Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μου εδωσαν κουπονι χορου αλλα αυτα που διαβαζω ειναι φρικτα και τρομακτικα!
μιλας για καποια συγκεκριμενη?..για να προσεχουμε και μεις..Πωωωωωωωω
Πληρης απογοητευση, ισως βεβαια ειναι προτιμοτερο να αφηνεις τον αλλον να μαθαινει απο το παθημα του γιατι αλλιως δεν θα εμπλεκε.
Βλεπω καλα παιδια, απο οικογενεια και μπλεκουν με ανωμαλα ρεταλια που πριν απο αυτους φορτωθηκαν με καθε λογης μικροβια αλβανων και ρωσσοποντιων μαφιοζων της νυχτας. Τα περασα και εγω και ηταν η χειροτερη μου εμπειρια.. Να χεσω τις προσωπαρες και τις κορμαρες οταν η αλλη εχει αρρωστημενη ψυχη...
Φιλε Jason Statham εισαι συμπαθεστατος και απο καλη οικογενεια.. Ολη μου η θετικη μου ενεργεια μαζι σου, πραγματικα σου στελνω αστερια να σε προστατευουν γιατι δεν φανταζεσαι οτι εμπλεξες με μαλλον οτι πιο αρρωστημενο εχεις συναντησει ποτε στη ζωη σου.
Μιλαμε για ανθρωπινο πομπο αρνητικης ενεργειας.
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι. Απο ροστερ ηταν η Ιννα ωραιο κορμι και προσωπο η Λουντα αν θυμαμαι καλα το ονομα της με την οποια πηρα ενα πριβε μετρια πραγματα για πριβε.Μια πολυ ομορφη μελαχροινη πιτσιρικα με μακρυ μαλλι της οποια δε θυμαμαι το ονομα.Η πιο εντυπωσιακη ηταν η Ολγα με πλουσια στηθος πολυ ομορφο προσωπο και φοβερη κωλαρα.Ειχε ακομα μερικες τις οποιες δεν τις θυμαμαι.Γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι κανει η Ολγα στο πριβε;
Μονο τη Λουντα πηρα για πριβε
Καλή;Πέρασες καλά;Κανει τίποτα;
xaxaxaΜπαρουχάκι άσε τις ερωτήσεις
εμείς έχουμε να πάμε αλλού ;)
Το θετικο ειναι οτι εκατσε αρκετη ωρα αλλα δεν αφηνε γλειψηματα και φιλακια χουφτωματα οκ αφηνε
Δε με ενθουσιασε
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι. Απο ροστερ ηταν η Ιννα ωραιο κορμι και προσωπο η Λουντα αν θυμαμαι καλα το ονομα της με την οποια πηρα ενα πριβε μετρια πραγματα για πριβε.Μια πολυ ομορφη μελαχροινη πιτσιρικα με μακρυ μαλλι της οποια δε θυμαμαι το ονομα.Η πιο εντυπωσιακη ηταν η Ολγα με πλουσια στηθος πολυ ομορφο προσωπο και φοβερη κωλαρα.Ειχε ακομα μερικες τις οποιες δεν τις θυμαμαι.Γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι κανει η Ολγα στο πριβε;
Οχι δουλευε στο Avatar.Ειναι ξανθια 1.70 υψος και 25 χρονων περιπουΗ Λούντα που δούλευε στο Μούσες;;
Πώς ήταν εμφανησιακά ; (ϋψος, χρώμα μαλλιών, ήλικία κλπ );
περασα πριν από μερικες μερες στο caisa.πληρης παρακμη.κατσε λεει το γκαρσονι επειδή εισαι ένα ατομο στην μπαρα.στην οποια μπαρα ειχε μονο δυο καρεκλες.και μολισ μπηκα ηρθα κατεπανω μου το γκαρσονι λεσ και πηγα να τον μαχαιρωσω!ειχε και κατι τραπεζακια και ηταν μονοι τους.εγω εχω τη δυνατοτητα και να κερασω και να ξοδεψω!αλλα και να ηθελα με ξενερωσατε!αλλα και να μην ειχα δεν ηταν συμπεριφορά αυτή.κυριοι του caissa συνελθετε!μετα λετε θελετε πελατεια.οπωσ το πατε το πατε για φουντο!
όντως απαραδεκτη συμπεριφορα ...
στα τραπεζάκια έιχε σόλο πελάτες ? είχε κοσμο γενικά?
[/quote ηταν παρασκευη βραδυ κατά τις μια και ζητημα να ειχε 5-6 ατομα μεσα.και το αστειο είναι ότι ο κραχτης που εχουνε στην εισοδο με παρακινησε να μπω!χα χα δεν πανε καλα.πρεπει να εχει αλλαξει η διευθυνση.πιο παλια το μαγαζι ηταν πολύ καλυτερο
ηταν παρασκευη βραδυ κατά τις μια και ζητημα να ειχε 5-6 ατομα μεσα.και το αστειο είναι ότι ο κραχτης που εχουνε στην εισοδο με παρακινησρ μπω!χα χα δεν πανε καλα.πρεπει να εχει αλλαξει η διευθυνση.πιο παλια το μαγαζι ηταν πολύ καλυτεροόντως απαραδεκτη συμπεριφορα ...
στα τραπεζάκια έιχε σόλο πελάτες ? είχε κοσμο γενικά?
[/quote ηταν παρασκευη βραδυ κατά τις μια και ζητημα να ειχε 5-6 ατομα μεσα.και το αστειο είναι ότι ο κραχτης που εχουνε στην εισοδο με παρακινησε να μπω!χα χα δεν πανε καλα.πρεπει να εχει αλλαξει η διευθυνση.πιο παλια το μαγαζι ηταν πολύ καλυτερο