spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 1.578
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Ο ΖΩΗΣ στην εισοδο Νεας Μακρης ερχομενοι απο ραφηνα στο αριστερο χερι απεναντι απο την εθνικη τραπεζα
ΓΥΡΟΣ ??Ο ΖΩΗΣ στην εισοδο Νεας Μακρης ερχομενοι απο ραφηνα στο αριστερο χερι απεναντι απο την εθνικη τραπεζα
Το σουβλακι στην Κερκυρα!!
αυτο που ειναι στην χωρα? γιατι θα παω αυτη τη βδομαδα.Το σουβλακι στην Κερκυρα!!
οπωσ και η πιττα του παπου τα κρεατα ειναι απο την χωρα του νουνου μεγαλωνει ΤΑ ΒΥΖΙΑέτσι για τη πληροφόρηση των γευσιγνωστών και λοιπών κοιλιόδουλων μπουρδελιάριδων.
ο γύρος γενικότερα ετοιμάζεται σε βιοτεχνίες διότι δε συμφέρει το σουβλατζή να ξεκοκαλίζει της χοιρινές σπάλες αν δε κάνει μεγάλη κατανάλωση, γι αυτό και όπου κ αν πάμε να φάμε είναι ίδιος, εκτος κ αν ο σουβλατζής προσθέσει διάφορα μπαχαρικά. Μια απο τις μεγαλύτερες βιοτεχνίες παρασκευής εδεσμάτων για οβελιστήρια στην Ελλάδα είναι στον Ασπρόπυργο Αττικής. Τα χοιρίνα έρχονται απο την Ολλανδία (μιας και είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη)*
Έχει τύχει και έχω επισκευφθεί τη παραπάνω μονάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι τήρουνται οι κανόνες υγιεινής (δε κάνω διαφήμιση, απλα λέω αυτά που είδα). Όταν περαστεί το κρέας στο γύρο-σούβλα(χαρτόνι που περνά πάνω στη σούβλα) μια πρέσα με αλατόνερο καταβρέχει το κρέας ώστε το αλάτι να δέσει τα κομμάτια του κρέατος μεταξύ τους και μετά καταψύχεται για να πάρει το δρόμο για τα οβελιστήρια της γειτονιάς.
Αν τώρα ο ψήστης είναι μάγκας, όταν βάλει το κρέας να ξύνεται πρέπει να αφαιρέσει σιγά σιγά περίπου 2 κιλά ψημένου γύρου και να τα πετάξει ώστε να φύγει όλο το αλμύρο κρέας και να μην σερβιριστεί στους πελάτες υπερβολικά αλμυρό κρέας.
Τώρα αν πάμε την ώρα που έχει ανοίξει το σουβλατζίδικο και έχει βάλει εκείνη την ώρα να ψήνεται ο γύρος και φάμε πίτα γύρο τζατζικοπλημένη σίγουρα το κρέας θα μας φανεί πολύ αλμυρό σκληρό και ανούσιο, γι αυτό προσοχή και υπομονή να παραγγείλουν καποιοί άλλοι και μετα να φάμε εμείς.
*στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι στην Ολλάνδια τα γουρουνάκια προς εκτροφή και κατανάλωση είναι περισσότερα απο τους κατοίκους όλης της χώρας.
δεν τους λες & τι τα ταϊζουν να μην ξαναφαει κανενας???*στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι στην Ολλάνδια τα γουρουνάκια προς εκτροφή και κατανάλωση είναι περισσότερα απο τους κατοίκους όλης της χώρας.
Eννοείται, τα'χουμε πει αυτά. Το σπορ είναι για τολμηρούς.παλια εβρισκες καλο και καθορο σουβλακι... τωρα αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα ειναι για το μπουτσο...
Eννοείται, τα'χουμε πει αυτά. Το σπορ είναι για τολμηρούς.http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_006.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_138.gif[/img[/URL]]
Λοιπόν, από σουβλακερί θα πρόσθετα άλλες δυο στη λίστα: Αυτή στην Πανόρμου απέναντι απ'τα μπαράκια (δε θυμάμαι πως λέγεται) και τον Ψητόπουλο (Ψήτος Ψητόπουλος όπως είναι το πλήρες όνομά του) στην Αργυρούπολη. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_022.gif[/img[/URL]]
Καλή όρεξη και η πλύση στομάχου κερασμένη από μένα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_087.gif[/img[/URL]]
Να ρωτήσω και κάτι φίλοι μου πιτσογλέντηδες. Ο Λούκουλος λέει τίποτα; Τόσα χρόνια περνάω από κει και δεν έχω ρίξει κάνα σαβούριασμα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_147.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Κηφισίας και κατεχάκη λες? παλιά άξιζε, έχει πέσει με τον καιρό.