πουτανοκαψουρακο οταν ειμαι με κυριλε κοπελα ειμαι και γω κυριλε.εχω φιλες,φιλους και μιλαω με ανθρωπους.αν ειναι να κανω σχεση θα κανω και θα ειμαι και σωστος στην κοπελα που ειμαι μαζι της.οταν ειμαι μονος παω να γαμαω πουτανες οπως κανουν ολοι οι νορμαλ αντρες του κοσμου.εσυ πηγαινε στα πορνεια οχι να γαμας αλλα να βρεις τον ερωτα της ζωης σου στις γυναικες των 20,50 και 150 ευρω που τις γαμανε ολα τα αρσενικα.σου ειπα και πιο πανω οτι πρεπει να εισαι πολυ μοναχικο ατομα με πολλα ψυχολογικα αποθημενα για να τις ερωτευεσαι.να ξερεις ενα πραγμα και να μου το θυμασαι.θα θυμασαι τον πουτανολεωντα ρε μπαγασα.η επαγγελματιας ποτε δεν θα σε ερωτευτει και ουτε θα κανει κατι σοβαρο μαζι σου. η μία στις χίλες το κάνει αυτό.και εσύ φυσικά δεν θα βρείς αυτήν την μία αλλά θα κλαψουριάζεις εδώ και θα λές τι καλά τα έλεγε ο moi και ο΄κάθε moi.αν θες σοβαρα πραγματα ψαχτην αλλου.εκτος και αν εισαι τοσο μη εμφανισημος και τρομαζεις τον κοσμο τι να πω.οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε φιλε.μην μπερδευεις τις αποστολες μας.
Ρε συ πουταναλεων...γιατι το βλεπεις ετσι??
Καταλαβες οτι η φιλοδοξια μερικων ειναι να αγαπησουν πουτανα??
Αλλα σου λενε κι αλλα καταλαβαινεις...
Μην παιρνεις φορα...
Εσυ εχεις τα πιστευω σου...κι οι αλλοι τα δικα τους...
Δεν μπαινουν ολα αυτα σε μιξερ...και βγαζουμε το μιγμα...
Ενα -ενα τα υλικα...οχι ολα μαζι...