Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 708
  • Εμφανίσεις 39K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.272
Πόντοι
2.356
για να εχει αξια ενα πραγμα χρειαζεται προσφορα και ζητηση. για να συμβαινει αυτο σημαινει οτι υπαρχει αγοροπωλησια. αν το bitcoin σταματησει να "κινειται" ενα πουτσο μαλλιαρο θα παρουν ολοι...
Ρε τύπε, για να έχει φτάσει το BTC στα 100k, μάλλον υπάρχει προσφορά & ζήτηση. :think:

Γενικά, διαβάζω ότι η αγορά των cryptos έχει κεφαλαιοποίηση 3.3 τρις $.

Άρα, μάλλον εμείς που δεν επενδύσαμε νωρίς είμαστε τα μεγάλα θύματα και όχι αυτοί που έχουν γίνει τώρα εκατομμυριούχοι. :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.531
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε, για να έχει φτάσει το BTC στα 100k, μάλλον υπάρχει προσφορά & ζήτηση. :think:

Γενικά, διαβάζω ότι η αγορά των cryptos έχει κεφαλαιοποίηση 3.3 τρις $.

Άρα, μάλλον εμείς που δεν επενδύσαμε νωρίς είμαστε τα μεγάλα θύματα και όχι αυτοί που έχουν γίνει τώρα εκατομμυριούχοι. :confused:
ξανα λεω λοιπον οτι το να το κρατας δεν εχει αξια. αξια εχει το οτι γινεται αλισβερισι με αυτο... οποτε αναγκαστικα καποιος πουλαει και αγοραζει... αν κανενας δε το "μοχλευε" να το πουμε και ετσι θα ητα οπως το "Πι" που το εχουν ολοι στα κινητα τους αλλα δεν εχει καμια αγοραστικη δυναμη αφου δεν κανουν αλισβερισια με αυτο...

ποσα κρυπτο υπαρχουν?

ποσα απο αυτα ειναι γνωστα στην αγορα?

ποσα εχουν αξια?

ευκολες απαντησεις στα παραπανω...

ενα πραγμα δεν εχει αξια απλα και μονο επειδη το κρατας στην κατοχη σου πλην του χρυσου.

στην ουσια (καπιταλισμος) οσο πιο πολυ κρατας τα χρηματα σου ΑΚΙΝΗΤΑ. τοσο πιο πολυ χανουν την αξια τους γιατι πρεπει να τα "επενδυεις" ξανα στην αγορα...

κανενας δεν εγινε πλουσιος κρατωντας τις καταθεσεις του στην ακρη...

αν ολοι εξ αρχης λοιπον ειχαν το μπιτκοιν ετσι οπως θα ηθελες εσυ με ονειρο τα 0.04 λεπτα να γινουν 100.000 θα ειχαν παραμεινει 0.04 λεπτα η ακομη καλυτερα οπως το προηγουμενο μου παραδειγμα θα ειχαν μεινει οπως το "Πι"

πρεπει να καταλαβεις λοιπον οτι ολο αυτο ειχε ενα ολοκληρο μηχανισμο...

ασε που θα ειχατε χασει τους λογαριασμους σας με διαφορους μαγικους τροπους στην πορεια... οπως αρκετοι αλλοι...

εσυ σε καποιο σημειο της κουρσας θα μπεις και σε καποιο θα βγεις. και αυτο ειναι που ανεβαζει την αξια η την κατεβαζει...

μετοχες ειναι...

σημερα εχει 100.000 αλλα αν αυριο ΚΑΝΕΝΑΣ δε γουσταρει να το παρει απο σενα τα 100Κ θα γινουν ενας ωραιοτατος καπνος οπως ειχε γινει καποτε με τις ολλανδικες τουλιπες

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.272
Πόντοι
2.356
κανενας δεν εγινε πλουσιος κρατωντας τις καταθεσεις του στην ακρη...

αν ολοι εξ αρχης λοιπον ειχαν το μπιτκοιν ετσι οπως θα ηθελες εσυ με ονειρο τα 0.04 λεπτα να γινουν 100.000 θα ειχαν παραμεινει 0.04 λεπτα η ακομη καλυτερα οπως το προηγουμενο μου παραδειγμα θα ειχαν μεινει οπως το "Πι"
Δηλ ρε τύπε, μόνο όσοι κάνουν trading είναι κερδισμένοι; :think:

Όποιος είχε αγοράσει με 0.04, πάλι στα 0.04 είναι; Σοβαρά τώρα;

Δηλ εγώ που δεν μπήκα ποτέ, είμαι ο μάγκας της υπόθεσης, διότι θα ήμουν ίσα βάρκα ίσα νερά ή ακόμα χειρότερα θα είχα χάσει και όσα θα είχα βάλει; :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.566
Πόντοι
6.056
Έχεις δει φυσικά πρόσωπα στην ελλάδα εκατομμυρούχους από κρυπτονομίσματα ;;;;
Φυσικά πρόσωπα ... ελλάδα ... όχι τικτοκ !

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.272
Πόντοι
2.356
Έχεις δει φυσικά πρόσωπα στην ελλάδα εκατομμυρούχους από κρυπτονομίσματα ;;;;
Ούτε από τζόκερ έχω δει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν υπάρχουν;

Ξέρεις κανέναν που να κάνει διαφήμιση ότι έχει εκατομμύρια; :think:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.409
Πόντοι
4.587
ξανα λεω λοιπον οτι το να το κρατας δεν εχει αξια. αξια εχει το οτι γινεται αλισβερισι με αυτο... οποτε αναγκαστικα καποιος πουλαει και αγοραζει... αν κανενας δε το "μοχλευε" να το πουμε και ετσι θα ητα οπως το "Πι" που το εχουν ολοι στα κινητα τους αλλα δεν εχει καμια αγοραστικη δυναμη αφου δεν κανουν αλισβερισια με αυτο...
η αξια προσδιοριζεται απο την τιμη και η τιμη απο την προσφορα και την ζητηση..και εχει αξια η διακρατηση,φυσικα ειναι λογιστικη,αν δεν παντελονιασεις δεν εχει νοημα.οσο πιο πολυ η τιμη εκτινασεται, "γραφεις"υπεραξιες οποιοδηποτε asset κι αν ειναι αυτο ειτε ακινητα ειτε μετοχες ειτε χρυσος ειτε bitcoin.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.790
Πόντοι
2.816
Ούτε από τζόκερ έχω δει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν υπάρχουν;

Ξέρεις κανέναν που να κάνει διαφήμιση ότι έχει εκατομμύρια; :think:
Τύπε μου προσπαθείς να βάλεις μυαλό σε κομμουνιστές;
Έχει μια άποψη κ δεν την αλλάζει
Τσάμπα χάνεις το χρόνο σου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.531
Πόντοι
2.356
Δηλ ρε τύπε, μόνο όσοι κάνουν trading είναι κερδισμένοι; :think:

Όποιος είχε αγοράσει με 0.04, πάλι στα 0.04 είναι; Σοβαρά τώρα;

Δηλ εγώ που δεν μπήκα ποτέ, είμαι ο μάγκας της υπόθεσης, διότι θα ήμουν ίσα βάρκα ίσα νερά ή ακόμα χειρότερα θα είχα χάσει και όσα θα είχα βάλει; :2funny:
οχι δε καταλαβες απλα πως λειτουργει το συστημα. αν τα κρατουσαν ολοι ενα παπαρι θα επαιρναν ολοι μαζι...

εφοσον δεν υπαρχει κινηση στο νομισμα η τιμη δεν ανεβαινει.... αλλιως θα ανεβαιναν και τα αλλα κρυπτο τα οποια ολοι αγοραζουν με την ελπιδα οτι καποτε θα πανε στα 100Κ....

οποιος αγορασε στα 0.04 μπορει να πουλησε στα 0.05 η να πηρε 2 πιτσες η να πουλησε οταν πηγε ευρω και να 25πλασιασε τα χρηματα του....
γνωριζοντας τη διαδρομη του συγκεκριμενου χρηματος (δεν ειναι κρυφη) φανταζομαι μπορεις ευκολα να βρεις ποσοι ηταν "μαγκες" η απλα τα ξεχασαν και καναν ολοι οι υπολοιποι τη δουλεια για αυτους...

και μιλωντας πιο σοβαρα. θα τα ειχες πουλησει ολα πριν καν πιασουν 100 ευρω. να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες...

το εκ των υστερων και εκ του ασφαλους μονο υποθετικο σεναριο ειναι...

αν ειχες τα πραγματικα μπικικινια μεσα ( με σημαντικο ποσο και οχι περισσευματα που δε θα σε ενοιαζαν αν τα πεταξες στην αρχη του ) μια χαρα αγχος θα ειχες για την κερδοφορια σου...

αξιζει σημερα το ρισκο να παρεις στα 100 για να παει καποτε στα 200? για διπλασιασμο δηλαδη στην ουσια των χρηματων σου?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.531
Πόντοι
2.356
η αξια προσδιοριζεται απο την τιμη και η τιμη απο την προσφορα και την ζητηση..και εχει αξια η διακρατηση,φυσικα ειναι λογιστικη,αν δεν παντελονιασεις δεν εχει νοημα.οσο πιο πολυ η τιμη εκτινασεται, "γραφεις"υπεραξιες οποιοδηποτε asset κι αν ειναι αυτο ειτε ακινητα ειτε μετοχες ειτε χρυσος ειτε bitcoin.
σωστοτατος και μεσα στο νοημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom