'οποιος ξαναχρησιμοποιήσει το νίκ μου για να γράψει μαλάκίες ..θα τον γαμήσω.......και μετά θα θέλει κι άλλο......άντε ρε όργια......σας δουλεύει ο μπάκ.......πιαστε τον και ρίξτε του ένα........
εγώ είμαι καλό παιδί ρε...
'οποιος ξαναχρησιμοποιήσει το νίκ μου για να γράψει μαλάκίες ..θα τον γαμήσω.......και μετά θα θέλει κι άλλο......άντε ρε όργια......σας δουλεύει ο μπάκ.......πιαστε τον και ρίξτε του ένα........
Γαμώ τα γκομενάκια ο ταλος?
Το ήξερα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτόν!
Όλο λόγια είσαι!ταρατσαααααααααααα..........σέσκισα ρεεεεεεεεεεεεεε.........................
Όλο λόγια είσαι!
Με 5ποντο εργαλείο δεν γίνεται δουλειά!οχι αληθεια λεει για δες αλλη μια τις ραφες σου ματωσανε μηπως?
Με 5ποντο εργαλείο δεν γίνεται δουλειά!
Μην κοιτάς εσύ που ήσουν απεγνωσμένη!
νομιζω οτι θα στραφω στην εκκλησια μετα απο αυτην την αποκαλυπτικη και ολοκληρωτικη εμπειρια.....
όχι χαρώ το όχι!!!
εχω παρει την αποφαση μου........σαν την αντζυ σαμιου και εγω θα στραφω στο θεο και θα περασω την υπολοιπη μου ζωη προσευχομενη και ευγνωμων στο υπερτατο Ον που με αξιωσε να εχω μια τετοια εμπειρια με ενα τετοιο ΟΝ
όχι χαρώ το όχι!!!
μπαιτ σε ζηλευω..
νιωθω πραγματικα λιγη που ΚΑΝΕΝΑΣ μεχρι τωρα δεν με εκανε να νιωσω ετσι......
εγω βεβαια ειμαι η μουνιτσα........αλλα καλα κανεις και ζηλευεις την ατυχησασα και αποχωρησασα φιλοναδα μου γιατι της αξιζει.........μπαιτ φορ βαις πρεζιντενττττττττττττττττττττ
Kι όμως δεν θα το πιστέψεις αλλά δεν τα μπέρδεψες.καλα ε!!!!!! δεν παω καλα!!!!! το διορθωσα....
καλα ε!!!!!! δεν παω καλα!!!!! το διορθωσα....
Kι όμως δεν θα το πιστέψεις αλλά δεν τα μπέρδεψες.
Οι δυο τους είναι ένα και το αυτό πρόσωπο.
ωραια.....βλεπω διορθωσες και το "δοιρθωσα"......καλα πας.....χαχαχαχαχαχα
χρειαζομαι κι εγω εναν να με κανει να δω αστερια γτ δεν παω καλα....
μπορεις βεβαια να κανεις και κανα μαθημα τυφλου συστηματος πληκτρολογησης αλλα ΝΑΙ θα προτιμουσα τη δικη σου λυση ομολογω
ΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