Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

  • Σουβλάκι

    Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

    Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

    Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

    Ψήφοι: 56 16,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.639
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
τρελο σουβλακι  ΜΑΜΑΛΗΣ   μαρκοπουλο
 

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ειναι μαρτυριο δεν το σταματαμε γιατι πεινασα και ολα τα μπουρδελα στο κεντρο ειναι κλειστα.
 

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Μηνύματα
218
Like
4
Πόντοι
1
Πολυγευστο στην πλατεια ηρακλειου απεναντι απο τον ησαπ ηρακλειου με ενα σουβλακι ειναι σαν να τρως για 2  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μεγαλο τυλιχτο...αλλα μονο ο γυρος χοιρινο αξιζει απο αυτο το σουβλατζιδικο..
ολα τα αλλα(καλαμακια,κεμπαπ,κοτομπεικον κλπ)ειναι γιατομπουτσο..
αν θυμαμαι καλα διπλα ειχε και ενα αλλο τον <<προεδρο>> που εκλεισε :S
και αυτο καλα τα κανε..
 

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Μηνύματα
218
Like
4
Πόντοι
1
το Χανι δεν είναι καλυτερο?
το χανι εχει και μαγειρευτα...καλη ποιοτητα κρεατος και καθαρο πολυ(κατα τα φαινομενα,τωρα μεσα ποιος ξερει τι γινεται :S)..
το μονο κακο ειναι οτι ειναι φαρμακειο...
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
και εγω εκει ξερω οτι ειναι ο λουκουλος. στο μετρο της πανορμου δεν τον εχω δει  :think:

Ώπα παρεξήγηση, νόμιζα ότι έλεγε για το σουβλατζίδικο ο τύπος. :2funny:
Τον Λούκουλο στην Αμφιθέας έλεγα βασικά. Αλυσίδα είναι ε; Δε διευκρίνησα ο παπάρας. :headbang:
 

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ώπα παρεξήγηση, νόμιζα ότι έλεγε για το σουβλατζίδικο ο τύπος. :2funny:
Το Λούκουλο στην Αμφιθέας έλεγα βασικά. Αλυσίδα είναι ε; Δε διευκρίνησα ο παπάρας. :headbang:
αμφιθεασ ο μπαμησ το μπιφτεκι εχει και μια ΒΥΖΑΡΟΥ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΟ ΕΣΚΥΒΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΒΥΖΑΡΑ ΤΗΣ........ΤΑΒΕΡΝΑ
 

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.049
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
μου έχουν πει ότι το κρέας το παίρνουν από βιοτεχνίες, είτε μικρές είτε μεγάλες... έχω ακούσει για μια μεγάλη στην κόρινθο και άλλη μια μεγάλη στην θήβα.

μάγκες, μακρυά από γύρο, κιμάδες, κεμπάπ και πατσάδες πλέον.

έχω φάει τα απίστευτα.

μιλάμε στο ηράκλειο ειδικά πρέπει να κυκλοφορεί η μεγαλύτερη σαπίλα της ελλάδας.... μόνο φίδια και βατράχια δεν έχω βρει στους γύρους τους.

όπως και να έχει, το σπιτικό φαγητό δεν έβλαψε κανέναν, ούτε το μπάρμπεκιου στην αυλή.


κάποιοι τραβάνε και μαλακία στα γιαούρτια και στα τζατζίκια σε τέτοια μαγαζιά.
ο θεός και η ψυχή του με αυτά που τρώμε.
Νόμιζα πως στην Αμερική γινότανε αυτό  :rolleyes: (να τραβάνε και να τα ρίχνουν στα φαγητά)

 

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.026
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ώπα παρεξήγηση, νόμιζα ότι έλεγε για το σουβλατζίδικο ο τύπος. :2funny:
Το Λούκουλο στην Αμφιθέας έλεγα βασικά. Αλυσίδα είναι ε; Δε διευκρίνησα ο παπάρας. :headbang:

Στην αμφιθέας ναι το ίδιο είναι και είναι αλυσίδα. Έχει πέσει πολύ κατα την γνώμη μου, επίσης να ξέρεις η πίτσα εκεί δεν είναι σε φούρνους με ξύλα και τέτοια, είναι σε ηλεκτρικό φούρνο.
 

