You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caissa Sexy Queens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 547
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thomas2002gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Οι κοπελιές του Caissa έχουν μείνει στο FBI?
Και οι αλλες μισες στο STAR....Απο αυτες που θυμαμαι τις 2 φορες που πηγα Καισσα, ναι οι περισσοτερες εκει ειναι.
thomas2002gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε που βρίσκονται Ίνα/Τάσα??
thomas2002gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανείς που έχουν πάει οι κοπέλες που ήταν στο Caissa πριν κλείσει?? Πήγα χθες και δεν ήταν καμία από τα παλιά...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Γνωρίζει κανείς που έχουν πάει οι κοπέλες που ήταν στο Caissa πριν κλείσει?? Πήγα χθες και δεν ήταν καμία από τα παλιά...
Μαν το καινούριο ρόστερ λέει τίποτα ή μπα ?
thomas2002gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Το ρόστερ μου φάνηκε απογοητευτικό. Καμία σχέση με το FBI που συνήθως πηγαίνω. Οι κοπέλες υποτονικές και το μαγαζί χωρίς κόσμο για Σάββατο 2:30 με 3:30 που πήγα.
Οι παλιές του Caissa έχουν φύγει από το FBI. Συγκεκριμένα ψάχνω Ίνα και Τάσα, τις Ουκρανές που έκαναν το freestyle στην πίστα με το ρομπότ. Αν γνωρίζει κανείς...
Οι παλιές του Caissa έχουν φύγει από το FBI. Συγκεκριμένα ψάχνω Ίνα και Τάσα, τις Ουκρανές που έκαναν το freestyle στην πίστα με το ρομπότ. Αν γνωρίζει κανείς...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Το ρόστερ μου φάνηκε απογοητευτικό. Καμία σχέση με το FBI που συνήθως πηγαίνω. Οι κοπέλες υποτονικές και το μαγαζί χωρίς κόσμο για Σάββατο 2:30 με 3:30 που πήγα.
Ευχαριστώ για το ινφο ρε μαν. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω για αυτές που ανέφερες.
Δηλαδή ρε παιδιά ούτε και το Caissa δεν αξίζει ? Γιατί πήγα Sins χτές και το μαγαζί είχε μόνο κατηγορία βαρέων βαρών ... Διαβάζω και για Musses καθέτη πτώση , STAR Live κλειστό . Απο οτι έχω καταλάβει το τελευταίο καιρό κινούνται ακόμα το FBI αλλά με μεγάλο μειονέκτημα τα 15 ευρώ είσοδο και τα φθηνά Golden & Athens Queens .
Δηλαδή ρε παιδιά ούτε και το Caissa δεν αξίζει ? Γιατί πήγα Sins χτές και το μαγαζί είχε μόνο κατηγορία βαρέων βαρών ... Διαβάζω και για Musses καθέτη πτώση , STAR Live κλειστό . Απο οτι έχω καταλάβει το τελευταίο καιρό κινούνται ακόμα το FBI αλλά με μεγάλο μειονέκτημα τα 15 ευρώ είσοδο και τα φθηνά Golden & Athens Queens .
Ολα τα δυνατα τεμαχια μαζεμενα στο FBI πλεον....αξιζει ενα περασμα...!!Δηλαδή ρε παιδιά ούτε και το Caissa δεν αξίζει ? Γιατί πήγα Sins χτές και το μαγαζί είχε μόνο κατηγορία βαρέων βαρών ... Διαβάζω και για Musses καθέτη πτώση , STAR Live κλειστό . Απο οτι έχω καταλάβει το τελευταίο καιρό κινούνται ακόμα το FBI αλλά με μεγάλο μειονέκτημα τα 15 ευρώ είσοδο και τα φθηνά Golden & Athens Queens .
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Μακρια απο Μουσσες, ολα τα ΚΑΠΗ μαζεμενα, πηγα πριν 2 βδομαδες
Εργαζομενες φιλος τις ειδαμε κι εμεις την περασμενη παρασκευη,τα 2 ουκρανα πιτσιρικια αφαντα ολες οι αλλες σα τη μανα μου....Πελάτες ή εργαζόμενες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις