Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο είμαι πάντως σε θυμάμαι απο τότε που έσκαγες με κυλότα με ουρά κουνελιού.Ελπίζω τώρα να πείστηκες ότι είμαι γνώστης και όχι κάνας μαλακοπίτουρας.Με τόσα που έχεις φάει που να θυμόσουνα και μένα τον ταπεινό
με αυτά που έχεις φάει πάς στο φεγγάρι και γυρνάς αλέλετούρ
φωτογραφίες την τσαπού μου δεν χρειάζεται να την βγάλω για να τον δείχνω σε τάνες.δεν έχω τέτοια βίτυσια και ανωμαλίες.μόνο πληρώνω και την δίνω την τσαπού μου να την βάλουνε οι τάνες στο στόμα τους και στο νινί τους.όπως μου έκανες και συ άλλοτε
τωρα για τους δύο πουτανοκαψουρηδες σου μονο μια χαρα παιδια δεν ειναι.το ξερεις και συ αλλα δεν τους το λες χυμα
Για ξαναπεστο το τελευταιο γιατι δεν το καταλαβα? αυτοί που συχναζουν σε μπουρδελα παντος τυπου δεν ειναι νορμαλ παιδια?
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.τωρα με αυτο εβρισες και τους πουτανοκαψουρηδες σου.γιατι αν δεις τις ενημερωσεις τους δεν αφηνουν και αυτοι μπουρδελα και πουτανες ορθιες.Αν ειναι καποιος μη νορμαλ αυτος εισαι εσυ κουκλα μου και το ξερεις.φιλουρες με ξυδακι.