Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 688
  • Εμφανίσεις 37K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
εγω παρακολουθω το bottom απο τον δεικτη κατω.στο εβδομαδιαιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μη πουλησεις οχι. τωρα δεν εχει νοημα αστο,για μενα τωρα αγοράζεις περισσοτερα
Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Τώρα είναι buy time και άσε τους άλλους να πουλάνε με πανικό.

εγω παρακολουθω το bottom απο τον δεικτη κατω.στο εβδομαδιαιο

μη πουλησεις οχι. τωρα δεν εχει νοημα αστο,για μενα τωρα αγοράζεις περισσοτερα
Αρα αγοράζεις βάση της βδομαδας;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Τώρα είναι buy time και άσε τους άλλους να πουλάνε με πανικό.

Αρα αγοράζεις βάση της βδομαδας;
ναι...και με βαση της βδομαδας θεωρω οτι εχει αβαντα για να πεσει κιαλλο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
η ευκαιρια για μενα ειναι οταν πέσει κατω απο τις 2 γραμμες τις πρασινες
1652191559017.png

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Stable coin είναι αλλά είναι backed με bitcoin. Υποτίθεται ότι εχθές δεν πούλησαν καθόλου bitcoin για να στηρίξουν το ust το οποίο είναι καλο. Αν φτάσουν σε σημείο να πουλήσουν όλο το απόθεμα που έχουν σε bitcoin για στήριξη τότε προβλέπω μπαμ. Προς στιγμήν πάντως φαίνεται να επανέρχεται
Έχω μπερδευτεί, με την πώληση των bitcoins, που το κάνουν back, στηρίζουν το UST ή το χαντακώνουν; Επανέρχεται, αλλά εδώ και ώρες έχει μείνει σταθερό στα 0.92 και θέλει δρόμο ως τα 0.99.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Που θα τα κανεις stake?
θα δω...εχω βρει μια πλατφορμα λεγεται nexo εκει εχει καλυτερα ποσοστα.Ομως δε ξερω στα νομισματα που θελω να αγορασω τι ποσοστα θα δωσουν.Η μπορει να τα αφησω binance

• Like
Αντιδράσεις: Begood

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Έχω μπερδευτεί, με την πώληση των bitcoins, που το κάνουν back, στηρίζουν το UST ή το χαντακώνουν; Επανέρχεται, αλλά εδώ και ώρες έχει μείνει σταθερό στα 0.92 και θέλει δρόμο ως τα 0.99.
Με την πώληση των bitcoin που έχουν στην κατοχή τους έχουν liquidity για να φτιάξουν το peg στο ust. Χοντρικά. Το όλο θέμα δημιουργήθηκε όταν κάποια μεγάλα πορτοφόλια ρευστοποιήσαν μεγάλες ποσότητες ust. Με την πώληση των bitcoin αναπληρώνουν αυτή την ρευστότητα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
θα δω...εχω βρει μια πλατφορμα λεγεται nexo εκει εχει καλυτερα ποσοστα.Ομως δε ξερω στα νομισματα που θελω να αγορασω τι ποσοστα θα δωσουν.Η μπορει να τα αφησω binance
Καλύτερα Binance

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ειμαι ο μονος εν Ελλαδι,
που περιμενω να προσφερει η Paypal τη δυνατοτητα για αγορα bitcoin απο το περιβαλλον του Paypal,
οπως ηδη εδωσε αυτη τη δυνατοτητα στην Βρετανια.
Τους ειχα στειλει μηνυμα περυσι, μου ειπαν οτι θελουν να το προσφερουν σε ολες τις χωρες της ΕΕ,
αλλα δουλευουν με τους νομους της καθε χωρας.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ρε χεστηδες αφού δε το έχετε, τι ασχολείστε;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Όπως το πες πάει πάτο, πάλι ψηλά μπήκα στα 30 ευρώ και κοντεύει να πάει 5 ευρώ.. Το ξεσκισανε το Terra Luna
Το πρωι πηρα στα 10,12. Μολις το ειδα εσενα σκεφτηκα. Tωρα βεβαια σκεφτομαι οτι εκανα βλακεια. Ελεγα να περιμενω να παω γραφειο και οσο παει θα αγορασω....! Εκανα χαζομαρα το βλεπω στο 4,76 αυτη την στιγμη.

Τελευταία τροποποίηση:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Το πρωι πηρα στα 10,12. Μολις το ειδα εσενα σκεφτηκα. Tωρα βεβαια σκεφτομαι οτι εκανα βλακεια. Ελεγα να περιμενω να παω γραφειο και οσο παει θα αγορασω....! Εκανα χαζομαρα το βλεπω στο 4,76 αυτη την στιγμη.
Άστα και κάποτε είχα κερδος από αυτό κ δε πούλησα, έμεινα με το πουλί στο χέρι, μου αρέσει ξαναγορασα στα 30 ευρώ χθες..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τι να πω κι εγώ που αγόρασα ένα σκασμό από UST, επειδή η Binance δίνει καλά ποσοστά staking για stablecoin που υποτίθεται ότι είναι, και έχει πάει απατο;:undecided: Έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που τα ανακατευόμουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom