Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 688
  • Εμφανίσεις 37K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Για τη φορολογια, αν έχεις κέρδη, δε χρειάζεται να τα μεταφέρεις σε ελληνικη τράπεζα.. Βγάζεις κάρτα binance και κάνεις πληρωμές και αναλήψεις από εκεί

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Για τη φορολογια, αν έχεις κέρδη, δε χρειάζεται να τα μεταφέρεις σε ελληνικη τράπεζα.. Βγάζεις κάρτα binance και κάνεις πληρωμές και αναλήψεις από εκεί
ολα αυτα τα ανταλλακτηρια πλεον εχουν τις δικες τους καρτες...ποιος τις χεζει τις ελληνικες τραπεζες??

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΡΟΛΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΘΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΦΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΘΕΣ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ !!!
Αν έχεις μεγάλα κέρδη ας τα δηλώσεις τότε να είσαι ήσυχος .. Αν πάλι δε θες να δώσεις στην εφορία, υπάρχουν τρόποι κ παλι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ SEC (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ IRS ( ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ - ΣΔΟΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ !!! ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΚΙΝΗΤΟ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ !!!!
οχι η binance ομως

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω αν θελω τωρα πχ να στειλω στη binance μια 60ρα..θα φτιαξω 10 λογαριασμους και θα τα στειλω ετσι...αντε να με βρουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ΠΡΟΣΕΧΕ !! ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ !!!!!
και 5 -5 αν στειλεις μεσω ελληνικων τραπεζων δε σου λενε κατι...αλλα εχω και τραπεζες εξωτερικου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΘΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΛΠ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΕΥ ΜΙΣΘΟΥ !! ... Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!
πηγαινε βγαλε μια 500ρα και αγορασε το...τι εννοεις δε καταλαβαινω?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Αν μιλάμε για μεγάλα κέρδη καλό είναι να δηλώνονται.. Για μικρά όμως κανείς αγορές από κάρτα binance και βάζεις κ λίγα σε revolut, wise.. Τα σπας δηλ από δω κι από εκεί.. Μεγάλα ποσά Κλάιν ας πάρει και η εφορία το 15% για να μπορέσεις να κάνεις κάποια αγορά μετά εδώ αν θελήσεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν μιλάμε για μεγάλα κέρδη καλό είναι να δηλώνονται.. Για μικρά όμως κανείς αγορές από κάρτα binance και βάζεις κ λίγα σε revolut, wise.. Τα σπας δηλ από δω κι από εκεί.. Μεγάλα ποσά Κλάιν ας πάρει και η εφορία το 15% για να μπορέσεις να κάνεις κάποια αγορά μετά εδώ αν θελήσεις
τυπε δε χρειάζεται,μονο αν θες να κανεις μια μεγαλη αγορα αλλα για πολλα λεφτα που δινουν καλο επιτοκιο στη binance,γιατι να τα βγαλω? τα κανω staking

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Πρέπει να έχει κάποιος μια προσωπικη γνώση της κατάστασης πριν ασχοληθεί με όλα αυτά. Το ότι είναι χρηματιστήριο δε σημαίνει ότι κρυβεται και απάτη από πισω. Εχω φίλους που ασχολούνται με btc και ακουνε μόνο άλλους. Δεν έχει σημασία αν θα βγουν κερδισμένοι η χαμένοι αλλά το όλο mindset το να ακους μόνο "ειδικους" είναι τελείως λάθος. Υπάρχει όμως πολυ απάτη γυρω απο ολα αυτα ειδικά τα κρυπτοκρυπτο, μόνο τους χάκερς δηλ αν βάλεις που κάνουν χρυσές δουλειές αλλά γενικά θελει πολυ προσοχή.
Μακαρι να βγεις κερδισμενος οπως και ολοι, κανω ενα συσχετισμο με το χρηματιστηριο για να δειξω οτι πρεπει να ξερουμε ενα αντικειμενο πριν τοποθετησουμε χρηματα . Αν τα ξερεις και μελετας μονο τοτε πρεπει να τοποθετεισαι κατ εμε , δεν εχει να κανει με απατη . Οσο για τους ειδικους εννοειται πρεπει να ακους αλλα πρεπει να χεις μελετησει για να χεις και προσωπικη αποψη ειτε αυτο ειναι forex ειτε btc ειτε μετοχες ειτε οποιδηποτε επενδυτικο προιον
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΘΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΛΠ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΕΥ ΜΙΣΘΟΥ !! ... Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!
Με τις δυο εισαγωμενες πλατφορμες , η 1η απο το 17 δε μενει τιποτα κρυφο , ελαχιστες χωρες δε συμμετεχουν πλεον . Ολες οι συμμετεχουσες χωρες ζητανε ( μεχρι και στα revolut ξεκινησαν να ζητανε εχω ακουσει ) το αφμ της χωρας της φορολογικης εδρας , ακομα και τα τελευταια φορολογικα καταφυγια πεφτουν σιγα σιγα. Καλα κανεις και τα δηλωνεις για να χεις ποθεν εσχες , βαρος δινεται σε πιο μεγαλα ποσα βεβαια , δε νομιζω να ασχολουνται με τη μαριδα ακομα τουλαχιστον