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.216
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Στην αμφιθέας ναι το ίδιο είναι και είναι αλυσίδα. Έχει πέσει πολύ κατα την γνώμη μου, επίσης να ξέρεις η πίτσα εκεί δεν είναι σε φούρνους με ξύλα και τέτοια, είναι σε ηλεκτρικό φούρνο.
πιτσα σε φουρνο με ξυλα λα φοντανα στο παγκρατι.  :rockon:
 

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
609
Like
5
Πόντοι
6
και επανέρχομαι να δώσω δυο καλές και δοκιμασμένες συνταγές για γύρο που έμαθα απο 2 καλούς σουβλατζίδες μιας και το καταναλωτικό κοινό κανεί ουρά κάθε απόγευμα για να φάει απο αυτούς. Υπόψην και οι δυο τους πέρνουν ντόπια χοιρινά και τα περνάνε στη σούβλα του γύρου κάθε μέρα, επίπονη εργάσια μα πολύ αποδοτική για το ταμείο του καταστήματος.

α)ο πρώτος αφου ξεκοκαλίσει τις χοιρινές σπάλες περίπου 100 με 120 κιλά καθαρού κρέατος, βάζει όλα τα κομμάτια σε μεγάλο καζάνι με νερό να βράσουν για περίπου μισή ώρα. Αφού πάρει μια βράση το κρέας, κατόπιν το βγάζει και το περνά στις σουβλές και κάνει 2 50κιλους γύρους καθημερινά χωρίς μπαχαρικά να ψηθούν αργά γύρω-γύρω και να τα απολάυσει το κοινό. Δηλαδή ήδη ελαφρά ψήμένο κρέας βαλμένο πάνω στη μηχανή του γύρου.
β)ο δεύτερος αφου ξεκοκαλίσει τις σπάλες πιάνει και βάζει ανάμεσα στο κρέας στραγγιστό γιαούρτι, ναι καλά ακούσατε γιαούρτι!
δηλάδη λωρίδα κρέατος, γιαούρτι, λωρίδα κρέατος, γιαούρτι και έτσι πάει μέχρι πάνω το γύρο. Φύσικα όταν ψήθει δε καταλαβένεις οτι έχει μέσα γιαούρτι διότι έχει λιώσει με τη θερμοκρασία αλλά έχει αφήσει μια άλλη ιδιαίτερη γέυση.

και στα δυο αυτά καλά οβελιστήρια δε παίζουν γύροι κοτόπουλου και παπαριές για οικολόγους.



αν είστε ψήστες, ή έχετε φίλους σουβλατζίδες πείτε τους αυτά τα δύο μυστικά (παντα με καθαρές πρώτες ύλες γιατί αυτό είναι το βασικό) και που ξέρετε μπορεί να ανέβουν οι πωλήσεις άμεσα!

ευχαριστώ  
 

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ που κανει αυτην την δουλεια και σε καθε λωριδα βαζει και πιπεριεσ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΝΕΙ 30 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ
 

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.216
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Νόμιζα πως στην Αμερική γινότανε αυτό  :rolleyes: (να τραβάνε και να τα ρίχνουν στα φαγητά)
παντου μπορει να γινει αυτο, να ασ πουμε οτι δεν του "δενει" του μαστορα η σως, ριχνει λιγο απο το δικο του μυστικο υλικο  :bigdick: :sperm: :sperm: και ετοιμη!
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αμφιθεασ ο μπαμησ το μπιφτεκι εχει και μια ΒΥΖΑΡΟΥ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΟ ΕΣΚΥΒΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΒΥΖΑΡΑ ΤΗΣ........ΤΑΒΕΡΝΑ
Ημερήσια ενημέρωση για βυζοπούλες σε ταβέρνες και οβελιστήρια

Τρελό ρεσπέκτ. :rockon: :rockon: :rockon:

Το μπιφτέκι λέει τίποτα; Στ'αρχίδια μου βασικά, απλά νηστικό αρκούδι δεν http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_053.gif[/img[/URL]] με τη βυζαρού.

[QUOTE="azor, post: 2093920"]
Έχει πέσει πολύ κατα την γνώμη μου, επίσης να ξέρεις η πίτσα εκεί δεν είναι σε φούρνους με ξύλα και τέτοια, [b]είναι σε ηλεκτρικό φούρνο[/b].
[/quote]
Ρε τους γιούφτους ρε. :S

[QUOTE="nimertis, post: 2093918"]
Νόμιζα πως στην Αμερική γινότανε αυτό  :rolleyes: (να τραβάνε και να τα ρίχνουν στα φαγητά)
[/quote]
Δεν κατάλαβα, οι Αμερικάνοι είναι πιο μάγκες; [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_140.gif[/img[/URL]] :cum:

[QUOTE="brad-pitt, post: 2093936"]
παντου μπορει να γινει αυτο, να ασ πουμε οτι δεν του "δενει" του μαστορα η σως, ριχνει λιγο απο το δικο του μυστικο υλικο  :bigdick: :sperm: :sperm: και ετοιμη!
[/quote]
Έτσι! [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif
smilie_happy_255.gif
URL]]
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.136
Like
214
Πόντοι
36
και επανέρχομαι να δώσω δυο καλές και δοκιμασμένες συνταγές για γύρο που έμαθα απο 2 καλούς σουβλατζίδες μιας και το καταναλωτικό κοινό κανεί ουρά κάθε απόγευμα για να φάει απο αυτούς. Υπόψην και οι δυο τους πέρνουν ντόπια χοιρινά και τα περνάνε στη σούβλα του γύρου κάθε μέρα, επίπονη εργάσια μα πολύ αποδοτική για το ταμείο του καταστήματος.

α)ο πρώτος αφου ξεκοκαλίσει τις χοιρινές σπάλες περίπου 100 με 120 κιλά καθαρού κρέατος, βάζει όλα τα κομμάτια σε μεγάλο καζάνι με νερό να βράσουν για περίπου μισή ώρα. Αφού πάρει μια βράση το κρέας, κατόπιν το βγάζει και το περνά στις σουβλές και κάνει 2 50κιλους γύρους καθημερινά χωρίς μπαχαρικά να ψηθούν αργά γύρω-γύρω και να τα απολάυσει το κοινό. Δηλαδή ήδη ελαφρά ψήμένο κρέας βαλμένο πάνω στη μηχανή του γύρου.
β)ο δεύτερος αφου ξεκοκαλίσει τις σπάλες πιάνει και βάζει ανάμεσα στο κρέας στραγγιστό γιαούρτι, ναι καλά ακούσατε γιαούρτι!
δηλάδη λωρίδα κρέατος, γιαούρτι, λωρίδα κρέατος, γιαούρτι και έτσι πάει μέχρι πάνω το γύρο. Φύσικα όταν ψήθει δε καταλαβένεις οτι έχει μέσα γιαούρτι διότι έχει λιώσει με τη θερμοκρασία αλλά έχει αφήσει μια άλλη ιδιαίτερη γέυση.

και στα δυο αυτά καλά οβελιστήρια δε παίζουν γύροι κοτόπουλου και παπαριές για οικολόγους.



αν είστε ψήστες, ή έχετε φίλους σουβλατζίδες πείτε τους αυτά τα δύο μυστικά (παντα με καθαρές πρώτες ύλες γιατί αυτό είναι το βασικό) και που ξέρετε μπορεί να ανέβουν οι πωλήσεις άμεσα!

ευχαριστώ  
δεν μας λες και ποια εiναι να κανουμε ενα τεστ ντραϊβ ;)
 

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.026
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Άφήστε τις μαλακίες, αν θέλετε καλό γυρο βγαίνετε εθνική, παίρνετε το δρόμο προς βόρεια.... 510 χιλιόμετρα μετά θα καταλάβετε τι θα πεί γύρος.
 

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.216
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
και επανέρχομαι να δώσω δυο καλές και δοκιμασμένες συνταγές για γύρο που έμαθα απο 2 καλούς σουβλατζίδες μιας και το καταναλωτικό κοινό κανεί ουρά κάθε απόγευμα για να φάει απο αυτούς.
δεν μας λες και που ειναι αυτο το σουβλατζιδικο... γιατι για να εχει ουρες σημαινει οτι εχει καλο πραμα
 

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.216
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Άφήστε τις μαλακίες, αν θέλετε καλό γυρο βγαίνετε εθνική, παίρνετε το δρόμο προς βόρεια.... 510 χιλιόμετρα μετά θα καταλάβετε τι θα πεί γύρος.
για να παμε να ζηταμε σουβλακια και να μας δινετε καλαμακια. και μετα να μας λετε οτι λεγονται σαντουιτς? (φιλικα παντα)πλακα κανω  καρντασι ;) :cheesy:
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παίδες δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά οι σουβλακοσυμβουλές είναι απ'τον θάνατο. :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom