Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

  • Σουβλάκι

    Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

    Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

    Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

    Ψήφοι: 56 16,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Ο ΖΩΗΣ στην εισοδο Νεας Μακρης ερχομενοι απο ραφηνα στο αριστερο χερι απεναντι απο την εθνικη τραπεζα
 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιρνεις μια μεριδα γυρο στο ΖΩΗ και ο μισος πεφτει απο την πιατελλα στο τραπεζι οταν τσιμπας με το πιρουνι τοσο πολυ βαζει
 

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.216
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια εφαγα τυροπιτα απο το αριστον στη βουλης 10 που το ειχε προτεινει καποιος απο εδω. :rockon: :rockon: :rockon: δεν θα πω τιποτα αλλο.το μαγαζι ειναι απο το 1910 και εχει τρελη πελατια. αν κατσετε λιγο εξω απο το μαγαζι θα δειτε πως το 90% των πελατων βγαινουν με τυροπιτα στο χερι!!!
 

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
587
Like
4
Πόντοι
6
ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην πλατεια καλογηρων 1 απο τα καλυτερα σουβλατζιδικα στην αθηνα.
 

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.216
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
για οσους ειναι απο παγκρατι most αλλα και για καθε ενδιαφερομενο, σκεπαστη απο το παλατακι στον αγιο αρτεμιο Αγλαυρίδων 3. ολα τα λευτα.
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το σουβλακι στην Κερκυρα!!  :dancing: :dancing:
 

Συνημμένα

  • To souvlaki.JPG
    To souvlaki.JPG
    198,9 KB · Εμφανίσεις: 56

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.136
Like
214
Πόντοι
36
παλια εβρισκες καλο και καθορο σουβλακι... τωρα αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα ειναι για το μπουτσο...
ο λογος πιστευω ειναι οτι εχει αυξηθει η καταναλωση και εχει χαθει η ποιοτητα
πλεον στην Αθηνα δεν ξεχωριζω καποιο σουβλατζιδικο...πανω κατω ολα τα ιδια ειναι...και σχεδον εφοδιαζονται απ τους ιδιους προμηθευτες....κρεατα λιπαρα αγνωστου προελευσεως...νοτματες αγουρες....κτλ κτλ
απ τοτε που μπηκαν στο κολπο και κατι γυροι και καλαμακια κοτοπουλο  :jerking: (δηθεν και καλα γι αυτους που προσεχουν την διατροφη τους- ο θεος να τα κανει κοτοπουλα αυτα τα κρεατα  :helpplea:) ξεφυγε τελειως η κατασταση...
καλο σουβλακι πλεον σε καμια επαρχια
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το κρέας δεν έχει μεγάλη διαφορά από το ένα μαγαζί στο άλλο
εκεί που βλέπω διαφορά είναι στην πίτα και το τρόπο που την ετοιμάζει το κάθε μαγαζί
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
μου έχουν πει ότι το κρέας το παίρνουν από βιοτεχνίες, είτε μικρές είτε μεγάλες... έχω ακούσει για μια μεγάλη στην κόρινθο και άλλη μια μεγάλη στην θήβα.

μάγκες, μακρυά από γύρο, κιμάδες, κεμπάπ και πατσάδες πλέον.

έχω φάει τα απίστευτα.

μιλάμε στο ηράκλειο ειδικά πρέπει να κυκλοφορεί η μεγαλύτερη σαπίλα της ελλάδας.... μόνο φίδια και βατράχια δεν έχω βρει στους γύρους τους.

όπως και να έχει, το σπιτικό φαγητό δεν έβλαψε κανέναν, ούτε το μπάρμπεκιου στην αυλή.


κάποιοι τραβάνε και μαλακία στα γιαούρτια και στα τζατζίκια σε τέτοια μαγαζιά.
ο θεός και η ψυχή του με αυτά που τρώμε.
 

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.869
Κριτικές
3
Like
838
Πόντοι
96
εγω που μενω στην επαρχια (εδεσσα)
ξερω ολα τα καλα μαγαζια που αξιζουν να πας
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.106
Like
28
Πόντοι
166
στην επαρχία και ειδικά σε περιοχές που έχουν παράδοση με κοντοσούβλια ψητά κοκορέτσια και γενικώς είναι παράδεισος για καλοφαγάδες υπάρχουν πολλά και καλά στέκια.
εγώ για παράδειγμα όταν πάο στο πατρικό μου ποτέ δεν τρώω μέσα από το αγρίνιο, θα είμαι συνέχεια στα γύρω χωριά.

σε μεγάλες πόλεις όπως πάτρα θεσ/νικη αθήνα ηράκλειο όπως και άλλες, εεε.... η σαπίλα κάνει πανηγύρια
 

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
609
Like
5
Πόντοι
6
έτσι για τη πληροφόρηση των γευσιγνωστών και λοιπών κοιλιόδουλων μπουρδελιάριδων.

ο γύρος γενικότερα ετοιμάζεται σε βιοτεχνίες διότι δε συμφέρει το σουβλατζή να ξεκοκαλίζει της χοιρινές σπάλες αν δε κάνει μεγάλη κατανάλωση, γι αυτό και όπου κ αν πάμε να φάμε είναι ίδιος, εκτος κ αν ο σουβλατζής προσθέσει διάφορα μπαχαρικά. Μια απο τις μεγαλύτερες βιοτεχνίες παρασκευής εδεσμάτων για οβελιστήρια στην Ελλάδα είναι στον Ασπρόπυργο Αττικής. Τα χοιρίνα έρχονται απο την Ολλανδία (μιας και είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη)*

Έχει τύχει και έχω επισκευφθεί τη παραπάνω μονάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι τήρουνται οι κανόνες υγιεινής (δε κάνω διαφήμιση, απλα λέω αυτά που είδα). Όταν περαστεί το κρέας στο γύρο-σούβλα(χαρτόνι που περνά πάνω στη σούβλα) μια πρέσα με αλατόνερο καταβρέχει το κρέας ώστε το αλάτι να δέσει τα κομμάτια του κρέατος μεταξύ τους και μετά καταψύχεται για να πάρει το δρόμο για τα οβελιστήρια της γειτονιάς.
Αν τώρα ο ψήστης είναι μάγκας, όταν βάλει το κρέας να ξύνεται πρέπει να αφαιρέσει σιγά σιγά περίπου 2 κιλά ψημένου γύρου και να τα πετάξει ώστε να φύγει όλο το αλμύρο κρέας και να μην σερβιριστεί στους πελάτες υπερβολικά αλμυρό κρέας.

Τώρα αν πάμε την ώρα που έχει ανοίξει το σουβλατζίδικο και έχει βάλει εκείνη την ώρα να ψήνεται ο γύρος και φάμε πίτα γύρο τζατζικοπλημένη σίγουρα το κρέας θα μας φανεί πολύ αλμυρό σκληρό και ανούσιο, γι αυτό προσοχή και υπομονή να παραγγείλουν καποιοί άλλοι και μετα να φάμε εμείς. 





*στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι στην Ολλάνδια τα γουρουνάκια προς εκτροφή και κατανάλωση είναι περισσότερα απο τους κατοίκους όλης της χώρας.
 

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα
3.058
Like
23
Πόντοι
16
ρε φατε σπιτικο φαγητο που τρωτε αυτες τις αηδιες. για αυτο τα ελληνοπουλα ειναι παχυσαρκα, και τα εγκεφαλικα και οι καρδιοπαθιες κανουν θραυση στην ελλαδα
 

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
έτσι για τη πληροφόρηση των γευσιγνωστών και λοιπών κοιλιόδουλων μπουρδελιάριδων.

ο γύρος γενικότερα ετοιμάζεται σε βιοτεχνίες διότι δε συμφέρει το σουβλατζή να ξεκοκαλίζει της χοιρινές σπάλες αν δε κάνει μεγάλη κατανάλωση, γι αυτό και όπου κ αν πάμε να φάμε είναι ίδιος, εκτος κ αν ο σουβλατζής προσθέσει διάφορα μπαχαρικά. Μια απο τις μεγαλύτερες βιοτεχνίες παρασκευής εδεσμάτων για οβελιστήρια στην Ελλάδα είναι στον Ασπρόπυργο Αττικής. Τα χοιρίνα έρχονται απο την Ολλανδία (μιας και είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη)*

Έχει τύχει και έχω επισκευφθεί τη παραπάνω μονάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι τήρουνται οι κανόνες υγιεινής (δε κάνω διαφήμιση, απλα λέω αυτά που είδα). Όταν περαστεί το κρέας στο γύρο-σούβλα(χαρτόνι που περνά πάνω στη σούβλα) μια πρέσα με αλατόνερο καταβρέχει το κρέας ώστε το αλάτι να δέσει τα κομμάτια του κρέατος μεταξύ τους και μετά καταψύχεται για να πάρει το δρόμο για τα οβελιστήρια της γειτονιάς.
Αν τώρα ο ψήστης είναι μάγκας, όταν βάλει το κρέας να ξύνεται πρέπει να αφαιρέσει σιγά σιγά περίπου 2 κιλά ψημένου γύρου και να τα πετάξει ώστε να φύγει όλο το αλμύρο κρέας και να μην σερβιριστεί στους πελάτες υπερβολικά αλμυρό κρέας.

Τώρα αν πάμε την ώρα που έχει ανοίξει το σουβλατζίδικο και έχει βάλει εκείνη την ώρα να ψήνεται ο γύρος και φάμε πίτα γύρο τζατζικοπλημένη σίγουρα το κρέας θα μας φανεί πολύ αλμυρό σκληρό και ανούσιο, γι αυτό προσοχή και υπομονή να παραγγείλουν καποιοί άλλοι και μετα να φάμε εμείς. 





*στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι στην Ολλάνδια τα γουρουνάκια προς εκτροφή και κατανάλωση είναι περισσότερα απο τους κατοίκους όλης της χώρας.
οπωσ και η πιττα του παπου τα κρεατα ειναι απο την χωρα του νουνου μεγαλωνει ΤΑ ΒΥΖΙΑ
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.781
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παλια εβρισκες καλο και καθορο σουβλακι... τωρα αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα ειναι για το μπουτσο...
Eννοείται, τα'χουμε πει αυτά. Το σπορ είναι για τολμηρούς.
bathroom-1.gif
http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_006.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_138.gif[/img[/URL]]

Λοιπόν, από σουβλακερί θα πρόσθετα άλλες δυο στη λίστα: Αυτή στην Πανόρμου απέναντι απ'τα μπαράκια (δε θυμάμαι πως λέγεται) και τον Ψητόπουλο (Ψήτος Ψητόπουλος όπως είναι το πλήρες όνομά του) στην Αργυρούπολη. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_022.gif[/img[/URL]]
Καλή όρεξη και η πλύση στομάχου κερασμένη από μένα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_087.gif[/img[/URL]]

Να ρωτήσω και κάτι φίλοι μου πιτσογλέντηδες. Ο Λούκουλος λέει τίποτα; Τόσα χρόνια περνάω από κει και δεν έχω ρίξει κάνα σαβούριασμα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_147.gif[/img[/URL]]
 

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.026
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Eννοείται, τα'χουμε πει αυτά. Το σπορ είναι για τολμηρούς.
bathroom-1.gif
http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_006.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_138.gif[/img[/URL]]

Λοιπόν, από σουβλακερί θα πρόσθετα άλλες δυο στη λίστα: Αυτή στην Πανόρμου απέναντι απ'τα μπαράκια (δε θυμάμαι πως λέγεται) και τον Ψητόπουλο (Ψήτος Ψητόπουλος όπως είναι το πλήρες όνομά του) στην Αργυρούπολη. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_022.gif[/img[/URL]]
Καλή όρεξη και η πλύση στομάχου κερασμένη από μένα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_087.gif[/img[/URL]]

Να ρωτήσω και κάτι φίλοι μου πιτσογλέντηδες. Ο Λούκουλος λέει τίποτα; Τόσα χρόνια περνάω από κει και δεν έχω ρίξει κάνα σαβούριασμα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_147.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Κηφισίας και κατεχάκη λες? παλιά άξιζε, έχει πέσει με τον καιρό.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom