Νέα

Χημικοί ψεκασμοί φοβερό βίντεο...!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
[move]BREAKING NEWS:[/move]
Αυτή τη στιγμή σμήνος αεροσκαφών με την έωλη προκάλυψη "αεροπορικής επίδειξης" ψεκάζει το δελφικό τρίγωνο Τατόι-Heavy Bobby-Νέα Κηφισιά
νοσταλγοί του Κοκού το νου σας!

Συνημμένα

• mas psekazoun!!! - Copy.jpg
    mas psekazoun!!! - Copy.jpg
    131,2 KB · Εμφανίσεις: 44

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
από την άλλη τόσα χρόνια με της κυβερνήσεις που βγάζουμε .... μάλλον μας ψεκάζουν   :grin:

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
καλα μιλαμε, αυτος εδω δεν εχει το θεο του
τα ακροφυσια ανοιχτα στο φουλ και δωστου ψεκασμα

URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
[move]BREAKING NEWS:[/move]
Αυτή τη στιγμή σμήνος αεροσκαφών με την έωλη προκάλυψη "αεροπορικής επίδειξης" ψεκάζει το δελφικό τρίγωνο Τατόι-Heavy Bobby-Νέα Κηφισιά
νοσταλγοί του Κοκού το νου σας!

πιο ανόητο είναι να αποκαλείς μια προκάλυψη "παρωχημένη" παρά να πιστεύεις στην ύπαρξη των αεροψεκασμών  :2on1:

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Δεν είναι από τα αεροπλάνα οι ουρές καπνού που βλέπουμε στον ουρανό. Είναι η μαλακία μας που πάει σύννεφο.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
και γιατι δεν τα βλεπουμε καθε μερα τα ιχνη των αεροπλανων παρα μονο συγκεκριμενες μερες και ολα μαζι να ψεκαζουν.σημερα στις περιοχες που ψεκαζαν χθες κανεις δεν ειπε οτι ειδε το φαινομενο και σημερα σε σχεση με χθες που τα περισσοτερα εριχναν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για όσους δεν δέχονται την πιθανότητα να πρόκειται για πειραματικές εφαρμογές πάνω στην αλλαγή του καιρού, ας πατήσει στο παρακάτω λινκ του ΕΛΓΑ όπου αναφέρονται μέθοδοι τροποποίησης του καιρού για την προστασία των σοδειών

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
θα μου απαντησει κανεις με επιχειρηματα σημερα γιατι ολα μα ολα τα αεροπλανα που πετανε δεν αφηνουν τπτ.ο καιρος και η θερμοκρασια ειναι ο ιδιος με χτες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θα μου απαντησει κανεις με επιχειρηματα σημερα γιατι ολα μα ολα τα αεροπλανα που πετανε δεν αφηνουν τπτ.ο καιρος και η θερμοκρασια ειναι ο ιδιος με χτες.

σήμερα πετάνε τα καταλυτικά :grin:

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
και γιατι δεν τα βλεπουμε καθε μερα τα ιχνη των αεροπλανων παρα μονο συγκεκριμενες μερες και ολα μαζι να ψεκαζουν.σημερα στις περιοχες που ψεκαζαν χθες κανεις δεν ειπε οτι ειδε το φαινομενο και σημερα σε σχεση με χθες που τα περισσοτερα εριχναν.

την επομενη φορα που θα δεις contrails στον ουρανο, μπες εδω

και θα δεις την πτηση που μας ψεκαζει  ;)

επισης διαβασε το λινκ που εβαλα νωριτερα και θα καταλαβεις γιατι

αυτα και τερμα απο μενα

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
για όσους δεν δέχονται την πιθανότητα να πρόκειται για πειραματικές εφαρμογές πάνω στην αλλαγή του καιρού, ας πατήσει στο παρακάτω λινκ του ΕΛΓΑ όπου αναφέρονται μέθοδοι τροποποίησης του καιρού για την προστασία των σοδειών

αν ίσχυε αυτό που λες τότε ο Λιακόπουλος θα μας είχε ήδη ενημερώσει!

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
την επομενη φορα που θα δεις contrails στον ουρανο, μπες εδω

και θα δεις την πτηση που μας ψεκαζει  ;)

επισης διαβασε το λινκ που εβαλα νωριτερα και θα καταλαβεις γιατι

αυτα και τερμα απο μενα
αρχηγε μου χτες σχεδον σε ολη την ελλαδα ειχαμε πτησεις που τα περισσοτερα ψεκαζαν.σημερα σε ολες αυτες τις περιοχες δεν εχουμε τετοιο φαινομενο.αυτο που οφειλετε,εχεις να δωσεις μια εξηγηση αφου πιστευεις οτι δε ψεκαζουν.εβαλες το λινγκ με τις πτησεις και θες να πιστεψουμε οτι ολα αυτα τα δρομολογια ειναι τις γραμμης.καποιες μερες ναι ειναι οκ αλλα χτες εχασε το μπουσουλα το ρανταρ με τις πτησεις....οι περισσοτερες πτησεις δεν φαινοταν πουθενα δικε μου στην περιοχη που μενω εγω....

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
και κατι ακομη προβατα η γιδια διαλεγετε και παιρνετε, τη εισται.αφου λετε οτι παιζει ρολο η θερμοκρασια και το υψος που πεταει το αεροπλανο,χθες που γινοταν της πουτανας το καγκελο απο ψεκασμους,εχω παρατηρησει πολλες φορες να πετανε ταυτοχρονα 2 αεροπλανα στον ιδιο αεροδιαδρομο,το αεροπλανο που ειναι πιο ψηλα αρα ειναι πιο χαμηλι η θερμοκρασια να μην αφηνει τιποτα γιατι προφανως να ειναι επιβατικο και το αλλο που πεταει χαμηλοτερα που εχει και μεγαλητερη θερμοκρασια να αφηνει αυτες τις ουρες γιατι προκειτε για αεροπλανο που ψεκαζει.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ο θεος και η ψυχη τους,αν και πιστευυω  οτι εναι αθεοι και εναντιον του ανθρωπινου γενους...

Συνημμένα

• μ.jpg
    μ.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 17

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
και κατι ακομη προβατα η γιδια διαλεγετε και παιρνετε, τη εισται.αφου λετε οτι παιζει ρολο η θερμοκρασια και το υψος που πεταει το αεροπλανο,χθες που γινοταν της πουτανας το καγκελο απο ψεκασμους,εχω παρατηρησει πολλες φορες να πετανε ταυτοχρονα 2 αεροπλανα στον ιδιο αεροδιαδρομο,το αεροπλανο που ειναι πιο ψηλα αρα ειναι πιο χαμηλι η θερμοκρασια να μην αφηνει τιποτα γιατι προφανως να ειναι επιβατικο και το αλλο που πεταει χαμηλοτερα που εχει και μεγαλητερη θερμοκρασια να αφηνει αυτες τις ουρες γιατι προκειτε για αεροπλανο που ψεκαζει.

Χαλάρωσε λίγο, μην είσαι τόσο επιθετικός. Είδα ότι σου το ξαναείπαν αλλά συνεχίζεις, χαλάρωσε. Δεν σε πιάνουν οι ψεκασμοί εσένα για να ηρεμήσεις;

Ένα link που περιέχει πολλά:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
ρε μαγκες δεν χρειαζεται να μας ψεκαζουν.....οι περισσοτεροι ειστε μαλακες απο μονοι σας.....

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
από μένα ένας προβληματισμός για τους ψεκασμούς

αν κάποιος κάποιοι θέλουν να μας ποτίζουν ένα χημικό για να κάνει αυτό που θέλουν τέλος πάντων αντί να γεμίζουν αεροπλάνα να φαίνονται να τα παρατηρούμε εμείς.... και να ξοδεύουν εκατομμύρια ....

ποιο εύκολο δεν θα ήταν να ρίχνουν το χημικό στο νερό ?????

και δεν θα ξοδέψουν τόσους τόνους και να πάει χαμένο

αν μου πείτε ότι κάποιοι μπορούν στο νερό να το ανιχνεύσουν το ίδιο μπορούν να το ανιχνεύσουν και στον αέρα

λέτε να τους έδωσα ιδέα???? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom