ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Vilma
[size=20pt]Look: 8,5[/size]
Service: 7,5
:S
παιχτη...συ θα μου βαλεις και μενα 9 αμα με δεις. μοιαζουμε λιγο με δαυτη
Vilma
[size=20pt]Look: 8,5[/size]
Service: 7,5
καλησπερα παιδια! σε ποιο σαιτ βρισκουμε την συγκεκριμενη κοπελα???
ετσι εξηγειται ρε συ..:S
....μοιαζουμε λιγο με δαυτη
ετσι εξηγειται ρε συ..
οχι μπρε..και συ με θες?
οχι μπρε..
τωρα εξηγειται το γυναικειο μυαλο στο αντρικο κορμι σου..
ή ποδανά ????
παντως οχι της πολωνης παιχτη!!!Εσυ που γνωριζεις, ποιο δωματιο ειναι αυτο??
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααετσι εξηγειται ρε συ..
προφιλεγω νομισα οτι εξηγηθηκε το αντρικο ανφας σε γυναικειοκορμι
αυτος οπως επρεπε να καταλαβετε ειναι ο αρης..Αντε να σας βαλω και το πρωτο VFM Οσοι πατε να μου πειτε και εμενα πως περασατε
ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 22 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΛ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 350Ε ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ 600Ε ΔΥΟ ΩΡΕΣ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ 69 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 27-05 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-05 ΠΡΩΙ (ΜΕΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ)
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ + 100Ε
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΟΝΟ SMS ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
[size=20pt]Πενυ !!![/size]Καλά...φίλε tresurert είσαι θεός!!! Τα έχουν πει κι άλλοι βέβαια. Χαλαρά Πρόεδρος!!! Μόνο δύο απορίες έχω...
1. Επειδή δεν έχω πάρει καμία απο αυτές τις κοπέλες, για να καταλάβω τα γούστα σου σε look - service , τι θα έβαζες στην Πένυ αντίστοιχα;
2. Τι δουλειά κάνεις; (πλάκα κάνω)
[size=20pt]Tzenni !!![/size]
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=64847.0;attach=277308;image[/img[/URL]]
Look 7,0
Service 9,0
[/quote]
Τρες αυτη βλεπω εχει τα σημαδια της τουρλας στον κωλο της!!!Πρεπει να εχει κωλαρα ή πεφτω εξω? :rolleyes:
Και αν υποθετω και σωστα απο το 9αρι πρεπει να τον δινει κιολας, ετσι? :cum:
[size=20pt]Tzenni !!![/size]
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=64847.0;attach=277308;image[/img[/URL]]
Look 7,0
Service 9,0
[/quote]Βαλτοι ειστε ρε ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ?,ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ το θελουμε για να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ το μηνα και ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ αι σιχτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηρ