Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 688
  • Εμφανίσεις 37K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Το Shiba ναι είναι meme αλλά έχει καλές προοπτικες... Άστο μην το πιάνεις γιατί είναι πονεμένη ιστορία. είδα το σήμα αλλά δε μπήκα ο μαλακας
Πέφτει πολύ διαφήμιση στο Σίμπα.. άμα δεν ξέρει κάποιος μπορεί να την πατήσει..
Εγώ φίλε μου μπήκα.. σε καλό σημείο έβγαλα τα μισά κ τα άλλα τα έχω αφήσει να παίζουν.. όπου κ να πάει από το Σίμπα πάντα κερδισμένος θα είμαι..
Θέλει να ασχολείσαι.. δεν θα ανεβαίνουν ολα συνέχεια..

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Για πείτε κάνα crypto με προοπτική καλής άνοδου που πιστεύετε στο επόμενο bull run?
Kαι εγω μολις πριν κανα μηνα εχω αρχησει και ασχολουμε με κρυπτο. Δεν θελω ομως να επενδυσω μεγαλο κεφαλαιο οποτε εχω την εξης τακτικη.... κανω mining σε ενα παλιο κινητο που εχω και μαζευω 2 litecoin ανα τριμηνο (210 ευρω περιπου) και θα καταθεσω και 100 ευρω σε binance για να παρω 50 δολλαριο το entry bonus και μετα ανα 3 μηνες θα καταθετω 2 litecoin binance εαν το συνδυασεις και με την λειτουργια autopilot τοτε χωρις μεγαλο ρισκο θα εχει κονομησει καποιο ποσο σε μια πενταετια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά τέλη 2024 έχει ψηφιστεί νόμος ότι όλα τα χρηματιστήρια κρυπτονομίσματα πρέπει να κάνουν πιστοποίηση οι πελάτες τους υποχρεωτικά !! ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ ΑΥΤΟ !! ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ !! Ηλεκτρονικός κλοιός της ΑΑΔΕ στα εισοδήματα εξωτερικού
τι εννοεις οχι ολα τα λεφτα σε ενα σημειο? εννοεις οχι ολα στην binance πχ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πέφτει πολύ διαφήμιση στο Σίμπα.. άμα δεν ξέρει κάποιος μπορεί να την πατήσει..
Εγώ φίλε μου μπήκα.. σε καλό σημείο έβγαλα τα μισά κ τα άλλα τα έχω αφήσει να παίζουν.. όπου κ να πάει από το Σίμπα πάντα κερδισμένος θα είμαι..
Θέλει να ασχολείσαι.. δεν θα ανεβαίνουν ολα συνέχεια..
θα σου δειξω κατι και ας μη πολυ καταλάβεις...εγω το shiba το εμαθα απο εναν τικ τοκερ που παρακολουθουσα.Γενικως ειναι καλο οταν βλεπεις πολλους τικ τοκερς μαζι να ασχολουνται με ενα νομισμα,ετσι και γω μπηκα να δω τι στο διαολο παιζει με δαυτο...και απλα το κοιτουσα,δεν σκοπευα να μπω..μεχρι που ειδα εκεινο το σημα..(αλλα επειδη ακριβως ηταν shitcoin δεν μπηκα ο μαλακας)
1650845555969.png

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436
ΠΡΟΣΕΧΕ ... ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ + ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΕΛΗ 2024 !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΝΑΙΙ
θες να πεις οτι η ελληνικη εφορεια που λειτουργει ακομα με τερασtια κεταπια θα εχει AI?

και αμα ειναι να παιξει με μετοχες γιατι να παιζει με ελληνικο χρηματιστηριο και οχι με αμερικανικο?γενικα με μετοχες εχει νοημα μονο αμα εχεις αρκετα μεγαλα ποσα και θες μια σταθερότητα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Η windmedia Πολωνίας που λεγαμε.. Βάρεσε κανόνι.. Αντε κ στην ελληνική και θα κλάψει κόσμος κ κοσμακις.. 7000 μελή μέχρι τώρα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
θα σου δειξω κατι και ας μη πολυ καταλάβεις...εγω το shiba το εμαθα απο εναν τικ τοκερ που παρακολουθουσα.Γενικως ειναι καλο οταν βλεπεις πολλους τικ τοκερς μαζι να ασχολουνται με ενα νομισμα,ετσι και γω μπηκα να δω τι στο διαολο παιζει με δαυτο...και απλα το κοιτουσα,δεν σκοπευα να μπω..μεχρι που ειδα εκεινο το σημα..(αλλα επειδη ακριβως ηταν shitcoin δεν μπηκα ο μαλακας)
1650845555969.png
Αν καταλαβαίνω καλά αυτό που περιγράφεις έγινε κάπου Σεπτέμβρη-Οκτώβρη;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
γενικως οτν βλεπεις σταθερη ροη σε ενα νομισμα αλλα κανει ενα ξαφνικο μπαμ πανω η κατω και σπαει την μεσαια σε αυτον τον δεικτη,ειναι strong signal.αλλα απο τα 1d time frame και πανω

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Εντάξει εσύ παίζει ψηλά.. 5 χιλιάρικα για πέταμα δεν έχω..
Γιατί έτσι τα θεώρησα το Μάιο πέρσι που μπήκα.. πολύ πριν στηθεί αυτό το πανηγυρακι γύρω από το Σίμπα..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εντάξει εσύ παίζει ψηλά.. 5 χιλιάρικα για πέταμα δεν έχω..
Γιατί έτσι τα θεώρησα το Μάιο πέρσι που μπήκα.. πολύ πριν στηθεί αυτό το πανηγυρακι γύρω από το Σίμπα..
μα ετσι σκεφτηκα και γω, οτι δεν τα εχω για πεταμα και δε μπηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom