spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχει αλλαξει αριθμο.Επειδή έχω χάσει κάποια επεισόδια ...ξέρει κάποιο παλικάρι τι γίνετε με τούτη συνεχίζει; ...πάντως το τηλ είναι κλειστό..
εχει αλλαξει αριθμο.Επειδή έχω χάσει κάποια επεισόδια ...ξέρει κάποιο παλικάρι τι γίνετε με τούτη συνεχίζει; ...πάντως το τηλ είναι κλειστό..
Μάλιστα ,όποτε πάμε για τον νέο αριθμό...εχει αλλαξει αριθμο.
Τα πάντα όλα...και καλά...Γουστάρει τρελά το γαμήσι από τον κώλο , είναι αρκετά πρόσχαρη αλλά και kinky γκόμενα, milf κατάσταση, δεν σκαλώνει σε υψηλούς ρυθμούς και τρελένεται για CIF. Ξέρει κανείς αν έχει βάλει CIM στο πρόγραμμα; Έχω καιρό να την τιμήσω.
Γουσταρει και αντεχει πολυ το γαμησι απο κωλο , οσο και αν της ανεβασεις στροφες η τυπισσα απλα το γουσταρει τρελα !!!!Γουστάρει τρελά το γαμήσι από τον κώλο , είναι αρκετά πρόσχαρη αλλά και kinky γκόμενα, milf κατάσταση, δεν σκαλώνει σε υψηλούς ρυθμούς και τρελένεται για CIF. Ξέρει κανείς αν έχει βάλει CIM στο πρόγραμμα; Έχω καιρό να την τιμήσω.
5 το email είναι το ίδιο;Γουσταρει και αντεχει πολυ το γαμησι απο κωλο , οσο και αν της ανεβασεις στροφες η τυπισσα απλα το γουσταρει τρελα !!!!
Θα συμφωνησω αρκετα με Μανωλη η Betoula ειναι αρκετα ευγενικο ατομο , ευδιαθετη , με το χαμογελο παντα κι ευγενεστετη , αν της φερθεις ομορφα και δεν εισαι αγενης θα περασεις μελι με την τυπισσα ,απιστευτη πιπα λαρυγγωτη και αναλ μεχρι πατο , την εχω παρει πανω απο 5 φορες και ειναι παντα τιμια και ορεξατη , ειναι απ τα καλα στανταρακια μου οταν θελω ενα καλο αναλ χωρις πολλα πολλα , οσο για το CIM μια φορα εχω καταφερει και της τα εχω δωσει στο στοματακι της ,ειναι νομιζω το μονο μιον της οτι δεν κανει CIM αλλα η τυπισσα το ξεκαθαριζει απ την αρχη , τελευταια φορα παντως που την πηρα το Φεβρουαρη δεν μου εκανε CIM :- :'( :'( , παντως τα τιμα τα λεφτα που περνει και ειναι απ τις αξιολογες και τιμιες παρουσιες στον χωρο τον ανεξαρτητων
5 το email είναι το ίδιο;
Όποτε είναι το ίδιο email ,το τηλ το έχω την είχα πάρει και εγώ πριν καποιους μήνες ,άλλα αναφέρθηκε ότι άλλαξε τηλ ..Στέλνεις egwbetoula@gmail.com και σου απαντάει σχετικά γρήγορα με τηλ και λοιπές πληροφορίες.
Δεν ξέρω έτσι αναφέρθηκε ,και εκτός από άριστες επιδόσεις είναι και ωραία γκόμενα...Kι εγώ από Φλεβάρη έχω να πάρω αλλά επιβεβαιώνω τις άριστες επιδόσεις με εξαίρεση το cim και τα φιλιά. Το τηλ. πότε άλλαξε?
Ο κώλος της Μπετουλας είναι η χαρά του πουτανακια...
Δεν ξέρω έτσι αναφέρθηκε ,και εκτός από άριστες επιδόσεις είναι και ωραία γκόμενα...
Εντάξει από service τα σπάει, μη το ξεφτιλίσουμε όμως.
Σιγουρα η εμφανιση παραπεμπει σε μια καθημερινη κοπελα , αρκετα γλυκια ομως , με ομορφο ζεστο χαμογελο που σε κερδιζει απ την πρωτη ματια ,και πολυ εκφραστικα ματια .απο εμφανιση?
100% σωστοςΣιγουρα η εμφανιση παραπεμπει σε μια καθημερινη κοπελα , αρκετα γλυκια ομως , με ομορφο ζεστο χαμογελο που σε κερδιζει απ την πρωτη ματια ,και πολυ εκφραστικα ματια .
Αλλα ολα τα λεφτα για μενα ειναι το σωμα της και ειδικα ο κωλος της ..... εχει πολυ ομορφη καλοσχηματισμενη κωλαρα και ψηλα ποδια , και η εικονα σοκ για μενα ειναι οταν στηνεται στα τεσσερα , εχει απιστευτο στησιμο η τυπισσα και ξερει να στηνεται , οταν στηνεται στα τεσσερα με το στηθος και τον θωρακα της να ακουμπανε στο κρεβατι και εσυ να εισαι μεσα στο σφιχτο της κωλι ειναι για πολλες πολαροιντ αυτη η εικονα . Δεν θα πω αλλα πραγματα διοτι καβλωνω μονο που τα σκεφτομαι , αν εισαι λατρης του αναλ κι επιθυμεις μια τρομερα υγρη πιπα με μπολικο σαλιο και αρκετα deepthroat απλα κυνηγησε ενα ραντεβου μαζι της και δεν θα χασεις , αυτα τα ολιγα κατ εμε