Έχεις δίκιο σ αυτό που λες,είναι ένα ρίσκο που άλλοι το παίρνουν άλλοι όχι. Απλά μου φαίνεται απίθανο να βγάλεις σωστη γυναίκα μέσα από τυφλό τσατ και υποθέτω θα παίζει και φουλ ψέμμα(όχι ότι στα άλλα που δεν είναι blind δε παίζουν αυτά). Ίσως να κάνω λάθος και εδώ δε ξέρω δεν έχω δοκιμάσει κάτι τετοιοαμα εισαι παντρεμενος τι θα κανεις? θα πετας φατσα σου δημοσια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Blind Chat
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 179312
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Εχει γυναικες αλλα εχει πολλες λουγκρες που μπαινουν ως γυναικες. Εχω καυλαντισει, εχω μιλησει στο τηλεφωνο, εχω βγει κι εχω πηδηξει και μια ψοφια. Προσοχη γίνεται εξάρτηση, εννοω οτι θα μπαινεις ολη την ωρα επειδη εχεις πληρωσει με την προσδοκια να γνωρισεις καποια. Δυστυχως εχει πολλες χοντρες κι αρκετες με ψυχολογικα η ψυχιατρικα προβληματα. Οι γκομενες μπαινουν τσαμπα κι εχει αναμονη μεχρι να μιλησεις. Επιπλεον οι πιο πολλες ψαχνουν μονο την επιβεβαιωση και σου τρωνε τον χρονο. Τηλεφωνο αμεσα παιδια κι επιδιωξη για γνωριμια εξω. Αν σου το αναβαλει απλα τρωει τον χρονο και τα χρηματα σου.
Κατα την γνωμη μου αξιζει μονο η συνδρομη των 5 € για τρεις ημερες και μετα διαλειμμα!
Κατα την γνωμη μου αξιζει μονο η συνδρομη των 5 € για τρεις ημερες και μετα διαλειμμα!
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Ψεμμα παίζει παντού στον ενα ή στον άλλο βαθμό. Το πλεονέκτημα σε σχέση με αλλες πλατφόρμες είναι οτι μαζεύει πολλες γυναίκες με όρεξη για πολλά απο γνωριμία και καβλοκουβέντα μέχρι συναντήσεις. Θέλει χρόνο και τροπο αλλα περι ορέξεως…
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Πως λέγεται η σελίδα;
Κάποιο λινκ;
Blindchat: Chat στα τυφλά - Το καλύτερο ελληνικό chat
Το καλύτερο ελληνικό Chat. Συνομιλήστε ανώνυμα με άλλους Έλληνες σε ένα chat στα τυφλά!
blindchat.gr
joadouk
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ!Blindchat: Chat στα τυφλά - Το καλύτερο ελληνικό chat
Το καλύτερο ελληνικό Chat. Συνομιλήστε ανώνυμα με άλλους Έλληνες σε ένα chat στα τυφλά!blindchat.gr
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Χάσιμο χρόνου καθαρά , 1 στο δις αν σου κάτσει κάποια και αυτή μπάζο ….. τέλος τα πουτανακια που γαμιοντουσαν για μια βόλτα με το αμάξι και για να δειχτούν πως έχουν γκόμενο κτλ …. Πέρα από αυτό η λειτουργία του βλιντ τσατ είναι καθαρά για να σου τραβάν χρήματαΠοια η γνώμη των μελών του bou για το συνδρομητικό blind chat, αξίζει, έχει φάει κανεις τίποτα καλό ή είναι χάσιμο χρόνοι;
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
Εισαι γυναίκα;Εμενα σαν γυναικα μου βρηκε αρσενικο αμεσως και μαλιστα τζαμπα!
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Εντάξει για εσας τις γυναίκες πρέπει να είναι παράδεισος με τόση προσφορά ανδρών. Αρκεί να είστε αποφασισμένες να επιλέξετε κάποια στιγμή.Εμενα σαν γυναικα μου βρηκε αρσενικο αμεσως και μαλιστα τζαμπα!
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.777
- Πόντοι
- 456
αποφασισμενη γυναικα για σεξ, ειναι το ευκολοτερο πραγμα του κοσμου. για αυτο συνεχεια μας διαλεγουν. Νομος της ζωης που δεν εχει αλλαξει ως σημερα.Εντάξει για εσας τις γυναίκες πρέπει να είναι παράδεισος με τόση προσφορά ανδρών. Αρκεί να είστε αποφασισμένες να επιλέξετε κάποια στιγμή.
Διαγραμμένο μέλος 218577
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2022
- Like
- 735
- Πόντοι
- 81
Φίλοι μου χρησιμοποιώ την εφαρμογή από το Σεπτέμβριο...
Έχω φάει ήδη 3 μουνακια ( ένα πολύ καλό, ένα μέτριο και ένα καλικαντζαρι)
Έχει ψωμί αλλά θέλει υπομονή...
Έχει και δροσερούς, Έχει και τύπισσες που απλά καυλαντιζουν...
Τώρα με τον covid καλή φάση είναι...
Αυτά από εμένα...
Έχω φάει ήδη 3 μουνακια ( ένα πολύ καλό, ένα μέτριο και ένα καλικαντζαρι)
Έχει ψωμί αλλά θέλει υπομονή...
Έχει και δροσερούς, Έχει και τύπισσες που απλά καυλαντιζουν...
Τώρα με τον covid καλή φάση είναι...
Αυτά από εμένα...
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.777
- Πόντοι
- 456
να τονισω επισης οτι πρεπει να ειμαστε σοβαροι για να υπαρξει κλιμα εμπιστοσυνης. μια γυναικα αισθανεται συχνα πολυ ανασφαλης μεχρι να συναντησει εναν εντελως αγνωστο ανδρα.
Διαγραμμένο μέλος 218577
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2022
- Like
- 735
- Πόντοι
- 81
Συμφωνώ απόλυτα...αυτό είναι το σημαντικότερο.να τονισω επισης οτι πρεπει να ειμαστε σοβαροι για να υπαρξει κλιμα εμπιστοσυνης. μια γυναικα αισθανεται συχνα πολυ ανασφαλης μεχρι να συναντησει εναν εντελως αγνωστο ανδρα.
Αν αισθανθεί ασφάλεια όλα έχουν πάρει το δρόμο τους
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
Να ξαναζωντανεψω το νημα αυτο