loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μουν!!!!παραδεξου το!!!ΔΩΣΤΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μουν!!!!παραδεξου το!!!ΔΩΣΤΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγω το εκανα λεμε ξεκολλατεΔΩΣΤΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θα ήθελα πολυ να σε γνωρίσω κουκλάρα μου...μην κοιτάς που γράφω στο θέμα με τις ελλεηνίδες...μαλακίες...εμένα πάντα μου άρεσαν οι ελληνίδες...θα μπορούσαμε να βγούμε για 1 ποτό...για φαγητό...για καφέ...ότι θές...δώσμου το μαιλ σου να στείλω και φωτό μου...δεν ψάχνομαι για σχέσεις μίας βραδιάς...αλλά για σοβαρή σχέση...περιμένω απάντηση...με αγωνία!!!
μουν!!!!παραδεξου το!!!
Μωρή λούγκρα σου το είπε εσένα με π.μ. και μας το παίζεις και μάγκας τώρα????εγω το εκανα λεμε ξεκολλατε
βαζω την φιλια μου πανω απ'ολα και ας ρεζιλευτω
Εσύ δεν θα ήσουν έκπληξη...1.05 σε δίνανε οι ξένοι bookΩχ λες να'μαι εγώ ο παπάρας; Και τι μου απάντησες;;;
εγω φταιω που παω να σε σωσωΜωρή λούγκρα σου το είπε εσένα με π.μ. και μας το παίζεις και μάγκας τώρα????
Δεν μας πείθεις λαμόγιο...
Εσύ δεν θα ήσουν έκπληξη...1.05 σε δίνανε οι ξένοι book
Aσε τα πούστικα σε μένα Λούσυ...δεν πιάνουν...εγω φταιω που παω να σε σωσω
προκειμενου να τον χωσεις λες και ψεμματα στις γυναικεςAσε τα πούστικα σε μένα Λούσυ...δεν πιάνουν...
Λες ένας παντρεμμένος με 2 παιδιά να ψάχνει για σοβαρή σχέση???
Σιγά ρε Σιανίδη!προκειμενου να τον χωσεις λες και ψεμματα στις γυναικες
κατι τυποι σαν και σενα εχουν κανει τα αθωα αυτα πλασματα να ειναι επιφυλακτικες με ολους τους αντρες ακομα και με εμας τους καλους
Καλά...δείτε και μόνοι σας....
προκειμενου να τον χωσεις λες και ψεμματα στις γυναικες
κατι τυποι σαν και σενα εχουν κανει τα αθωα αυτα πλασματα να ειναι επιφυλακτικες με ολους τους αντρες ακομα και με [size=18pt]εμας τους καλους[/size]
Καλά...δείτε και μόνοι σας....