Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 685
  • Εμφανίσεις 37K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ειχα παει πριν λιγο καιρο να κανω download να δω τι παιζει τουλαχιστον και δεν ειναι στο Play store...πρεπει εξωτερικα να κανεις download...αρα σημαινει μπορει να ειναι και spyware...
Scam είναι, τύπε μου και τα scam κρατάνε όσο υπάρχουν κορόιδα ή μέχρι να τους τσιμπήσει ο νόμος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μόνο από την φάτσα του και τον τρόπο που μιλάνε είναι για κλωτσιές. Ζητάνε και συνδρομή για να παρακολουθείς. Έβγαλαν κ δικό τους coin.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάθων χασούρα 2,5κ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μόνο από την φάτσα του και τον τρόπο που μιλάνε είναι για κλωτσιές. Ζητάνε και συνδρομή για να παρακολουθείς. Έβγαλαν κ δικό τους coin.

Πάθων χασούρα 2,5κ
εγω μονο για το staking το εβαλα...οτι εχει να κανει σε coin παιζω μονο binance

θελω να βαλω σε δολαριο η ευρω αλλα η binance δεν δινει καλα επιτοκια.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
εγω μονο για το staking το εβαλα...οτι εχει να κανει σε coin παιζω μονο binance

θελω να βαλω σε δολαριο η ευρω αλλα η binance δεν δινει καλα επιτοκια.
Όχι μόνο αυτό αλλά έχει κ minimum όριο εάν θες να ρευστοποιησεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όχι μόνο αυτό αλλά έχει κ minimum όριο εάν θες να ρευστοποιησεις
η binance δινει καλο επιτοκιο μονο σε λιγα λεφτα
1650577405120.png

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
When the shoeshine boy is giving you stock tips, thus is telling to J. Kennedy what stocks to buy, then is the time to get out of the market. The market has peaked.
Τάδε έφη Τζόνυς Κένεντις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
When the shoeshine boy is giving you stock tips, thus is telling to J. Kennedy what stocks to buy, then is the time to get out of the market. The market has peaked.
Τάδε έφη Τζόνυς Κένεντις.
"η καλυτερη στιγμη για να μπεις στην αγορα ειναι οταν ολοι ματωνουν"...καποιος μεγαλος το ειπε

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Απάτη ξεαπάτη η windmedia προς το παρών πληρώνει.. Φίλος έβαλε 1000 και έχει πάρει 3 φορές να λεφτά του πίσω.. Είπαμε οκ κάποια στιγμή θα βαρέσει κανόνι.. Δεν είπε κανεις θα πάρουμε δάνειο απ τη τράπεζα να τα βάλουμε στη πυράμιδα... Εγώ 100 ευρώ τα έβαλα πάντως για το χαβαλέ, και έχω πάρει ήδη πίσω τα 50 άρα Κλάιν αν κλείσει σε 3 μήνες θα χω κερδος.

Τη μεγαλύτερη χασούρα την έχω στα crypto, πήρα 5 solana 150 euro το ένα και τώρα κάνει 100 το ένα. Έχω μπει χαμηλα όμως σε εθεριουμ και είμαι αρκετά κερδισμένος απ το eth εστω.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Η οικογενεια μου εχασε πολλα χρηματα στο χρηματιστηριο και καλα να παθουμε γιατι δεν ειχε καμια δουλεια να χωσει λεφτα ο πατερας μου σε κατι που δεν εχει γνωση . Για μενα αξιζει να βαζεις χρηματα ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που γνωριζεις ή που μελετας την εξελιξη τους

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Η οικογενεια μου εχασε πολλα χρηματα στο χρηματιστηριο και καλα να παθουμε γιατι δεν ειχε καμια δουλεια να χωσει λεφτα ο πατερας μου σε κατι που δεν εχει γνωση . Για μενα αξιζει να βαζεις χρηματα ΜΟΝΟ σε αντικειμενα που γνωριζεις ή που μελετας την εξελιξη τους
Η πιο σοβαρή άποψη :hi:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Γεια σας συνάδελφοι , που λέτε τώρα τελευταία μεσω ινστα έχουν βγει κάτι μέντορες για crypto invest και άλλα χρηματιστηριακά. Καποιους τους έχω μιλήσει και με παραπέμπουν να ανοίξω λογαριασμούς σε διάφορα σαιτς που μπορείς να κάνεις επενδύσεις. Λένε ότι σε 48 ώρες θα έχω 10 πλαίσια έσοδα . Επίσης υπάρχει σελίδα που σου λέει κατά πόσο είναι μουφα το κάθε σάιτ. Έχετε κάνει κάτι ανάλογο. Για πέστε

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.313
Πόντοι
1.056
Απάτη ξεαπάτη η windmedia προς το παρών πληρώνει.. Φίλος έβαλε 1000 και έχει πάρει 3 φορές να λεφτά του πίσω.. Είπαμε οκ κάποια στιγμή θα βαρέσει κανόνι.. Δεν είπε κανεις θα πάρουμε δάνειο απ τη τράπεζα να τα βάλουμε στη πυράμιδα... Εγώ 100 ευρώ τα έβαλα πάντως για το χαβαλέ, και έχω πάρει ήδη πίσω τα 50 άρα Κλάιν αν κλείσει σε 3 μήνες θα χω κερδος.

Τη μεγαλύτερη χασούρα την έχω στα crypto, πήρα 5 solana 150 euro το ένα και τώρα κάνει 100 το ένα. Έχω μπει χαμηλα όμως σε εθεριουμ και είμαι αρκετά κερδισμένος απ το eth εστω.

καλα τώρα βρήκες να πάρεις σολανα που η τιμη εχει φτάσει στο θεο?.......σοναλα ηταν να μπεις πέρυσι που η τιμή ήταν ακόμα χώμα!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
καλα τώρα βρήκες να πάρεις σολανα που η τιμη εχει φτάσει στο θεο?.......σοναλα ηταν να μπεις πέρυσι που η τιμή ήταν ακόμα χώμα!
Αφού διάβαζα παντου θα πάει το bitcoin 100K και το Solana 1000.. Το χα πάρει απ τα Χριστούγεννα απλά το χω για hold στο επόμενο bull run το δίνω μόνο με κέρδος αν ειναι δε το πουλάω μειων..

Να ταν μόνο το Solana έχω πάνω από 10 διαφορετικά Crypto στο πορτοφόλιο μου.

Και το decentraland MANA το πήρα 3 ευρώ 100 κομμάτια και έπεσε και δεν έχει ξαναπαει τόσο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Γεια σας συνάδελφοι , που λέτε τώρα τελευταία μεσω ινστα έχουν βγει κάτι μέντορες για crypto invest και άλλα χρηματιστηριακά. Καποιους τους έχω μιλήσει και με παραπέμπουν να ανοίξω λογαριασμούς σε διάφορα σαιτς που μπορείς να κάνεις επενδύσεις. Λένε ότι σε 48 ώρες θα έχω 10 πλαίσια έσοδα . Επίσης υπάρχει σελίδα που σου λέει κατά πόσο είναι μουφα το κάθε σάιτ. Έχετε κάνει κάτι ανάλογο. Για πέστε
Εχω μπει ναι. Η δικιά μου εμπειρία ήταν η εξής.. Μπήκα σε ένα site για binary trade, έβαλα 300 ustd ενώ μου λέγαν καλό είναι να βάλω 1000. Τα 300 ustd πρώτη μέρα γίναν 800.. Τους είπα θέλω να στείλω binance τα μισά κ ειπαν σαν νέο μέλος δε γίνεται, μπορώ μόνο 100 ustd τα οποία τα έστειλα όντως binance .. Την άλλη μερα μου στέλνει πάλι αυτή η mentor να κάνουμε trade και από τα 700 ustd έπεσα στα 400 με τη δικαιολογία οτι δεν ήταν καλή μέρα. Την άλλη μετά έκανα μόνος μου trade και έχασα αλλά 200, μετά σχεδόν με μηδένισε η mentor και έλεγε να φορτώσω κι άλλα να ξαναπεοσπαθησουμε.. Κάτι ψηλά που μείναν τα υπόλοιπα τα πήρα πίσω μετά από 2-3 εβδομαδες. Δεν ξανασχοληθηκα. Η σελίδα λεγόταν coonska και με επεισε ένας γνωστός ότι μπήκε με 1000 και σε 10 μερες τα έκανε 50k.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
αυτο το σχολιο σε συνδυασμο με το οτι το αβαταρ σου ειναι ο πατρικ να κραταει λεφτα...
δηλαδη ειναι πάνσοφος επενδυτης ο αλλος που με σιγουρια δεκαπλασιαζει τα λεφτα του και καθετε να ασχολειτε με παπαριες στο ινστα...
ειναι σαν να σου λεει καποιος πληρωσε με να σου πω τους αριθμους στο τζοκερ

οι ιστοσελιδες που μπορεις να κανεις επενδυσεις ειναι συγκεκριμενες και γνωστες οτιδηποτε αλλο ειναι απατη

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
αυτο το σχολιο σε συνδυασμο με το οτι το αβαταρ σου ειναι ο πατρικ να κραταει λεφτα...
δηλαδη ειναι πάνσοφος επενδυτης ο αλλος που με σιγουρια δεκαπλασιαζει τα λεφτα του και καθετε να ασχολειτε με παπαριες στο ινστα...
ειναι σαν να σου λεει καποιος πληρωσε με να σου πω τους αριθμους στο τζοκερ

οι ιστοσελιδες που μπορεις να κανεις επενδυσεις ειναι συγκεκριμενες και γνωστες οτιδηποτε αλλο ειναι απατη
Για πες ποιες?

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
robinhood webull degiro ακομα και revolut για μετοχες