Νέα

Χωρις φιλους Χωρις γονεις και με μια τελιωμενη δουλεια??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποτε δεν ξερεις..και οι βουλγαρορουμανες μεσα στο κολπο ειναι!

αν εχουν χωρισει οι γονεις σου αλλο θεμα αν ειναι μαζι ομως οι βουλγαρορουμανες δεν εχουν να κανουν....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δλδ ρε φιλε οι γονεις του καθενος δεν πρεπει να βοηθησουνε τα παιδια τους??Μια απαντηση Πατερα γιε μου βρες δουλεια δεν με νοιαζει τι πηγαινε να πλενεις πιατα ειναι καλη ιδεα πως θα σας ακουγοτανε εσας αν σας το λεγανε??Και στην τελικη γιατι τα κανανε για να δημιουργησουνε εναν ακομη δυστιχισμενο ανθρωπο?
Μηπως ο γιος ειναι χαραμοφαης και εχει φτασει 40 χρονων και περιμενει ακομα το χαρτζιλικι  απο τον μπαμπα και την μαμα;
Τι παει να πει γιατι τον εκαναν;Ατυχηματα γινονται συνεχεια!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αμα εχουν την δυνατοτητα να τα βοηθησουν ναι,αμα ομως δεν εχουν?

αμα δεν εχουν την δυνατοτητα παω πασω φιλε πιατακια και λατζουλα και αγιος ο θεος.αμα ομως εχουν και κανουν τους κινεζους.τι κανεις?τους γραφεις στα παπαρια σου και εξαφανιζεσαι την κανεις και απο το σπιτι και παλια......

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αμα δεν εχουν την δυνατοτητα παω πασω φιλε πιατακια και λατζουλα και αγιος ο θεος.αμα ομως εχουν και κανουν τους κινεζους.τι κανεις?τους γραφεις στα παπαρια σου και εξαφανιζεσαι την κανεις και απο το σπιτι και παλια......
Για αυτο ανοιγεις νεα θεματα για δουλεια συνεχεια;Να τα δουν οι δικοι σου και να σε βοηθησουν; :huh:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μηπως ο γιος ειναι χαραμοφαης και εχει φτασει 40 χρονων και περιμενει ακομα το χαρτζιλικι  απο τον μπαμπα και την μαμα;

πιστευω οτι δεν εκανες κανεις τυχαια παιδι απλα οταν κανεις να αναλαμβανεις και τις ευθυνες δικε μου.οχι μονο να βρεχεσαι καιμετα να εξαφανιζεσαι....γιατι σπουδασα εκανα μασερακαι κτλπ και τωρα μια απαντηση του τυπου τραβα και πλενε πιατα δεν μου καθεται και ωραια....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για αυτο ανοιγεις νεα θεματα για δουλεια συνεχεια;Να τα δουν οι δικοι σου και να σε βοηθησουν; :huh:

ναι μπαινουν οι δικοι μου στα μπουρδελα καθε μερα και ψαχνουν βουλγαρορουμανες....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
πιστευω οτι δεν εκανες κανεις τυχαια παιδι απλα οταν κανεις να αναλαμβανεις και τις ευθυνες δικε μου.οχι μονο να βρεχεσαι καιμετα να εξαφανιζεσαι....γιατι σπουδασα εκανα μασερακαι κτλπ και τωρα μια απαντηση του τυπου τραβα και πλενε πιατα δεν μου καθεται και ωραια....
Εσυ το δικο σου παιδι μεχρι ποτε θα το νταντευεις;Γιατι αυτο μου φαινεται οτι θελεις,να σε νταντευουν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ναι μπαινουν οι δικοι μου στα μπουρδελα καθε μερα και ψαχνουν βουλγαρορουμανες....
Σκατα εγραψα,ξεχνα το γιατι ηταν μαλακια μου  οπως το εγραψα.Πιστευω ομως να καταλαβες το σκεπτικο μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

μπορει να ψαχνει και να μην βρισκει..!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μπορει να ψαχνει και να μην βρισκει..!
Τι να σου πω ρε φιλε!Εδω βρισκει δουλεια ο καθε λαθρομεταναστης και δεν μπορουμε να βρουμε εμεις;Μηπως δεν θελουμε;Μηπως πρεπει να κολλησει το στομαχι στην πλατη πρωτα για να ψαξουμε πραγματικα;
Και μην νομιζεις οτι τα λεω εκ του ασφαλους!6 μηνες εψαχνα σαν μαλακας για "μονιμη" δουλεια.Σε αυτους τους 6 μηνες δουλεψα και ντελιβερι και σκουπιδιαρης και σερβιτορος και ελιες μαζεψα και κηπους καθαρισα.Αν δεν εχεις να φας θα κανεις τα παντα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι να σου πω ρε φιλε!Εδω βρισκει δουλεια ο καθε λαθρομεταναστης και δεν μπορουμε να βρουμε εμεις;Μηπως δεν θελουμε;Μηπως πρεπει να κολλησει το στομαχι στην πλατη πρωτα για να ψαξουμε πραγματικα;
Και μην νομιζεις οτι τα λεω εκ του ασφαλους!6 μηνες εψαχνα σαν μαλακας για "μονιμη" δουλεια.Σε αυτους τους 6 μηνες δουλεψα και ντελιβερι και σκουπιδιαρης και σερβιτορος και ελιες μαζεψα και κηπους καθαρισα.Αν δεν εχεις να φας θα κανεις τα παντα.

εχεις δικιο....αλλα μερικοι δεν ριχνουν νερο στο κρασι τους!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ας πεινασουν τοτε.Ας περιμενουν να τους δωσουν οι γονεις τους.Που και αυτοι μπορει να εχουν βαρεθει και να εχουν σαν μονο τροπο να καταλαβει την σοβαροτητα της καταστασης ο κανακαρης τους οτι θα πρεπει επιτελους να κανει κατι μονος του.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι για σκουπιδιαρης ειναι ευκολο να σε παρουν στις μερες μας?με συμβαση ετσι δεν ειναι?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
γιατι για σκουπιδιαρης ειναι ευκολο να σε παρουν στις μερες μας?με συμβαση ετσι δεν ειναι?
2μηνες πισω απο σκουπιδιαρα εκανα.Μιλαμε για μποχα.Οχι δεν ηθελε συμβαση,απλα να κλαφτεις στον αντιδημαρχο καθαριοτητας.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αγορινα δεν ειπαμε οτι η δουλεια ειναι ντροπη.Οι λαθρομεταναστες δεν εχουν δουλεια γιαυτο κλεβουν συνεχεια κατεβα στο κεντρο να δεις και οποιος δεν εχει βρει να κλεψει για να φαει τρωει κανενα σκυλο.Πιστευω οτι αυτο που λες δεν λεγεται νταντεμα απλα εγω οταν θα κανω παιδια θα ηθελα να τους προσφερω και σπιτι και εξτρα ενα εισοδημα περα απο της δουλειας τους.εγω ετσι σκεφτομαι μαν απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει......Γιαυτο βλεπεις κατι πιτσιρικαδες και λενε ο μαλακας ο πατερας μου και ο μαλακας ο πατερας μου......πιστευω οτι δεν ειναι καθολου ωραιο...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μεχρι και εκει ομως θελει γλυψιμο...φαντασου!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αγορινα δεν ειπαμε οτι η δουλεια ειναι ντροπη.Οι λαθρομεταναστες δεν εχουν δουλεια γιαυτο κλεβουν συνεχεια κατεβα στο κεντρο να δεις και οποιος δεν εχει βρει να κλεψει για να φαει τρωει κανενα σκυλο.Πιστευω οτι αυτο που λες δεν λεγεται νταντεμα απλα εγω οταν θα κανω παιδια θα ηθελα να τους προσφερω και σπιτι και εξτρα ενα εισοδημα περα απο της δουλειας τους.εγω ετσι σκεφτομαι μαν απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει......Γιαυτο βλεπεις κατι πιτσιρικαδες και λενε ο μαλακας ο πατερας μου και ο μαλακας ο πατερας μου......πιστευω οτι δεν ειναι καθολου ωραιο...
Οταν ο γιος σου μπαστακωθει στο σπιτι και κοπροσκυλιαζει ολη μερα στις καφετεριες θα λες τα ιδια;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

μαν μου 30 χρονων ειμαι και με απελυσαν τι νερο στο κρασι μου μου λες και μαλακιες.πανω στο σημειο που ηθελα να φτιαξω την ζωη μου πηρα τα αρχιδια μου.και ενω ξερω οτι οι γονεις μου εχουνε φραγκα μου λενε να παω για λαντζιερης.Να τους γραψω στα παπαρια μου και να εξαφανιστω ουτως η αλλως απο το μηδεν ξεκιναω..??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom