Νέα

Χοντροι που γαμανε μουναρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Soreos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας καυλωνει να βλεπετε χοντρους να γαμανε μουναρες;

• Ναι

Ψήφοι: 28 26,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 61 58,1%
  • Δεν το ειχα σκεφτει

Ψήφοι: 16 15,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105
OP
OP
S

Soreos56

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Πολυ διαδεδομένη "φαντασίωση" με πολλές υποκατηγορίες ανάλογα με την χώρα και την κουλτούρα.

Δεν έχει να κάνει με τον άντρα γαμιά η φαντασίωση, έχει να κάνει με τη γυναίκα. Υποδηλώνει ταπείνωση, εξευτελισμό και υποτακτικότητα απο αυτήν που δέχεται να την πηδήξει ένας τέτοιος άντρας.

Επίσης τα άτομα που έχουν τέτοιου είδους φαντασιώσεις συχνά προβάλουν στις γυναίκες την δική τους  ανασφαλή ψυχοσύνθεση. Συσχετίζεται άμεσα με φαντασιώσεις cuckolding.

Πολυ ενδιαφερον το σχολιο σου και πεφτεις 100% μεσα (προσωπικα μιλωντας)

Το ιδιο ισχυει φανταζομαι και με την παραλλαγη γεροι γαμανε μουναρες

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Το cuckolding ειναι βασικα ενα trick της ανδρικης βιολογιας δεν ειναι καν ανωμαλια και ταπεινωση η βαση του.

Θες να δεις την γυναικα σου να γαμιεται ακαποτα και αυτο ξυπναει τον αναπαραγωγικο ανταγωνισμο και σε ωθει να την γαμησεις μετα πιο δυνατα και να χυσεις πιο πολυ σπερμα μεσα της ωστε να χεις παραπανω ελπιδες να την γκαστρωσεις απο τον γαμια-bull της.

Πολλες κιολας το κανουν με μιση καρδια (τουλαχιστον στις αρχες) γιατι αγαπανε το συντροφο τους και θελουν να τον ικανοποιησουν σεξουαλικα.

Αλλα οπως λεει και το ρητο once you go black,you never go back ;)

OP
OP
S

Soreos56

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Το cuckolding ειναι βασικα ενα trick της ανδρικης βιολογιας δεν ειναι καν ανωμαλια και ταπεινωση η βαση του.

Θες να δεις την γυναικα σου να γαμιεται ακαποτα και αυτο ξυπναει τον αναπαραγωγικο ανταγωνισμο και σε ωθει να την γαμησεις μετα πιο δυνατα και να χυσεις πιο πολυ σπερμα μεσα της ωστε να χεις παραπανω ελπιδες να την γκαστρωσεις απο τον γαμια-bull της.

Πολλες κιολας το κανουν με μιση καρδια (τουλαχιστον στις αρχες) γιατι αγαπανε το συντροφο τους και θελουν να τον ικανοποιησουν σεξουαλικα.

Αλλα οπως λεει και το ρητο once you go black,you never go back ;)

Μου αρεσει η αναλυση σου, ποτε θεωρεις οτι μπορει να ξεκιναει και για ποιο λογο; Πχ εμενα πρωτη φορα μου βγηκε στα 26 οσο ημουν σε σχεση που ειπα στη γκομενα μου οτι θελω να τη δω να τη γαμανε μαυροι. Δεν της αρεσε. Χωρισαμε για αλλους πιθανον λογους δυο τρεις μηνες. Οπως και στη γυναικα μου τα πρωτα πεντε χρονια δεν το σκεφτομουν, μετα μου βγηκε. Μεχρι τοτε ειχα εντελως αλλη λογικη.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι και απο αυτοτιμωρια;

Δηλαδη της εχω ριξει κερατο, μετανιωνω, τωρα θελω να αυτοτιμωρηθω βλεποντας την να μου ριχνει κι αυτη.

Η να ειναι αναγκη να μοιραστεις κατι που θεωρεις καλο, φαση «η γυναικα μου ειναι καυλα, κοιτα πως καυλωνει κι αλλους»

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1
Μου αρεσει η αναλυση σου, ποτε θεωρεις οτι μπορει να ξεκιναει και για ποιο λογο; Πχ εμενα πρωτη φορα μου βγηκε στα 26 οσο ημουν σε σχεση που ειπα στη γκομενα μου οτι θελω να τη δω να τη γαμανε μαυροι. Δεν της αρεσε. Χωρισαμε για αλλους πιθανον λογους δυο τρεις μηνες. Οπως και στη γυναικα μου τα πρωτα πεντε χρονια δεν το σκεφτομουν, μετα μου βγηκε. Μεχρι τοτε ειχα εντελως αλλη λογικη.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι και απο αυτοτιμωρια;

Δηλαδη της εχω ριξει κερατο, μετανιωνω, τωρα θελω να αυτοτιμωρηθω βλεποντας την να μου ριχνει κι αυτη.

Η να ειναι αναγκη να μοιραστεις κατι που θεωρεις καλο, φαση «η γυναικα μου ειναι καυλα, κοιτα πως καυλωνει κι αλλους»

Μπορεις να δοκιμασεις swinging με τη γυναικα σου αμα την ψησεις για κανα ταξιδακι σε κεντρικη ευρωπη που δεν ειναι ταμπου και εχει και εμφανισιμο κοσμο γιατι εδω ειναι περιοσμενα σε μπαζα κατα βασην.

Εκει μπορειτε να δειτε και να πειραματηστειτε αναλογα πως θα σας βγει,μπορει να μη γουσταρεις τελικα να γαμησεις αλλη αλλα να εισαι ο πιστος και η αλλη να γαμιεται που ειναι το cuckolding.Μπορει και τα 2 μπορει και κανενα στην πραξη.

Αν δεν δοκιμασετε δε θα μαθετε και θα μεινες-μεινετε με το απωθημενο μια ζωη και δν αξιζει.

OP
OP
S

Soreos56

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Μπορεις να δοκιμασεις swinging με τη γυναικα σου αμα την ψησεις για κανα ταξιδακι σε κεντρικη ευρωπη που δεν ειναι ταμπου και εχει και εμφανισιμο κοσμο γιατι εδω ειναι περιοσμενα σε μπαζα κατα βασην.

Εκει μπορειτε να δειτε και να πειραματηστειτε αναλογα πως θα σας βγει,μπορει να μη γουσταρεις τελικα να γαμησεις αλλη αλλα να εισαι ο πιστος και η αλλη να γαμιεται που ειναι το cuckolding.Μπορει και τα 2 μπορει και κανενα στην πραξη.

Αν δεν δοκιμασετε δε θα μαθετε και θα μεινες-μεινετε με το απωθημενο μια ζωη και δν αξιζει.

Νομιζω το εξωτερικο ειναι η καλυτερη λυση, οτι γινει εκει, μενει εκει

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1

Eπισης αυτη η σειρα ειναι πολυ καλη μου βγαζει κατι πρωτογονο αυτο το γλυψιμο θα ηθελα να ειμαι ολοι αυτοι οι σκατογεροι της σειρας και να γλυφω τα τσουλακια μου.

Kαι εδω καυλωτικα video stories με cuckolding για να κανεις πονηρη πασα στη δικια σου αλλα και να βαρεσεις καμια δυνατη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ότι οι γυναίκες λατρεύουν τις κοιλίτσες είναι ένα βολικό άλλοθι για όσους έχουν παραιτηθεί. Τις λατρεύουν μόνον αν έχουν παραπλήσια κυβικά. Το ότι υπάρχουν κάποιες με το φετιχ αυτό δε συνιστά κανόνα αλλά μια βολική εξαίρεση. Οι τύποι στα βίντεο ή στις φωτό είναι στα όρια του τραγικού ή τα ξεπερνούν. Αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος. 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Ότι οι γυναίκες λατρεύουν τις κοιλίτσες είναι ένα βολικό άλλοθι για όσους έχουν παραιτηθεί. Τις λατρεύουν μόνον αν έχουν παραπλήσια κυβικά. Το ότι υπάρχουν κάποιες με το φετιχ αυτό δε συνιστά κανόνα αλλά μια βολική εξαίρεση. Οι τύποι στα βίντεο ή στις φωτό είναι στα όρια του τραγικού ή τα ξεπερνούν. Αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος.  
Dad Bod

Γυμνασμένοι Vs Dad Bod: Ποιους προτιμούν οι γυναίκες;

WE ASKED 100 WOMEN: DO YOU LIKE GUYS WHO HAVE ‘DAD BODS’?

We went to the source—100 women—to get to the bottom of this seemingly bottomless debate. Here’s the breakdown, and some of our favorite quotes:

“I only go after guys with dad bods.” – 15

“Sure, why not?” – 23

“Maybe, but it’s not something I look for.” – 24

“Absolutely not.” – 38

D7_yKg_UYAAtaoE.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Dad Bod

Γυμνασμένοι Vs Dad Bod: Ποιους προτιμούν οι γυναίκες;

WE ASKED 100 WOMEN: DO YOU LIKE GUYS WHO HAVE ‘DAD BODS’?

We went to the source—100 women—to get to the bottom of this seemingly bottomless debate. Here’s the breakdown, and some of our favorite quotes:

“I only go after guys with dad bods.” – 15

“Sure, why not?” – 23

“Maybe, but it’s not something I look for.” – 24

“Absolutely not.” – 38

D7_yKg_UYAAtaoE.jpg

4 παραπομπές που αναφέρονται στο ίδιο ακριβώς πράγμα, το άρθρο του Planet fitness,
όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε "While about 50% of women are indifferent, only 15% exclusively date men with a “dad bod”. And 38% of women want their guys in tip-top shape. So, continue checking MensFitness.com for tips, workouts, recipes—and more." και "Γιατί, όμως, οι γυναίκες προτιμάνε αυτούς τους άντρες έναντι των υπερ-γραμμωμένων; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Odyssey, οι λόγοι είναι απλοί και πρακτικοί. Ένας τέτοιος άντρας δεν σε γεμίζει με ανασφάλειες, ούτε σε κάνει να νιώθεις κατώτερη εμφανισιακά"

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Πολυ ενδιαφερον το σχολιο σου και πεφτεις 100% μεσα (προσωπικα μιλωντας)

Το ιδιο ισχυει φανταζομαι και με την παραλλαγη γεροι γαμανε μουναρες
είναι ίσως κ το αντίθετο της όλης φάσης που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ κ μας εξιταρει τόσο..ενώ δεν έβλεπα βιντεάκια με γέρους να πηδάνε πιτσιρικες,είδα μια φορά κ το βρήκα τρομερά ενδιαφέρον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom