καλα μαλακίες...
ο μυθος του δυναστη που δηλητηριαζει τον λαο του
η κλασικη ουρα που αφηνει πισω του ενα αεροπλανο λεγεται ιχνος συμπυκνωσης,αποτελουνται κυριως απο σταγονιδια νερου που περιεχονται στα καυσαερια και παγωνουν σς μικρα κρυσταλλακια μολις ερθουν σε επαφη με την ατμοσφαιρα.ο σχηματισμος αυτων των κρυσταλλων εξαρταται απο πολλους παραγοντες,οπως το υψομετρο,τα συστατικα του καυσιμου,η εξωτερικη θερμοκρασια,η ατμοσφαιρικη πιεση,κ.α γι'αυτο το σχημα,η διαρκεια και η αποσταση του ιχνους του αεροπλανου διαφερουν απομπτηση σε πτηση.
Παμε τωρα να συμφωνησουμε οτι αυτα ειναι χημικα για mind control,πως αυτα τα χημικα φτανουν στο εδαφος και τα εισπνεουμε εμεις?
τα αεροπλανα αρχιζουν και βγαζουν ουρες απο τα 8000 μετρα και πανω,σε αυτα τα υψομετρα πετας με αερα 150 χλμ και βάλε,αρα οτι ψεκασεις απο εκει πανω θα παρασυρθει απο τον αερα και θα καταληξει σε θαλασσες και ωκεανους,γι'αυτο και οι αγροτες οταν ψεκαζουν φυτοφαρμακα δεν λενε στον πιλοτο να ανεβει στα 8000 μετρα ,αλλα αντε και εχω αδικο και τελικα αυτο το σπρευ πεφτει σε εμας,το θεμα ειναι οτι εχει διαλυθει στην ατμοσφαιρα που η δοση που παιρνεις ειναι πολυ μικρη για να εχει καποιο αποτελεσμα.
ειναι σαν ψεκαζεις ενα ολοκληρο μπουκαλακι τρυζαλιν απο το μπαλκονι και να κατεβεις κατω να παιρνεις βαθιες ανασες για να ξεβουλωσει η μυτη σου.,αλλα εστω και οτι παλι εχω αδικο,οι ψεκαστες πως την γλιτωνουν?και δεν εννοω τους πιλοτους και το προσωπικο...εννοω τα μεγαλα μυαλα που σχεδιαζουν και επιβλεπουν το ολο εγχειρημα.εχεις δει κανεναν απο αυτους να κυκλοφορει με μασκες αεριων?οποτε να υποθεσω οτι εχουν βρει αλλες αμυνες στα ιδια τους τα αερια.
Και αντε εμεις τα ρουφηξαμε αυτα,εσυ πως ξεφυγες και την γλιτωσες?αν δλδ υπαρχουν αεροξεκασμοι που μας αποβλακωνουν,εσυ πως συνεχιζεις και πολεμας το συστημα?εχεις καποια ανοσια που εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε?κι αν εχεις γιατι δεν την μοιραζεσαι?
αν υπαρχει τετοια ουσια που μας αποβλακωνει ειναι πολυ ηλιθιο να την ψεκαζεις στα 10000 μετρα και πανω....εγω θα την εριχνα στο νερο,τραβα ςκει στην ηλικη ενα βραδυ και ασειασε καμια 10αρια βαρελια,ειναι πιο αξιοπιστο και πιο διακριτικο.
και εστω λοιπον οτι ψεκαζουν απο τα 8000 μετρα και εστω οτι αυτο καταληγει σε εμας και εστω οτι οι δυναστες εχουν ανοσια η ερωτηση μου ειναι:δουλευει οντως?
συμφωνα με τα συνομοσιολογικα sites οι αεροξεκασμοι ξεκινησαν πειραματικα στον β παγκοσμιο και μπηκαν και καλα στην ζωη μας απο την δεκαερια του 60
την εποχη που ειχαμε τις διαδηλωσεις για τους μαυρους,τα φεμινιστικα κινηματα,τις απεργιες 11.000.000 Γαλλων εργατων,το αντιπολεμικο κινημα για το Βιετναμ κ.α αλλα πολλα.
δεν ξερω τι ψεκαζανε τοτε αλλα μαλλον δεν επιασε και αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα των αεροξεκασμων και των mind control,προσπαθουμε να εξηγησουμε ενα φαινομενο και κανεις δεν ρωτησε αν αυτο υπαρχει,ειμαστε εν ετη 2013 οντως πραοι συνεργασιμοι και υποταγμενοι?δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει αλλα ο Ελληνας ολο τσακωνεται,γκρινιαζει και ωρυεται για το ποσο τον πηδαει το κατεστημενο.