στην αθήνα υπάρχουν αρκετα exchange points - ανταλλακτήρια και στην περιοχή βαλκανίων, βουλγαρια ρουμανια σερβια τουρκια β. κύπρο πολλά περισσότερα. στην τουρκια βαλανε χερι οι φορολογικές αρχες και αρκετοί είναι σήμερα φυλακή και άλλοι ζουν στα εμιράτα.έχουμε εδώ άτομα που ασχολούνται με κρυπτονομίσματα? άτομα που έχουν βγάλει έστω κάποια χρήματα ουσιαστικά? εδω και κάποιο διάστημα με έχουν βομβαρδίσει τηλεφωνικώς απο εταιρεία λεει ότι ειναι ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στην Αθήνα που συγχρόνως βγάζουν και το δικό τους κρυπτονόμισμα στη παγκόσμια αγορα κλπ κλπ...έχετε άποψη ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι ειναι πραγματικό αξιόπιστι και απο τα πρωτα στην αθήνα. επίσης στην πειραιώς στο κτίριο της πρωην ετβα στη συγγρου στο ισογειο εχει ατμ.Απατη .... Μακρια ...
Υπαρχουν ανταλλακτηρια με ΑΤΜ κανονικα χωρις να μπλεκεις με εταιριες.
Ειχα δει ενα στο Κουκακι πριν 3-4 μερες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απάτηΜ'έχουν πάρει κι εμένα και μου λένε είμαστε Ελληνική πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων.
Λέω μπράβο.
Μου λέει η άλλη "Μπορείτε να πάρετε κρυπτονομίσματα και BTC" (Επειδή ως γνωστόν το BTC δεν είναι κρυπτονόμισμα? Δεν ξέρω πως το εννοούσε)
Λέω, μπορώ. Εσείς σε τι μου χρησιμεύετε?
"Εχουμε κάτι πακέτα, 200-500-1000 ευρώ"
Λέω, οκ, μπορώ να μπω binance, kraken, gate, kucoin και να πάρω. Εσείς σε τι μου χρησιμεύετε?
"Εχουμε πακέτα..."
Λέω μπορώ ήδη να μπω σε όποιο ανταλλακτήριο θέλω και να πάρω 200-500-1000 με κάρτα, εσάς τι να σας κάνω?
Ξεκινάει πάλι από την αρχή.
Τσπ, με κούρασε και της το'κλεισα.
Όσο για Ελληνικά κρυπτονομίσματα, μην τα πλησιάζεις καν.
Μου τα πρήξανε φέτος με το Sersh που και καλά έχει ελληνές devs και doxxed team και φουλ εταιρεία από πίσω. Είπα να δώσω μια ευκαιρία, πέταξα εκεί από περιέργεια ένα 200αρι.
Κάποια φάση τυχαία μπαίνω στο gate, βλέπω σ'αυτή τη μαλακία κόκκινο candle απότομα. Πατάω sell, λέω μήπως πέταξε κάποιος και να πάρω περισσότερα όταν χτυπήσει πάτο. Συνεχίζει να πέφτει. Κοιτάω twitter, ξεκίνησαν να γράφουν πως κάποιο team wallet πετάει συνέχεια coins, τα οποία κανονικά θα'πρεπε να'ταν κλειδωμένα 3 μήνες. Μπαίνω telegram, κάνουν παράπονα.
Τους χάκαραν το team wallet και ξεκίνησαν να πετάνε τα tokens στο DEX, γάμησαν την τιμή 90% κάτω μέσα σε καμιά ώρα.
Με τα πολλά και τα λίγα, βάλτωσε από 0.83 που ήταν στο 0.01 σε 2 μέρες, κατάφεραν με κάποιον τρόπο να τα βρουν με τα CEX και να κάνουν redeploy νέο token contract και δώσουν πίσω ίδιο αριθμό tokens σε holders, αλλά και πάλι είναι 50% κάτω τώρα.
Δηλαδή, να το πω με απλά λόγια, δεν ξαναπαίρνω ό,τιδηποτε έχει ελληνικό όνομα πάνω στο team. Και να μην είναι απατεώνες, θα'ναι γίδια που δεν τους κόβει να μην χώνουν ό,τι παπαριές βρουν στο metamask και πάλι θα τα κάνουν όλα σκατά. Ακόμα και έλληνα marketer να δω στο team δεν το παίρνω.
Κι αυτό υποτίθεται πως ήταν project που έχτιζε έξτρα ασφάλειες για wallet seed κτλ.
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Αλίμονο ο κύριος Γιάνννης μας να μην είναι χωμένος σε όλα...Ειναι εταιρεια σε συνεργασια με τον κ. Βαρουφακη.
η ετβα (πειραιως( με βαρουφάκη ? πως γίνεται ? δύσκολο ....Ειναι εταιρεια σε συνεργασια με τον κ. Βαρουφακη.
Chaam.backlum
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 101
- Πόντοι
- 0
Εγω δε μιλάω για trading αλλα για spot αγορές. διατι αν κανεις trade futures δεν σε νοιαζει αν πεφτει η οχι. Κάποιοι ομως δεν γνωρίζουν και θέλουν απλα σαν μακροχρόνια επένδυση. Καλώς η κακώς το BTC δεν θα το ξαναδούμε ποτέ 20k...Νομίζω δεν χρειάζονται διακρίσεις.. ακόμα κ με το btc μπορείς να κάνεις trading κατά περιόδους
Το θέμα είναι αν πιάνουμε σιγά σιγά τα υψηλά ή έχει αρκετό περιθώριο ακόμα...
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Δεν κόβει με τίποτα το Solana
Ίσως να είναι ψιλοάσχετο (δεν ασχολούμαι με κρυπτονομίσματα), αλλά μιλώντας με έναν πελάτη τις προάλλες, μου είπε ότι έχασε ένα εκατομμύριο λόγω πτώχευσης της Celsius (κάπου τέλη Δεκεμβρίου 2022).
Για τον συγκεκριμένο δε μου κάνει εντύπωση γιατί όλο φόλες επιλογές κάνει πιστεύοντας ότι θα γίνει πλούσιος με τον αέρα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μάλλον έβαλε όλο το ''αποθεματικό'' του (είναι επιχειρηματίας) και έχει μπει και μέσα.
Latest Payments News: Celsius Bankruptcy Ends With $3bn Payout To Creditors, and more
Για τον συγκεκριμένο δε μου κάνει εντύπωση γιατί όλο φόλες επιλογές κάνει πιστεύοντας ότι θα γίνει πλούσιος με τον αέρα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μάλλον έβαλε όλο το ''αποθεματικό'' του (είναι επιχειρηματίας) και έχει μπει και μέσα.
Latest Payments News: Celsius Bankruptcy Ends With $3bn Payout To Creditors, and more
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Τι ένα εκατομμύριο ρε τύπε;Ίσως να είναι ψιλοάσχετο (δεν ασχολούμαι με κρυπτονομίσματα), αλλά μιλώντας με έναν πελάτη τις προάλλες, μου είπε ότι έχασε ένα εκατομμύριο λόγω πτώχευσης της Celsius (κάπου τέλη Δεκεμβρίου 2022).
Ψιλικατζιδες μας πέρασες στο βου.κομ;
Συγγνώμη, ξέχασα ότι εδώ μέσα είναι όλοι οι πολυεκατομμυριούχοι, το ένα εκατομμύριο είναι σταγόνα στον ωκεανό.Τι ένα εκατομμύριο ρε τύπε;
Ψιλικατζιδες μας πέρασες στο βου.κομ;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.368
- Πόντοι
- 456
Ακόμη ασχολείσε με δαύτους;Για κάτι ηλίθιους που λένε ότι η Freedom24 είναι απάτη, πάρτε 2 κτίρια στην Κύπρο καθυστερημένοι για να ξέρετε άλλη φορά πότε να ανοίγετε το στόμα σας.
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Τύποι σας βάζουν κι εσάς σε κάτι γκρουπακια στο WhatsApp;
Τι παίζει με αυτά ; Είναι απάτες;
Είμαι τώρα σε ένα που λέει άμα βάλεις 500 USDT σε μια επένδυση σου δίνει 5 USDT πίσω τη μέρα..
Τι παίζει με αυτά ; Είναι απάτες;
Είμαι τώρα σε ένα που λέει άμα βάλεις 500 USDT σε μια επένδυση σου δίνει 5 USDT πίσω τη μέρα..
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.693
- Πόντοι
- 216
Ο χώρος παει από το κακό στο χειρότερο, 4ος κύκλος για εμένα και βγήκα πριν 2 μήνες εντελώς. Για φορολογία δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανένας εκτός εάν κάνετε χοντρή μαλακια.
Καλά ξεμπερδέματα και μακριά από meme , rug pulls και futures.
Ο χώρος παει από το κακό στο χειρότερο, 4ος κύκλος για εμένα και βγήκα πριν 2 μήνες εντελώς. Για φορολογία δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανένας εκτός εάν κάνετε χοντρή μαλακια.
Εβγαλες κερδη;
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.693
- Πόντοι
- 216
Έχω κάνει όλα τα λάθη αλλά έμαθα.Εβγαλες κερδη;
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.296
- Πόντοι
- 3.936
Νομίζω ότι θα καταρρεύσει το σύμπαν. Θα αργήσει η άνοδος που περιμέναμε. Τα κτηματομεσιτικά βαρεσαν κόκκινοΈχω κάνει όλα τα λάθη αλλά έμαθα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις