το ρόλο του νταβά.Εάν τα φτιάξει η πουτάνα με πελάτη καλό παιδί τότε αρχίζουν τα δράματα.Τα παραδείγματα πάμπολα ακόμα και σε εξαίσια μέλοι του site που φυσικά τηρούνε μια στάση 'Ελβετία' και είναι γενικά αμέτοχοι στο όλο θρέντ.Αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτοί έχουν το ίδιο σκεπτικό με το moi.Απλώς ο moi δεν έχει μπουρδελοτίτλους και τα έγραψε χύμα.
Θελω ενα πραγμα σε παρακαλω να μου ξεκαθαρισεις ειτε εδω ειτε με πμ αμα θελεις.
Μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως πια μπορει να ειναι αυτα τα φοβερα δραματα που λες γιατι δεν μπορω να το καταλαβω?
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Σε κάποια post του μέλους moi θα δείς τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεσες και φυσικά την αλήθεια την πραγματική και όχι την εικονική.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια και sorry , δηλαδη τι εστι ΧΩΣΙΜΟ ? To καμακι ? ο τσαμπουκας ? η κατι αλλο διοτι δεν εχω βγαλει ακρη σε αυτες τις 22 σελιδες.Ευχαριστω για της απαντησεις σας.
Επισκέπτης
Εγω ξερω ομως και ατομα φιλε μεγαλυτερα μου (και μη) που ειχανε και καλη εμπειρια σε σχεση με ιεροδουλη.Εχουν συναισθηματα και αυτες ξαναλεω.
Την πουτανια καλιστα στην κανει και μια κυρια του σαλονιου και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μετα.
μονο στην τηλεοραση γινονται αυτα η μπορει οι δικοι σου φιλοι απλα να μην καταλαβαινουν τι εστι κοροιδια
Επισκέπτης
Σε κάποια post του μέλους moi θα δείς τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεσες και φυσικά την αλήθεια την πραγματική και όχι την εικονική.
κατσε ρε μεγαλε εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε πες κατι κ για εμας χαχαχ
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Δεν χρειάζονται πμ.Εγώ προσωπικά δεν έτυχα να γνωρίσω νταβατζήδες απο κοντά επειδή είχα σώας τα φρένας και το όνειρό μου δεν ήταν στην ζωή μου να τα φτιάξω με γυναίκα που την γαμάνε 100 άτομα καθημερινά μέσα σε πορνεία.Ο moi όμως έγραψε ότι αυτά τα γνώρισε απο πρώτο χέρι και φυσικά αυτά που έγραψε περάσανε απο ορισμένους απο σας στο ντούκου.Καλύτερα μίλα με τον moi να στα πει.Εγώ πάντως θα σου πω ότι έχω μάθει ότι αν βάλω το χέρι μου στη φωτιά θα καώ.και έμαθα να μη το βάζω.αν κατάλαβες κατάλαβες.Θελω ενα πραγμα σε παρακαλω να μου ξεκαθαρισεις ειτε εδω ειτε με πμ αμα θελεις.
Μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως πια μπορει να ειναι αυτα τα φοβερα δραματα που λες γιατι δεν μπορω να το καταλαβω?
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
και συ φυσικά έχεις σωστές απόψεις εννοείται.Απλώς αναφέρω περισσότερο τον moi πέρα του ότι είναι και μεγαλύτερος έγραψε και αρκετές λεπτομέρειες για αυτές που μόνο ένας που έχει εμπειρίες με τέτοιες θα τα γνώριζε.Και φυσικά αυτά που ρώτησε περάσανε κουκουρούκου με εσκεμένες ειρωνίες, γελάκια και μαλακίες.κατσε ρε μεγαλε εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε πες κατι κ για εμας χαχαχ
Επισκέπτης
και συ φυσικά έχεις σωστές απόψεις εννοείται.Απλλως γράφω και τον moi πέρα του ότι είναι και μεγαλύτερος έγραψε και αρκετές λεπτομέρειες για αυτές που μόνο ένας που έχει εμπειρίες με τέτοιες θα τα γνώριζε.Και φυσικά αυτά που ρώτησε περάσανε κουκουρούκου με εσκεμένες ειρωνίες, γελάκια και μαλακίες.
τι να πει κ η κατερινουλα ρε λες κ δεν ξερει την αληθεια αλλα τι να πει να τα πει με το ονομα τους τα πραγματα δεν την συμφερει για πολλους λογους αυτη μπαινει εδω να κερδισει εντυπωσεις για να διαφημιζεται.κατε εμε καλα κανει
Επισκέπτης
και συ φυσικά έχεις σωστές απόψεις εννοείται.Απλώς αναφέρω περισσότερο τον moi πέρα του ότι είναι και μεγαλύτερος έγραψε και αρκετές λεπτομέρειες για αυτές που μόνο ένας που έχει εμπειρίες με τέτοιες θα τα γνώριζε.Και φυσικά αυτά που ρώτησε περάσανε κουκουρούκου με εσκεμένες ειρωνίες, γελάκια και μαλακίες.
παρολο που δεν την εχω δει ποτε εσεις οι περισσοτεροι λετε οτι ειναι καλο μουνι.παρολο που ειναι καλο μουνι εαν σταματησει να μπαινει εδω μεσα ξερεις ποσο θα μειωθει η πελατια της.αυτη το ξερει
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Οι παλιοί φιλόσοφοι ρεμπέτες λέγανε 'με τις γυναίκες δεν βγάζει κανείς άκρη.και με τις πουτάνες στα τσαρδιά δεν βγάζει κανείς δυό φορές άκρη'.μπορεί να ήταν αμόρφωτοι,χασικλήδες,αλκοολικοί και μαχαιροβγάλτες αλλά τις γυναίκες όλων των ειδών και κοινωνικών υποστρωμάτων τις γνωρίζανε καλά.οπότε respect σε αυτούς που λέγανε τέτοιες σοφές διαχρονικές κουβέντεςκατε εμε καλα κανει
Επισκέπτης
Οι παλιοί φιλόσοφοι ρεμπέτες λέγανε 'με τις γυναίκες δεν βγάζει κανείς άκρη.και με τις πουτάνες στα τσαρδιά δεν βγάζει κανείς δυό φορές άκρη'.μπορεί να ήταν αμόρφωτοι,χασικλήδες,αλκοολικοί και μαχαιροβγάλτες αλλά τις γυναίκες όλων των ειδών και κοινωνικών υποστρωμάτων τις γνωρίζανε καλά.οπότε respect σε αυτούς που λέγανε τέτοιες σοφές διαχρονικές κουβέντες
δεν καταλαβαινω ομως που κολλαει με αυτο που ειπα.τη δουλεια της κανει εδω μεσα αμα δεν σας κανει διωχτε την εμενα ποσος με αφορα.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
δεν πηγαινε για σένα το ρεμπέτικο γνωμικό αλλά για άλλους.Βεβαίως η Κατερίνα και η Σιμόν και η Χριστίνα και δεν ξέρω και γω πια άλλη να είναι μέλοι εδώ αυτό έλλειπε.αλλά δεν θα μας κάνουν και υποδείξεις τι θα πούμε και τι όχι.και ποιο είναι αλήθεια και ποιο δεν είναι.Την δουλειά τους και μεις την δουλειά μας.Άντε γιατί με αγριοκαυλώνουνε και θα 'τιμωρηθούνε' απο τον πουτανολέωνταδεν καταλαβαινω ομως που κολλαει με αυτο που ειπα.τη δουλεια της κανει εδω μεσα αμα δεν σας κανει διωχτε την εμενα ποσος με αφορα.
Επισκέπτης
δεν πηγαινε για σένα το ρεμπέτικο γνωμικό αλλά για άλλους.Βεβαίως η Κατερίνα και η Σιμόν και η Χριστίνα και δεν ξέρω και γω πια άλλη να είναι μέλοι εδώ αυτό έλλειπε.αλλά δεν θα μας κάνουν και υποδείξεις τι θα πούμε και τι όχι.και ποιο είναι αλήθεια και ποιο δεν είναι.Την δουλειά τους και μεις την δουλειά μας.Άντε γιατί με αγριοκαυλώνουνε και θα τιμωρηθούνε απο τον πουτανολέωντα
η τιμωρια πρεπει να γινει σε αυτο ειμαι ο πρωτος που το λεω παρολο που το χω κοψει το αθλημα αλλα να ξερουμε οτι αυτες εδω δεν εχουν μπει εδω μεσα για διαλογο αλλα για δουλεια.
Επισκέπτης
Εμενα παντως σαν να μου φαινεται οτι μερικοι βγαζουν το κομπλεξ τους και το μισος τους εδω επειδη τους τη δινει που πρεπει να τις πληρωνουν για να τις γαμανε και δεν τους καθονται τζαμπα.
Ματακια μου..αλλος το χρημα το βγαζει με τα χερια του..αλλος το βγαζει με το μυαλο του...εμεις χρησιμοποιουμε το κορμι μας..
Ολοι κατι κανουν τελος παντων για να ζησουν..
Το χρημα ομως που λες εσυ ευκολο οτι βγαζουμε...δεν ειναι καθολου ευκολο..
Θα το χαρακτηριζα αν μη τι αλλο αρκετο..(αλιμονο αν δεν ηταν..τι θα εμενε??Τα σαλια του μοιανου και του αλλουνου??)
Ευκολο χρημα θα το χαρακτηριζα οταν θα ειχα γεννηθει απο πλουσια αρχιδια,θα τα ειχα ολα..και δεν θα χρειαζοταν να δουλεψω..!
Eαν ειναι ετσι τραβα να δουλεψεις σαν καθαριστρια η σε χαλαει το επαγγελμα επειδη δεν εχει χρηματα?
Το επαγγελμα της καθαριστριας δεν χρειαζεται ουτε πτυχια ουτε διπλωματα,Χερια χρειαζεται τα οποια διαθετεις...
Αλλα μαλλον δεν το γουσταρεις εχεις βρει την ευκολη λυση με το να ανοιγεις τα ποδια
Το επαγγελμα φορολογειται επισημα απο το'99...τοσα χρονια εχουν περασει...ακομα να το μαθεις???
εχεις κ ταμειακη?κοβεις αποδειξεις???
Επισκέπτης
Εμενα παντως σαν να μου φαινεται οτι μερικοι βγαζουν το κομπλεξ τους και το μισος τους εδω επειδη τους τη δινει που πρεπει να τις πληρωνουν για να τις γαμανε και δεν τους καθονται τζαμπα.
παντως με αυτο που κανεις φαινεσαι ακομα μικροτερος
και φυσικα εγω σαν μελος πληρωνω και συνησφερω στις πληροφοριες του σαιτ.δεν αυτοδιαφημιζομαι να κονομαω οπως αυτες και μετα να βριζω τους υπευθυνους και να λενε να διαγραψουν και ποστ που δεν τους συμφερει οπως κανουνε αυτες.φυσικα οι υπευθυνοι ειναι μπαρουτιασμενοι και τις γραφουν και στα αρχιδια τους και καλα κανουν βεβαια.εδω στις κριτικες για την κατερινα διαβασαμε οτι ειναι η 'θεα του ερωτα'.και με το που πηγα στο μπουρδελο της βλεπω μια 40αρα συνομηλκη μου μιλφ δηλαδη, με τιγκα κρεμα στο μουνι που κολυμπαει μπακαλαος εκει μεσα,ουτε αρχιδια εγλυφε και ηταν απο τις ξεπετες του αιωνα.για να μην πω και τις αλλες 'ντιβες' που ειναι μελη εδω οτι ειναι κατω του μετριου και παρουσιαζονται απο μερικους πουτανοκαψουρηδες ως θεες.ελεος να μαθουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους καποια στιγμη.
+10000000000000000000000000
Λογο διαφημισης εγινε η τρογλη νουμερο 1.Πρεπει να το παραδεχτεις κατερινα69.Εαν δεν εμπαινες σε αυτο το σαιτ και δεν την επεφτες σε μερικους για να ανεβασεις το πελατολογειο σου θα ησουν ακομα με βρωμιαρηδες αρκουδαρεους γυφτους...Ειχα την τυχη να τα δω με τα ιδια μου τα ματια και απορησα πως ηταν δυνατον να ειναι τοσο ανεβασμενο το εν λογω μαγαζι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις