Επισκέπτης
παρότι έγραψες ότι είσαι νεαρός έχεις καταλάβει την πραγματικότητα.
+1.000 απο μένα για την τοποθετησή σου.
εχω ματωσει για να την μαθω δεν μου ηρθαν κ ευκολα
παρότι έγραψες ότι είσαι νεαρός έχεις καταλάβει την πραγματικότητα.
+1.000 απο μένα για την τοποθετησή σου.
Ρε φίλε.. έχεις φάει τρελό κόλλημα τελικά!!
ο καθένας έχει κάποιες γνώμες και δεν μπορεί να του τις
αλλάξει κανείς!! Θέλει κάποιος να είναι πουτανοκαψούρης;; Μαγκιά
του και να περνάει καλά ;) Εμένα προσωπικά δε μ' απασχολεί!
και ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία με τις κοπέλες από άλλους!!
Αχαχαχαχα....αμα εβαζα ταμπελα.."περαστε..ειναι τζαμπα"..δεν θα μιλαγε κανεις...ααχαχαχαχαχαχα...Σωστοοοοοοοστ..!To ποστ σου ειναι γεματο εμπαθεια. Μπορεις να αφησεις την κριτικη σου στο μαγαζι και ολοι οι υπολοιποι να κρινουμε.
Κατηγορειτε την κατερινα για διαφημιση, αλλα ορισμενοι ειστε ολη μερα εδω μεσα και ασχολειστε μαζι της με εμπαθεια. Εχω και εγω τοτε καθε λογο να πιστευω οτι μερικοι απο σας μπορει να μην εχετε τοσο καθαρα κινητρα.
Αχαχαχαχα....αμα εβαζα ταμπελα.."περαστε..ειναι τζαμπα"..δεν θα μιλαγε κανεις...ααχαχαχαχαχαχα...Σωστοοοοοοοστ..!
πεστα ρε heel πες θεωρεις απαραιτητα κακο να ειναι καποιος καψουρεμενος με μια ιεροδουλη?Σημαινει σονυ και καλα οτι θα φαει ξυλο απο νταβατζηδες και θα βρεθει ασχημα μπλεγμενος αμα κανει κατι εκτος μαγαζιου μαζι της?ΕΛΕΟΣ δηλαδη.
έχεις πολύ γέλιο ρε φίλε.πιο πολύ και απο τον μίκυ μάουςΟπως ειπα και σε ενα ποστ μου προηγουμενως μου φαινεται οτι μερικοι βγαζουν το κομπλεξ τους και το μισος τους εδω επειδη τους τη δινει που πρεπει να πληρωνουν της εν λογω κοπελες για να τις γαμανε και δεν τους καθονται τζαμπα.
ίσως γι'αυτο τα λές αυτά πουτανοκαψουράκο μου.Οι άλλοι που έχουν όμως λένε άλλα η δεν μιλάνε για να μην γίνεται θέμα η φάση.Οπότε άστο καλύτεραπροσωπικές εμπειρίες δεν έχω πάντως!!
έχεις πολύ γέλιο ρε φίλε.πιο πολύ και απο τον μίκυ μάους
μπορεί να λέγανε να τους δώσεις κάνα 'ψιλό' για το ψυχικό μουαχαχαχαχαχαΑχαχαχαχα....αμα εβαζα ταμπελα.."περαστε..ειναι τζαμπα"..δεν θα μιλαγε κανεις...ααχαχαχαχαχαχα...Σωστοοοοοοοστ..!
να τα κάνω τι τα μίκυ μάους αγορίνα μου? έχω εσένα στο τσάμπα για να γελάωΤοτε μην χαλας τα λεφτα σου στα μπουρδελα πηγαινε παρε ακομα μια ντουζινα μικυ μαους να εχεις να διαβαζεις.Ισως ξεθυμανεις λιγο και περιοριστουν τα κομπλεξ σου.
να τα κάνω τι τα μίκυ μάους αγορίνα μου? έχω εσένα στο τσάμπα για να γελάω
αφού ρε παιδιά σας "χαλάνε" αυτά τα κορίτσι...
γιατί ασχολείστε;;
πουτανοκαψουρακο οταν ειμαι με κυριλε κοπελα ειμαι και γω κυριλε.εχω φιλες,φιλους και μιλαω με ανθρωπους.αν ειναι να κανω σχεση θα κανω και θα ειμαι και σωστος στην κοπελα που ειμαι μαζι της.οταν ειμαι μονος παω να γαμαω πουτανες οπως κανουν ολοι οι νορμαλ αντρες του κοσμου.εσυ πηγαινε στα πορνεια οχι να γαμας αλλα να βρεις τον ερωτα της ζωης σου στις γυναικες των 20,50 και 150 ευρω που τις γαμανε ολα τα αρσενικα.σου ειπα και πιο πανω οτι πρεπει να εισαι πολυ μοναχικο ατομα με πολλα ψυχολογικα αποθημενα για να τις ερωτευεσαι.να ξερεις ενα πραγμα και να μου το θυμασαι.θα θυμασαι τον πουτανολεωντα ρε μπαγασα.η επαγγελματιας ποτε δεν θα σε ερωτευτει και ουτε θα κανει κατι σοβαρο μαζι σου. η μία στις χίλες το κάνει αυτό.και εσύ φυσικά δεν θα βρείς αυτήν την μία αλλά θα κλαψουριάζεις εδώ και θα λές τι καλά τα έλεγε ο moi και ο΄κάθε moi.αν θες σοβαρα πραγματα ψαχτην αλλου.εκτος και αν εισαι τοσο μη εμφανισημος και τρομαζεις τον κοσμο τι να πω.οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε φιλε.μην μπερδευεις τις αποστολες μας.Οταν θα φας την φολα απο τα "καλα" και "επιπεδου" κοριτσια εξω ειμαι περιεργος τι θα λες...Αλλα μαλλον τα κομπλεξ σου και οι εμμονες σου θα το δικαιλογησουν λεγοντας οτι δεν ηταν "πουτανες"...