Νέα

«Χώσιμο» σε Ιερόδουλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Αυτό είναι πού λένε ούτε οι πουτάνες δεν μου κάθονται
μου κάθονται και πολύ καλά τυπάκο.είμαι κύριος απέναντί τους δίνοντας τα ωραία μου λεφτά και το καυλί μου.Απο μένα και απο παιδιά σαν εμένα ζούνε οι πουτάνες.και φυσικά και τις γουστάρω αλλά μέχρι το πορνείο.είμαι και ένα μήνα στο σαϊτ και 1 χρόνο επισκέπτης και δες πόσες κριτικές έχω κάνει για πουτάνες και αν μου κάθονται.εσύ πάντως είσαι ανύπαρκτος στις ενημερώσεις για πουτάνες.μην μπερδέυεσαι με την έννοια των λέξεων.

Επισκέπτης
πουτανοκαψουρακο οταν ειμαι με κυριλε κοπελα ειμαι και γω κυριλε.εχω φιλες,φιλους και μιλαω με ανθρωπους.αν ειναι να κανω σχεση θα κανω και θα ειμαι και σωστος στην κοπελα που ειμαι μαζι της.οταν ειμαι μονος παω να γαμαω πουτανες οπως κανουν ολοι οι νορμαλ αντρες του κοσμου.εσυ πηγαινε στα πορνεια οχι να γαμας αλλα να βρεις τον ερωτα της ζωης σου στις γυναικες των 20,50 και 150 ευρω που τις γαμανε ολα τα αρσενικα.σου ειπα και πιο πανω οτι πρεπει να εισαι πολυ μοναχικο ατομα με πολλα ψυχολογικα αποθημενα για να τις ερωτευεσαι.να ξερεις ενα πραγμα και να μου το θυμασαι.θα θυμασαι τον πουτανολεωντα ρε μπαγασα.η επαγγελματιας ποτε δεν θα σε ερωτευτει και ουτε θα κανει κατι σοβαρο μαζι σου. η μία στις χίλες το κάνει αυτό.και εσύ φυσικά δεν θα βρείς αυτήν την μία αλλά θα κλαψουριάζεις εδώ και θα λές τι καλά τα έλεγε ο moi και ο΄κάθε moi.αν θες σοβαρα πραγματα ψαχτην αλλου.εκτος και αν εισαι τοσο μη εμφανισημος και τρομαζεις τον κοσμο τι να πω.οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε φιλε.μην μπερδευεις τις αποστολες μας.

Εγω ξερω παντως προσωπικα οτι τα "ψυχολογικα αποθημενα" μου οπως τα λες μια ιεροδουλη ενδιαφερθηκε να τα ακουσει και τα σεβαστηκε.
Οτι τους δειχνεις οτι εισαι και οτι πιστευεις για αυτες αυτο σου δινουν και αυτες.(οχι βεβαια ολες παντου εξαλου υπαρχουν εξαιρεσεις)
Απο εμφανιση ειμαι οκ αλλα δεν μετραει αυτο τοσο πια στα "καλα" κοριτσια εξω....

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Ειπαμε ρε μερικοι εχουν κομπλεξ επειδη δεν τους καθονται τζαμπα  :dancing:
έτσι όπως το πας εσύ μόνο πουτάνα στο τσάμπα δεν βρεις διασκεδαστή μας.Κάναν νταβά στο τσάμπα όμως σίγουρα θα βρεις.και μετά θα γράφεις όπως ο moi με ατέλειωτες εμπερίες :2funny: μουαχαχαχαχαχα

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εγω ξερω παντως προσωπικα οτι τα "ψυχολογικα αποθημενα" μου οπως τα λες μια ιεροδουλη ενδιαφερθηκε να τα ακουσει και τα σεβαστηκε.
Οτι τους δειχνεις οτι εισαι και οτι πιστευεις για αυτες αυτο σου δινουν και αυτες.(οχι βεβαια ολες παντου εξαλου υπαρχουν εξαιρεσεις)
Απο εμφανιση ειμαι οκ αλλα δεν μετραει αυτο τοσο πια στα "καλα" κοριτσια εξω....
έγινε κατάλαβα αγόρι μου.Καλό σου βράδυ και καλά όνειρα.

Επισκέπτης
μου κάθονται και πολύ καλά τυπάκο.είμαι κύριος απέναντί τους δίνοντας τα ωραία μου λεφτά και το καυλί μου.Απο μένα και απο παιδιά σαν εμένα ζούνε οι πουτάνες.και φυσικά και τις γουστάρω αλλά μέχρι το πορνείο.είμαι και ένα μήνα στο σαϊτ και 1 χρόνο επισκέπτης και δες πόσες κριτικές έχω κάνει για πουτάνες και αν μου κάθονται.εσύ πάντως είσαι ανύπαρκτος στις ενημερώσεις για πουτάνες.μην μπερδέυεσαι με την έννοια των λέξεων.

Μπραβο.Τις κανεις και να χυνουν ακουσα?

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
πουτανοκαψουρακο οταν ειμαι με κυριλε κοπελα ειμαι και γω κυριλε.εχω φιλες,φιλους και μιλαω με ανθρωπους.αν ειναι να κανω σχεση θα κανω και θα ειμαι και σωστος στην κοπελα που ειμαι μαζι της.οταν ειμαι μονος παω να γαμαω πουτανες οπως κανουν ολοι οι νορμαλ αντρες του κοσμου.εσυ πηγαινε στα πορνεια οχι να γαμας αλλα να βρεις τον ερωτα της ζωης σου στις γυναικες των 20,50 και 150 ευρω που τις γαμανε ολα τα αρσενικα.σου ειπα και πιο πανω οτι πρεπει να εισαι πολυ μοναχικο ατομα με πολλα ψυχολογικα αποθημενα για να τις ερωτευεσαι.να ξερεις ενα πραγμα και να μου το θυμασαι.θα θυμασαι τον πουτανολεωντα ρε μπαγασα.η επαγγελματιας ποτε δεν θα σε ερωτευτει και ουτε θα κανει κατι σοβαρο μαζι σου. η μία στις χίλες το κάνει αυτό.και εσύ φυσικά δεν θα βρείς αυτήν την μία αλλά θα κλαψουριάζεις εδώ και θα λές τι καλά τα έλεγε ο moi και ο΄κάθε moi.αν θες σοβαρα πραγματα ψαχτην αλλου.εκτος και αν εισαι τοσο μη εμφανισημος και τρομαζεις τον κοσμο τι να πω.οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε φιλε.μην μπερδευεις τις αποστολες μας.
Ρε συ πουταναλεων...γιατι το βλεπεις ετσι??
Καταλαβες οτι η φιλοδοξια μερικων ειναι να αγαπησουν πουτανα??
Αλλα σου λενε κι αλλα καταλαβαινεις...
Μην παιρνεις φορα...
Εσυ εχεις τα πιστευω σου...κι οι αλλοι τα δικα τους...
Δεν μπαινουν ολα αυτα σε μιξερ...και βγαζουμε το μιγμα...
Ενα -ενα τα υλικα...οχι ολα μαζι...

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Μπραβο.Τις κανεις και να χυνουν ακουσα?
όλες χύνουν μικρέ στα πορνεία.και φυσικά και με μένα έχουν χύσει πουτάνες απο το γαμήσι επειδή είμαι καθαρός,ευχάριστος και σωστός στην πληρωμή μου.Ποτέ δεν έφερα σε δύσκολη θέση πουτάνα γιατί έιμαι κύριος και πληρώνω και γαμάω.με κάτι τύπους σαν εσένα όμως αγόρι μου τρελαίνονται στα νεύρα οι πουτάνες.πίστεψέ με.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
.Φιλούρες
Ρε συ πουταναλεων...γιατι το βλεπεις ετσι??
Καταλαβες οτι η φιλοδοξια μερικων ειναι να αγαπησουν πουτανα??
Αλλα σου λενε κι αλλα καταλαβαινεις...
Μην παιρνεις φορα...
Εσυ εχεις τα πιστευω σου...κι οι αλλοι τα δικα τους...
Δεν μπαινουν ολα αυτα σε μιξερ...και βγαζουμε το μιγμα...
Ενα -ενα τα υλικα...οχι ολα μαζι...
με 'αφόπλισες' τώρα  :bigdick: Φιλούρες χιχιχιχ

Επισκέπτης
όλες χύνουν μικρέ στα πορνεία.και φυσικά και με μένα έχουν χύσει πουτάνες απο το γαμήσι επειδή είμαι καθαρός,ευχάριστος και σωστός στην πληρωμή μου.Ποτέ δεν έφερα σε δύσκολη θέση πουτάνα γιατί έιμαι κύριος και πληρώνω και γαμάω.με κάτι τύπους σαν εσένα όμως αγόρι μου τρελαίνονται στα νεύρα οι πουτάνες.πίστεψέ με.

καλα οτι πεις... :2funny: :2funny: :2funny: Χοντροψωλαρα μου εσυ...

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
thinking-023.GIF
Της πουτανας γινεται...βρε σεις...θα πουμε καμια μαλακια να περασει η ωρα...η θα κανετε ακομα κοκορομαχιες??

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μαλακία...
θες να πω κάτι άλλο κοπελία...χαχα....:):)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έλα ντες...

είπαμε.. ο καθένας τον ακουμπάει εκεί που θέλει...

αρκεί να μην είναι κώλος μας... :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Αν νομίζεις ότι κάποια "καθώς πρέπει" θα σε ερωτευτεί έχεις να δεις πολλά ακόμα...

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Αν νομίζεις ότι κάποια "καθώς πρέπει" θα σε ερωτευτεί έχεις να δεις πολλά ακόμα...
δεν ψάχνω τον έρωτα μάστορα απο τα μπουρδέλα.αλλά με έχουν ερωτευτεί και καθώς πρέπει γυναίκες.αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ με σένα.γι'αυτό έχεις να δεις και συ πολλά στο bourdela.com και στο cosmopolitan.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom