Και ποιο είναι το email της ?
egwbetoula@gmail.com
Και ποιο είναι το email της ?
Τα υπολοιπα για την Μπετουλα, εδω...Εισαι σε διαφορετικου περιεχομενου νημα πιά, φιλε. ;)Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κάποιος το τηλ. της Μπετούλας?
Εγω που βρεθηκα μαζι της ,ολα πηγαν καλα με τρελο κωλο λεμε
το τηλέφωνο μπορεί κάποιος να μου το στείλει ευχαριστώΝαι είναι για πολλά
Ειμαι η Betoula και το εμαιλ μου:egwbetoula@gmail.com Ευχαρηστω για της καλές κριτικές! Και οσο για της < κακές>κριτικές θα ήθελα να πω: αυτα ειναι γούστα.Οπως γούστα εχω και εγώ,και μπορω να γράφω,και καλές και κακές κριτικές σε καθε συνάντηση για καθε έναν.
Τηλεφωνα γενικα να ξερεις δεν δεινουμε κανενας μας απ το σαιτ , και ουτε ποσταροντε στα διαφορα νηματα , ο τροπος που λειτουργουν τα πραγματα και για ασφαλεια των κοριτσιων ειναι απλος , στελνεις μαιλ στην κοπελα , τσεκαρει τι και πως , και στο στελνει η ιδια , σε 1 μερα σου απανταει μια χαρα η Μπετουλα , ειναι πολυ ευγενεστατη , πολυ γλυκο μουτρακι κι ενα κορμι θανατος η κοπελαρα , ψηλη με απιστευτες ποδαρες η τυπισσα , πιστεψε με ειναι VFM στην τιμη της , ιδρωνει μεχρι και το τελευταιο σεντ που περνειτο τηλέφωνο μπορεί κάποιος να μου το στείλει ευχαριστώ
Τηλεφωνα γενικα να ξερεις δεν δεινουμε κανενας μας απ το σαιτ , και ουτε ποσταροντε στα διαφορα νηματα , ο τροπος που λειτουργουν τα πραγματα και για ασφαλεια των κοριτσιων ειναι απλος , στελνεις μαιλ στην κοπελα , τσεκαρει τι και πως , και στο στελνει η ιδια , σε 1 μερα σου απανταει μια χαρα η Μπετουλα , ειναι πολυ ευγενεστατη , πολυ γλυκο μουτρακι κι ενα κορμι θανατος η κοπελαρα , ψηλη με απιστευτες ποδαρες η τυπισσα , πιστεψε με ειναι VFM στην τιμη της , ιδρωνει μεχρι και το τελευταιο σεντ που περνει
Απ οτι ειδα ανοιξε και προφιλ δικο της εδω , Πολλα φιλια και καλημερες στην κοπελαρα μας λοιπον
Ειμαι η Betoula και το εμαιλ μου:egwbetoula@gmail.com Ευχαρηστω για της καλές κριτικές! Και οσο για της < κακές>κριτικές θα ήθελα να πω: αυτα ειναι γούστα.Οπως γούστα εχω και εγώ,και μπορω να γράφω,και καλές και κακές κριτικές σε καθε συνάντηση για καθε έναν.
σωστο το μωρακι..Ειμαι η Betoula και το εμαιλ μου:egwbetoula@gmail.com Ευχαρηστω για της καλές κριτικές! Και οσο για της < κακές>κριτικές θα ήθελα να πω: αυτα ειναι γούστα.Οπως γούστα εχω και εγώ,και μπορω να γράφω,και καλές και κακές κριτικές σε καθε συνάντηση για καθε έναν.