Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
δεν ψάχνω τον έρωτα μάστορα απο τα μπουρδέλα.αλλά με έχουν ερωτευτεί και καθώς πρέπει γυναίκες.αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ με σένα.γι'αυτό έχεις να δεις και συ πολλά στο bourdela.com και στο cosmopolitan.

Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι καρδιοκατακτητές σαν εσένα. Πρόσεχε μόνο μη γράφει και για σένα κάποια κάτι σαν www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=545681]αυτό[/url]

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Τόντοκ βρήκες τον υποτακτικό σου.Τον κακομοίρη τον Whitey  :'( :'( :'( :'( να'στε καλά ρε παιδιά  :2funny: δίνετε άλλο αέρα στο φόρουμ  :jerking:

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τόντοκ βρήκες τον υποτακτικό σου.Τον κακομοίρη τον Whitey  :'( :'( :'( :'( να'στε καλά ρε παιδιά  :2funny: δίνετε άλλο αέρα στο φόρουμ  :jerking:
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα καλε μου...οποιος γυριζει...μυριζει...!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μόλις διάβασα όλο το θέμα, όχι βέβαια ότι σας ενδιαφέρει. Ομολογουμένως ξεκίνησε μια συζήτηση η οποία δεν κατέληξε πουθενά. Πολλά από όσα υπόθηκαν εδώ μέσα και από τις δύο πλευρές είναι σωστά και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι από ποιά πλευρά είσαι. Αναλόγως και τοποθετήσαι.Καλή Χρονιά ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Δεν λες κατι με αυτο.

Ολοι ειμαστε εν ενεργεια μαλιστα, οχι εν δυναμει. Ειναι σαν να μου λες οτι ο ηλιος δυει η ανατελλει.

Το θεμα ειναι στην "τιμη" που οριζει ο καθενας απο εμας για να γινομαστε πουτανες. Εκει ειναι η διαφορα.

Γιατι και εσυ και εγω ανθρωποι ειμαστε οπως και η γυφτισσα που πουλαει τα παιδια της για λεφτα, αλλα δεν πιστευεις οτι ανθρωπος ( εσυ, εγω, ο χ,ψ ) με ανθρωπο ( γυφτισσα που δινει τα παιδια της η ακομα χειροτερα τα φερνει σε αυτο τον κοσμο για αυτον τον σκοπο ) εχουν διαφορα?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Ρε συ πουτανολεων....μου εχεις βγαλει 4 πουτσες στην οθονη μου...αν εισαι ετσι πραγματικσ...θες να σου κατσει και γυναικα??
Εγω για φρικιο σε κοβω....
Αχαχαχαχαχα....!!!
όχι μωρό μου δεν είμαι φρικιό και έχω μία πούτσα.το ξέχασες όταν στον φόραγα στην Φυλής ακόμα? πάντως εσύ μου κάθησες  :dancing: και γυναίκες νορμάλ μου έχουν καθήσει  :rockon: εγώ θέλω να δω όμως αν καθήσεις τσάμπα στον whitey και στον Todok που δεν την παλεύουν άλλο τα παληκάρια.Τόσο promotion ρε συ  ;) κάνε κάτι  :2funny: μουαχαχαχαχαχα

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν λες κατι με αυτο.

Ολοι ειμαστε εν ενεργεια μαλιστα, οχι εν δυναμει. Ειναι σαν να μου λες οτι ο ηλιος δυει η ανατελλει.

Το θεμα ειναι στην "τιμη" που οριζει ο καθενας απο εμας για να γινομαστε πουτανες. Εκει ειναι η διαφορα.

Γιατι και εσυ και εγω ανθρωποι ειμαστε οπως και η γυφτισσα που πουλαει τα παιδια της για λεφτα, αλλα δεν πιστευεις οτι ανθρωπος ( εσυ, εγω, ο χ,ψ ) με ανθρωπο ( γυφτισσα που δινει τα παιδια της η ακομα χειροτερα τα φερνει σε αυτο τον κοσμο για αυτον τον σκοπο ) εχουν διαφορα?
γαμάτος 

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
όχι μωρό μου δεν είμαι φρικιό και έχω μία πούτσα.το ξέχασες όταν στον φόραγα στην Φυλής ακόμα? πάντως εσύ μου κάθησες  :dancing: και γυναίκες νορμάλ μου έχουν καθήσει  :rockon: εγώ θέλω να δω όμως αν καθήσεις τσάμπα στον whitey στον Todok που δεν την παλεύουν άλλο τα παληκάρια.Τόσο promotion ρε συ  ;) κάνε κάτι  :2funny: μουαχαχαχαχαχα
Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα χτες...και θα θυμαμαι εσενα??
Και που?....στην Φυλης...!!!
Ρε συ...εχω περιπου 8-9 χρονια το τσαρδι μου στην Κολωνου...εσυ ποσο χρονων ησουνα τοτε??
Κι αφου ηρθες και μου αφησες εντυπωσεις οπως λες...γιατι δεν μου εβγαλες φωτογραφια την τσαπου σου σε καδρο..να στολισω το μαγαζι?
Και για τους αλλους που λες...πιστεψε με...δεν ειναι απολυτη αναγκη τους να πληρωσουν για να γαμησουν...Δοξα το Θεο...μια χαρα παιδια ειναι..Δεν εχουν την αναγκη να συχναζουν σε μπουρδελα παντος τυπου..

Επισκέπτης
Αφου ο poutanaleon εχει κανει ολες τις ιεροδουλες να ξεροχυνουν.Ετσι δεν ειναι?
Τις γαμαει ολες προστυχα σαν σκληρος αντρας που ειναι και ξεροντας τον ρολο τους στην κοσμο και μετα φευγει κυριος...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα χτες...και θα θυμαμαι εσενα??
Και που?....στην Φυλης...!!!
Ρε συ...εχω περιπου 8-9 χρονια το τσαρδι μου στην Κολωνου...εσυ ποσο χρονων ησουνα τοτε??
Κι αφου ηρθες και μου αφησες εντυπωσεις οπως λες...γιατι δεν μου εβγαλες φωτογραφια την τσαπου σου σε καδρο..να στολισω το μαγαζι?
Και για τους αλλους που λες...πιστεψε με...δεν ειναι απολυτη αναγκη τους να πληρωσουν για να γαμησουν...Δοξα το Θεο...μια χαρα παιδια ειναι..Δεν εχουν την αναγκη να συχναζουν σε μπουρδελα παντος τυπου..
Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο είμαι πάντως σε θυμάμαι απο τότε που έσκαγες με κυλότα με ουρά κουνελιού.Ελπίζω τώρα να πείστηκες ότι είμαι γνώστης και όχι κάνας μαλακοπίτουρας.Με τόσα που έχεις φάει που να θυμόσουνα και μένα τον ταπεινό  :2funny: με αυτά που έχεις φάει πάς στο φεγγάρι και γυρνάς αλέλετούρ  :dancing: φωτογραφίες την τσαπού μου δεν χρειάζεται να την βγάλω για να τον δείχνω σε τάνες.δεν έχω τέτοια βίτσια και ανωμαλίες.μόνο πληρώνω και την δίνω την τσαπού μου να την βάλουνε οι τάνες στο στόμα τους και στο νινί τους.όπως μου έκανες και συ άλλοτε  :grin:
τωρα για τους δύο πουτανοκαψουρηδες σου μονο μια χαρα παιδια δεν ειναι.το ξερεις και συ αλλα δεν τους το λες χυμα  :2funny:
Για ξαναπεστο το τελευταιο γιατι δεν το καταλαβα? αυτοί που συχναζουν σε μπουρδελα παντος τυπου δεν ειναι νορμαλ παιδια?
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.τωρα με αυτο εβρισες και τους πουτανοκαψουρηδες σου.γιατι αν δεις τις ενημερωσεις τους δεν αφηνουν και αυτοι μπουρδελα και πουτανες ορθιες.Αν ειναι καποιος μη νορμαλ αυτος εισαι εσυ κουκλα μου και το ξερεις.φιλουρες με ξυδακι.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Αφου ο poutanaleon εχει κανει ολες τις ιεροδουλες να ξεροχυνουν.Ετσι δεν ειναι?
Τις γαμαει ολες προστυχα σαν σκληρος αντρας που ειναι και ξεροντας τον ρολο τους στην κοσμο και μετα φευγει κυριος...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εσύ έκαψες μπαταρία μάστορα.αστο ούτε το emoticon  της  :jerking: δεν θα σου βάλω απο λύπη στο άτομό σου  :2funny: :2funny:

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο είμαι πάντως σε θυμάμαι απο τότε που έσκαγες με κυλότα με ουρά κουνελιού.Ελπίζω τώρα να πείστηκες ότι είμαι γνώστης και όχι κάνας μαλακοπίτουρας.Με τόσα που έχεις φάει που να θυμόσουνα και μένα τον ταπεινό  :2funny: με αυτά που έχεις φάει πάς στο φεγγάρι και γυρνάς αλέλετούρ  :dancing: φωτογραφίες την τσαπού μου δεν χρειάζεται να την βγάλω για να τον δείχνω σε τάνες.δεν έχω τέτοια βίτυσια και ανωμαλίες.μόνο πληρώνω και την δίνω την τσαπού μου να την βάλουνε οι τάνες στο στόμα τους και στο νινί τους.όπως μου έκανες και συ άλλοτε  :grin:
τωρα για τους δύο πουτανοκαψουρηδες σου μονο μια χαρα παιδια δεν ειναι.το ξερεις και συ αλλα δεν τους το λες χυμα  :2funny:
Για ξαναπεστο το τελευταιο γιατι δεν το καταλαβα? αυτοί που συχναζουν σε μπουρδελα παντος τυπου δεν ειναι νορμαλ παιδια?
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.τωρα με αυτο εβρισες και τους πουτανοκαψουρηδες σου.γιατι αν δεις τις ενημερωσεις τους δεν αφηνουν και αυτοι μπουρδελα και πουτανες ορθιες.Αν ειναι καποιος μη νορμαλ αυτος εισαι εσυ κουκλα μου και το ξερεις.φιλουρες με ξυδακι.
Απ'οτι θυμαμαι...αυτο το σετακι δεν το ειχα βαλει...μηπως βρε...λες το αλλο το μπιρμπιλωτο που φοραγα...με το γερανακι μπροστα??
Και κανεις λαθος για τους ΝΟΡΜΑΛ..εσενα εθιξα...!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Απ'οτι θυμαμαι...αυτο το σετακι δεν το ειχα βαλει...μηπως βρε...λες το αλλο το μπιρμπιλωτο που φοραγα...με το γερανακι μπροστα??
Και κανεις λαθος για τους ΝΟΡΜΑΛ..εσενα εθιξα...!!
και γω εσένα θίγω ανωμαλιάρα μου διαφημίστρο μου :grin:

Επισκέπτης
εσύ έκαψες μπαταρία μάστορα.αστο ούτε το emoticon  της  :jerking: δεν θα σου βάλω απο λύπη στο άτομό σου  :2funny: :2funny:

Οταν θα τρως την φολα απο τις "καλες" και "εναρετες" κυριες που ξερεις και εκτιμας τοσο τοτε θα τρεχεις στα μπουρδελα για να παρηγορηθεις και να δειξεις τον δηθεν ανδρισμο σου.
Οποτε οσο να τις βριζεις και να τις κατηγορεις χωρις αυτες δεν κανεις.Και δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα καποιος να βριζει και να παριστανει οτι δεν εχει αναγκη κατι ενω στην πραγματικοτητα το εχει πιο πολυ απο αλλους.
Αντε καλες  :jerking: :jerking: :jerking: φιλε

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Οταν θα τρως την φολα απο τις "καλες" και "εναρετες" κυριες που ξερεις και εκτιμας τοσο τοτε θα τρεχεις στα μπουρδελα για να παρηγορηθεις και να δειξεις τον δηθεν ανδρισμο σου.
Οποτε οσο να τις βριζεις και να τις κατηγορεις χωρις αυτες δεν κανεις.Και δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα καποιος να βριζει και να παριστανει οτι δεν εχει αναγκη κατι ενω στην πραγματικοτητα το εχει πιο πολυ απο αλλους.
Αντε καλες  :jerking: :jerking: :jerking: φιλε
συνέχισε αστείε τύπε έχω πεθάνει στα γέλια μαζί σου με την  :jerking: που σε δέρνει στο κεφάλι μοναχικέ πιτσιρικά.που θα μας μιλήσεις για πουτάνες εσύ κι΄όλας κακομοίρη.

Επισκέπτης
συνέχισε αστείε τύπε έχω πεθάνει στα γέλια μαζί σου με την  :jerking: που σε δέρνει στο κεφάλι μοναχικέ πιτσιρικά.που θα μας μιλήσεις για πουτάνες εσύ κι΄όλας κακομοίρη.

Και ποιος θα μιλισει ρε για πουτανες?Εσυ που πας για ενα "σπρωξιμο" στην μουγκα και φευγεις μετα καπακι σαν τον κλεφτη?
Εσυ ειπαμε μονο να γαμας ξερεις τα αλλα δεν σε διαφερουν.Ενοια σου ομως και θα φτασει η στιγμη που θα φας μια καλη φολα και τοτε θα βαλεις μυαλο.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Και ποιος θα μιλισει ρε για πουτανες?Εσυ που πας για ενα "σπρωξιμο" στην μουγκα και φευγεις μετα καπακι σαν τον κλεφτη?
Εσυ ειπαμε μονο να γαμας ξερεις τα αλλα δεν σε διαφερουν.Ενοια σου ομως και θα φτασει η στιγμη που θα φας μια καλη φολα και τοτε θα βαλεις μυαλο.
το συμπαν και η  :jerking: είναι δίχως όρια. Πουτανολέων!!!Κολλάει με την περίπτωσή σου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom