Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
[move]BREAKING NEWS:[/move]
Αυτή τη στιγμή σμήνος αεροσκαφών με την έωλη προκάλυψη "αεροπορικής επίδειξης" ψεκάζει το δελφικό τρίγωνο Τατόι-Heavy Bobby-Νέα Κηφισιά
νοσταλγοί του Κοκού το νου σας!
είμαι υπό την επήρρεια του πρωινού ψεκασμούπιο ανόητο είναι να αποκαλείς μια προκάλυψη "παρωχημένη" παρά να πιστεύεις στην ύπαρξη των αεροψεκασμών
θα μου απαντησει κανεις με επιχειρηματα σημερα γιατι ολα μα ολα τα αεροπλανα που πετανε δεν αφηνουν τπτ.ο καιρος και η θερμοκρασια ειναι ο ιδιος με χτες.
και γιατι δεν τα βλεπουμε καθε μερα τα ιχνη των αεροπλανων παρα μονο συγκεκριμενες μερες και ολα μαζι να ψεκαζουν.σημερα στις περιοχες που ψεκαζαν χθες κανεις δεν ειπε οτι ειδε το φαινομενο και σημερα σε σχεση με χθες που τα περισσοτερα εριχναν.
θα μου απαντησει κανεις με επιχειρηματα σημερα γιατι ολα μα ολα τα αεροπλανα που πετανε δεν αφηνουν τπτ.ο καιρος και η θερμοκρασια ειναι ο ιδιος με χτες.
σήμερα πετάνε τα καταλυτικά
για όσους δεν δέχονται την πιθανότητα να πρόκειται για πειραματικές εφαρμογές πάνω στην αλλαγή του καιρού, ας πατήσει στο παρακάτω λινκ του ΕΛΓΑ όπου αναφέρονται μέθοδοι τροποποίησης του καιρού για την προστασία των σοδειών
αρχηγε μου χτες σχεδον σε ολη την ελλαδα ειχαμε πτησεις που τα περισσοτερα ψεκαζαν.σημερα σε ολες αυτες τις περιοχες δεν εχουμε τετοιο φαινομενο.αυτο που οφειλετε,εχεις να δωσεις μια εξηγηση αφου πιστευεις οτι δε ψεκαζουν.εβαλες το λινγκ με τις πτησεις και θες να πιστεψουμε οτι ολα αυτα τα δρομολογια ειναι τις γραμμης.καποιες μερες ναι ειναι οκ αλλα χτες εχασε το μπουσουλα το ρανταρ με τις πτησεις....οι περισσοτερες πτησεις δεν φαινοταν πουθενα δικε μου στην περιοχη που μενω εγω....την επομενη φορα που θα δεις contrails στον ουρανο, μπες εδω
και θα δεις την πτηση που μας ψεκαζει ;)
επισης διαβασε το λινκ που εβαλα νωριτερα και θα καταλαβεις γιατι
αυτα και τερμα απο μενα
και κατι ακομη προβατα η γιδια διαλεγετε και παιρνετε, τη εισται.αφου λετε οτι παιζει ρολο η θερμοκρασια και το υψος που πεταει το αεροπλανο,χθες που γινοταν της πουτανας το καγκελο απο ψεκασμους,εχω παρατηρησει πολλες φορες να πετανε ταυτοχρονα 2 αεροπλανα στον ιδιο αεροδιαδρομο,το αεροπλανο που ειναι πιο ψηλα αρα ειναι πιο χαμηλι η θερμοκρασια να μην αφηνει τιποτα γιατι προφανως να ειναι επιβατικο και το αλλο που πεταει χαμηλοτερα που εχει και μεγαλητερη θερμοκρασια να αφηνει αυτες τις ουρες γιατι προκειτε για αεροπλανο που ψεκαζει.