barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
Μόλις ξεκίνησε ακριβώς από πάνω σου.Δίδαξε με
Μόλις ξεκίνησε ακριβώς από πάνω σου.Δίδαξε με
Τσακώνεται στο hot topic τώρα , δεν είναι συγκεντρωμένος χαχαΜόλις ξεκίνησε ακριβώς από πάνω σου.
Δεν εχεις αναγκη εσυ. Την κλεβεις την τεχνη δεν στην διδασκουν.Δίδαξε με
Τα θέλει κι εσένα ο κωλος σου......Δίδαξε με
Γαμιεσαι κι εσυ.Μόλις ξεκίνησε ακριβώς από πάνω σου.
«Τρίβεσαι στη γκλίτσα του Τσοπάνη» λένε στο χωριό μουΤα θέλει κι εσένα ο κωλος σου......
Στις 11:00 ακριβώς στο πάρκινγκ του Μπιλ, να έρθεις μόνος σου.Γαμιεσαι κι εσυ.
Οποιος φτασει πρωτος περιμενει τον αλλον. Σε ενα λεπτο κατεβσινω ρε μουνι!Στις 11:00 ακριβώς στο πάρκινγκ του Μπιλ, να έρθεις μόνος σου.
Ουπς.... και είναι "hard as a rock'"..............«Τρίβεσαι στη γκλίτσα του Τσοπάνη» λένε στο χωριό μου
Ειμαι ηδη στο παρκιν. 8 λεπτα μεινανε. Τον περιμένω.Πως θα πας ρε παπαρας...
Θα διιακτινιστεις....?
Άνοιξε τα στραβάδια σου.....Ειμαι ηδη στο παρκιν. 8 λεπτα μεινανε. Τον περιμένω.
Θολωσα με τον πουστη! Γυρνάω πίσω.Άνοιξε τα στραβάδια σου.....
11.00 είπε... Όχι 23.00..
Θα περιμένω πολύ μωρή γαμιολα;Οποιος φτασει πρωτος περιμενει τον αλλον. Σε ενα λεπτο κατεβσινω ρε μουνι!
11:00 ειπες ή 23:00Θα περιμένω πολύ μωρή γαμιολα;
11:00 είπα, 23:00 εννοούσα, έριχνα έναν χορταστικό και μου πήρε 3 λεπτάκια, αμέσως εσύ να φύγεις, με το σώβρακο περίμενες να κατέβω;11:00 ειπες ή 23:00
Εισαι ακομα κατω; Μολις ξανα κατέβηκα και δεν σε βλεπω.11:00 είπα, 23:00 εννοούσα, έριχνα έναν χορταστικό και μου πήρε 3 λεπτάκια, αμέσως εσύ να φύγεις, με το σώβρακο περίμενες να κατέβω;
Ε, περίμενα, περίμενα, ανέβηκα να ρίξω ακόμα έναν..... Σε βολεύει αύριο;Εισαι ακομα κατω; Μολις ξανα κατέβηκα και δεν σε βλεπω.
Οχι.Ε, περίμενα, περίμενα, ανέβηκα να ρίξω ακόμα έναν..... Σε βολεύει αύριο;
Δευτέρα απογευματάκι τότες. (Η άλλη πάντως, ενώ μοιράζουμε απλόχερα γνώση, Μουνί της, την κοπάνησε)
Δεν ηρθες πισω αποψε, δεν σου ξανα κανω την τιμη.Δευτέρα απογευματάκι τότες. (Η άλλη πάντως, ενώ μοιράζουμε απλόχερα γνώση, Μουνί της, την κοπάνησε)