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
τυπε δε χρειάζεται,μονο αν θες να κανεις μια μεγαλη αγορα αλλα για πολλα λεφτα που δινουν καλο επιτοκιο στη binance,γιατι να τα βγαλω? τα κανω staking
Και staking εννοείται αλλά μπορεί να θες να κάνεις μια αγορά κάποια στιγμή..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Μια άλλη επιλογή είναι η wise την οποία δεν την έχω ψάξει ακόμα αλλά δε ζητάει ΑΦΜ κτλ μου είπανε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μακαρι να βγεις κερδισμενος οπως και ολοι, κανω ενα συσχετισμο με το χρηματιστηριο για να δειξω οτι πρεπει να ξερουμε ενα αντικειμενο πριν τοποθετησουμε χρηματα . Αν τα ξερεις και μελετας μονο τοτε πρεπει να τοποθετεισαι κατ εμε , δεν εχει να κανει με απατη . Οσο για τους ειδικους εννοειται πρεπει να ακους αλλα πρεπει να χεις μελετησει για να χεις και προσωπικη αποψη ειτε αυτο ειναι forex ειτε btc ειτε μετοχες ειτε οποιδηποτε επενδυτικο προιον

Με τις δυο εισαγωμενες πλατφορμες , η 1η απο το 17 δε μενει τιποτα κρυφο , ελαχιστες χωρες δε συμμετεχουν πλεον . Ολες οι συμμετεχουσες χωρες ζητανε ( μεχρι και στα revolut ξεκινησαν να ζητανε εχω ακουσει ) το αφμ της χωρας της φορολογικης εδρας , ακομα και τα τελευταια φορολογικα καταφυγια πεφτουν σιγα σιγα. Καλα κανεις και τα δηλωνεις για να χεις ποθεν εσχες , βαρος δινεται σε πιο μεγαλα ποσα βεβαια , δε νομιζω να ασχολουνται με τη μαριδα ακομα τουλαχιστον
δεν μου ζητησαν αφμ για τη revolut αλλα η binance ναι

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Κάποια στιγμή θα συνεργάστουν τα ανταλλακτήρια με τις κυβερνήσεις είναι θέμα χρόνου.. Αλλα πάλι θα βρίσκονται τρόποι να κρύβεις κέρδη αν θες

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
δεν μου ζητησαν αφμ για τη revolut αλλα η binance ναι

Θεμα χρονου ειναι . Μολις μπαινει μια χωρα στη πλατφορμα στις ετησιες επικαιροποιησεις στοιχειων ειναι υποχρεωμενη η τραπεζα να ζηταει το αφμ

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ 2024 ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΧΟΣ EVERYWHERE ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ !!!!!!
Κάτσε να βγάλουμε κέρδος, εγώ δε ξέρω αν έχω βγάλει η αν είμαι μειων.. Έχω χάσει τη μπάλα με τι έχω βάλει κτλ

Δηλαδή αν πάρω ένα crypto πχ το Εθεριουμ και βγαλω κέρδος και σε ένα άλλο πχ το Solana χάσω το 50% της επένδυσης.. Πως θα δηλωσω τι? Συνολικά στο πορτοφόλιο μου αν έχω κέρδος πρέπει να δηλωθούν?

Αν βγάλω 10χιλ σε ελληνικη τράπεζα από τη binance αλλά έχω βάλει 20χιλιαρικα στη binance μέσα, πως προκύπτει κερδος? Θα πρέπει να ξέρουν στην εφορία τι έχεις βάλει κιόλας στο ανταλλακτηριο, όχι ότι βγάζεις σε ελληνικη τράπεζα πάει να πει είναι από κέρδος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom