Νέα

Χωρις φιλους Χωρις γονεις και με μια τελιωμενη δουλεια??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε Ματζεστικ τα λες ολιγον περιεργα....
Να σου εξηγησω μερικα πραγματα οπως τα αντιλαμβανομαι προσωπικα εγω.....

Για τους γονεις....

Οι γονεις εχουν σαν υποχρεωση να σε μεγαλωσουν, να σε πανε σχολειο, να σε φροντισουν (οχι επ' απειρο)
Να σου δωσουν ολατα εφοδια που χρειαζεσαι στην ζωη, μαθαινοντας σε να εισαι ανθρωπος.
Να σε σπουδασουν αν εχουν χρηματα και δουν πραγματικα οτι τα παιρνεις τα γραμματα (ξερεις φανταζομαι την εκφραση ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ)
Το αν θα παρεις την ζωη σου στα χερια σου, ειναι καθαρα δικο σου θεμα..... και αυτο ειναι κατι που αντικατοπριζει την προσωπικοτητα σου και την θεληση σου.

Τωρα, αν οι γονεις εχουν καταφερει καποια πραγματα στην ζωη τους, δεν σημαινει απαραιτητα, οτι θα στα διαθεσουν κιολας, να τα ξεκοκκαλισεις και να μεινουν ξεκρεμαστοι
Θα πρεπει να τους αποδειξεις οτι τα αξιζεις.... και οτι θα τα πονεσεις και θα τα εκτιμησεις οπως αυτοι.....

Λες δεν εχεις φιλους....
Ποιος εχουν πραγματικους φιλους ?
Πολυ λιγοι εχουν πραγματικους φιλους......

Ερωτημα .... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ?

Θα ξερεις οτι στην ζωη γενικα, ολα γινονται για καποιο αντικρισμα, καποιο οφελος....
Απο εκει και περα ειναι στην κριση σου να αποδεχτεις μερικα πραγματα και να συνεχισεις (εννοω στις φιλιες)
Στην ζωη σου θα εχεις μονο 1-2-3 φιλους και πολλους γνωστους (οι γνωστοι για να αλλαζεις παραστασεις και να εισαι μεσα σε οσο το δυνατον περισσοτερα, εχοντας σαν αρχη, να μην εκμεταλλευτεις τυχον αδυναμιες)

Εισαι 30 ετων διαβασα προσφατως απολυμενος.....
Να χαιρεσαι που δεν εχεις σοβαρες υποχρεωσεις (οικογενεια να θρεψεις, χρεη, κτλ κτλ)

Το να κανεις οτιδηποτε προς επιβιωση δεν παιζει ?
Τι εννοω οτιδηποτε.... ?
Εννοω το ενδεχομενο να αρχισεις να σκεφτεσαι, για εργασιες που πριν απαξιουσες, εστω και χαμηλα αμοιβομενος, προσκαιρα μεχρι να βρεις κατι αλλο καλυτερο.
Και εργασιες του ποδαριου δεν ειναι ασχημο να κανεις....

Τωρα για εξωτερικο ... σκεψου το πολυ καλα γιατι δεν ειναι οσο ευκολα τα παρουσιαζουν....
Σκεψου οτι θα εισαι σε ξενη χωρα, χωρις γνωστους να επικοινωνεις και με πολλες υποχρεωσεις επιβιωσης, χωρις να ξερεις και τι παιζει
Υποχρεωσεις επιβιωσης εννοω τα αυτονοητα ....το ενοικιο, το φαγητο, υπηρεσιες δεη νερο τηλεφωνο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
θα αντεχετε αυτη την φαση τι θα κανατε?τελικα αξιζει να ζεις?Γιατι να στα φερνει ετσι η ζωη τι φταιει?
φιλοι;; εαν εννοεις 2-3 ανθρωπους να αλλαξεις 2 κουβεντες παρε με τηλ..θα στο δωσω με pm..γιατι απλα φιλοι αυτα τα χρονια, με την εννοια να σε νοιαζετε ο αλλος σαν αδερφος (το εχω ακουσει κι αυτο!!!) δεν παιζει ΄΄η τουλαχιστον ειναι σπανιο σαν τους κομητες..

τα χρονια ειναι πολυ δυσκολα γι ολους μας που γενηθηκαμε φτωχοι ..θελει επιμονη και δυνατο στομαχι..

δεν υπαρχει κανενα μαγικο ραβδακι που να σε χτυπησει καποιος κι ν αρχισεις να τα βλεπεις τα πραγματα αισιοδοξα..εσυ θα το βρεις..

εγκειται στο ποσο πολυ θελεις να φτιαξεις την ζωη σου..

ψαξε βρες μια δουλεια..κοιτα εξωτερικο...οτιδηποτε..δεν υπαρχει σημαντικοτερο απο την εργασια..

φιλος μου εφυγε χωρις να ξερει λεξη νορβηγεζικα-αγγλικα και τωρα βρηκε δουλεια σε ταχυδρομιο νορβηγια..πακεταρισμα αλλα εχει δουλιτσα, το σπιτακι του κι αξιοπρεπεια..

ψαξου..κινησου γιατι βαλτωσες..

Επισκέπτης
Καλημερα τυπε ματζεστικ. Απο τα γραφομενα σου σε κοβω γιο φραγκατων, ή ανθρωπων που εχουν τις οικονομιες τους αλλα που δεν εχει καταφερει και πολλα στη ζωη του. Επομενο ειναι λοιπον να σου "τη λενε" οι γεροι σου. Εσυ βεβαια θεωρεις πως εισαι ο αδικημενος και πως με λιγη βοηθεια απο γονεις ή φιλους θα ειχες καταφερει πολλα στη ζωη σου. Η απαισιοδοξια σου και η ανασφαλεια σε φτανουν σε σημειο να αναρωτιεσε αν αξιζει να ζεις. Συνεχως ανοιγεις θεματα για δουλειες. Οτι δουλεια και να κανεις σημερα πλουσιος δεν θα γινεις. Αν εχεις ηδη μια δουλεια που δεν παει καλα σκεψου ποσοι αλλοι ειναι στην ιδια θεση με σενα. Καποιοι δεν αντεχουν και πηδανε απο το μπαλκονι ή πεφτουν στη θαλασα. Αν αποφασισες ν΄αυτοκτονισεις, καλη επιτυχια. Αν αποφασισεις να το παλεψεις καλη δυναμη. Την χρειαζομαστε γιατι ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες.
Σημερα κι εγω δεν ξυπνησα καλα. Ουτε κοιμηθηκα καλα. Εκοψαν το τηλεφωνο στο σπιτι της μανας και πρεπει να το πληρωσω, αλλα εχω μονο 48 ευρω και χρωσταω απο δω κι απο κει. Θελω να φτιαξω τη μηχανη και ν΄αγορασω ενα σκυλο. Αυριο θα πληρωθω αλλα τι να πρωτοπληρωσω ? Αυτο που με απασχολει περισοτερο και που δεν με αφηνει να κοιμηθω ειναι αλλο. Γουσταρω τρελα τη γυναικα του τυπου που εχει μαγαζι απεναντι απο εκει που δουλευω. Μια 35ρα με δυο παιδια, ψηλη, μελαχρινη, πειρασμος σου λεω. Τη βλεπω καθε μερα και λιωνω.  Με τον αντρα της εχουμε γινει ψιλο-κολητοι, με εχει καλεσει και για φαγητο σπιτι τους, αλλα δεν εχω παει. Τι να κανω ρε τυπε ματζεστικ, πως να της μιλησω, εχεις καμια ιδεα ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αυτο που με απασχολει περισοτερο και που δεν με αφηνει να κοιμηθω ειναι αλλο. Γουσταρω τρελα τη γυναικα του τυπου που εχει μαγαζι απεναντι απο εκει που δουλευω. Μια 35ρα με δυο παιδια, ψηλη, μελαχρινη, πειρασμος σου λεω. Τη βλεπω καθε μερα και λιωνω.  Με τον αντρα της εχουμε γινει ψιλο-κολητοι, με εχει καλεσει και για φαγητο σπιτι τους, αλλα δεν εχω παει. Τι να κανω ρε τυπε ματζεστικ, πως να της μιλησω, εχεις καμια ιδεα ?

Οι πρώτες διερευνητικές ματιές θα πέσουν στο τραπέζι που θα τρώτε. Εκεί θα εκτιμήσεις την καάσταση και πόσο σε παίρνει να προχωρήσεις.

Είναι ρίσκο όμως, αν κάνετε σχέση να βρίσκεστε σε τόσο κοντινή απόσταση κάθε μέρα.....

Και μην ξεχνάς ότι διαμένετε σε έναν τόπο με πολύ κλειστό κοινωνικό κύκλο (αν έχω καταλάβει καλά). Σκέψου πόσο εκτεθειμένη θα είναι αν τυχόν ακουστεί κάποιο κουτσομπολιό εις βάρος της.......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Καλημερα τυπε ματζεστικ. Απο τα γραφομενα σου σε κοβω γιο φραγκατων, ή ανθρωπων που εχουν τις οικονομιες τους αλλα που δεν εχει καταφερει και πολλα στη ζωη του. Επομενο ειναι λοιπον να σου "τη λενε" οι γεροι σου. Εσυ βεβαια θεωρεις πως εισαι ο αδικημενος και πως με λιγη βοηθεια απο γονεις ή φιλους θα ειχες καταφερει πολλα στη ζωη σου. Η απαισιοδοξια σου και η ανασφαλεια σε φτανουν σε σημειο να αναρωτιεσε αν αξιζει να ζεις. Συνεχως ανοιγεις θεματα για δουλειες. Οτι δουλεια και να κανεις σημερα πλουσιος δεν θα γινεις. Αν εχεις ηδη μια δουλεια που δεν παει καλα σκεψου ποσοι αλλοι ειναι στην ιδια θεση με σενα. Καποιοι δεν αντεχουν και πηδανε απο το μπαλκονι ή πεφτουν στη θαλασα. Αν αποφασισες ν΄αυτοκτονισεις, καλη επιτυχια. Αν αποφασισεις να το παλεψεις καλη δυναμη. Την χρειαζομαστε γιατι ερχονται ακομα πιο δυσκολες μερες.
Σημερα κι εγω δεν ξυπνησα καλα. Ουτε κοιμηθηκα καλα. Εκοψαν το τηλεφωνο στο σπιτι της μανας και πρεπει να το πληρωσω, αλλα εχω μονο 48 ευρω και χρωσταω απο δω κι απο κει. Θελω να φτιαξω τη μηχανη και ν΄αγορασω ενα σκυλο. Αυριο θα πληρωθω αλλα τι να πρωτοπληρωσω ? Αυτο που με απασχολει περισοτερο και που δεν με αφηνει να κοιμηθω ειναι αλλο. Γουσταρω τρελα τη γυναικα του τυπου που εχει μαγαζι απεναντι απο εκει που δουλευω. Μια 35ρα με δυο παιδια, ψηλη, μελαχρινη, πειρασμος σου λεω. Τη βλεπω καθε μερα και λιωνω.  Με τον αντρα της εχουμε γινει ψιλο-κολητοι, με εχει καλεσει και για φαγητο σπιτι τους, αλλα δεν εχω παει. Τι να κανω ρε τυπε ματζεστικ, πως να της μιλησω, εχεις καμια ιδεα ?

δεν υπαρχουν γυναικες ελευθερες ρε πεινασμενε;
πρεπει να διαλυσεις ενα σπιτι με παιδακια για να γαμησεις;;

αηδια και σιχαμαρα με πιανει με μερικους εδω μεσα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σεναριο αληθινοι ερωτες μου θυμιζει...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οι πρώτες διερευνητικές ματιές θα πέσουν στο τραπέζι που θα τρώτε. Εκεί θα εκτιμήσεις την καάσταση και πόσο σε παίρνει να προχωρήσεις.

Είναι ρίσκο όμως, αν κάνετε σχέση να βρίσκεστε σε τόσο κοντινή απόσταση κάθε μέρα.....

Και μην ξεχνάς ότι διαμένετε σε έναν τόπο με πολύ κλειστό κοινωνικό κύκλο (αν έχω καταλάβει καλά). Σκέψου πόσο εκτεθειμένη θα είναι αν τυχόν ακουστεί κάποιο κουτσομπολιό εις βάρος της.......
Προσοχη, στις συμβουλες που δινεις, γιατι θα πεσει πολυ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:, στο τελος !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν υπαρχουν γυναικες ελευθερες ρε πεινασμενε;
πρεπει να διαλυσεις ενα σπιτι με παιδακια για να γαμησεις;;

αηδια και σιχαμαρα με πιανει με μερικους εδω μεσα
δυσκολο να καταλαβεις οτι κανει πλακα?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σημερα κι εγω δεν ξυπνησα καλα. Ουτε κοιμηθηκα καλα. Εκοψαν το τηλεφωνο στο σπιτι της μανας και πρεπει να το πληρωσω, αλλα εχω μονο 48 ευρω και χρωσταω απο δω κι απο κει. Θελω να φτιαξω τη μηχανη και ν΄αγορασω ενα σκυλο. Αυριο θα πληρωθω αλλα τι να πρωτοπληρωσω ? Αυτο που με απασχολει περισοτερο και που δεν με αφηνει να κοιμηθω ειναι αλλο. Γουσταρω τρελα τη γυναικα του τυπου που εχει μαγαζι απεναντι απο εκει που δουλευω. Μια 35ρα με δυο παιδια, ψηλη, μελαχρινη, πειρασμος σου λεω. Τη βλεπω καθε μερα και λιωνω.  Με τον αντρα της εχουμε γινει ψιλο-κολητοι, με εχει καλεσει και για φαγητο σπιτι τους, αλλα δεν εχω παει. Τι να κανω ρε τυπε ματζεστικ, πως να της μιλησω, εχεις καμια ιδεα ?
4 λόγοι για να μην το κάνεις (από τον σημαντικότερο στον λιγότερο σημαντικό):

1) ο σύζυγός της είναι φίλος σου και μάλιστα όπως λες ψιλοκολλητός :referee:
2) στις μικρές κοινωνίες αυτά είναι κοινά μυστικά, ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος αλλά το μαθαίνει
3) το πιθανότερο να τυραννάς τζάμπα τους λογισμούς σου και η τύπισσα να μην έχει κανέναν τέτοιον σκοπό
4) κρίμα τα παιδάκια μαν, αν δεν είχε θα ήταν κάπως διαφορετικό

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ξεκωλιασε τη και ανεβασε κριτικη...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
4 λόγοι για να μην το κάνεις (από τον σημαντικότερο στον λιγότερο σημαντικό):

1) ο σύζυγός της είναι φίλος σου και μάλιστα όπως λες ψιλοκολλητός :referee:
2) στις μικρές κοινωνίες αυτά είναι κοινά μυστικά, ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος αλλά το μαθαίνει
3) το πιθανότερο να τυραννάς τζάμπα τους λογισμούς σου και η τύπισσα να μην έχει κανέναν τέτοιον σκοπό
4) κρίμα τα παιδάκια μαν, αν δεν είχε θα ήταν κάπως διαφορετικό

Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
γιατι συμφωνεις...αν υποθεσουμε οτι ειναι αληθεια ολο αυτο θα εχει μια καβλιαρα μονο για καυτο σεξ και θα εχει και κολλητο για τις δυσκολες στιγμες...2 σε 1!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
γιατι συμφωνεις...αν υποθεσουμε οτι ειναι αληθεια ολο αυτο θα εχει μια καβλιαρα μονο για καυτο σεξ και θα εχει και κολλητο για τις δυσκολες στιγμες...2 σε 1!
και ακομα καλυτερα να βγαινουν για καφε και να εχουν κατι να λενε..

πχ

ρε μαλακα μην την παιρνεις συνεχια απο κωλο γιατι εγω χθες που της το ζητησα μου ειπε οτι την ξεκωλιασες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom