εσυ θα μας πεις με ποσα εκατομμυρια ευρω σε χρυσες λιρες γινεσαι κομμουνιστης?
Πάνω απ'όλα, "σκληρό νόμισμα"!!!
ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εσυ θα μας πεις με ποσα εκατομμυρια ευρω σε χρυσες λιρες γινεσαι κομμουνιστης?
Πάνω απ'όλα, "σκληρό νόμισμα"!!!
Μπα...
Να' ναι καλά οι γερόπουστες που δεν πληρώνωουν το νοίκι τους και δουλειά υπάρχει...
Μπα...
Να' ναι καλά οι γερόπουστες που δεν πληρώνωουν το νοίκι τους και δουλειά υπάρχει...
Αν περίμενε από σας ο κόσμος να εισπράξει,γάματα..
Ας είναι καλά οι λεβέντες
αλλιως μας ταλεγες τις προαλλες
Ανέβηκαν τα υπόλοιπα..
Τι έγινε, δε λειτούργησε το "δώσαμε τα χέρια", "είμαι πολύ κιμπάρης και ασίκης" , "έχω πρόσωπο στην πιάτσα" και άλλα γραφικά;
Και που' σαι ακόμη...
Τι έγινε, δε λειτούργησε το "δώσαμε τα χέρια", "είμαι πολύ κιμπάρης και ασίκης" , "έχω πρόσωπο στην πιάτσα" και άλλα γραφικά;
Και που' σαι ακόμη...
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα
Τσίμπησες κόρακα έτσι?
εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν δουλεύει το σύστημα λεβέντη μου..
Πρώτα ο μαϊντανός στο μπεζαχτά και ούτε δικαιόρους,ούτε λεβέντες..
Σωστό σε βρίσκω...
Κασέρι και μόνο κασέρι...
Άμα μπει δικηγόρος στο παιχνίδι έχεις χάσει και άμα μπει παλικαράς πάλι θα χρειαστείς δικηγόρο και φτού και από την αρχή...
Tην δικη μου απαντηση δεν τη προσεξες?
1. Ο Παπουλιας το 1985 και ο Σαμαρας το 1992.
2. Ο Α.Παπανδρεου
3. Ο Κ. Καραμανλης
4. Αν εννοεις το Χρημ/ριο του '99, ο Κ.Σημιτης
5/6. Και τα 2 μεγαλα κομματα
Απαντησα σωστα στο quiz? Τι κερδιζω?
Με ελάχιστες εξαιρέσεις
Αφού δοκιμάσεις διάφορους νεωτερισμούς στην αγορά,καταλήγεις στο πατροπαράδοτο
Με ελάχιστες εξαιρέσεις
All time classic...
Καλά ξηγιέσαι...
Η άλλη λύση είναι καρτούλα για πιο μικρές παραγγελίες...
Πληρώνεις κατιτις στην τράπεζα αλλά εσύ παίρνεις το μπαγιόκο και άσε την τράπεζα να κάνει τη βρώμικη δουλειά...
Το αγαπημένο μου για μεγάλα ποσά είναι εγγυητική επιστολή αλλά είναι τόσο συνηθισμένη όσο ένα ντόντο να πηδά τίγρη της τασμανίας (βλέπω πολύ σκάι, το ξέρω)...
Παίρνουν και οι νομικοί σύμβουλοι (sic!) CC?
Ποια συνδρομη μου τρίκοχε, στο utube το subscription ειναι δωρεαν και ανευ quiz.
Kαι μια διορθωση στο (1), ο Παπουλιας το 1987, οχι το '85.
Ψαχνοντας εψες το αλλο που δεν θυμοσουνα επεσα επανω και σε αυτο.Δε μου λες, τί μου παραθέτεις κάθε τόσο και λιγάκι δικά μου ποστς; Μου κρατάς φάκελο;
Οχι.Εξυπνο παιδακι ΕΙΣΑΙ,το ιδιο και ο ισιος(και εδω που τα λεμε η βλακεια του μεμου ειναι ελαφρυντικο...).Επίσης εχθές έγραψες για πολιτικάντικα παιγνίδια (δις). Can you elaborate on that?...
Αυτα ειναι για τους πολυ μεγαλους παιχτες.Το αγαπημένο μου για μεγάλα ποσά είναι εγγυητική επιστολή αλλά είναι τόσο συνηθισμένη όσο ένα ντόντο να πηδά τίγρη της τασμανίας