Εγώ σκέφτομαι τον πατέρα του που μοίραζε πούρα όταν γεννήθηκε και φώναζε "αγόρι, αγόρι είναι"
αχαχαχαχαχαχα
Εγώ σκέφτομαι τον πατέρα του που μοίραζε πούρα όταν γεννήθηκε και φώναζε "αγόρι, αγόρι είναι"
Χάθηκε τώρα τελευταία γιατί γέννησε!
μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυν :-*Κοπέλα είπα όχι κοπέλι (ο Θεός να τον κάνει)!!!
Τώρα στοχεύει αλλού!ΚΩΛΟπαιδο;;; Συμπληρώνεται η... κάβα σιγά σιγά...
Κανείς δεν έστειλε τίποτα, πλάκα έκανε ο μπακ!Ρε μαλάκες κουτσομπόληδες - μπερδεύτηκα.
Στη Λίλα ή στη μουνίτσα το έστειλε το μήνυμα το ατομάκι?
μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυν :-*
εισαι καργα ηλιθιοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι γελιοοοοοοοο!!!!!!!!!Σε σένα έλαχε ο κλήρος λοιπόν...
Αφουγκράσου τον χτύπο της καρδιάς μου και κράτα αυτά τα λόγια ωσάν φυλαχτό...
Λουκρητία,
Θα ήθελα πολυ να σε γνωρίσω κουκλάρα μου...μην κοιτάς που γράφω στο θέμα με τις ελλεηνίδες...μαλακίες...εμένα πάντα μου άρεσαν οι ελληνίδες...θα μπορούσαμε να βγούμε για 1 ποτό...για φαγητό...για καφέ...ότι θές...δώσμου το μαιλ σου να στείλω και φωτό μου...δεν ψάχνομαι για σχέσεις μίας βραδιάς...αλλά για σοβαρή σχέση...περιμένω απάντηση...με αγωνία!!!
[size=15pt]Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.[/size]
εισαι καργα ηλιθιοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι γελιοοοοοοοο!!!!!!!!!
μουν...
τετοια μου λες κ με κρατας ατιμο!!!!!!!Τσιρτσιναμπίνααααα :-* :-* :-* :-* :-*
Χύστρια...τετοια μου λες κ με κρατας ατιμο!!!!!!!
Α ΟΚ - ε ρε κολοβάρα που πέφτει εδώ μέσα....Κανείς δεν έστειλε τίποτα, πλάκα έκανε ο μπακ!
σας παρακαλω δε θα θελα....Χύστρια...
Κανείς δεν έστειλε τίποτα, πλάκα έκανε ο μπακ!
μιλ μερσί μαντάμ......θα ανταποδώσω πάραυτα.....Εμενα ο ταλος παντως μου στελνει προστυχα ερωτικα και σεξουαλικα πριβε μηνυματα τα οποια εχω στην κατοχη μου......αλλα δεν τον κραζω γιατι ο ταλος ειναι και πολυ σεξουαλας και μπηχτης και επισης γαμω τα γκομενακια
Γαμώ τα γκομενάκια ο ταλος?Εμενα ο ταλος παντως μου στελνει προστυχα ερωτικα και σεξουαλικα πριβε μηνυματα τα οποια εχω στην κατοχη μου......αλλα δεν τον κραζω γιατι ο ταλος ειναι και πολυ σεξουαλας και μπηχτης και επισης γαμω τα γκομενακια