Νέα

Baltic Amber

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/baltic-amber/]Baltic Amber[/url]

ljsilver
2006/08/01


Μετά από ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ δίωρο με την Amber, και αφού είμαι υποχρεωμένος να επαινέσω δημόσια τους συναγωνιστές yiaramis και septic για το γούστο τους, θα προσπαθήσω να αποτυπώσω τις εντυπώσεις μου από το ραντεβού με την κοπέλα.

Αρχίζω από τα pre-game shows  

1. Θέλω να μάθω ειλικρινά ποιος ήταν ο Μαλάκας που πήρε την κοπέλα 6 το πρωί (!) προχτές γιατί ήθελε λέει εκείνη την ώρα να γαμήσει(!), και μάλιστα της διαμαρτυρήθηκε (!!!) όταν του είπε ότι εκείνη την ώρα κοιμόταν!  

2. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον ΜΑΛΑΚΑ που πήγε χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο της Amber και, ενώ του είχε δώσει αριθμό δωματίου, πήγε στη reception (!) και ζήτησε να την καλέσουν στο δωμάτιό της (!!) και να της πουν ότι ήρθε το ραντεβού της (!!!!!!!!!)      Το αποτέλεσμα ήταν ότι φώναξαν την κοπέλα τα ξημερώματα, της είπαν αρχικά ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και η Αστυνομία  , και τελικά της ζήτησαν να είναι 'πιο διακριτική'. Η κοπέλα με ειδοποίησε για το γεγονός, και αυτό είχε ως συνέπεια το 1ωρο incall ραντεβού να γίνει 2ωρο outcall σε σπίτι φίλου. Αν το συμβάν δεν ήταν 'στημένο' (οπότε ο συγκεκριμένος είναι απλά ΑΛΗΤΗΣ), τότε ευχαριστώ τον ΜΑΛΑΚΑ αυτόν, χωρίς την παρέμβαση του οποίου πιθανά να είχα χάσει τη δεύτερη ώρα με το μπουμπούκι  

Τώρα, στο ματς.  

Η κοπέλα είναι πανέμορφη! Είναι τυχερός όποιος την είδε - και όχι μόνο... - από κοντά. Και, κατά τη γνώμη μου, από τις extra φωτογραφίες που έστειλε σε όσους το ζήτησαν - υποθέτω ότι όλοι μας λάβαμε τις ίδιες - φαινόταν ότι η κοπέλα, αν μη τι άλλο, ΔΕΝ είναι 'μπάζο'! Όπως έλεγε και ο τίτλος σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της 'Ζώνης του Λυκόφωτος' (τη θυμάστε?  ), 'Beauty is in the eye of the beholder'. Με άλλα λόγια, αν το μάτι σου είναι 'αρχάριο' ή 'κακομεταχειρισμένο', δε φταίει η φωτογραφία...  

Μιλάμε λοιπόν για ένα δροσερό πλάσμα, μια φρέσκια, ψηλή, ξανθή πιτσιρίκα, με λεπτό σωματάκι, πολύ όμορφα πόδια, και πολύ όμορφο, φυσικό στήθος με ρώγες ένα-κι-ένα για πιπίλισμα και απαλές δαγκωματιές.  Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε, ήταν πρώτα απ' όλα τρυφερή. Φιλάει υπέροχα, σου κρατάει το χέρι και το χαϊδεύει όπως η κοπέλα σου, και έχει μόνιμα ένα χαμόγελο που σε λιώνει.

Δε βιαζόταν καθόλου - ούτε κι εγώ. Κουβεντιάσαμε για ένα σωρό πράγματα, ξέρει πολύ καλά Αγγλικά, έχει χιούμορ, σε κερδίζει με την άνεσή της και τη χαριτωμένη αφέλειά της, η οποία όμως δεν είναι της 'χαζής ξανθιάς'. Προσωπικά, ευχαριστήθηκα αφάνταστα να μιλάω μαζί της και να βλέπω τις μπλε ματάρες της και το χαμόγελό της.

Αυτό που κάνει όμως την κοπέλα μια κατηγορία μόνη της είναι ότι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, αποτελεί την επιτομή του GFE. Στο άγγιγμα, στην κουβέντα, στο γαμήσι, σε όλα! Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες - είναι προσωπικό, εντάξει?  - αλλά για δύο ώρες αυτή η γυναίκα μ' έκανε να νιώσω ότι είναι δικιά μου. Δε φιλάει για να σε καβλώσει, φιλάει για να σε φτιάξει. Δεν θα σου κάνει το απόλυτο, τρελό τσιμπούκι, αλλά σου δείχνει ότι γουστάρει τρελά να παίρνει στο στόμα της τον πούτσο ΣΟΥ. Δε θα σου κάνει τα απίστευτα κόλπα στο κρεβάτι, αλλά σου δείχνει ότι γουστάρει τρελά να γαμηθεί ΜΑΖΙ ΣΟΥ - και το κάνει καλά!  Ευχαριστήθηκα απίστευτα να τη γλείφω - ειλικρινά, μάγκες, έσταζε ο ιδρώτας ποτάμι καθώς 'προσκύναγα στο μέρος που γεννήθηκα'  - γιατί την είδα ότι το γούσταρε, γιατί μου έδειχνε τι της άρεσε περισσότερο, γιατί τελικά ήθελε να με κάνει να την κάνω να χύσει. Στο κρεβάτι δεν ήταν η top πουτάνα, αλλά ήταν η γκόμενά ΜΟΥ που γούσταρε να γίνει η πουτάνα ΜΟΥ!  
Πιστεύω ότι θα γίνει σκοτωμός την επόμενη φορά που θα ‘ρθει. Εγώ, απ' τη μεριά μου, είμαι αποφασισμένος να μπω στο σκοτωμό για να την ξαναδώ. Θεωρώ ότι η Amber ανεβάζει το μέτρο στα CT - τουλάχιστον το δικό μου  Στο φινάλε, δεν ξέρω τί γίνεται στα άλλα CT - είμαι πολύ φρέσκος σε αυτό - αλλά έχω να πω το εξής: σε κάποια στιγμή, κοιτάζω το ρολόι μου και βλέπω ότι έχουν απομείνει περίπου 20'. Της λέω ότι θα πρέπει μάλλον να σταματήσουμε, γιατί μέχρι να κάνει ένα ντους και να δοκιμάσει κάτι τάρτες φράουλα που είχα πάρει για να την κεράσω (  ) θα περάσει η ώρα μας. Η απάντησή της ήταν ότι έχω εγώ ρολόι, όχι αυτή!  Κάτσαμε περίπου μισή ώρα παραπάνω, γιατί πιάσαμε την κουβέντα...
Ως συμπέρασμα: Όποιος δεν την πήρε, έχασε πολλά!  Όποιος γουστάρει απλά γαμήσι, ας ψάξει αλλού.  Όποιος τη μεταχειριστεί με άσχημο τρόπο, θα βρει όλους όσους τη γνώρισαν τα τον κυνηγάνε για να τον γ...!  Όποιος της φερθεί καλά, με ευγένεια και φροντίδα, θα ανταμειφθεί στο πολλαπλάσιο, ζώντας μια εμπειρία που θα τη θυμάται για πολύ καιρό! Σε κάθε περίπτωση, για εμένα τουλάχιστον, είναι στόχος να βρω τα φράγκα για να κλείσω την Amber, την άλλη φορά που θα ‘ρθει, για μονοήμερη - τουλάχιστον - εκδρομή!




Yorgos
06/09/06


review για Baltic Amber
Date: 04/09/2006
Contact: B/F/P: 6/6/7
Overall: 6
Price: 400E/2H

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Λετονή, Ξανθά μαλλιά (fake), 25yo(estimated), μπλε μάτια, μέτριο πρόσωπο (πιτσιρίκα κάνει...), 1.70, natural tits (πεσμένα...), θηλυκό κορμί, γεματούλα χωρίς να έχει όμως περιττά, σωσίβια κλπ, απλά δεν είναι και μοντέλο/αθλήτρια. Ατημέλητο μαλλί, νύχια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
GFE, FK παθιάρικο χωρίς δισταγμούς, αλλά και χωρίς τεχνική (δεν με έχει φιλήσει χειρότερα γυναίκα..), Καλό BBBJ με 100% CIM, μέτριο γαμήσι, πρόθυμη. No Anal. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για PSE, γιατί δεν είναι καλή στο κρεβάτι.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ:
Δεν αξίζει τα λεφτά της... Μια τουρίστρια που γνωρίσατε στο νησί μετά από 1-2 σφηνάκια, την πηδήξατε και δεν τρέχει και τίποτα όμως. Είναι "κοριτσάκι" και σε καμία περίπτωση "γυναίκα".
Καλούτσικα Αγγλικά και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα... Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....όχι για να κερδίσει χρόνο, αλλά γιατί απλά είναι πολυλογού.. .

Συνιστάται για εμπειρία, με ενδοιασμούς ίσως, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την ξαναέβλεπα. Και μην ξεχνάμε: Γούστα είναι αυτά.




ljsilver
06/09/06


review για Baltic Amber

Διάρκεια: 24+ (δείτε και παρακάτω)  
Κόστος: 1300+ (δείτε και παρακάτω)  

Background
Την είχα συναντήσει για ένα δίωρο την πρώτη φορά που ήρθε Ελλάδα (αρχές Αυγούστου). Η εμπειρία ήταν συναρπαστική (δείτε και το review για εκείνη τη συνάντηση, στο παλιό forum), οπότε το δεύτερο, μεγαλύτερο ραντεβού ήταν φυσικό επακόλουθο. Αν ερχόταν αρχές Οκτώβρη (όπως αρχικά είχε κανονίσει), το ραντεβού θα πήγαινε μάλλον για 48h.

Χαρακτηριστικά
Λετονή, 1.70, ξανθοκάστανα μαλλιά, μπλε μάτια, χαμόγελο γλυκό, κοριτσίστικο. Θηλυκό σώμα - όχι skinny, με ωραία πιασιματάκια, σε καμία περίπτωση 'αφράτη'. Φυσικό στήθος, με ρώγες του γούστου μου. Καθαρή και περιποιημένη. O Yorgos έχει δίκιο ότι μιλάει πολύ, αλλά όχι για να σου φάει το χρόνο.

Project Plan  
Μονοήμερες διακοπές  Παραλαβή από το αεροδρόμιο, ποτάκι, και κατευθείαν αναχώρηση με τ' αυτοκίνητο για δωμάτιο σε παραδοσιακό ξενώνα στην Πελοπόννησο, επιστροφή στην Αθήνα την επόμενη μέρα. Περίμενα βασικά GFE σε ανταπόδοση του δικού μου BFE, καλό sex, γενικά την αίσθηση μιας μονοήμερης απόδρασης με την κοπέλα μου.  ΔΕΝ περίμενα PSE: ούτε το ήθελα, ούτε η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί, κατά τη γνώμη μου, να το δώσει - απ' ό,τι κατάλαβα, δεν το πολυθέλει κιόλας.

Περιγραφή
Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός - αν και είναι λίγο δύσκολο...  
Ήταν από την αρχή σα να συνάντησα την 'φρέσκια' κοπέλα μου. Διευκρινίζω: όχι την κοπέλα που είμαστε μαζί χρόνια και με το που θα βρεθούμε θα θέλει να με ξεσκίσει, αλλά την κοπέλα που γνώρισα πριν μια εβδομάδα, και σιγά σιγά με γνωρίζει και τη γνωρίζω. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σα να συναντάς πουτάνα ή pornstar.
Είχα πει στο προηγούμενο review ότι είναι η επιτομή του GFE. Το επαναλαμβάνω. ΟΛΑ είναι στη λογική του GFE. Τα φιλιά είναι στην αρχή αναγνωριστικά (ψάχνει τα χείλη σου...), μετά πιο παθιάρικα και πρόστυχα, και μετά από ένα special oral από μένα - περίπου 25-30 λεπτά, στη διάρκεια του οποίου έτρεμε ολόκληρη και μου πίεζε το κεφάλι δείχνοντάς μου πού ακριβώς γούσταρε να τη γλείψω   - με φίλησε λες και ήθελε να ξεριζώσει το στόμα μου! :  Γουστάρει πολλή αγκαλιά, και το ανταποδίδει στο μέγιστο. Στη διάρκεια των διαδρομών με τ' αυτοκίνητο, έστω κι αν ήταν κουρασμένη, είχε συνεχώς το κεφάλι της ακουμπισμένο στον ώμο μου και μου χάιδευε τα μαλλιά συνεχώς!  Στην παραλία, στο ντους μαζί, στο βραδινό ποτό και την τσάρκα μετά, στο κρεβάτι, παντού η κοπέλα έβγαζε GFE. Χαρακτηριστικά, πήγαμε για φαγητό το βράδυ, και ήρθε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και μας κέρασε γλυκό και φρούτα λέγοντάς μου: 'Κερασμένα από μένα, και το κορίτσι και τα μάτια σου, γιατί σε βλέπει και λιώνει'!!!  Την ημέρα της επιστροφής αργήσαμε να ξυπνήσουμε - με ξύπνησε τρυφερά, πάντως, με φιλιά και χάδια :  - και κατόπιν επιμονής δικής μου δέχτηκε κάποιο extra tip για την παραπάνω ώρα που θα κράταγε το ραντεβού. Και, παρ' ότι η καθυστέρηση στην αναχώρηση μπορεί να της ανακάτευε το πρόγραμμα, δεν έδειξε την οποιαδήποτε ενόχληση.  
Πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες (OWO, CIM, Anal, κ.λπ.) δε θα δώσω - sorry, μάγκες, κωλύομαι για συναισθηματικούς λόγους  - αλλά ό,τι ζήτησα το πήρα και με το παραπάνω, και μάλιστα πρόθυμα  

Συμπέρασμα
Η κοπέλα στο site της το λέει: 'Make me feel special and I'll do the same'. Έτσι είναι ακριβώς!  Δε θα κάνει μακρόχρονη καριέρα στο επάγγελμα - απ' ό,τι φαίνεται, δε θέλει κιόλας. Δεν είναι για μικρά ραντεβού της 'ξεπέτας' - θα δείξει προθυμία, αλλά δεν είναι naturally born γι' αυτό. Δεν είναι για PSE. Αν όμως της δείξεις ότι τη γουστάρεις σα γκόμενα και ότι θέλεις να την ευχαριστήσεις, μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον κόσμο! Προσωπικά για μένα είναι πλέον value!  
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom