pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εχει κλεισει και δεν ειδα κατι αλλο στη θεση του
ουτε χρονο δεν κρατησε
ουτε χρονο δεν κρατησε
Επεστρεψαν στη βαση τους στο ΣΤΑΡ ολα τα μωρα απο ΚΑΙΣΑ συν καποια τεμαχια απο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ συνολο καμια 50αρια!μωρα.... πανικος εχθες με πολυ κοσμο που θυμισε εποχες προ κρισης....εχει κλεισει και δεν ειδα κατι αλλο στη θεση του
ουτε χρονο δεν κρατησε
Όταν είχε είσοδο 10€ και χορό 5€ πήγαινε σούπερ...μετά μεγαλοπιάστηκε το αφεντικό και έβαλε είσοδο 15€ και χορό 10€...οπότε επόμενο ήταν να κλείσει...εχει κλεισει και δεν ειδα κατι αλλο στη θεση του
ουτε χρονο δεν κρατησε
Όταν είχε είσοδο 10€ και χορό 5€ πήγαινε σούπερ...μετά μεγαλοπιάστηκε το αφεντικό και έβαλε είσοδο 15€ και χορό 10€...οπότε επόμενο ήταν να κλείσει...
εγω νομιζω οτι αντεδρασαν μαζικα οόι οι μαγαζατορες στη συγγρουΌταν είχε είσοδο 10€ και χορό 5€ πήγαινε σούπερ...μετά μεγαλοπιάστηκε το αφεντικό και έβαλε είσοδο 15€ και χορό 10€...οπότε επόμενο ήταν να κλείσει...
εγω νομιζω οτι αντεδρασαν μαζικα οόι οι μαγαζατορες στη συγγρου
παρεπιπτοντως,μαλλον ξανανοιγει οπου ναι
φιλε απο τιμολογιακη πολιτικη δεν εχω ιδεα...απο τη σελιδα του μαγαζιου φαινεται στο fb,η οπoια διαχωριστηκε απ αυτη του fbi,μπηκε η παλια διευθυνση και opening προσεχως.μαλιστα ειχε ανακοινωθει αυτη την τεταρτη στην αρχη αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμοι.με 10αρικο πάλι ο χορος ?
Μακαρι περασαμε πολυ καλα εκει μεσα πριν κανα μηνα.....παρεπιπτοντως,μαλλον ξανανοιγει οπου ναι
Μαζικά πρέπει να κλείσουν όλοι ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ μπας και πάρουν χαμπάρι.
Μακαρι περασαμε πολυ καλα εκει μεσα πριν κανα μηνα.....
Μακααααριιιιι το συντομοτερο δυνατον.....!! Μαλλον μεχρι τις γιορτες θα εχει ανοιξει....Και εγώ ακουσα οτι ξανανοιγει
μουναρα ελληνιδα ειναι..δουλεψε για καποια φεγγαρια στον ομιλο κατεχακη 5 και λ.αθηνων 373 και μελαντιας 50,υπαρχει και κριτικη ως λολιτα!Η Κάισα φίλε μου θα σου ζητήσει 2-3 ποτά πριν σου κάνει χορό κι αν σου κάνει...
φωτο απο το στουντιο και απο το στριπ.Η Καισσα στην προφορα και στη μαπα εμενα μου μοιαζει για Ελληνιδα. Στο σωμα μου μοιαζει για ξενη, είναι πολύ καλο για να είναι ελληνικο. Αλλα παντως πιστευω ότι είναι Ελλεινιδα.
φωτο απο το στουντιο και απο το στριπ.