Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
sundboxCardano δεν έχω άλλα πολλοί το πιστεύουν ακόμα κ ομως. Εχω πολλά άλλα όμως π.χ. Solana, Ethereum, Terra, Bnb κα
Το decentraland μαλακια λες ε? Άκουγα για το μέλλον του Metaverse κ πήρα κ από αυτό.. Γιατι εσυ τι έχεις?
Και sandbox έχω λίγα και GALAsundbox
HNTΚαι sandbox έχω λίγα και GALA
Όσοι θέλετε να γραφτείτε στην Binance κάντε το μέσω του παρακάτω λινκ και κερδιστε referral bonus έως $100 και έκπτωση στα trading fees:
Δε θα ξανασχοληθω με trading κρυπτονομισματων. Μόνο staking σε stablecoins από δω και πέρα. Μικρότερη απόδοση, αλλά μηδαμινό ρίσκο.Τσιμπήσα μερικά Terra Luna σήμερα σε τιμή ευκαιρίας τυπε
BTC, ETH, SOL καρφωτόCardano δεν έχω άλλα πολλοί το πιστεύουν ακόμα κ ομως. Εχω πολλά άλλα όμως π.χ. Solana, Ethereum, Terra, Bnb κα
Το decentraland μαλακια λες ε? Άκουγα για το μέλλον του Metaverse κ πήρα κ από αυτό.. Γιατι εσυ τι έχεις?
Δες τιμή Terra Luna αυτή τη στιγμή.. Μπες σε ένα χρονο πάλι να δεις πόσο θα έχει θα χτυπας το κεφάλι σου δε μπήκεςBTC, ETH, SOL καρφωτό
Να το ψάξω, πολύ λίγο το έχω δει. Σε ευχαριστωΔες τιμή Terra Luna αυτή τη στιγμή.. Μπες σε ένα χρονο πάλι να δεις πόσο θα έχει θα χτυπας το κεφάλι σου δε μπήκες
HNT,ETH,SOL...μπορει και btcBTC, ETH, SOL καρφωτό
μην μπεις ακομα αστο να πιασει πατοΔες τιμή Terra Luna αυτή τη στιγμή.. Μπες σε ένα χρονο πάλι να δεις πόσο θα έχει θα χτυπας το κεφάλι σου δε μπήκες
εγω προς το παρον ψαχνω τροπους να φτιαχνω και να τα βαζω προς πωληση...ειχα μπει στο sandbox του metaverse καθομουν και εφτιαχνα ενα δρακο για βδομαδες και δεν με αφηνε να τον βαλω στο marketplace...τωρα κοιταζω το opensea αλλα εχει μεγαλες προμηθειες για να τα πουλησειςΜε NFT σχολείστε ;
μακρυα απο trading καποτε ειχα μπει για τα καλα μεσα στους δεικτες και επαιζα για χρονια (μονο αυτοι που τους φτιανουν βγαζουν,η αυτοματα συστηματα και τα πουλάνε στο MQL5)...μετα απο χρονια κατάλαβα οτι μονο πανω απο το 1day time frame μπορεις να παρεις στα σοβαρα την τεχνικη αναλυση.Δε θα ξανασχοληθω με trading κρυπτονομισματων. Μόνο staking σε stablecoins από δω και πέρα. Μικρότερη απόδοση, αλλά μηδαμινό ρίσκο.
Η προμήθεια εξαρτάτε απο τον δημιουργό. Ψάξε και το Magic Eden για SOL.εγω προς το παρον ψαχνω τροπους να φτιαχνω και να τα βαζω προς πωληση...ειχα μπει στο sandbox του metaverse καθομουν και εφτιαχνα ενα δρακο για βδομαδες και δεν με αφηνε να τον βαλω στο marketplace...τωρα κοιταζω το opensea αλλα εχει μεγαλες προμηθειες για να τα πουλησεις
Εκτός αν έχεις καλά μπότς. Εκεί βγάζεις πράμαμακρυα απο trading καποτε ειχα μπει για τα καλα μεσα στους δεικτες και επαιζα για χρονια (μονο αυτοι που τους φτιανουν βγαζουν,η αυτοματα συστηματα και τα πουλάνε στο MQL5)...μετα απο χρονια κατάλαβα οτι μονο πανω απο το 1day time frame μπορεις να παρεις στα σοβαρα την τεχνικη αναλυση.
πιο πολλα (και σιγουρα λεφτα) βγαζουν αυτοι που τα φτιάχνουνΗ προμήθεια εξαρτάτε απο τον δημιουργό. Ψάξε και το Magic Eden για SOL.
Έχει πρόξεκτς αξιότιμα <1000$. Εχω κάποια να σου προτείνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός αν έχεις καλά μπότς. Εκεί βγάζεις πράμα
πρεπει να αγορασω sol?Η προμήθεια εξαρτάτε απο τον δημιουργό. Ψάξε και το Magic Eden για SOL.
Έχει πρόξεκτς αξιότιμα <1000$. Εχω κάποια να σου προτείνω
Εκτός αν έχεις καλά μπότς. Εκεί βγάζεις πράμα
Αυτό είναι δεδομένοπιο πολλα (και σιγουρα λεφτα) βγαζουν αυτοι που τα φτιάχνουν
πρεπει να αγορασω sol?
Δεν πιστεύω στους δείκτες, υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες. Την κατάρρευση του Νοεμβρίου κανένας δείκτης δε την προέβλεψε, ενώ όλοι μιλούσαν για $100.000 για το BTC μέχρι τέλος του έτους.μακρυα απο trading καποτε ειχα μπει για τα καλα μεσα στους δεικτες και επαιζα για χρονια (μονο αυτοι που τους φτιανουν βγαζουν,η αυτοματα συστηματα και τα πουλάνε στο MQL5)...μετα απο χρονια κατάλαβα οτι μονο πανω απο το 1day time frame μπορεις να παρεις στα σοβαρα την τεχνικη αναλυση.