Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
παιδια μη δινετε συνεχεια με αυτες.οτι ηταν να πουμε τα ειπαμε και ειναι σε ολους μας γνωστα.αν καποιοι ειναι χωρις μυαλο ειναι δικαιωμα τους.αν εξαιρεσουμε εναν μοντ (τον σονυ π900) οι υπολοιποι μοντς ειναι παιδια με δημοκρατικες αξιες και δεχονται τις αποψεις του διαλογου χωρις παρεμβολες.εμεις ποτε δεν θαψαμε τις πορνες.εμεις απλως κριτικαρουμε και τις πορνες με τα αρνητικα τους και το κακοπουτανιστικο προφιλ τους.εγω ο ιδιος εγραψα για την Γαμπριελα την αειμνηστη οτι ηταν ΚΥΡΙΑ με το Κ κεφαλαιο.Αλλα δεν θα γραψω για παραδειγμα για καποια ψυχωτικη οπως η Νταρια παραδειγμα οτι ειναι κυρια διοτι ειναι περα απο το σωμα και στην ψυχη πουτανα με αυτα που διαβασα απο παραπανω συναγωνιστη.για την κατερινα69 βγαλατε τα συμπερασματα σας με τις αναπαντητες ερωτησεις μου.φυσικα καποια παιδια που τις ξερουν καλυτερα αυτες τηρουνε νεκρικη σιγη και ετσι πρεπει.να ειναι καλα και να τις χαιρονται ολοι οι πουτανοκαψουρηδες που τις γραφουν καλες κριτικες και πισω απο την πλατη τους λενε οτι εχουν 'μικρα' πουλια και 'δεν τους σηκωνεται'.αν το συνεχισουμε περισοτερο θα συνεχιστει και διαφημηση τους αθελα μας. μονο θα πω ενα μπραβο στις εκδιδομενες που ειναι στο μεταξουργιο, στα μασατζιδικα και φυσικα στις εκδιδομενες που ειναι εδω μεσα μελη με λογαριασμο και δεν κανουν ποστ διαφημησης και πρηξαρχιδιας αλλα τηρουνε σοβαρη σταση.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ρε φίλε.. έχεις φάει τρελό κόλλημα τελικά!!
ο καθένας έχει κάποιες γνώμες και δεν μπορεί να του τις
αλλάξει κανείς!! Θέλει κάποιος να είναι πουτανοκαψούρης;; Μαγκιά
του και να περνάει καλά ;) Εμένα προσωπικά δε μ' απασχολεί!

Το θέμα της διαφήμισης ειλικρινά έχω σιχαθεί να το ακούω...
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ/Α ΘΕΛΕΙ!!
Αν μου αρέσει θα πάρω, αν όχι... τον πούλο!! ;)

Όπως ο κάθε μαγαζάτορας κοιτάει να πουλήσει, έτσι γίνεται κι εδώ...
ο πελάτης αποφασίζει!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! >:(

και ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία με τις κοπέλες από άλλους!!

Επισκέπτης
Ρε φίλε.. έχεις φάει τρελό κόλλημα τελικά!!
ο καθένας έχει κάποιες γνώμες και δεν μπορεί να του τις
αλλάξει κανείς!! Θέλει κάποιος να είναι πουτανοκαψούρης;; Μαγκιά
του και να περνάει καλά ;) Εμένα προσωπικά δε μ' απασχολεί!

και ο καθένας έχει διαφορετική άποψη και εμπειρία με τις κοπέλες από άλλους!!

πεστα ρε heel πες θεωρεις απαραιτητα κακο να ειναι καποιος καψουρεμενος με μια ιεροδουλη?Σημαινει σονυ και καλα οτι θα φαει ξυλο απο νταβατζηδες και θα βρεθει ασχημα μπλεγμενος αμα κανει κατι εκτος μαγαζιου μαζι της?ΕΛΕΟΣ δηλαδη.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
To ποστ σου ειναι γεματο εμπαθεια. Μπορεις να αφησεις την κριτικη σου στο μαγαζι και ολοι οι υπολοιποι να κρινουμε.

Κατηγορειτε την κατερινα για διαφημιση, αλλα ορισμενοι ειστε ολη μερα εδω μεσα και ασχολειστε μαζι της με εμπαθεια. Εχω και εγω τοτε καθε λογο να πιστευω οτι μερικοι απο σας μπορει να μην εχετε τοσο καθαρα κινητρα.
Αχαχαχαχα....αμα εβαζα ταμπελα.."περαστε..ειναι τζαμπα"..δεν θα μιλαγε κανεις...ααχαχαχαχαχαχα...Σωστοοοοοοοστ..!

Επισκέπτης
Κατερινάκι μην ακούς τον κάθε πικραμένο!

Αντίδραση μόλις είδα την Κατερίνα!!!!
scaryeyescc3.jpg

Επισκέπτης
Αχαχαχαχα....αμα εβαζα ταμπελα.."περαστε..ειναι τζαμπα"..δεν θα μιλαγε κανεις...ααχαχαχαχαχαχα...Σωστοοοοοοοστ..!

Οπως ειπα και σε ενα ποστ μου προηγουμενως μου φαινεται οτι μερικοι βγαζουν το κομπλεξ τους και το μισος τους εδω επειδη τους τη δινει που πρεπει να  πληρωνουν της εν λογω κοπελες για να τις γαμανε και δεν τους καθονται τζαμπα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πεστα ρε heel πες θεωρεις απαραιτητα κακο να ειναι καποιος καψουρεμενος με μια ιεροδουλη?Σημαινει σονυ και καλα οτι θα φαει ξυλο απο νταβατζηδες και θα βρεθει ασχημα μπλεγμενος αμα κανει κατι εκτος μαγαζιου μαζι της?ΕΛΕΟΣ δηλαδη.

όχι δεν θεωρώ κακό να είναι κάποιος καψουρεμένος με ιερόδουλη...
γιατί να ΄φαει ξύλο;; τη στιγμή που κάνει κάτι μαζί της εκτός σπιτιού;
αρκετές έχουν και παιδιά και μπορεί να έχουν και τους συζύγους να περιμένου σπίτι... δεν ξέρω!!!

προσωπικές εμπειρίες δεν έχω πάντως!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Οπως ειπα και σε ενα ποστ μου προηγουμενως μου φαινεται οτι μερικοι βγαζουν το κομπλεξ τους και το μισος τους εδω επειδη τους τη δινει που πρεπει να  πληρωνουν της εν λογω κοπελες για να τις γαμανε και δεν τους καθονται τζαμπα.
έχεις πολύ γέλιο ρε φίλε.πιο πολύ και απο τον μίκυ μάους  :2funny:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
προσωπικές εμπειρίες δεν έχω πάντως!!
ίσως γι'αυτο τα λές αυτά πουτανοκαψουράκο μου.Οι άλλοι που έχουν όμως λένε άλλα η δεν μιλάνε για να μην γίνεται θέμα η φάση.Οπότε άστο καλύτερα  :grin:

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχω σιχαθει κι εγω πια να ακουω γι'αυτη τη γαμοδιαφημιση...
Εγω προτεινω κατι αλλο..οχι για να αποδειξω οτι αν δεν ηταν το σαιτ..δεν θα υπηρχε αυξηση στην πελατεια μου(αρχιδια δηλαδη,το ιδιο πραγμα ειναι)..
Οποιος γουσταρει να ερθει στο μαγαζι μου και θελει να περασει...ας περασει...αλλα να μην πει οτι ειναι απο δω...ουτε να γραψει κριτικη και να αναφερει κατι..
Τουλαχιστον θα γλυτωσουν το χρεωμα οτι ειναι μουνοδουλοι..και πουτανοκαψουρηδες...
Θα γλυτωσω κι εγω εδω που τα λεμε..γιατι ολο το σκηνικο γινεται επειδη μερικοι πιστευουν..οτι η δουλεια με την προσωπικοτητα..ειναι ενα και το αυτο...Δεν ξερω για τις αλλες...για εμενα ομως δεν ισχυει..και κακιες δεν κραταω...γιατι δεν με εχει ζησει κανενας απο κοντα και επομενως δεν με ξερει..παρα μονο λιγα και καλα ατομα..που ετυχε να γνωρισω εδω απο κοντα...και τα σεβομαι..
Και να σημειωσω... το σημαντικοτερο..οτι εχουν παψει να ειναι πελατες...και ειναι οτι καλυτερο μου συμβαινει..να εχω φιλους..!!

Επισκέπτης
έχεις πολύ γέλιο ρε φίλε.πιο πολύ και απο τον μίκυ μάους  :2funny:

Τοτε μην χαλας τα λεφτα σου στα μπουρδελα πηγαινε παρε ακομα μια ντουζινα μικυ μαους να εχεις να διαβαζεις.Ισως ξεθυμανεις λιγο και περιοριστουν τα κομπλεξ σου.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
μπορεί να λέγανε να τους δώσεις κάνα 'ψιλό' για το ψυχικό  :2funny: :dancing: :rockon: μουαχαχαχαχαχα

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Τοτε μην χαλας τα λεφτα σου στα μπουρδελα πηγαινε παρε ακομα μια ντουζινα μικυ μαους να εχεις να διαβαζεις.Ισως ξεθυμανεις λιγο και περιοριστουν τα κομπλεξ σου.
να τα κάνω τι τα μίκυ μάους αγορίνα μου? έχω εσένα στο τσάμπα για να γελάω  :2funny:

Επισκέπτης
να τα κάνω τι τα μίκυ μάους αγορίνα μου? έχω εσένα στο τσάμπα για να γελάω  :2funny:

Οταν θα φας την φολα απο τα "καλα" και "επιπεδου" κοριτσια εξω ειμαι περιεργος τι θα λες...Αλλα μαλλον τα κομπλεξ σου και οι εμμονες σου θα το δικαιλογησουν λεγοντας οτι δεν ηταν "πουτανες"...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αφού ρε παιδιά σας "χαλάνε" αυτά τα κορίτσι...
γιατί ασχολείστε;; :idiot:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έι.. ψιτ φιλαράκο... όχι και ρε..... :2funny: :cheesy:

Επισκέπτης
Αυτό είναι πού λένε ούτε οι πουτάνες δεν μου κάθονται

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Οταν θα φας την φολα απο τα "καλα" και "επιπεδου" κοριτσια εξω ειμαι περιεργος τι θα λες...Αλλα μαλλον τα κομπλεξ σου και οι εμμονες σου θα το δικαιλογησουν λεγοντας οτι δεν ηταν "πουτανες"...
πουτανοκαψουρακο οταν ειμαι με κυριλε κοπελα ειμαι και γω κυριλε.εχω φιλες,φιλους και μιλαω με ανθρωπους.αν ειναι να κανω σχεση θα κανω και θα ειμαι και σωστος στην κοπελα που ειμαι μαζι της.οταν ειμαι μονος παω να γαμαω πουτανες οπως κανουν ολοι οι νορμαλ αντρες του κοσμου.εσυ πηγαινε στα πορνεια οχι να γαμας αλλα να βρεις τον ερωτα της ζωης σου στις γυναικες των 20,50 και 150 ευρω που τις γαμανε ολα τα αρσενικα.σου ειπα και πιο πανω οτι πρεπει να εισαι πολυ μοναχικο ατομα με πολλα ψυχολογικα αποθημενα για να τις ερωτευεσαι.να ξερεις ενα πραγμα και να μου το θυμασαι.θα θυμασαι τον πουτανολεωντα ρε μπαγασα.η επαγγελματιας ποτε δεν θα σε ερωτευτει και ουτε θα κανει κατι σοβαρο μαζι σου. η μία στις χίλες το κάνει αυτό.και εσύ φυσικά δεν θα βρείς αυτήν την μία αλλά θα κλαψουριάζεις εδώ και θα λές τι καλά τα έλεγε ο moi και ο΄κάθε moi.αν θες σοβαρα πραγματα ψαχτην αλλου.εκτος και αν εισαι τοσο μη εμφανισημος και τρομαζεις τον κοσμο τι να πω.οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε φιλε.μην μπερδευεις τις αποστολες μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom