Νέα

Browser Games

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Καλό μοιάζει φίλε, αλλά τα στρατηγικής είναι καλύτερα τύπου Grepolis, Ikariam, Φυλετικές κτλ!
  Εξομοιωτής κυνηγιού είναι βασικά, από τα πιο ρεαλιστικά αν όχι το πιο ρεαλιστικό από ότι λένε. Τα στρατηγικής φυλομετρητή τα έχω παρατήσει, μιας και δεν είχε να κάνω τίποτα, αν και έχω δοκιμάσει πολλά, όλα όσα αναφέρατε τα έχω περάσει, και πολλά άλλα, απλά το ΜΜΟ δεν μου ταιριάζει ως παιχνίδι(εχω περάσει και σε πολλά από εκεί, κυρίως τα "δωρεάν" το μόνο που με κράτησε πιο πολύ ήταν το Eveonline + Darkfall όλα τα άλλα αντιγραφούλες WoW αν και μετά το ελληνικό, πολλά αντέγραψαν πολλά στοιχεία, αλλά πάλι το καρπούζι μάπα κατ'εμέ, μόνο το διαστημικό μου είχε προκαλέσει ένα θέλω, να το προχωρήσω.)

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το σεξ!

Το έχω γνωρίσει εδώ και χρόνια και το μαθαίνω καθημερινά εδώ και λίγο καιρό γιατί η επανάληψη είναι η μετέρα της μάθησης.... :cheesy:

Ένα παιχνιδάκι δεν σε κάνει παρθένο!

Επισκέπτης
Ένα παιχνιδάκι δεν σε κάνει παρθένο!

λίγο κανά παιχνιδάκι, λίγο facebook, λίγο bou, λίγο κανά σαιτ με νέα, λίγο κανά ποκεράκι, λίγο κανά live στοιχηματάκι, λίγο κανά chataki ή κανά skype με φίλους κλπ,
και το 24 ωρο σε λίγο δε θα φτάνει...

:grin: :grin:  :grin:

υ.γ. το καλύτερο game ever πιστεύω είναι το EVE-ONLINE απλά δεν είναι browser και είναι και με συνδρομή

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
λίγο κανά παιχνιδάκι, λίγο facebook, λίγο bou, λίγο κανά σαιτ με νέα, λίγο κανά ποκεράκι, λίγο κανά live στοιχηματάκι, λίγο κανά chataki ή κανά skype με φίλους κλπ,
και το 24 ωρο σε λίγο δε θα φτάνει...

:grin: :grin:  :grin:

υ.γ. το καλύτερο game ever πιστεύω είναι το EVE-ONLINE απλά δεν είναι browser και είναι και με συνδρομή

Απ' όλα αυτά που είπες μόνο bou, skype και κανα browser με παρέα για να περνάει η ώρα!Απ' τα υπόλοιπα τίποτα, ούτε καν facebook δεν έχω!
Βέβαια δεν ξέρω και από χορό οπότε λογικό είναι να υπάρχει καχυποψία με το αν  είμαι ή δεν είμαι παρθένος....:cheesy:
Τι λέει φίλε μου?Καιρό έχουμε να τα πούμε!

Επισκέπτης
Απ' όλα αυτά που είπες μόνο bou, skype και κανα browser με παρέα για να περνάει η ώρα!Απ' τα υπόλοιπα τίποτα, ούτε καν facebook δεν έχω!
Βέβαια δεν ξέρω και από χορό οπότε λογικό είναι να υπάρχει καχυποψία με το αν  είμαι ή δεν είμαι παρθένος....:cheesy:
Τι λέει φίλε μου?Καιρό έχουμε να τα πούμε!

εδώ τύπε σταθεροί στις επάλξεις του μπου, στον αειθαλή πόλεμο μεταξύ ανδρών και γυναικών με τις πουτάνες να διασπούν το μέτωπο των γυναικών  :rockon: :rockon: :rockon: και να μας χαρίζουν εύκολη εισβολή στα μετόπισθεν του εχθρού  :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εδώ τύπε σταθεροί στις επάλξεις του μπου, στον αειθαλή πόλεμο μεταξύ ανδρών και γυναικών με τις πουτάνες να διασπούν το μέτωπο των γυναικών  :rockon: :rockon: :rockon: και να μας χαρίζουν εύκολη εισβολή στα μετόπισθεν του εχθρού  :dancing: :dancing: :dancing:

Σωστό σε βρίσκω!Εγώ περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να βγω για κανα ποτό γιατί έχω πήξει!!!!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Παρέα για αρχή, έχει κάτι αγώνες enduro εδώ, μετά λίγο με το πρόσωπο και μετά οτι προκύψει!

Έλα μωρέ φίλοι και μαλακίες, κάτσε 'δω να σου πρηστούν τα μάτια και να ζήσεις αξέχαστο σαββατόβραδο!  :rockon:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ένα-ένα μας τα λες  :grin:

ελλεηνίδα τύπε; η είναι ξεχωριστή από τις άλλες;  :rockon:

Αθήνα μένεις; όταν λες enduro;  :think:

Ελλε(η)νίδα τύπε, αλλά κάπως βελτιωμένη έκδοση....ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!Θα δείξει!
Δες το link πιο πάνω....

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έλα μωρέ φίλοι και μαλακίες, κάτσε 'δω να σου πρηστούν τα μάτια και να ζήσεις αξέχαστο σαββατόβραδο!  :rockon:

Να έπαιζαν αφραγκίες να καθόμουν όπως έχω κάνει και άλλες φορές, αλλιώς μπαααααα!

Επισκέπτης
Ελλε(η)νίδα τύπε, αλλά κάπως βελτιωμένη έκδοση....ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!Θα δείξει!
Δες το link πιο πάνω....

είναι 22:45 ρε τύπε, πότε θα βγεις με τους φίλους και πότε θα δεις μετά το πρόσωπο;  :think:

ελπίζω μην είσαι σαν κάποιον άλλον που τις έβαζε να του κάνουν το αγαπημένο φαγητό
μετά τις 23:00 :S

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
είναι 22:45 ρε τύπε, πότε θα βγεις με τους φίλους και πότε θα δεις μετά το πρόσωπο;  :think:

ελπίζω μην είσαι σαν κάποιον άλλον που τις έβαζε να του κάνουν το αγαπημένο φαγητό
μετά τις 23:00 :S

Χαχαχαχαχαχα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι, ήδη περιμένω φίλο να έρθει να με πάρει!Άλλωστε πιο νωρίς δεν έχει κόσμο έξω, δεν είμαστε Αθήνα εδώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom