Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Λοιπον...γινεται καταμετρηση(χωρις να θελω να προσβαλλω...χιουμορ κανω)
Περασε..
Μουα
Μουνιλας
Καποιος που δεν τον θυμαμαι..
Πουτανολεων..
Θα πιασει καποιος αλλος βαρδια?
Αν ειναι να περιμενουμε...
Αντε γιατι περναει η ωρα...!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Λοιπον...γινεται καταμετρηση(χωρις να θελω να προσβαλλω...χιουμορ κανω)
Περασε..
Μουα
Μουνιλας
Καποιος που δεν τον θυμαμαι..
Πουτανολεων..
Θα πιασει καποιος αλλος βαρδια?
Αν ειναι να περιμενουμε...
Αντε γιατι περναει η ωρα...!!
δεν 'μέτρησες' καλά ήταν και άλλοι :grin: και αρκετοί που δεν γράφανε αλλά συμφωνούσανε με τον moi.κάνε και μια καταμέτρηση και τους πουτανοκαψούρηδες σου να γελάσουμε :rockon: η εκεί κωλώνουμε ? :think:

Επισκέπτης
δεν 'μέτρησες' καλά ήταν και άλλοι :grin: και αρκετοί που δεν γράφανε αλλά συμφωνούσανε με τον moi.κάνε και μια καταμέτρηση και τους πουτανοκαψούρηδες σου να γελάσουμε :rockon: η εκεί κωλώνουμε ? :think:

To thread λεγεται χωσιμο στις ιεροδουλες.Και φτιακτηκε για να μπαινουν τυποι σαν και σενα να βγαζουν τα κομπλεξ τους που δεν τους καθονται τζαμπα οι πουτανες!Οποτε λογικο να εχεις πρωταγονισιτικο ρολο εδω μεσα!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
To thread λεγεται χωσιμο στις ιεροδουλες.Και φτιακτηκε για να μπαινουν τυποι σαν και σενα να βγαζουν τα κομπλεξ τους που δεν τους καθονται τζαμπα οι πουτανες!Οποτε λογικο να εχεις πρωταγονισιτικο ρολο εδω μεσα!
μάστορα τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχεις εσύ με τα θεϊκά ποστ που έγραφες.Ειλικρινά τα έχω κάνει copy paste για να τα βλέπουνε και άλλοι να ψοφάνε στο γέλιο με το σκεπτικό σου (πιο σκεπτικό δηλαδή λέμε τώρα).Ευχαριστούμε ειλικρινά για το γέλιο το σημερινό.

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εσενα θα σε βαλω πορτα...να κοβεις εισιτηρια...!!
Αχαχαχαχαχαχαχα...!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εσενα θα σε βαλω πορτα...να κοβεις εισιτηρια...!!
Αχαχαχαχαχαχαχα...!!
θα μου κάνεις συντροφιά στην είσοδο? θα κάνουμε πρόστυχο έρωτα με την κυλοτίτσα σου με την ουρά κουνελιού? η θα μου ζήτήσεις ταρίφα? μουαααχαχαχαχαχα  :rockon:

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
θα μου κάνεις συντροφιά στην είσοδο? θα κάνουμε πρόστυχο έρωτα με την κυλοτίτσα σου με την ουρά κουνελιού? η θα μου ζήτήσεις ταρίφα? μουαααχαχαχαχαχα  :rockon:
Εσενα θα σε παρω τσαμπα...μπας και ισιωσεις..ψυχικο θα κανω...!!
Αχαχαχαχαχαχα...!!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εσενα θα σε παρω τσαμπα...μπας και ισιωσεις..ψυχικο θα κανω...!!
Αχαχαχαχαχαχα...!!!
όχι ποτέ τσάμπα σε επίσημη ιερόδουλο απο τσαρδί.Είμαι κύριος και θα μου πεις πόσο πάει η ταρίφα σου να σε πληρώσω κανονικά.το τσάμπα ενδέχεται να πληρωθεί σε δεκαπλάσιο σε πολλούς τομείς και δεν είμαι τέτοιος τύπος.το γράφω και στην υπογραφή μου εξάλλου κάτω απο το αβατάρ μου που έχει το λιοντάρι με την πουτάνα: πληρώνω γυναίκα ΜΟΝΟ για να την γαμήσω. :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
όχι ποτέ τσάμπα σε επίσημη ιερόδουλο απο τσαρδί.Είμαι κύριος και θα μου πεις πόσο πάει η ταρίφα σου να σε πληρώσω κανονικά.το τσάμπα ενδέχεται να πληρωθεί σε δεκαπλάσιο σε πολλούς τομείς και δεν είμαι τέτοιος τύπος.το γράφω και στην υπογραφή μου εξάλλου κάτω απο το αβατάρ μου που έχει το λιοντάρι με την πουτάνα: πληρώνω γυναίκα ΜΟΝΟ για να την γαμήσω. :rockon: :rockon:

Καλα οταν οι δηθεν κυριες και οι καλες κοπελες που λες θα σου τρωνε τα                                  λεφτα στο χοντο και σε ενα καρο ψωνια τοτε να δω τι θα λες.
Πες στην γυναικα σου σε πληρωνω μονο για να σε γαμαω...και θα περασεις καλα.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μου αρεσει πολυ το τεντωμα,το ξεχυλωμα και ο βιασμος καθε θεματος....λεει ενα παλαιο γνωμικο..ειπαν του τρελου να χεσει και αυτος πηγε και ξεκολιαστηκε....χαχαχαχααχαχα παντα μου αρεσε να το λεω αυτο!!!!

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
μου αρεσει πολυ το τεντωμα,το ξεχυλωμα και ο βιασμος καθε θεματος....λεει ενα παλαιο γνωμικο..ειπαν του τρελου να χεσει και αυτος πηγε και ξεκολιαστηκε....χαχαχαχααχαχα παντα μου αρεσε να το λεω αυτο!!!!
Ασε Κωνσταντινε μου...ολο το βραδυ αυτο το σκηνικο..πολεμος..αν με δεις...μεσα στα αιματα ειμαι...χιχιχι...
Παντως πουτανολεων ασπρουλης κι εγω..βρεθηκαμε στο τσατ...
Ριξαμε κι εκει ενα γυρο..και στην συνεχεια..καταληξαμε να μην τσακωνομαστε για μαλακιες...
Ας κανει κι ας πιστευει ο καθ'ενας...οτι καλυτερο νομιζει...
Τουλαχιστον...ετσι θελω να πιστευω...
Διαφορετικα...αει ξανα μανα...!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ασε Κωνσταντινε μου...ολο το βραδυ αυτο το σκηνικο..πολεμος..αν με δεις...μεσα στα αιματα ειμαι...χιχιχι...
Παντως πουτανολεων ασπρουλης κι εγω..βρεθηκαμε στο τσατ...
Ριξαμε κι εκει ενα γυρο..και στην συνεχεια..καταληξαμε να μην τσακωνομαστε για μαλακιες...
Ας κανει κι ας πιστευει ο καθ'ενας...οτι καλυτερο νομιζει...
Τουλαχιστον...ετσι θελω να πιστευω...
Διαφορετικα...αει ξανα μανα...!!

Tι έγινε Κατερίνα τα βρήκανε τελικά αυτοί οι 2; :uzi:
Και μετά σου λέει ότι δε γίνονται θαύματα! :priest:
Α κι επειδή έφυγα άρον-άρον απ'το τσατ άκου λίγο: ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :tooth:

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχω σιχαθει κι εγω πια να ακουω γι'αυτη τη γαμοδιαφημιση...
Εγω προτεινω κατι αλλο..οχι για να αποδειξω οτι αν δεν ηταν το σαιτ..δεν θα υπηρχε αυξηση στην πελατεια μου(αρχιδια δηλαδη,το ιδιο πραγμα ειναι)..
Οποιος γουσταρει να ερθει στο μαγαζι μου και θελει να περασει...ας περασει...αλλα να μην πει οτι ειναι απο δω...ουτε να γραψει κριτικη και να αναφερει κατι..
Τουλαχιστον θα γλυτωσουν το χρεωμα οτι ειναι μουνοδουλοι..και πουτανοκαψουρηδες...
Θα γλυτωσω κι εγω εδω που τα λεμε..γιατι ολο το σκηνικο γινεται επειδη μερικοι πιστευουν..οτι η δουλεια με την προσωπικοτητα..ειναι ενα και το αυτο...Δεν ξερω για τις αλλες...για εμενα ομως δεν ισχυει..και κακιες δεν κραταω...γιατι δεν με εχει ζησει κανενας απο κοντα και επομενως δεν με ξερει..παρα μονο λιγα και καλα ατομα..που ετυχε να γνωρισω εδω απο κοντα...και τα σεβομαι..
Και να σημειωσω... το σημαντικοτερο..οτι εχουν παψει να ειναι πελατες...και ειναι οτι καλυτερο μου συμβαινει..να εχω φιλους..!!

Αφου γλυκεια μου δεν κανεις διαφημιση τοτε γιατι εκανες εγγραφη στο site με αυτο το E-MAIL??katerinakolonou30@yahoo.gr .Μηπως το κολωνου ειναι το επιθετο σου και το 30 η ηλικια σου :2funny: :2funny:Εγω παντως δεν ξερω κανενα να θελει να βαλει την διευθυνση της δουλειας του η του σπιτιου του εδω μεσα και γενικα στο ιντερνετ χωρις να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος...Που στην περιπτωση σου ειναι καθαρα η διαφημιση.Κοψε τα σαπια

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντε περιμενουμε να μας απαντησει,Εαν φυσικα τολμησει γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα το κανει γαργαρα

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχετε φαει ολοι με την διαφημιση... :headbang:

Οπως ειχε πει και ο heel πιο πανω,δεν αναγκαζει κανεναν να παει με το ζορι.
Οποιος θελει παει και οποιος δεν θελει οχι... ;)

Βρειτε καποιον αλλον λογο να της τα χωσετε γιατι αυτος πιστευω εγω οτι ειναι λιγακι ακυρος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom