Νέα

Χημικοί ψεκασμοί φοβερό βίντεο...!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αποριες:

- αυτοι που τα ετοιμαζουν τα βινδεα τα πιστευουν αυτα που λενε?

- τι οδηγει τα ατομα να πιστευουν σε τετοιες θεωρίες? τονιζω για άτομα που  σε αλλες περιπτωσεις (αν δεν πηγαινε προς τα κει η συζητηση) θα τα θεωρούσα ιδιαιτερα εξυπνα και αξιολογα ατομα

- γιατι??????????????????

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Αυτο που ειχα ακουσει παλια, οταν ειχε πρωτοαναφερθει το θεμα, ειναι οτι οι ψεκασμοι γινοντουσαν για την αντιμετωπιση της τρυπας του οζοντος η το φαινομενο του θερμοκηπιου η κατι τετοιο περιβαλοντολογικο τελος παντων.

τωρα αν ειναι αληθεια η οχι αυτο δε το ξερω.

επισης λεγαν οτι οι ουσιες αυτες ειναι βλαβερες για τον ανθρωπο γιαυτο και δε λενε τιποτα.

Παντως δε σημαινει οτι επειδη κατι ακουγεται στο Λιακοπουλο ειναι ψεμα. 9/10 απο αυτα που λεει ο Λιακο και οι διαφορες θεωριες συνομωσιας που κυκλοφορουν ειναι παπαριες, αλλα μπορει κατι απο αυτα που λεει να ισχυει η να ισχυει κατι παρομοιο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παντως δε σημαινει οτι επειδη κατι ακουγεται στο Λιακοπουλο ειναι ψεμα. 9/10 απο αυτα που λεει ο Λιακο και οι διαφορες θεωριες συνομωσιας που κυκλοφορουν ειναι παπαριες, αλλα μπορει κατι απο αυτα που λεει να ισχυει η να ισχυει κατι παρομοιο.

και αντε να ξεχωρισεις εσυ ο αδαης ποιο ειναι αληθεια και ποιο πιπα.
στατιστικα να το παρεις, εχασες!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα, ωστόσο όλος ο κόσμος ασχολείται με τις «χημικές ουρές» και προσπαθεί να βρει απαντήσεις γι’ αυτές. Μια αναζήτηση στην μηχανή του Διαδικτύου Google μπορεί να σας πείσει για του λόγου το αληθές. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, δεν γίνεται τόσες χιλιάδες ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο να αισθάνονται περίεργα ή να είναι τρελοί, είναι να λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας. Πολύ περισσότερο δε οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια. Το ερώτημα λοιπόν είναι ΠΟΙΕΣ είναι οι ουσίες ή η ουσία που ρίχνουν τα αεροπλάνα και ΠΟΙΟΙ τα στέλνουν για να πραγματοποιήσουν τους ψεκασμούς????
Πηγη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
με τοσο ψεκασμα εχω αρχισει να νιωθω φυκος..

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
γιατι ειναι ο υπερτατος πωλητης?
παω στοιχημα οτι δεν πιστευει τιποτα απ τις μαλακιες που καθεται και λεει. Δειχνει εξυπνος.

Παραειναι εξυπνος. Αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Ομως επειδη 90% αυτων που λεει ειναι μαλακιες, ο περισσοτερος κοσμος με το που ακουσει κατι στο λιακο αυτοματως το θεωρει μαλακια.

Οποτε αν εχεις κατι να κρυψεις, το δινεις στο Λιακοπουλο και αμεσως πλασαρεται ως μαλακια και κανεις λογικος ανθρωπος δε το πιστευει.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Απο χημικό μηχανικό έχω ακούσει τα εξής
>>>  :headbang:
To κανουν για να είναι ηρεμος ο πληθυσμός  και να μην αντιδρά  σ' ο,τι του επιβάλλουν  ...
Νομίζω  οι Ουσιες είναι νιτρικά οξέα
Το κάνουν σε ολα τα βαλκάνια-- με έλεγχο-  και σε δόσεις
εδώ έχει αρχίσει από το  δευτερο μισο  των 1990'ς και συνεχίζεται
Η πρώτη συμφωνία για ψεκασμούς    κλείστηκε στην πρώτη τετραετία Σημίτη
==

πατήστε γοογλε chemtrails  να δειτε τι γινεται
Οσοι ξέρουν καταλαβαίνουν αμέσως πότε  η  ουρά είναι πάγωμα αερίων από υπερηχητικά
και πότε είναι ψεκασμος - φαίνεται  κι από το χρώμα --...

με τις υγείες μας ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
To κανουν για να είναι ηρεμος ο πληθυσμός  και να μην αντιδρά  σ' ο,τι του επιβάλλουν  ...
==

Οσοι ξέρουν καταλαβαίνουν αμέσως πότε  η   ουρά είναι πάγωμα αερίων από υπερηχητικά

με τις υγείες μας ...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Σύν 3000000000000000000000000000000000000000000000000000 :rockon: :rockon:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Το σίγουρο είναι ότι έχουν μειωθεί οι μύγες και τα κουνούπια. Μήπως έχουν αποδώσει οι ψεκασμοί?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Το σίγουρο είναι ότι έχουν μειωθεί οι μύγες και τα κουνούπια. Μήπως έχουν αποδώσει οι ψεκασμοί?

Άγαπητέ  μου, κατανοώμεν άπολύτως την άφατον οδύνην σας δια την άδικον άπώλειαν  !!!!!!!!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και δεν πρεπει να περασει στο ντουκου. βεβαια μην περιμενετε να ακουσετε κατι απο τους μεγαλοδημοσιογραφους. μονο καποιοι <<γραφικοι>> που παραμενουν ελληνες μιλανε για αυτα. προσεξτε!!! αυτου που βομβαρδιζαν και διελυσαν τη γιουγκοσλαβια εχουν βρει αλλους τροπους για να διαλυσουν τη χωρα μας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αποριες:

- αυτοι που τα ετοιμαζουν τα βινδεα τα πιστευουν αυτα που λενε?

- τι οδηγει τα ατομα να πιστευουν σε τετοιες θεωρίες? τονιζω για άτομα που  σε αλλες περιπτωσεις (αν δεν πηγαινε προς τα κει η συζητηση) θα τα θεωρούσα ιδιαιτερα εξυπνα και αξιολογα ατομα

- γιατι??????????????????

Εσύ άσε τις απορίες και ετοιμάσου να γίνεις κριτής στην επικότερη τιτανομαχία όλων των εποχών που μπροστά της η προαιώνια διαμάχη δελφών - σιών ωχριά...
Ανεπιθύμητος vs Ίσιου λέμε...

Επί του θέματος:
Προσωπικό σχόλιο: Ένα ντοκυμανταιρ του β' ππ να έχει δει κανείς, όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα contrails, (or condensation trails, are "streaks of condensed water vapor created in the air by an airplane or rocket at high altitudes σχόλιο από το παραπάνω λινκ),  καταλαβαίνει τη γελοιότητα τέτοιων ισχυρισμών...Εκτός αν μας ψεκάζουν από το 1940 και δεν το χαμε πάρει χαμπαρι...

Ή μάλλον όχι...
Σίγουρα κάτι μας ψεκάζουν...
Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοιες αρλούμπες να έχουν τέτοια απήχηση...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
==

Οσοι ξέρουν καταλαβαίνουν αμέσως πότε  η   ουρά είναι πάγωμα αερίων από υπερηχητικά

με τις υγείες μας ...

να υποθεσω οτι ο συγκεκριμμενος χημικος μηχανικος εχει και μαλλι αφανα τρελιαρικο και ματι γυαλαδα

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
==

με τις υγείες μας ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ο ρε πουστη μου έχω παθάνει απο τα γέλια. το τι μαλακιες λετε δν περιγραφεται.
α και σε λίγο τα ματ δεν θα εχουν δακρυγόνα αλλά αυτές τις μαλακίες και ο κόσμος δν θα αντιδρά...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ή μάλλον όχι...
Σίγουρα κάτι μας ψεκάζουν...
Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοιες αρλούμπες να έχουν τέτοια απήχηση...

Ασε... απ το πρωι δεν μπορωνα παρω τα ποδια μου λεμε...
χτες μαλλον ψεκασαν πανω απ τον πειραια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom