Θα καταθεσω κ γω τη γνωμη μου καθως ειμαι λατρης της συγκεκριμενης κατηγοριας και την κυνηγαω λυσσασμενα.
Εξαρταται απο το ποσο μικρο ειναι το παιδι.
Αν το παιδι ειναι μικρο,τοτε και η μανα ειναι μικρη και ειναι λογικο να ψαχνει να βρει ενα μαλακα να μεγαλωσει το παιδι της.Αυτη ειναι η κατηγορια προς αποφυγη και αν κανεις εμπλακει,θα πρεπει να ειναι ψυχρος εκτελεστης και να γμησει και να φυγει και να μην ερθει σε καμια περιπτωση σε επαφη με το παιδι.
Οι λογοι ειναι προφανεις πιστευω...
Τωρα,αν το παιδι ειναι μεγαλο,ανω των 15,τοτε η πιθανοτητες να θελει μαλακα λιγοστευουν,δεν εξαλειφονται ομως,και το γαμησι πεφτει βροχη,να γνωρισεις το παιδι αποκλειεται γιατι η μανα το ντρεπεται οποτε εκει αρχιζει το παρτι.
θα μπορει να αφηνει το παιδι μονο και θα βρισκεστε κ πιο συχνα...
Απο κει και περα ειναι καθαρα στο χερι σας πως να το χειριστειτε και πως θα προχωρησει η σχεση αναλογα την εξηγα που θα χετε κανει...
Εμενα μου χουν τυχει ολες οι κατηγοριες.
Και με μικρο παιδι οπου πηδηξα και εφυγα με ωραιο τροπο,αφου ακομα μιλαμε,αλλα και με μεγαλο παιδι οπου εκει εγινε της πουτανας...
Ιδιως μια με στραγγιξε...
Προσοχη μη σας τυλιξουν προσφεροντας σας περιποιηση και να ρχονται σπιτι να σας το φτιαχνουν για να το παιζουν καλες νοικοκυρες κτλ...το χασατε το παιχνιδι.
Ενας πρωην κολλητος την πατησε ετσι με μια ξεκωλιαρα με 2 παιδια ανηλικα,την οποια τη γαμαγε πριν χρονια και αφου χωρισανε πηδηχτηκε με εναν φιλο του,με μενα σχεδον,παντρευτηκε,εκανε τα παιδια,χωρισε και τον θυμηθηκε μετα απο 7 χρονια και αυτος ενεδωσε...
Το αποτελεσμα?την παντρευτηκε,πηρε τα παιδια,εκανε τον πρωην μαγκα αφου διατροφη κοπηκε στο ελαχιστο και σαν να μην εφτανε αυτο,εμαθα οτι εκανε και παιδι μαζι της!!!
Ο τριμαλακας μιλαμε!!!και τωρα δουλευει το ταξι για να ταισει 2 μουλικα και το δικο του...
Παραδειγμα προς αποφυγη...
Ελπιζω να σας διαφωτισα λιγο...