"Μας"?
Ποιους εσας?
Αυτους που επικαλουνται το σκουπιδαριο στο ιντερνετ?
Αυτους που μιλανε για"λαθος πολιτικες"του Αδολφου?
1)Αυτούς που απεχθάνονται ακρότητες, βασανισμούς, εκτελέσεις αιχμαλώτων και λοιπές βιαιότητες.
ή
2)Αυτούς που έχουν επιλεκτικά πρόβλημα με τις συγκεκριμένες ακρότητες, τους συγκεκριμένους βασανισμούς και τις συγκεκριμένες εκτελέσεις αιχμαλώτων ενώ εάν επρόκειτο για κομμούνια θα γούσταραν.
Όσο και εάν προσπαθείς να με εντάξεις στη δεύτερη ομάδα, απλά επειδή πιστεύω ότι δεν έπρεπε να νικήσει ο ΔΣΕ και ότι καλώς έχασε, δεν θα το επιτύχεις διότι απλούστατα ανήκω στην πρώτη.
Το πρόβλημα που αντιμετωπιζεις στο να διαχωρίσεις εμένα από αυτούς υπάρχει διότι είσαι μακριά από οτιδήποτε δεν είναι οικείο σου και έχεις περιχαρακωθεί εκεί. Θα βοηθούσε στην κατανόηση των διαφορών πολύ εάν όντως πόσταραν ακροδεξιοί στο φόρουμ με φανατικές - ρατσιστικές θέσεις.
Ομολογουμένως θα ήταν πολύ εύκολοι αντίπαλοι διότι δεν είναι συνήθως καθόλου διαβασμένοι ή το διάβασμα που έχουν κάνει είναι αποσπασματικό. Εάν διευρύνεις το διάβασμά σου δεν είναι δυνατόνα να πιστέψεις σε κάτι τέτοιο.
Θα έληγε από τα αποδητήρια ο αγώνας αλλά θα έβλεπες τις διαφορές που τώρα είτε αδυνατείς να δεις είτε δεν ενδιαφέρεσαι, είτε ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
@ nacho_70: Όσο για το πόσους έστειλε στο απόσπασμα ο τάδε ή ο δείνα μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν θα βγάλω συμπέρασμα για εσένα όμως από αυτό το ακραίο που ποστάρεις. Ή τουλάχιστον επίτρεψέ μου να περιμένω να διαβάσω και άλλα πριν σε χαρακτηρίσω έτσι ή αλλιώς μέσα μου πάντα.