Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Terra Luna στα 2 ευρώ αυτή τη στιγμήποιο επεσε τοσο κατω?
Terra Luna στα 2 ευρώ αυτή τη στιγμήποιο επεσε τοσο κατω?
1.41 έχει στην ftx τυπε. Άλλαξε ανταλλακτηριοTerra Luna στα 2 ευρώ αυτή τη στιγμή
μονο σε αυτοTerra Luna στα 2 ευρώ αυτή τη στιγμή
1.201.41 έχει στην ftx τυπε. Άλλαξε ανταλλακτηριο
δεν ειπα εσέναγιατι χεστης ρε τυπε...
Ηταν, είναι, και θα παραμείνειΜόνο bitcoin ο βασιλιάς. Όλα τα άλλα γτπ
Πηρα 100 κοματια στα 0,88 και τα πουλησα στα 5,8 χαχαχαχαχαχαχαχαTerra Luna στα 2 ευρώ αυτή τη στιγμή
Ωραίος ο παίχτης, όντως οποιος τόλμησε έβγαλε εγώ το ίδιο σκέφτηκα να κάνω αλλά το έκανα χθες που είχε 30 νομίζα δεν είχε άλλο πάτο.. Την πάτησαΠηρα 100 κοματια στα 0,88 και τα πουλησα στα 5,8 χαχαχαχαχαχαχαχα
απο Crypto
Το σκεφτηκα αλλα με μπλοκαρε η καρτα. Σε καλο βγηκε τελικα. Να δουμε τωρα τι θα γινει....Ωραίος ο παίχτης, όντως οποιος τόλμησε έβγαλε εγώ το ίδιο σκέφτηκα να κάνω αλλά το έκανα χθες που είχε 30 νομίζα δεν είχε άλλο πάτο.. Την πάτησα
12κ τύπε?αυτό που έγινε σήμερα με το luna ήταν δώρο που δίνετε λίγες φόρες αγόρασα 2195 στο 0,91 κ τα πούλησα στα 6,05 το υψηλότερο κέρδος που έχω βγάλει ποτέ δε περίπου μια ώρα, είμαι σε έκσταση αυτή τη στιγμή κ δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ luna
φίλε πραγματικά έχω λυπηθεί κόσμο, είναι άνθρωποι που έχασαν περιουσίες , εγώ δεν είχα σκοπό να μπω μέχρι που έσκασε ένα τηλ από Ιταλία, τους άκουσα κ πήγα καλά12κ τύπε?
Μην τα λες όμως γιατί πονάει κάποιους. Κάτι μου λέει ότι θα ξανά γίνει αρκεί να το παρακολουθείς....! Το ΒΤC 27000 μέχρι τα 22 έχει ακόμα
Είχες αρχιδια να μπεις μπράβοαυτό που έγινε σήμερα με το luna ήταν δώρο που δίνετε λίγες φόρες αγόρασα 2195 στο 0,91 κ τα πούλησα στα 6,05 το υψηλότερο κέρδος που έχω βγάλει ποτέ δε περίπου μια ώρα, είμαι σε έκσταση αυτή τη στιγμή κ δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ luna
δεν είχα, αλλά έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κάτι ιταλους, 3 χρονιά τώρα ότι πουν είναι μέσαΕίχες αρχιδια να μπεις μπράβο
Έτσι γίνεται...κάποιος έχει κάποιον. Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλά ξέρεις ότι πρέπει να τα κλειδώσεις εεε.εκτος πλατφόρμας αλλιώς...κλάψταδεν είχα, αλλά έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κάτι ιταλους, 3 χρονιά τώρα ότι πουν είναι μέσα