Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.789
- Πόντοι
- 456
Τόσο δύσκολο είναι να ανέβει η πλήρης διεύθυνση;https://*****.gr/ψαξτε για την ινα και θα με θυμηθειτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιντ γκερλς στα αγγλικα
Τόσο δύσκολο είναι να ανέβει η πλήρης διεύθυνση;https://*****.gr/ψαξτε για την ινα και θα με θυμηθειτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιντ γκερλς στα αγγλικα
Βρε βρεΚαλησπέρα σε όλους!
Την άλλη Τρίτη θα βρίσκομαι Λάρισσα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα.
Καλά να περνάτε
(Γ)ελάτε γιατί χανόμαστε χαχαχαΒρε βρε
Τώρα που φεύγω εγώ από την Λάρισα, τώρα έρχεσαι εσύΚαλησπέρα σε όλους!
Την άλλη Τρίτη θα βρίσκομαι Λάρισσα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα.
Καλά να περνάτε
Ενδιαφέρομαι εγώ, δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.Καλησπέρα σε όλους!
Καλά να περνάτε
Ούτε εγώ ,δυστυχώς, μπορώ να στείλω! Πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις 5 μηνύματα.Ενδιαφέρομαι εγώ, δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα.
Καλως να μας ερθεις!!!Καλησπέρα σε όλους!
Καλά να περνάτε
Κι εγώ πέρασα καλά αλλά δεν τη προτείνω για ζευγάρι
Πετίτ χωρίς καθόλου στήθος, αλλά πολύ γλυκό, φιλότιμο και καραμελένιο…Εγώ πέρασα καλά και προς στιγμή ξέχασα τη μιζέρια του αγοραίου έρωτα στην Ελληνική επαρχία…
Καυλώς να μας έρθεις... (και μόλις σήμερα έφυγα... )Καλως να μας ερθεις!!!
Σου έστειλα telegramΟύτε εγώ ,δυστυχώς, μπορώ να στείλω! Πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις 5 μηνύματα.
Στείλε μου στο telegram αν προτιμάς! Είναι εύκολο να το κατεβάσεις.
Kisses τι εννοεί;
Πετίτ χωρίς καθόλου στήθος, αλλά πολύ γλυκό, φιλότιμο και καραμελένιο…Εγώ πέρασα καλά και προς στιγμή ξέχασα τη μιζέρια του αγοραίου έρωτα στην Ελληνική επαρχία…
Έχω και κλιπακι να τη παίρνω στα τέσσερα αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ανεβάσωΕίμαι η Πατρίτσια, νέα στην πόλη σου.λατινα εκρηξη
μια κούκλα με θεαματικές καμπύλες, είμαι έτοιμη να σου κάνω το καλύτερο σεξ και να εκπληρώσω όλες σου τις φαντασιώσεις, την καλύτερη πίπα, σφιχτό και ζουμερό μουνί για σένα, μεγάλο γάιδαρο να γαμήσεις, έλα, θα σε περιμένω. +306949850019kanesex.com
Εδώ και καιρό διαβάζω reviews από συναγωνιστές και ήθελα να αφήσω το λιθαράκι ευγνωμοσύνης μου και τώρα βρήκα την ευκαιρία. Έχω ένα διαμαντάκι και ένα άνθρακα να παραθέσω. Ξεκινάμε με το διαμαντάκι λοιπόν. Είχα πάει τόν Αύγουστο στην συγκεκριμένη κοριτσαρα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις στην συγκεκριμένη σελίδα στα συγκεκριμένα λεφτά και μια απ τις σπάνιες περιπτώσεις που η φώτο την αδικούν. Από κοντά έχει πολύ ποιο γλυκό προσωπάκι και ίσως και μεγαλύτερα βυζια από τι στις φώτο. Η κωλαρα της όπως φενεται ποίημα έτσι είναι και από κοντά. Άμα σας αρέσουν η λατινες πάτε χθες άμα δεν σας αρέσουν πάτε σήμερα γιατί και πάλι δεν βρίσκεται συχνά τέτοιο μουνι. Παιχνιδιάρα ομιλιτικη, άμα την καυλαντισεις λίγο νιώθει ποιο άνετα και σου ανοίγεται κιόλας, γαμιεται τέλεια, αλλάζει στάσεις και μόνη της όταν καυλώνει και γενικά άμα vibaρετε θα περάσετε πολύ καλά, αλλά και να μην, πάλι θα αξίζει τα λεφτά γιατί είναι τοπ σε όλα και η τιμές είναι 60 το μισάωρο 120 η ώρα. Δεν κάνει 2ωρο κτλ. Ελεύθερα πιασίματα, της εγλυψα το μουνακι κάτι που της άρεσε τόσο πολύ που ξέχασε να μου ζητήσει λεφτά και όταν το θυμήθηκε αγχώθηκε και με έκοψε στη μέση, το πείρα στη πλάκα και την καυλαντισα αφού την πλήρωσα και συνέχισε ακόμα ποιο χαλαρή και καυλωμενη.
Anyway tldr 24 χρόνων Κολομβιανα 60 ευρώ μισάωρο, 120 ώρα. Ελευθερα πιασίματα και γλύψιμο σε αυτήν, καυλιαρα και παιχνιδιάρα και ποιο ωραία από κοντά. Το μόνο κακό είναι ότι παίρνει τσιμπουκι με κάποτα αν και νομίζω με ένα έξτρα 20αρικο κάνει ελευθερο. Τρέξτε και ρίξτε ένα δυναμικό πούτσο για εμένα γιατί είμαι στρατό και δεν ξέρω αν θα τη προλάβω
Μιλάει λίγα ελληνικά αλλά κυρίως Αγγλικα
Σε ενημέρωσε για το πόσο θα βρίσκεται εδώ?Είμαι η Πατρίτσια, νέα στην πόλη σου.λατινα εκρηξη
μια κούκλα με θεαματικές καμπύλες, είμαι έτοιμη να σου κάνω το καλύτερο σεξ και να εκπληρώσω όλες σου τις φαντασιώσεις, την καλύτερη πίπα, σφιχτό και ζουμερό μουνί για σένα, μεγάλο γάιδαρο να γαμήσεις, έλα, θα σε περιμένω. +306949850019kanesex.com
Εδώ και καιρό διαβάζω reviews από συναγωνιστές και ήθελα να αφήσω το λιθαράκι ευγνωμοσύνης μου και τώρα βρήκα την ευκαιρία. Έχω ένα διαμαντάκι και ένα άνθρακα να παραθέσω. Ξεκινάμε με το διαμαντάκι λοιπόν. Είχα πάει τόν Αύγουστο στην συγκεκριμένη κοριτσαρα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις στην συγκεκριμένη σελίδα στα συγκεκριμένα λεφτά και μια απ τις σπάνιες περιπτώσεις που η φώτο την αδικούν. Από κοντά έχει πολύ ποιο γλυκό προσωπάκι και ίσως και μεγαλύτερα βυζια από τι στις φώτο. Η κωλαρα της όπως φενεται ποίημα έτσι είναι και από κοντά. Άμα σας αρέσουν η λατινες πάτε χθες άμα δεν σας αρέσουν πάτε σήμερα γιατί και πάλι δεν βρίσκεται συχνά τέτοιο μουνι. Παιχνιδιάρα ομιλιτικη, άμα την καυλαντισεις λίγο νιώθει ποιο άνετα και σου ανοίγεται κιόλας, γαμιεται τέλεια, αλλάζει στάσεις και μόνη της όταν καυλώνει και γενικά άμα vibaρετε θα περάσετε πολύ καλά, αλλά και να μην, πάλι θα αξίζει τα λεφτά γιατί είναι τοπ σε όλα και η τιμές είναι 60 το μισάωρο 120 η ώρα. Δεν κάνει 2ωρο κτλ. Ελεύθερα πιασίματα, της εγλυψα το μουνακι σε 69 κάτι που της άρεσε τόσο πολύ που ξέχασε να μου ζητήσει λεφτά και όταν το θυμήθηκε αγχώθηκε και με έκοψε στη μέση, το πείρα στη πλάκα και την καυλαντισα αφού την πλήρωσα και συνέχισε ακόμα ποιο χαλαρή και καυλωμενη.
Anyway tldr 24 χρόνων Κολομβιανα 60 ευρώ μισάωρο, 120 ώρα. Ελευθερα πιασίματα και γλύψιμο σε αυτήν, καυλιαρα και παιχνιδιάρα και ποιο ωραία από κοντά. Το μόνο κακό είναι ότι παίρνει τσιμπουκι με κάποτα αν και νομίζω με ένα έξτρα 20αρικο κάνει ελευθερο. Τρέξτε και ρίξτε ένα δυναμικό πούτσο για εμένα γιατί είμαι στρατό και δεν ξέρω αν θα τη προλάβω
Μιλάει λίγα ελληνικά αλλά κυρίως Αγγλικα