axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Νομιζα οτι αυτο γινεται μονο στις φυλακες.... Για αγιον ορος σηκωνουν τα ρασαΚαλυτερα στο Αγιο Ορος να σκήβεις να πιάσεις το σαπούνι
Νομιζα οτι αυτο γινεται μονο στις φυλακες.... Για αγιον ορος σηκωνουν τα ρασαΚαλυτερα στο Αγιο Ορος να σκήβεις να πιάσεις το σαπούνι
εχεις παει ποτε;Νομιζα οτι αυτο γινεται μονο στις φυλακες.... Για αγιον ορος σηκωνουν τα ρασα
Ειμαι καλο παιδι εγω και φυλακη δεν πηγα μεχρι σημεραεχεις παει ποτε;
δεν υπαρχουν γυναικες ελευθερες ρε πεινασμενε;
πρεπει να διαλυσεις ενα σπιτι με παιδακια για να γαμησεις;;
αηδια και σιχαμαρα με πιανει με μερικους εδω μεσα
ξεκωλιασε τη και ανεβασε κριτικη...
ρε μεγαλε μια ερωτηση εκανα οχι εαν εισαι αδερφη ΄΄η φυλακοβιος..Ειμαι καλο παιδι εγω και φυλακη δεν πηγα μεχρι σημερα
Οσο για αγιον ορος γενικα με οτι εχει να κανει με θρησκειες τα ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑ.....
Και ''αδελφη'' δεν ειμαι......
4 λόγοι για να μην το κάνεις (από τον σημαντικότερο στον λιγότερο σημαντικό):
1) ο σύζυγός της είναι φίλος σου και μάλιστα όπως λες ψιλοκολλητός (αν δεν ηταν φιλος του δηλαδη βουρ ?) :S
2) στις μικρές κοινωνίες αυτά είναι κοινά μυστικά, ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος αλλά το μαθαίνει Σωστοτατο
3) το πιθανότερο να τυραννάς τζάμπα τους λογισμούς σου και η τύπισσα να μην έχει κανέναν τέτοιον σκοπό Σωστοτατο
4) κρίμα τα παιδάκια μαν, αν δεν είχε θα ήταν κάπως διαφορετικό Μαλιστα.... αν δεν ειχε παιδακια παλι βουρ δηλαδη ? :S
Δεν ειπα οτι ειναι ολοι τικινταγκες και μην παρερμηνευεις τα γραφομενα μουρε μεγαλε μια ερωτηση εκανα οχι εαν εισαι αδερφη ΄΄η φυλακοβιος..
δηλαδη οσοι πανε αγιο ορος ειναι τικιταγκες;
ανθρωποι ειναι μ αδυναμιες..κανεις τους δεν ειπε οτι ειναι αγιος..Δεν ειπα οτι ειναι ολοι τικινταγκες και μην παρερμηνευεις τα γραφομενα μου
Αρκετοι ειναι που πιστευουν και αφιερωνονται σε κατι ανωτερο....
Το να παει κανεις φυλακη μια φορα δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και αλητης
Δες και ποσοι αθωοι ειναι φυλακη ....
θα εβαλε το κεφαλι στην λεκανη θα τραβηξε το καζανακι και θα πνιγηκε
ο τυπος ειναι ζαβος. εχουνε δικιο οι γονεις του να τον φοβουνται. και οι πιθηκοι αν ξεραν τετοιο απογονο δε θα σηκωνονταν ποτε στα δυο ποδια.
σεναριο αληθινοι ερωτες μου θυμιζει...
γιατι σπουδασα εκανα μασερακαι κλπ και τωρα μια απαντηση του τυπου τραβα και πλενε πιατα δεν μου καθεται και ωραια....
Μην χλευάζετε, της μοίρας τα γυρίσματα κανένας δεν τα ξέρει.